مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چگونه دخل و خرجمان را مدیریت کنیم؟

حتی اگر شما درآمدی بالا داشته باشید، باز هم باید توجه خود را به مخارج ریز و درشت زندگی معطوف کنید.

خرج‌های غیرضروری و نادرست باعث می‌شود نتوانید به واجبات زندگی برسید و اگر موردی اورژانسی مانند مخارج بیمارستان یا خرابی خانه یا وسایل لازم‌تان پیش بیاید، آهی در بساط نداشته باشید و به این ترتیب، روزگارتان را با چاشنی اضطراب بگذرانید.

مدیریت نادرست مالی، خانواده را به سمت انواع وام‌ها و در نهایت ورشکستگی می‌برد. اغتشاش امور مالی می‌تواند مشکلاتی جدی برای خانواده به همراه بیاورد. با این حال، مدیریت پول در خانواده، کار چندان دشواری نیست و با توجه به میزان درآمد و تعیین دخل و خرج صحیح، این بخش از زندگی هم می‌تواند مسیری درست را طی کند. به این نکات توجه کنید:

1ـ حساب دخل و خرج‌ خود را داشته باشید: در خانواده شما چند نفر کار می‌کنند و چه مبلغی را به عنوان بودجه می‌آورند؟ تعیین کنید که مبلغ ورودی ماهانه به خانواده‌تان چه اندازه است ؟ حال به سراغ مخارج زندگی بروید. برای چه چیزهایی قطعا باید پول خرج کنید؟ خوراک، پوشاک، سلامت، تحصیل بچه‌ها، قبوض آب و برق و تلفن و... و دیگر موارد ضروری باید در صدر فهرست مخارج‌تان قرار گیرد و مواردی مانند مخارج برای سرگرمی‌ها و تفریحات اعضای خانواده و... به درجات بعدی تعلق خواهد داشت. بودجه اصلی خانواده را به مخارج ضروری تقسیم کنید. اگر همچنان مبلغی از آن باقی ماند، می‌توانید تا اندازه‌ای محدود و نه بی‌حد و مرز، به سراغ سرگرمی‌ها بروید.

2ـ وام مصرفی را وارد زندگی نکنید: همه ما با وام آشنا هستیم. وام‌ها می‌توانند خوب و سازنده یا بد و مخرب باشد؛ وامی که خرج خرید مسکن شود، هر چند سنگین هم باشد، در درازمدت به ملکی به مراتب ارزنده‌تر از مبلغ وام تبدیل خواهد شد. خریدن طلا و جواهر به صورت قسطی هم گاهی ایرادی ندارد، زیرا ارزش این اموال محفوظ خواهد بود؛ اما وامی که برای خرید وسیله‌ای غیرضروری استفاده می‌شود، کاملا مغایر با اصول اقتصادی است. فرض کنید ماشین ظرفشویی برای آشپزخانه خریده‌اید که به‌طور معمول حدود پنج سال برایتان کار می‌کند و شما پرداخت آن را در اقساط دوساله پخش کرده‌اید. هنگامی که قسط ماشین ظرفشویی تمام شود، دو سال از عمر مفید این وسیله هم گذشته است و کم‌کم باید به فکر ماشین دیگری باشید. بعضی از افراد، پوشاک را هم به صورت قسطی می‌خرند؛ این در حالی است که عمر پوشاک به مراتب کوتاه‌تر است و با تمام شدن هر دوره قسط، باید به سراغ خریدن لباس قسطی دیگر باشند. تا سر حد امکان، سعی کنید از خریدن وسایل مصرفی به صورت قسطی بپرهیزید و به جای آن، طی چند ماه کمی پول برای خرید وسایل موردنیاز کنار بگذارید.

3ـ اسرار مالی نداشته باشید: بعضی از زن و شوهرها، پنهان کردن داشته‌هایشان از همسر را کاری درست می‌دانند و این در حالی است که معمولا این شیوه راه به جایی نمی‌برد. اگر همسر خود را فردی عاقل و قابل اعتماد می‌دانید، درآمد و مقدار مخارج شخصی‌ خود را با او در میان بگذارید تا بهتر بتوانید برنامه‌ریزی کنید. این آگاهی دو نفره به شما انگیزه بیشتری برای پس‌انداز کردن می‌بخشد.

4ـ مخارج‌تان را محدود به درآمدتان کنید: هیچ اهمیتی ندارد که همسایه‌تان فلان ماشین مدل بالا را خریده یا بچه‌هایش هر روز یک مدل کفش و کیف دارند. شما باید مخارج زندگی‌تان را در ظرف درآمدتان بگنجانید. این را در خانواده نهادینه کنید که پول فقط یک وسیله است و به خودی خود، خوشبختی نمی‌آورد. ماشین مدل بالا، مایه خوشحالی و احترام و افتخار نیست و الزاما بچه‌هایی که در رفاه بزرگ می‌شوند به موفقیت دست نخواهند یافت. شما باید خوشبختی را در بخش‌هایی دیگر از زندگی جستجو کنید.

5ـ درایت داشته باشید: اگر در و دیوار خانه‌تان چند سالی است رنگ نخورده و شما هم از پس مخارج رنگرزی برنمی‌آیید، می‌توانید چند قوطی رنگ و مقداری تینر بخرید. آن گاه به همراه اعضا خانواده آستین همت بالا بزنید و به رنگ‌آمیزی خانه بپردازید. خانم‌هایی که خیاطی بلدند، پارچه‌ها را از مناطق ارزان‌فروشی تهیه می‌کنند که پوشاک خانواده را تا جایی که برایشان امکان دارد بدوزند. آقایان هم بر کارهایی مسلط می‌شوند تا بتوانند از پس تعمیر برخی وسایل خانه بربیایند و احتیاجی به پرداخت پول کارگر در همه موارد نباشد. حراجی‌ها را بشناسید و خرید مایحتاج خوراکی را از میادین و فروشگاه‌های ارزان‌قیمت دولتی انجام دهید. لباس‌های بچه‌های بزرگ‌تر که هنوز نو مانده را بر تن فرزند کوچک‌تر کنید. کمی درایت و صرفه‌جویی، گذران زندگی را راحت‌تر خواهد کرد.

6ـ پس‌انداز را جدی بگیرید: هر خانواده‌ای قطعا به مبلغی احتیاج دارد که برای مخارج غیرمترقبه داشته باشد. ماشین خراب می‌شود، ناراحتی‌های جسمانی پیش می‌آید، به ناگاه با موردی برای خرید مواجه می‌شوید و امثال اینها که پیش‌بینی نمی‌کنید، اما در هر صورت احتمال وقوع‌ آن می‌رود. وجود این مبلغ برای افراد کهنسال ضروری‌تر است، زیرا انواع مریضی‌ها افراد پیر را رها نمی‌کنند. داشتن مبلغی به عنوان پس‌انداز، مایه آرامش شما خواهد بود.

مترجم: لیلا رعیت

prokerala.com

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)



لینک منبع :چگونه دخل و خرجمان را مدیریت کنیم؟

چگونه دخل و خرجمان را مدیریت کنیم؟ - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../چگونه-دخل-و-خرجمان-را-مدیریت-کنیم؟‎Cached10 ژانویه 2015 ... تصویر چگونه دخل و خرجمان را مدیریت کنیم؟ حتی اگر شما درآمدی بالا داشته باشید، باز هم باید توجه خود را به مخارج ریز و درشت زندگی معطوف کنید. چطور دخل و خرجمان را مدیریت کنیم؟ banki.ir/sina/9610-جطور-دخل-و-خرجمان-را-مدیریت-کنیم‎Cached Similarحتماً شما هم افرادی را دیده اید که با وجود درآمد معمول و متوسط با یک مدیریت کاملاً آگاهانه و برنامه ریزی شده به خواسته های بزرگ، مهم و متعدد خود مثل خرید خانه می رسند و... 8 گام اساسی برای تناسب در دخل و خرج خانه شما - باشگاه خبرنگاران www.yjc.ir/fa/.../8-گام-اساسی-برای-تناسب-در-دخل-و-خرج-خانه-شما‎Cached Similarاینکه چه قدر مصرف کنیم، چه کسی کار کند، چند ساعت کار کند، در کجای شهر ... رایج بین زن و شوهر این است که چه کسی در خانواده باید اقتصاد خانه را مدیریت کند؟ چه کنیم تا دخل و خرجمان با هم بخواند؟! - - خانه ما khaneyema.tv/چه-کنیم-تا-دخل-و-خرجمان-با-هم-بخواند؟/‎Cached24 ژانویه 2016 ... اگر منطقی به ماجرا نگاه کنیم باید گفت که جواب، منفی است! مهم ترین راهکار برای حل چنین بحرانی، آموختن “مدیریت دخل و خرج یا درآمد و هزینه” است. نحوه مدیریت دخل و خرج خانه - بیتوته www.beytoote.com/.../skill/manage-income1-expenditure1.html‎Cached Similarمدیریت در خانه مدیریت دخل و خرج,نحوه صرفه جویی, صرفه جویی در خرید,نحوه مدیریت در خانه,تکنیک های ... آگاهی از فوت و فن‌های دخل و خرج به کمک ما می‌آیند تا با استفاده از آنها بتوانیم خرج و برج بهتری داشته .... چگونه مراسم عروسی بهتری برگزار کنیم؟ چطور دخل و خرجمان را مدیریت کنیم؟ - پارسینه https://www.parsine.com/fa/.../چطور-دخل-و-خرجمان-را-مدیریت-کنیم‎Cachedچطور دخل و خرجمان را مدیریت کنیم؟ امروزه مساله پول و مشکلات مالی، یکی از عوامل مهم در زندگی می باشد که به راحتی نمی توان از کنار این مسئله رد شد. داشتن یا نداشتن ... چگونه دخل و خرجمان را مدیریت کنیم؟ - جام جم آنلاین 77.104.65.15/sara/.../چگونه-دخل-و-خرجمان-را-مدیریت-کنیم؟‎Cachedچگونه دخل و خرجمان را مدیریت کنیم؟ شنبه 20 دی 1393 ساعت 08:22. جام جم سرا: هرکس وارد زندگی متاهلی شود، خیلی زود متوجه می‌شود که مدیریت اقتصاد خانواده چه امر ... چگونه دخل و خرجمان را مدیریت کنیم؟ - لینکدونی - پی سی دانلود links.p30download.com/.../چگونه-دخل-و-خرجمان-را-مدیریت-کنیم.php‎Cached14 فوریه 2016 ... بعضی‌ها یعنی درواقع خیلی‌ها اینطورند. بیشتر از درآمد و مقدار پولی که پس‌انداز می‌کنند، خرج می‌کنند و هر روز بیشتر و بیشتر خودشان را بدهکار ... چگونه دخل و خرجمان را باهم جور کنیم ؟ | وبلاگ جیب سیستم حسابداری ... jeeb.ir/blog/خبرنامه-شماره-4-جیب-چگونه-دخل-و-خرجمان-ر/‎Cached15 آوریل 2013 ... چگونه دخل و خرجمان را باهم جور کنیم ؟ حتماً شما هم افرادی را دیده اید که با وجود درآمد معمول و متوسط با یک مدیریت کاملاً آگاهانه و برنامه ریزی شده به خواسته ... چگونه دخل و خرج خانه را تنظیم کنیم؟ - تبیان www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleid=682730‎Cached Similar20 فوریه 2012 ... چگونه پس‌اندازکنید 1- هر بارکه خرج می کنید آن را یادداشت کنید حتی اگر هزینه ای را با چک و کارت اعتباری می پردازید با یادداشت کردن ارقام در آخر ماه ...