مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

خواص ضدسرطانی زردچوبه را دست کم نگیرید

جام جم سرا:داود بشاش، هماتولوژیست و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به نقش عوامل محیطی و ژنتیکی در بروز سرطان، رژیم غذایی مناسب و به خصوص استفاده از زردچوبه به عنوان گیاهی ضد سرطان را عاملی مهم برای پیشگیری از ابتلا به سرطان دانست.

وی با اشاره به زردچوبه به‌عنوان گیاهی با اثرات ضد سرطانی تصریح کرد: متأسفانه افراد یا مواد غذایی نامناسبی که به بروز سرطان دامن می‌زند را بیش از حد مصرف کرده یا از برخی مواد غذایی ارزشمند که دارای خواص ضدسرطانی هستند، غافل بوده و آنها را کمتر در سبد غذایی خود جای می‌دهند. زردچوبه یا همان عروق الزعفران یکی از ادویه‌ هایی است که سرشار از فواید پزشکی است.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: زردچوبه که عضو خانواده زنجبیل Zingiberaceae با نام علمی ‏Curcuma domestica val و از جمله گیاهان بومی نواحی گرم آسیا است، دارای ریزوم هایی است که پس از بیرون آوردن از زمین و پس از شست و شو، در آفتاب خشک شده و به مصرف می رسد.

بشاش خاطرنشان کرد: این گیاه علفی که از جمله ادویه‌جات وارداتی کشور است، سرشار از ویتامین های A، B6، B12 و C بوده و حاوی کلسیم، منیزیم، پتاسیم و سدیم است.

وی گفت: جالب اینکه این گیاه دارای فواید بسیار زیاد پزشکی است که از جمله آنها می‌توان به خاصیت ضد التهابی، خاصیت آنتی اکسیدانی، کاهش چربی خون، کاهش سطح کلسترول، تسکین درد مفاصل، تسکین درد دندان، تقویت سیستم ایمنی، شادابی پوست، خاصیت طبیعی ضدعفونی کننده و ضدباکتریایی، اثرات ضد قارچی و ضد انگل‌های روده‌ای اشاره کرد.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: درمان آرتریت روماتوئید، به تأخیر انداختن پوکی استخوان، بهبود زخم و بهبود عفونت‌های سوختگی از جمله فواید این گیاه دارای پیگمان‌های زرد رنگ، از دسته کورکومینوزیدها است.

بشاش گفت: در مطالعه‌ای مشخص شده است که افزودن زرد چوبه به رژیم غذایی بیمارانی که عمل قلب داشته‌اند، خطر حمله قلبی را احتمالا به واسطه خاصیت ضدالتهابی‌ این گیاه کاهش داده است.

وی افزود: همچنین نتایج تحقیقات دیگر حاکی از تأثیر موثر این گیاه بر کندی پیشرفت بیماری آلزایمر است؛ اختلالی که این روزها بیش از پیش از آن می‌شنویم.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: شاید مهمترین و قابل اعتناترین اثر این گیاه، خاصیت ضدسرطانی آن باشد که احتمالاً بسیاری افراد از آن بی‌خبرند.

بشاش تصریح کرد: ماده موثر زردچوبه که اکثر خواص پزشکی و از جمله خاصیت ضد سرطانی این گیاه را موجب می‌گردد، ماده‌ای به‌نام کورکومین با فرمول شیمیایی دی فرولوئیل متان (C21H20O) است.

وی خاطرنشان کرد: طی تحقیقاتی که طی سال‌های گذشته انجام شده است، اثر ضدسرطانی این گیاه در انواع سرطان‌ها از جمله در سرطان روده بزرگ، سرطان پانکراس، سرطان گردن رحم و متاپلازی سینه دیده شده است.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: همچنین مشخص شده است که استفاده همزمان از کورکومین همراه با برخی داروهای شیمی درمانی در آزمایشگاه نیز سبب افزایش اثرات سایتوتوکسیک دارو گشته و اثربخشی آن را افزایش می‌دهد.

بشاش افزود: در صورت استفاده از کورکومین ممکن است عوارض جانبی ناشی از شیمی درمانی و پرتو درمانی در مبتلایان به سرطان نیز کاهش یابد.

وی گفت: در خصوص نگهداری از زرچوبه بهتر است به مواردی همچون خواص دارویی بیشتر زردچوبه تازه از زردچوبه مانده اشاره کرد. بر این اساس بهتر است این ادویه را کم کم اما تازه به تازه تهیه کرد.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: حرارت نیز سبب کاهش اثر زرد چوبه می‌شود و بهتر است این ادویه را در جای خنک، ترجیحاً به دور از نور و در ظروف غیرپلاستیکی نگهداری کرد.



لینک منبع :خواص ضدسرطانی زردچوبه را دست کم نگیرید

خواص ضدسرطانی زردچوبه را دست کم نگیرید - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/.../خواص-ضدسرطانی-زردچوبه-را-دست-کم-نگیرید‎Cached8 آگوست 2014 ... تصویر خواص ضدسرطانی زردچوبه را دست کم نگیرید. جام جم سرا:داود بشاش، هماتولوژیست و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ... خواص ضدسرطانی زردچوبه را دست کم نگیرید | یک هماتولوژیست - قطره www.ghatreh.com/news/.../خواص-ضدسرطانی-زردچوبه-دست-نگیرید 6 نوامبر 2016 ... خواص ضدسرطانی زردچوبه را دست کم نگیرید. یک هماتولوژیست زردچوبه را گیاهی موثر در پیشگیری از انواع سرطان ها توصیف و بر نقش این گیاه در ... این‌ ادویه‌ها را دست کم نگیرید | پایگاه خبری جماران - امام خمینی - انقلاب ... www.jamaran.ir/بخش-اخبار-82/487443-این-ادویه-ها-را-دست-کم-نگیرید 7 دسامبر 2015 ... ادویه‌جات برای طعم غذا و همین طور سلامتی اهمیت زیادی دارند. برای اینکه به اهمیت آنها پی ببرید، همین بس که یک نصف قاشق چایخوری دارچین به اندازۀ ... جلداستقلال جوان/دوشنبه17آبان95 - سایت خبری تحلیلی تابناک|اخبار ... tabnak.ir/fa/news/638511 6 نوامبر 2016 ... خواص ضدسرطانی زردچوبه را دست کم نگیرید · قیمت آیفون۷های رسمی در ایران اعلام شد · ۶ دلیل پرش پلک · بفرمایید سم! بانک ها از شورای پول و اعتبار ... عادت های غذایی پیشگیرنده سرطان روده / آرشیو farspage.com/w/23/obkth‎Cachedعلاوه بر زنجبیل، سایر ادویه ها و چاشنی ها از جمله سیر، زردچوبه، پونه و پیاز سلول های ... این علائم در دست و پا یعنی خطر ... خواص ضدسرطانی زردچوبه را دست کم نگیرید. قندی که بارداری را تلخ می‌کند / آرشیو farspage.com/w/23/ly05f‎Cachedتاثیر زردچوبه در مقابله با انواع سرطان ها. تاثیر زردچوبه در مقابله با انواع سرطان ها ... خواص ضدسرطانی زردچوبه را دست کم نگیرید. خواص ضدسرطانی زردچوبه را دست کم ... news – برگه 2000 – یک سایت دیگر با وردپرس فارسی news.adbx.ir/d/page/2000/‎Cachedهمان طور که بیان شد برای میخک خواص ضدسرطان نیز گزارش شده است و .... ۲۳۰ هزار تن از آنها جان خود را از دست داده‌اند. .... خواص ضدسرطانی زردچوبه را دست کم نگیرید. درمان سرطان با زردچوبه - جام جم 77.104.65.15/Sara/Search/keyword/1?q=زردچوبه‎Cachedبه گفته محققان، زردچوبه می تواند بر سرطان های متفاوتی نظیر سرطان سینه و تخمدان تاثیرگذار باشد. ... تصویر خواص ضدسرطانی زردچوبه را دست کم نگیرید ... پونیلا - سالمندان زردچوبه بخورند - ورود ponila.com/post/411127/ زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که رنگ، عطر و طعم ادویه نیز ناشی از همین ماده است. مطالعات قبلی نشان داد که ... خواص ضدسرطانی زردچوبه را دست کم نگیرید. سلامت -دبیرستان مهندس مهدی صافی دستجردی - هویج را دست کم نگیرید safischoolsalamat-22.blogfa.com/post-887.aspx‎Cachedسلامت -دبیرستان مهندس مهدی صافی دستجردی - هویج را دست کم نگیرید - آخرین اطلاعات ... فالکارینول و فالکاریندیول را کشف کرده اند که خواص ضدسرطان در خود دارند.