این امر همچنین باعث شده مردم با بهانههایی چون کمبود وقت و غرق شدن در زندگی، از یک رژیم غذایی متعادل که به تندرستی و سلامتی کمک میکند، غافل بمانند و در طول زندگی خود دچار بیماریهای سخت جسمانی شوند. از این رو یکی از مشکلاتی که امروزه افراد در زندگی با آن روبهرو هستند، تنظیم رژیم غذایی یا سفره غذایی خانواده است.
اغلب افراد تمایل به مصرف غذاهای آماده دارند و به واسطه زندگی ماشینی به مصرف مواد غذایی آماده گرایش پیدا کردهاند. این دسته از غذاها چون در دسترس بوده و پر انرژی به شمار میروند، منجر به افزایش بیماریهای مختلف میشود که ریشه در افزایش وزن و چاقی دارد.
غذاهای چرب و آماده از میزان بالای چربی برخوردار بوده و میزان اسیدهای چرب اشباع شده این غذاها بالا است. علاوه بر آن، حاوی نمک زیادی هستند. همگی این موارد عاملی برای بروز بیماریهای قلبی و عروقی و انواع سرطانها است.
به عبارت سادهتر، شیوه زندگی غربی و بهکارگیری رژیمهای غذایی غربی در ایجاد و افزایش شیوع بیماریهای مختلف نقش دارد. بنابراین باید سیاستهایی طراحی شود تا افراد بتوانند این سبک از زندگی را تغییر دهند.
نخستین گام برای اجرای این سیاستها این است که به جای مصرف غذاهای پرنمک و پرچرب، غذاهای سالم جایگزین شود از این رو با افزایش مصرف انواع میوهها و سبزیها باید این سیاست را در پیش گرفت و از این طریق به زندگی سالمتر و مؤثرتری دست پیدا کرد.
متأسفانه سبک نادرست زندگی به نسل جدید انتقال داده شده است و در آینده احتمال اینکه بیماریهای مختلف مانند دیابت، بیماریهای قلبی، سرطان و... افزایش یابد، زیاد است.
اطلاعرسانی و آگاهی افراد یکی دیگر از گامهای این سیاستگذاریها به شمار میرود و سیاستهای کلی غذا و تغذیه در کل کشور به عنوان یکی از عوامل پیشگیری بیماری محسوب میشود و نظارت ویژه بر مراکزی که غذاهای آماده را تهیه میکنند نیز مانع از گسترش برخی بیماریهای مربوط به سبک زندگی میشود. با کاهش مصرف نمک، میان وعدهها، اسنکها و غذاهای آماده طبخ ، به سلامت و تندرستی دست خواهیم یافت.
در برخی از کشورها اجرای این سیاستها تا حدی جلوی پیشرفت عوارض ناشی از بیماریها را گرفته و آنها را کنترل کرده است. از این رو نیاز است تا این نظارت بویژه بر آنچه افراد در سفره غذایی خود قرار میدهند، بیشتر شود یا حداقل آگاهی و اطلاعرسانی در این زمینه بیشتر صورت گیرد.
شواهد علمی نشان دهنده این است که کاهش مصرف نمک، قندهای ساده و چربیهای مضر در سلامت جامعه نقش بسزایی ایفا میکند و اینها عواملی است که الگوی دریافت مواد غذایی را به سمت الگوی سالم و شیوه زندگی بهتر سوق میدهد. در کنار این عوامل ذکر شده افراد باید به فعالیتهای بدنی، ورزش و... توجه جدیتری داشته باشند و شاخصهای مرتبط با کنترل وزن را همواره مورد توجه قرار دهند. (دکتر محمدجواد حسینزاده - متخصص تغذیه و مدرس دانشگاه/روزنامه ایران)
692
لینک منبع :
تغییر سبک زندگی با مدیریت غذایی در خانوادهتغییر سبک زندگی با مدیریت غذایی در خانواده - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/.../تغییر-سبک-زندگی-با-مدیریت-غذایی-در-خانوادهCached24 ژانویه 2015 ... جام جم سرا: توجه به سفره غذایی در هر خانوادهای، با اهمیتترین مسألهای محسوب میشود که
نه تنها سلامت فرد بلکه سلامت کل خانواده را نیز تضمین میکند با ...
تغییر سبک زندگی با مدیریت غذایی در خانواده - بولتن نیوز
www.bultannews.com/.../تغییر-سبک-زندگی-با-مدیریت-غذایی-در-خانواده
24 ژانویه 2015 ... تغییر سبک زندگی با مدیریت غذایی در خانواده. توجه به سفره غذایی در هر خانوادهای،
با اهمیتترین مسألهای محسوب میشود که نه تنها سلامت فرد بلکه ...
تغییر سبک زندگی با مدیریت غذایی در خانواده | توجه به سفره - قطره
www.ghatreh.com/news/.../تغییر-سبک-زندگی-مدیریت-غذایی-خانواده
24 ژانویه 2015 ... توجه به سفره غذایی در هر خانواده ای، با اهمیت ترین مسأله ای محسوب می شود که نه تنها
سلامت فرد بلکه سلامت کل خانو.
تغییر سبک زندگی با مدیریت غذایی در خانواده - بولتن نیوز | خبر ...
khabarfarsi.com/u/400326
24 ژانویه 2015 ... میوه ها در سبد غذایی نقش مهمی در ارتقا سطح سلامت اعضای خانواده دارد. وی با اشاره به
اینکه غذاهای سنتی در سفره ما ایرانیان جایگاه خاصی دارد، گفت: ...
کارگاه آموزشی تغییر سبک زندگی با تغذیه سالم - نمایش محتوای خبر ...
qazvin.irib.ir/.../-/کارگاه-اموزشی-تغییر-سبک-زندگی-با-تغذیه-سالمCached5 ژوئن 2016 ... کارگاه آموزشی تغییر سبک زندگی با تغذیه سالم درسالن همایش های ... تغذیه صحیح و
راههای مقابله با بیماریهای ناشی ازخوردن غذای نا سالم درسبد غذایی گفت ... در حضور ۹۶
نفر از همکاران مرکز و خانواده محترم آنها با همکاری مدیریت اداری و ...
[PDF] ﺷﻨﺎﺧﺘﻲ ﺳﺒﻚ ﻏﺬاﻳﻲ ﺷﻬﺮوﻧﺪان ﺗﺤﻠﻴﻞ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺗﺒﺮﻳﺰی 285
refahj.uswr.ac.ir/article-1-922-fa.pdfCachedﻧﺘﺎﻳﺞ ﺗﺤﻠﻴﻞ ﻋﺎﻣﻠﻲ ﻧﺸﺎن داد ﻛﻪ رﻓﺘﺎرﻫﺎی ﺳﺎﻟﻢ ﺷﻬﺮوﻧﺪان در زﻣﻴﻨﺔ ﺳﺒﻚ ﻏـﺬاﻳﻲ. از دو ﺑﻌﺪ ﺗﻐﺬﻳﺔ ﺳﺎﻟﻢ و ﭘﺮﻫﻴﺰ ....
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ او ﻋﻼوه ﺑﺮ زﻣﺎن و ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ، ﻣﺸﺎرﻛﺖ زﻧـﺎن در ﺑـﺎزار ﻛـﺎر، اﺑﻌـﺎد ﺧـﺎﻧﻮاده ﻳـﺎ. ﺧﺎﻧﻮاده ﺗﻚ ﻧﻔﺮه و ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮه
... ﺖ، ذاﺋﻘﻪ ﻳﺎ ﺳﻠﻴﻘﺔ ﻣﺼﺮف را ﺟﻬﺖ ﻣﻲ. دﻫﺪ و ﺑﺎ ﺟﻬﺖ. ﮔﻴﺮی ﻣﺼﺮف،. ﺳﺒﻚ. ﻫﺎی زﻧﺪﮔﻲ ﻣﺘﻔﺎوت ﺷﻜﻞ ﻣﻲ.
ﮔﻴﺮﻧﺪ، زﻳﺮا ذاﺋﻘﻪ داﺋﻤﺎً ...... ﻳﻌﻨـﻲ ﺑـﺎ ﻛﻨﺘـﺮل ﺳـﺎﻳﺮ. ﻣﺘﻐﻴﺮﻫﺎ، ﺑﻪ ازای ﻳﻚ واﺣﺪ ﺗﻐﻴﻴﺮ در ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺪن، ﺳﺒﻚ ﻏﺬاﻳﻲ
.
عوامل مؤثر بر تحول سبک زندگی خانوادههای ایرانی – الشیعه
https://farsi.al-shia.org/عوامل-مؤثر-بر-تحول-سبک-زندگی-خانواده/Cached3 آوریل 2016 ... در فرمولبندی دوم، سبک زندگی نه راهی برای تعیین طبقه اجتماعی بلکه شکل
اجتماعی ... با وجود این که در این زمینه تاکنون اقدامات فراوانی در راستای اصلاح ... از
جهات مختلف زندگی ملتهای دیگر و به خصوص شرقیها (و ایرانیها) را مدیریت .... رشد
مصرف غذاهای آماده و فستفودها، تغییر ذائقهی غذایی خانواده ایرانی را نشان میدهد.
امینی فرد تاکید کرد: شیوع بیماری های غیرواگیر/لزوم ... - Instagram
https://www.instagram.com/p/BLWwkLXABcC/
Oct 9, 2016 ... ... بر سیاستگذاری مناسب در جهت مدیریت بیماری های غیرواگیر، فرهنگ سازی ...
شیوع بیماری های غیرواگیر/لزوم افزایش عوارض مواد غذایی آسیب رسان به سلامت ... در
گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، عواملی مانند تغییر سبک زندگی، ... و
روانی با توجه به عوارض شهرنشینی و کاهش ارتباط خانوادگی در صدر علل ...
مجله اینترنتی برترین ها | پورتال خبری و سبک زندگی
www.bartarinha.ir/Cached
Similarاخبار روز، اخبار ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون،
فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی.
[PDF] 1391 اﺛﺮ آﻣﻮزش ﺑﺮ ﺗﻐﻴﻴﺮ رﻓﺘﺎر ﺗﻐﺬﻳﻪ ای ﻣﺮاﺟﻌﻴﻦ ﺑﻪ ﻛﻠﻴﻨﻴ
journals.sbmu.ac.ir/en-ch/article/viewFile/8359/6618Cachedاﻳﻦ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺑﺎ ﻫﺪف ﺗﻌﻴﻴﻦ اﺛﺮﺑﺨﺸﻲ آﻣﻮزش و ﻣﺸﺎوره ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺑﺮ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻋﺎدات ﻏﺬاﻳﻲ. ﻏﻠﻂ و ارﺗﻘﺎء ﺳﺒﻚ زﻧﺪﮔﻲ و
ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺳﺎﻟﻢ در ﺑﻴﻦ ﻣﺮاﺟﻌﻴﻦ ﺑﻪ ﻣﺮﻛﺰ ﺗﻨﺪرﺳﺘﻲ ﺳﺮدار ﺟﻨﮕﻞ در ﺳﺎل. 1391. اﻧﺠﺎم ﺷﺪ. ... در ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺑﻴﻤﺎری،
ﺳﺎزﮔﺎری ﺑـﺎ. اﺳﺘﺮس و ﺗﻮاﻧﺎﻳﻲ اﺳﺘﻔﺎده ازﺣﻤﺎﻳﺖ ﻫـﺎی ﺧـﺎﻧﻮاده و ﺟﺎﻣﻌـﻪ .... ﻣﺮﻛﺰ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﻴﻤﺎری. ﻫﺎ ﺑﻪ ﻋﻨـﻮان
اوﻟـﻴﻦ ...
پنجشنبه 26 مرداد 1396 ساعت 06:37