جام جم سرا به نقل از ایسنا: اگرچه آجیلها چربی بالایی دارند، اما حاوی چربیهای خوب، فیبر، پتاسیم و آنتیاکسیدان هستند. بنابراین با قبول اینکه افراد مبتلا به دیابت ممکن است با بیماری قلبی مواجه باشند، آجیل میتواند مولفه مهمی در رژیم غذایی سالم برای قلب این دسته از افراد باشد.
دادههای حاصل از آزمایشهای محققان نشان داد که پسته فعالیت عصب واگ را که بخش مهمی در سیستم عصبی پاراسمپاتیک است و به دلیل دیابت آسیب میبیند، افزایش میدهد.
به گفته محققان در صورت ادامه مصرف پسته در طولانی مدت میتوان به بهبودهای حاصل شده در فشارخون زمان خواب، واکنش عروق به اضطراب و کنترل فشار قلب امیدوار بود تا به این ترتیب ریسک بیماری قلبی در این گروه کاهش یابد.
لینک منبع :
کاهش بیماریهای قلبی با خوردن آجیلقلب | مصرف آجیل دربیماران قلبی :
galb.ir/archives/1337Cached
Similarبنابراین خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را در افراد مبتلا به سندرم متابولیک
... خوردن آجیل با افزایش میانگین هورمون سرتونین ( هورمونی که باعث کاهش اشتها و ...
با خوردن آجیل خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهید 4 ... - روزنامه نوآوران
noavarannews.com/hygiene-and-life/.../1469435190.707632Cached Rating: 100% - 1 vote
با خوردن آجیل خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهید. 4 نوع آجیل که خوردن آنها خطر
بیماری های قلبی را از شما دور میکند. مطالعات حاکی از آن هستند که مصرف بادام زمینی
...
کاهش بیماریهای قلبی با خوردن آجیل - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../کاهش-بیماریهای-قلبی-با-خوردن-آجیلCached9 نوامبر 2014 ... محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا معتقدند که آجیل میتواند خطر ابتلا به بیماری
قلبی را کاهش دهد اما در عین حال هشدار میدهند که این مواد نباید بهعنوان ...
ارتباط مصرف آجیل با بیماری های قلبی و عروقی - مریم جراح زاده
www.jarahzadeh.com/.../1808-ارتباط-مصرف-آجیل-با-بیماری-های-قلبی-و-عروقی.htmlCachedمصرف آجیل باعث کاهش کلسترول تام، تری گلیسرید، کلسترولLDL و ... می دهد که
خوردن آجیل ممکن است باعث کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی شود به خصوص در زمینه
...
کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی با مصرف آجیل های درختی - دیابت
diabetestma.org/.../کاهش%20خطر%20بیماریهای%20قلبی%20عروقی%20با%20مصرف%20آجی...
کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی با مصرف آجیل های درختی. 20 نوامبر 2015- یک
مطالعه ی جدید نشان می دهد که خوردن آجیل های درختی مانند گردو به کاهش خطر ابتلا به ...
مضرات مصرف آجیل در بیماران قلبی - الو دکتر
https://www.alodoctor.ir/.../مضرات-مصرف-آجیل-در-بیماران-قلبیCached6 مارس 2016 ... خوردن حدود ۲۵گرم آجیل در روز، گرسنگی را برطرف و به کاهش وزن، فشارخون و ... از جمله
گردو با کاهش کلسترول نامطلوب(LDL ) بر سلامت قلب موثر است.
کاهش بیماریهای قلبی با خوردن آجیل - جام جم آنلاین
188.75.89.4/sara/.../کاهش-بیماریهای-قلبی-با-خوردن-آجیل
9 نوامبر 2014 ... محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا معتقدند که آجیل میتواند خطر ابتلا به بیماری
قلبی را کاهش دهد اما در عین حال هشدار میدهند که این مواد نباید بهعنوان ...
هر روز آجیل بخورید تا حمله قلبی و سرطان سراغتان نیاید - خبرگزاری ...
https://www.tasnimnews.com/.../هر-روز-آجیل-بخورید-تا-حمله-قلبی-و-سرطان-سراغتان-نیایدCached5 دسامبر 2016 ... خوردن روزانه مقداری آجیل و تنقلات احتمال ابتلا به بیماری قلبی و سرطان را کاهش میدهد
.
مزایای مصرف آجیل برای سلامت قلب - بیتوته
www.beytoote.com/health/.../consumption-heart-health.htmlCached
Similarاغلب مطالعات که مصرف آجیل در یک رژیم غذایی سالم برای سلامت قلب را مطالعه کرده ...
بالا بودن کلسترول بد(LDL) یکی از عوامل اولیه در پیدایش بیماری های قلبی می ... می
رسد که قابلیت مغزها در کاهش کلسترول نامطلوب(LDL ) بر سلامت قلب موثر است. ... و
داروی امریکا، برای افراد با وزن سالم، مصرف یک مشت آجیل (در حدود 42.5 گرم) غیر ...
تاثیر آجیل خوردن در کاهش بیماریهای قلبی - ایسنا
www.isna.ir/news/.../تاثیر-آجیل-خوردن-در-کاهش-بیماری-های-قلبیCached30 آگوست 2012 ... خوردن آجیل باعث کاهش خطرات بیماری قلبی میشود. ... و یا کسانی که با چربی اضافی
شکم، قند خون بالا و فشار خون بالا مواجه هستند کاهش یابد.
پنجشنبه 26 مرداد 1396 ساعت 21:24