مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

۵ نکته درباره مواد غذایی پروبیوتیک‌

جام جم سرا: دکتر «پاتریشیا هیبرد» از بیمارستان کودکان بوستون که پروبیوتیک‌ها را در کودکان و بزرگسالان بررسی می‌کند، گفت: یکی از عجیب‌ترین مواد حاوی پروبیوتیک‌ها، نی‌های نوشیدنی هستند هرچند تصور اینکه چگونه یک نی می‌تواند پروبیوتیک‌ها را به شیوه‌ای هدفمند منتقل کند،‌ اندکی دشوار است.

لایوساینس گزارش داد: این پزشک متخصص با گنجاندن پروبیوتیک‌ها در نان موافق نیست زیرا معتقد است که برشته کردن آن می‌تواند موجب از بین رفتن ارگانیسم‌های زنده شود. در عین حال افزودن پروبیوتیک‌ها در غذاهایی که به طور طبیعی دارای باکتری‌های مفید نیستند ممکن نیست این محصولات را سالمتر سازد.

به نقل از ایسنا، پزشکان به افراد توصیه می‌کنند که پیش از خرید مواد خوراکی حاوی پروبیوتیک‌ها یا مصرف آنها به عنوان مکمل، نکات زیر را رعایت کنند:

1- مصرف پروبیوتیک‌ها مانند داروها نیاز به کنترل ندارد. پروبیوتیک‌های موجود در مکمل‌ها به طور کلی ایمن و بی‌خطر هستند و امکان مصرف آنها همچون داروها، نیاز به آزمایش و بررسی ندارد.

2- عوارض جانبی پروبیوتیک‌ها در صورت بروز بسیار خفیف است. به گفته دکتر هیبرد مصرف مکمل‌های پروبیوتیک در روزهای نخست موجب نفخ معده می‌شود اما این علائم معمولا خفیف هستند و پس از گذشت چند روز از بین می‌روند.

3- تمام مواد خوراکی، حاوی مقادیر مشابهی از پروبیوتیک‌ها نیستند. محصولات لبنی معمولا دارای بیشترین میزان پروبیوتیک‌ها هستند و میزان این باکتری‌های زنده در این مواد خوراکی کاملا خوب است اما مقدار این باکتری‌ها در سایر مواد و خوردنی‌ها متفاوت است. اگرچه غالب پروبیوتیک‌های موجود در مواد خوراکی برای اکثریت مصرف‌کنندگان بی‌ضرر هستند اما موضوع اصلی این است که اساسا این ارگانیسم در مواد غذایی وجود داشته باشد.

4- پروبیوتیک‌ها ممکن است برای همه‌کس بی‌خطر نباشند. با وجود بی‌ضرر بودن این باکتری‌ها اما افراد خاصی باید از مصرف مواد خوراکی یا مکمل‌های حاوی پروبیوتیک خودداری کنند. این افراد شامل گروه‌هایی می‌شوند که سیستم ایمنی ضعیفی دارند. همچنین این خطر در افرادی که تحت عمل جراحی پیوند اعضا قرار می‌گیرند، افزایش می‌یابد.

5- قبل از صرف محصولات حاوی پروبیوتیک‌ها به تاریخ انقضای آنها توجه کنید. خوردنی‌های حاوی ارگانیسم‌های زنده تاریخ مصرف محدودی دارند و به همین دلیل پیش از تمام شدن تاریخ انقضا باید مصرف شوند.



لینک منبع :۵ نکته درباره مواد غذایی پروبیوتیک‌

۵ نکته درباره مواد غذایی پروبیوتیک‌ - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../۵-نکته-درباره-مواد-غذایی-پروبیوتیک‌ ۵ نکته درباره مواد غذایی پروبیوتیک‌. شنبه 14 تیر 1393 ساعت 10:27. این روزها پروبیوتیک‌ها یا همان «باکتری‌های خوب» بیش از آن که در ماست موجود باشند در خوردنی‌ها ... 9 نکته مهم درباره محصولات پروبیوتیک/مصرف ماست پروبیوتیک ... www.salamatnews.com/.../9-نکته-مهم-درباره-محصولات-پروبیوتیک-مصرف-ماست-پروبیوتیک-برای-این-افراد-ممنوع!‎Cached Similar31 مارس 2014 ... 9 نکته مهم درباره محصولات پروبیوتیک/مصرف ماست پروبیوتیک ... نگه داشتن آنها، مصرف محصولات غذایی مانند شیر یا ماست پروبیوتیک است. 5. (5 مورد) تاثیر مصرف مواد غذایی تخمیری بر سلامت روانی افراد|تغذیه https://www.vidoal.com/.../تاثیر-مصرف-مواد-غذایی-تخمیری-بر-سلامت-روانی-افراد‎Cached5 سپتامبر 2016 ... بیش‌تر اطلاعات ما در حوزه تاثیر مواد غذایی بر جسم است. ... به اضطراب‌های اجتماعی می‌توانند با خوردن غذاهای تخمیری حاوی پروبیوتیک تا حدود زیادی بر ... شش ماده غذایی که شما را خوشحال‌تر می‌کند - فرادید faradeed.ir/fa/news/999/شش-ماده-غذایی-که-شما-را-خوشحال‌تر-می‌کند‎Cached Similarپروبیوتیک به عنوان صفت مواد غذایی حاوی این باکتری‌ها به کار می‌رود و به دو ... شد افرادی که بیش از پنج فنجان چای سبز در روز مصرف می‌کند نسبت به کسانی که یک ... پروبیوتیک - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/پروبیوتیک‎Cached Similarبر این اساس، باکتری‌های پروبیوتیک موجود در محصولات خوراکی، نه تنها باید دارای ... پروبیوتیک، به‌عنوان صفت مواد غذایی حاوی این باکتری‌ها هم به‌کار می‌رود. .... سهم این نوع ماست‌ها در اروپا بین ۵ تا ۲۰ در صد بازار برآورد می‌شود. ... هرچند تحقیقات بیشتری برای ارائه پیشنهادات شفاف دربارهٔ تأثیرات مفید پروبیوتیک‌ها مورد نیاز است. همه چیز درباره پروبیوتیک ها (1) - تبیان article.tebyan.net/113864/همه-چیز-درباره-پروبیوتیک-ها-1-‎Cached25 ژانویه 2010 ... در حقیقت استفاده از میکروارگانیسم های مفید برای تولید مواد غذایی، از قرن ها پیش آغاز شد، بدون این که از نقش و حضور آن ها اطلاعی در دست باشد، ... همه چیز درباره پروبیوتیک ها (3) - تبیان article.tebyan.net/114358/همه-چیز-درباره-پروبیوتیک-ها-3-‎Cached31 ژانویه 2010 ... 2- فرآورده های غذایی غیر لبنی حاوی باکتری های پروبیوتیک ... میان انواع محصولات پروبیوتیک، ماست پروبیوتیک رایج ترین شکل مصرف این دسته از مواد غذایی است. ... البته ذکر این نکته ضروری است که افراد دارای بیماری های گوارشی و یا ضعف ایمنی و یا افرادی که به ... ۵ غذای گیاهی، افزایش دهنده شیر مادر هستند. 11 غذای پروبیوتیک که فوق العاده سالم هستند - رژیم سلامتی https://www.foodregime.com/...غذایی/...غذایی/843-11-غذای-پروبیوتیک-که-فوق-العاده-سالم-هستند.html‎Cachedدر اینجا لیستی از 11 غذای تخمیری فوق العاده سالم که شامل پروبیوتیک زنده است آورده ... در حالی که ماست احتمالاً بهترین مواد غذایی پروبیوتیک در رژیم غذایی غربی ... چند نکته طلایی از خواص مواد خوراکی پروبیوتیک - khabarooz - خبروز khabarooz.com/post/130003‎Cachedپروبیوتیک ها انواعی از باکتری ها هستند که خواص بسیار زیادی برای سلامتی انسان دارند. باکتری های زیادی هستند که به صورت هم زیست در روده انسان زندگی می کنند و ... کدام مواد غذایی سرشار از پروبیوتیک هستند؟ - مجله پزشکی دکتر سلام www.hidoctor.ir/205761_کدام-مواد-غذایی-سرشار-از-پروبیوتیک-هست.html/‎Cached11 ژانویه 2017 ... حال با مواد غذایی سرشار از پروبیوتیک ها آشنا شوید : ... ۵. کفیر Kefir: نوشدینی ای سرشار از پروبیوتیک. بر اساس افسانه ها، تاریخچه ساخت کفیر ...