مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چند توصیه کوتاه درباره نگهداری غذا در تابستان

جام جم سرا: انواع گوناگون پیتزا، مرغ و سالاد ماهی تن را باید حداقل در عرض مدت کوتاه، حدوداً ‌دو ساعت پس از سرو و مصرف کردن آن، برای کاهش دادن خطر بیماری‌هایی که از طریق غذای فاسد منتقل می‌شود، در داخل یخچال بگذارید.

هرگز باقی مانده غذا‌ها را در آشپزخانه نگهداری نکنید و به محض اینکه آن‌ها را پختید، فوراً در یخچال قرار دهید. به این دلیل که هوای خنک و سرمای داخل یخچال میزان رشد باکتری را کاهش می‌دهد.

برای مواد خوراکی که حجم بیشتری دارند و فضای زیادی را اشغال می‌کنند، مثل سالاد ماکارونی و غذاهایی نظیر غذاهای چینی با حجم زیاد را به جای اینکه در داخل یک ظرف بزرگ بریزید، آن را در داخل چندین ظرف کوچک قرار دهید و سپس در داخل یخچال بگذارید.

با این روش سرمای یخچال به سرعت و به طور یکنواخت غذا را خنک می‌کند. برای چنین غذاهایی اگر از یک ظرف بزرگ استفاده کنید، به دلیل آنکه سرمای یخچال کاملا ‌و به طور یکنواخت غذا را خنک نمی‌کند، خطر اینکه باکتری یا هر چیز دیگری در وسط غذا رشد کند، بسیار زیاد است. (دکتر سلام)



لینک منبع :چند توصیه کوتاه درباره نگهداری غذا در تابستان

چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان (2) - بیتوته www.beytoote.com/.../maintenance-food-intake2-summer2.html‎Cached Similarنگهداری مواد غذایی در تابستان روش نگهداری مواد غذایی, نگهداری مواد غذایی, روش نگهداری ... 48 ساعت در شرایط یخچال نگهداری کرد، اما بیرون از یخچال طول مدت ماندگاری اش کوتاه تر می شود. ... هر چند که برخی از این محصولات ممکن است به صورت صنفی تهیه شوند مثلاً ... توصیه ی ما به شما این است که سعی کنید حتی الامکان در تابستان از محصولات ... چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان (1) - تبیان article.tebyan.net/.../چگونگی-نگهداری-و-مصرف-غذا-در-تابستان-1-‎Cachedحتی اگر از بیماران درباره مسمومیت سئوال شود، علت آن را مصرف غذاهای آلوده می دانند. غذا ... علت اینکه توصیه می شود قوطی کنسروهای باد کرده را مصرف نکنیم، همین موضوع است. ... نگهداری مواد غذایی پخته و آماده شده در درجه ی حرارت 20 تا 40 درجه ی تابستان، مهم ... نگهداری مواد غذایی در فصل تابستان - ویستا vista.ir/article/87031/نگهداری-مواد-غذایی-در-فصل-تابستان‎Cached Similar22 آگوست 2007 ... نگهداری مواد غذایی در فصل گرما، قوانین و باید و نباید‌های خاص خودش را دارد که ... روی این برچسب‌ها اطلاعاتی درباره نحوه نگهداری آن محصول، درجه حرارت ... چگونه از مواد غذایی در تابستان نگهداری کنیم؟ - آکا - آکاایران www.akairan.com/khanehdari/behdasht1/201481033243.html‎Cached Similarدر این مقاله این نکات مهم را بیان کرده ایم.,بهداشت و نگهداری مواد غذایی. ... چگونه از مواد غذایی در تابستان نگهداری کنیم؟ ... چند توصیه در این زمینه را بخوانید. انواع گوناگون پیتزا، مرغ و سالاد ماهی تن را باید حداقل در عرض مدت کوتاه، حدوداً ‌دو ساعت پس از سرو و مصرف کردن آن، برای کاهش دادن خطر .... نکاتی مهمی که درباره فریزر باید بدانید! توصیه های زمانی برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر - Hozour hozour.com/ir/نگهداری-مواد-غذایی-در-یخچال-و-فریزر/‎Cached Similar26 آوریل 2011 ... توصیه های زمانی برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر .... درآن پس از گذشت مدت زمان کوتاهی از تاریخ مصرف آن شروع به تجزیه شدن می‌کند و طعم و .... پس از انبساط مواد غذایی در اثر یخ زدن، ظرف نشکند، به ویژه درباره مایعات که انبساط ... مدت ماندگاری مواد غذایی در فریزر هر چند فریزکردن اصولی مواد غذایی به ظاهر تأثیری ... غذای مانده تا کی خوردنی است؟! - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/41345/غذای-مانده-تا-کی-خوردنی-است‎Cached Similar24 ژانویه 2013 ... نان یکی از معدود خوراکی‌هایی است که فریز کردن آن توصیه می‌شود و آن هم به خاطر تغییری است ... آن شویم و عوارض کوتاه مدت هم ندارند اما اگر به صورت مستمر از اینگونه مواد غذایی استفاده شود ... اگر غذا را بعد از نگهداری چند ساعته در یخچال بخواهیم گرم کنیم، باید حتما دمای مرکز غذا به ..... درباره غذای مانده تا کی خوردنی است؟ آنچه درباره نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر باید بدانیم - روزیاتو rooziato.com/139697695/آنچه-نظافت-یخچال-نگهداری-مواد/‎Cachedآنچه درباره نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر باید بدانیم ... مخصوصا که در تابستان، مراجعه به یخچال و باز کردن درب آن برای مصرف این میوه ها افزایش می یابد، برای بهینه سازی ... برای نگهداری طولانی مدت ریحان توصیه می شود که آن را فریز کنید و داخل فریزر قرار دهید. ... قرار دادن کوتاه مدت موز در یخچال، باعث تغییر رنگ و مزه نمی شود. چند نکته دربارهٔ تهیه و نگهداری دوغ - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../چند-نکته-دربارهٔ-تهیه-و-نگهداری-دوغ‎Cached Similar24 آوریل 2014 ... ... حتما جوشانده شود. نکاتی درباره برخی خواص و نحوهٔ تهیه و نگهداری دوغ را در ادامه بخوانید. ... تصویر چند توصیه کوتاه درباره نگهداری غذا در تابستان ... تغذیه در سفر: چی ببریم، چی بخوریم؟ - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../تغذیه-در-سفر-چی-ببریم،-چی-بخوریم؟‎Cached Similar30 مارس 2015 ... محل سفر شما و مسیر آن از نظر دما و رطوبت می‌تواند در انتخاب غذا نقش مهمی داشته باشد. برای مثال غذاهایی با ماندگاری کوتاه‌، در جنوب ایران نیاز به شرایط نگهداری خنک و بهتری نسبت به مناطق سرد و کوهستانی غرب ... چند توصیه دیگر. 40 توصیه بهداشتی برای نگهداری مواد غذایی - ایسنا www.isna.ir/news/.../40-توصیه-بهداشتی-برای-نگهداری-مواد-غذایی‎Cached6 ژانویه 2014 ... نگهداری از مواد غذایی همیشه با حساسیت‌هایی روبرو بوده است. مردم هر یک توصیه‌های مختلفی برای نگهداری مواد غذایی دارند. اما پیروی از یک الگوی راهنمای ...