مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

در آزمایش‌های سونوگرافی افراط نکنید

الهام شبیری با اشاره به عمر بیش از چند دهه استفاده از سونوگرافی، گفت: سونوگرافی روش تشخیصی و بدون ضرری است که در تشخیص بیماری احشایی از جمله شکم، کبد، لوزالمعده و نیز برای بررسی بارداری از آن استفاده می‌شود و خوشبختانه تاکنون عوارضی برای استفاده از این دستگاه شناخته نشده است اما این مساله نباید موجب استفاده بی‌رویه از سونوگرافی بویژه برای مادران باردار شود و باید در این زمینه محتاط بود.

شبیری با اشاره به وجود دو نوع سونوگرافی معمولی و سه‌بعدی اظهار کرد: در سونوگرافی سه‌ بعدی جزئیات بیشتری از اندام‌ها، چهره و صورت نوزاد به دست می‌آید و در این نوع سونوگرافی تشخیص وجود برخی عوارض در چهره مانند لب‌ شکری به سهولت امکان‌پذیر است که با سونوگرافی معمولی قابل تشخیص نیست.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به لزوم انجام چهار مرحله سونوگرافی طی دوران بارداری، اظهار کرد: مرحله اول سونوگرافی باید درسه هفته اول انجام شود تا تشخیص سن حاملگی یا چند قلوزایی انجام شود و هرچه زودتر سونوگرافی در این مرحله انجام شود، تشخیص سن حاملگی دقیق‌تر خواهد بود.

وی افزود: همچنین انجام سونوگرافی در سه ماهه اول بارداری بین سنین 11 تا 14 هفتگی، سه ماهه دوم بارداری بین سنین 18 تا 22 هفتگی و نیز سه ماهه سوم بارداری بین سنین 26 تا 28 هفتگی برای تشخیص برخی بیماری‌های نوزاد توصیه می‌شود.

این رادیولوژیست گفت: در سن هفت ماهگی بیماری‌های کلیوی، ضایعات مغزی، ناراحتی‌های اسلکتی و ناهنجاری‌های قلبی جنین از طریق سونوگرافی قابل تشخیص است. (ایسنا)



لینک منبع :در آزمایش‌های سونوگرافی افراط نکنید

در آزمایش‌های سونوگرافی افراط نکنید - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../در-آزمایش‌های-سونوگرافی-افراط-نکنید‎Cached3 ژانویه 2015 ... تصویر در آزمایش‌های سونوگرافی افراط نکنید. الهام شبیری با اشاره به عمر بیش از چند دهه استفاده از سونوگرافی، گفت: سونوگرافی روش تشخیصی و ... در آزمایش‌های سونوگرافی افراط نکنید - جام جم آنلاین 188.75.89.4/sara/.../در-آزمایش‌های-سونوگرافی-افراط-نکنید‎Cachedجام جم سرا: یک رادیولوژیست با بیان اینکه تاکنون عوارضی برای استفاده از سونوگرافی شناخته‌ نشده، اظهار کرد: با این حال نباید در انجام سونوگرافی افراط کرد. سونوگرافی، افراط نکنید - نی نی بان | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/40864281 قابلیت تشخیص بارداری های باریسک بالای سندرم ادوارد ( تریزومی 18 ) زمان انجام آزمایش مرحله اول : بهترین زمان انجام آزمایش تست در سه ماهه اول هفته 11 بارداری است اما ... در آزمایش های سونوگرافی افراط نکنید - پونیلا ponila.com/post/398746/ یک رادیولوژیست با بیان اینکه تاکنون عوارضی برای استفاده از سونوگرافی شناخته نشده، اظهار کرد: با این حال نباید در انجام سونوگرافی افراط کرد. آزمایش خون بارداری، دروغ نمی گوید / آرشیو farspage.com/w/12/rcxmn‎Cachedاین مساله هم تنها در مورد آزمایش خون صدق می کند و جواب بارداری از این طریق نسبت به سایر روش ها دقیق تر و بهتر است. نی‌نی‌بان ... در آزمایش‌های سونوگرافی افراط نکنید. تفسیر جواب سونوگرافی رحم - خبرلند khabarland.com/news/209656/تفسیر-جواب-سونوگرافی-رحم-1‎Cached30 مه 2017 ... تفسیر جواب سونوگرافی رحم در سونوگرافی نوشته مایع در کلدوساک خلفی ... لطفا آزمایش اسپرم همسرم رو تفسیر کنید. ... سونوگرافی، افراط نکنید ... معاینات پزشکی سه ماهۀ دوم بارداری | مادرشو https://m.madarsho.com/.../معاینات-پزشکی-سه-ماهۀ-دوم-بارداری‎Cachedفراموش نکنید آزمایش‌هایی را که پزشک در جلسات قبلی به شما داده است، همراه خودتان ... معاینات عمومی و روتین; ​​​​​​​سونوگرافی و آزمایش‌های سه ماهۀ دوم; مشاوره در مورد ... برچسب ها - سونوگرافی سوم - نی نی بان https://niniban.com/fa/tag/447/سونوگرافی%20سوم بارداری سونوگرافی بدهید وقتی آزمایش خون مثبت بوده یعنی حامله. ... سونوگرافی، افراط نکنید ... متخصص زنان و زایمان حتما یک سونوگرافی و همچنین آزمایش... بارداری ... برچسب ها - سونوگرافی - خانواده ایرانی khanevadeirani.ir/fa/tag/6/سونوگرافی‎Cachedاگر آزمایش خون داده و سونوگرافی انجام داده اید و... کد خبر: ... ریتم و ضربان قلب و اکوکاردیوگرام آزمایش سونوگرافی برای نشان. ... در انجام سونوگرافی افراط نکنید. هپاتیت - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/هپاتیت‎Cached Similarاز عواملی که ایجاد هپاتیت می‌کنند می‌توان به افراط در مصرف الکل، اثر برخی داروها، ... این کار از طریق آزمایش‌های خون، سونوگرافی و نمونه برداری از کبد کار بسیار ... در صورتی که به این بیماری مبتلا هستید، خون، پلاسما و اعضای بدن و بافت اهداء نکنید.