مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

قند آبمیوه‌های صنعتی کاهش می‌یابد

دکتر هدایت حسینی در خصوص برنامه‌های سازمان غذا و دارو در جهت ارتقاء سلامت آبمیوه‌های صنعتی، با بیان اینکه در ارتباط با آبمیوه‌ها دو برنامه در دست اجرا داریم، گفت: یکی از این برنامه‌ها این است که با یک شیب پلکانی ملایم درصد قند افزوده در آبمیوه‌ها را کاهش دهیم، البته به تدریج این کار را انجام می‌دهیم تا صنعت هم بتواند خود را با این برنامه هماهنگ کند.

حسینی با تاکید بر اینکه سلامت محوری اصل مهم تصمیم‌گیری ما در این برنامه است، از کاهش دو درصدی قند افزوده در آبمیوه‌های صنعتی خبر داد و اظهار کرد: فکر می‌کنم به زودی حدود یک تا دو درصد از میزان قند افزوده آبمیوه‌ها را کاهش خواهیم داد. همچنین در برخی از فرآورده‌های آبمیوه که درصد محتوای میوه کمتر است نیز درصد محتوای میوه را افزایش می‌دهیم.

وی با ابراز امیدواری درباره ارتقای سلامت فرآورده‌های آبمیوه در زمانی مشخص با محوریت سلامت، ادامه داد: این حرکت برای ارتقاء سلامت فراورده‌های آبمیوه حداکثر ظرف دو سال آینده اجرایی می‌شود ولی در این دو سال هم به تدریج کاهش قند و افزایش محتوای میوه را خواهیم داشت. به صورتی که سالی یک درصد از میزان قند افزوده به آبمیوه کم شده و به عنوان جایگزین، محتوای میوه آبمیوه‌ها افزایش می‌یابد.

حسینی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به ضوابط وزارت بهداشت در خصوص استفاده از خمیر مرغ اشاره کرد و گفت: خمیر مرغ طبق استاندارد ملی ایران و طبق ضوابط وزارت بهداشت به عنوان یک فرآورده و یک ماده اولیه مورد استفاده در فرآورده‌های خوراکی، اجازه استفاده ندارد.
به گفته وی در ارتباط با فرآورده‌های گوشتی بیشتر از خمیر مرغ استفاده می‌شود، البته خمیر مرغ نیز یک کلمه عامیانه است که عنوان آن گوشت جداسازی شده با روش مکانیکی است که طبق استانداردهای ملی ایران اجازه استفاده از آن وجود ندارد و ضوابط وزارت بهداشت نیز براساس همین استاندارد‌ها بوده است.

او اعلام کرد: در دنیا از خمیر مرغ به عنوان یک ماده اولیه در تولید فرآورده‌های گوشتی استفاده می‌شود اما امیدواریم که فرآیند تولید خمیر مرغ در کشور ما بهتر شود و به آن حداقل‌های لازم از نظر بهداشتی و فنی برسیم تا اینکه بتواند در ایران نیز مورد استفاده قرار گیرد. (ایسنا)

457



لینک منبع :قند آبمیوه‌های صنعتی کاهش می‌یابد

قند آبمیوه‌های صنعتی کاهش می‌یابد/ استفاده از خمیرمرغ همچنان ممنوع ... www.isna.ir/.../قند-آبمیوه-های-صنعتی-کاهش-می-یابد-استفاده-از-خمیرمرغ-همچنان 15 مارس 2015 ... حسینی با تاکید بر اینکه سلامت محوری اصل مهم تصمیم‌گیری ما در این برنامه است، از کاهش دو درصدی قند افزوده در آبمیوه‌های صنعتی خبر داد و اظهار ... قند آبمیوه‌های صنعتی کاهش می‌یابد - صبحانه آنلاین | Sobhanehonline ... https://sobhanehonline.com/fa/news/.../قند-آبمیوه‌های-صنعتی-کاهش-می‌یابد 15 مارس 2015 ... قند آبمیوه‌های صنعتی کاهش می‌یابد. مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، ضمن تشریح اقدامات انجام شده در ... قند آبمیوه‌های صنعتی کاهش می‌یابد/ استفاده از خمیرمرغ همچنان ممنوع rasekhoon.net/.../قند-آبمیوه‌های-صنعتی-کاهش-می‌یابد-استفاده-از-خمیرمرغ-همچنان-ممنوع/ 16 مارس 2015 ... مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، ضمن تشریح اقدامات انجام شده در زمینه ارتقای سلامت فرآورده‌های آبمیوه، ... قند آبمیوه‌های صنعتی کاهش می‌یابد - روزنامه ایران iran-newspaper.com/newspaper/BlockPrint/57641‎Cachedمدیرکل نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و داروگفت: بزودی حدود یک تا دو درصد از میزان قند افزوده آبمیوه‌ها را کاهش خواهیم داد. همچنین در ... برنامه وزارت بهداشت برای 3 نوشیدنی مضر - عصر امید asreomid.ir/برنامه-وزارت-بهداشت-برای-3-نوشیدنی-مضر/ 8 مه 2015 ... قند نوشابه‌های گازدار ۱۰ درصد کاهش می‌یابد وی با بیان اینکه نوشیدنی‌های دارای قند افزوده مانند نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های صنعتی، حتی شیرهای طعم‌دار ... برنامه وزارت بهداشت برای 3 نوشیدنی مضر - صدای ایران https://sedayiran.com/fa/news/.../برنامه-وزارت-بهداشت-برای-3-نوشیدنی-مضر قند نوشابه‌های گازدار 10 درصد کاهش می‌یابد وی با بیان اینکه نوشیدنی‌های دارای قند افزوده مانند نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های صنعتی، حتی شیرهای طعم‌دار و... منجر به اضافه ... قند آبمیوه های صنعتی کاهش می یابد/ استفاده از خمیرمرغ همچنان ممنوع tasalamati.com/e/6y5Dm/‎Cachedسلامت نیوز : مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، ضمن تشریح اقدامات انجام شده در زمینه ارتقای سلامت فرآورده‌های آبمیوه، ... نسیم آنلاین | قند نوشابه‌های گازدار 10 درصد کاهش می‌یابد www.nasimonline.ir/Content/.../قند-نوشابه-های-گازدار-10-درصد-کاهش-می-یابد 8 مه 2015 ... قند نوشابه‌های گازدار 10 درصد کاهش می‌یابد. وی با بیان اینکه نوشیدنی‌های دارای قند افزوده مانند نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های صنعتی، حتی شیرهای ... قند نوشابه‌های گازدار ۱۰ درصد کاهش می‌یابد - پایگاه خبری تحلیلی ... jamanews.ir/17064‎Cached8 مه 2015 ... قند نوشابه‌های گازدار ۱۰ درصد کاهش می‌یابد. وی با بیان اینکه نوشیدنی‌های دارای قند افزوده مانند نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های صنعتی، حتی شیرهای ... برنامه وزارت بهداشت برای 3 نوشیدنی مضر - https://ahvaznovin.ir/73448/برنامه-وزارت-بهداشت-برای-3-نوشیدنی-مضر/ 8 مه 2015 ... قند نوشابه‌های گازدار ۱۰ درصد کاهش می‌یابد. وی با بیان اینکه نوشیدنی‌های دارای قند افزوده مانند نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های صنعتی، حتی شیرهای ...