مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

گوجه فرنگی و سبزیجات را کباب نکنید

جام جم سرا:
کباب کردن گوجه فرنگی و سبزیجات دیگر روی حرارتهای شدید در واقع هدر دادن وقت و دور ریختن پول صرف شده برای تهیه غذا برای خوردن غذایی است که مواد مغذی چندانی به بدنمان نمی‌رساند.
به گزارش نامه نیوز کباب کردن سبزی‌ها خوبی‌ها و بدی‌هایی دارد. مثلا سبزی‌هایی مانند گوجه‌فرنگی که دارای ویتامین C نسبتا زیادی هستند، در اثر حرارت دیدن، مقداری از ویتامین‌ خود را از دست می‌دهند زیرا ویتامین C حساس‌ترین ویتامین نسبت به حرارت است.
اما سایر ریزمغذی‌های موجود در سبزی‌ها، چندان تحت‌تاثیر حرارت ناشی از کباب کردن قرار نمی‌گیرند. مثلا بهتر است بدانید حتی جذب گروهی از ریزمغذی‌ها مانند بتاکاروتن‌ها و فلاونوئیدها در اثر حرارت دادن بیشتر می‌شود. ضمن اینکه حرارت دادن ملایم سبزی‌ها باعث از بین رفتن آلودگی و میکروب‌های احتمالی موجود در آنها هم می‌شود.
سبزی‌هایی مانند گوجه‌فرنگی و قارچ، جزو خوراکی‌های بسیار کم‌کالری هستند که مصرف آنها به‌صورت خام، بخارپز یا کبابی در کنار غذاهای مختلف، بسیار خوب است و معمولا مصرف سبزی‌های خام توصیه می‌شود. زمانی که قارچ با روش کبابی یا بخارپز حرارت می‌بیند، پروتئین‌های آن برای بدن قابل‌هضم‌تر می‌شود؛ بنابراین بهتر است قارچ را قبل از مصرف کمی حرارت بدهید. البته اگر قرار است قارچ‌ها را کباب کنید، باید آنها را تاحدی که لایه رویی‌شان سیاه نشود، حرارت بدهید و بگذارید بافت قارچ فقط کمی نرم شود.
این حرارت‌دهی ملایم برای تمام سبزی‌ها مطرح است اما برخی افراد سبزی‌هایی مانند گوجه‌فرنگی را به‌اندازه‌ای حرارت می‌دهند که پوست رویی آن کاملا سیاه می‌شود. اگر این اتفاق برای گوجه یا فلفل بیفتد، باید پوست رویی و سیاه آنها را پیش از مصرف جدا کرد.
نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد احتمال سرطان‌زا بودن قسمت‌های سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ داده‌اند، وجود دارد. هرچه میزان سوختگی مواد غذایی بیشتر باشد، احتمال سرطان‌زا بودن آنها هم بیشتر می‌شود. در نهایت اینکه روش کباب کردن مواد غذایی، به‌شرطی که حرارت ملایم باشد و ماده غذایی نسوزد، جزو روش‌های پخت مناسب محسوب می‌شود.



لینک منبع :گوجه فرنگی و سبزیجات را کباب نکنید

گوجه فرنگی و سبزیجات را کباب نکنید - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../گوجه-فرنگی-و-سبزیجات-را-کباب-نکنید 11 مه 2014 ... بیشتر ما ایرانی‌ها عادت داریم کنار انواع کباب، سبزیجاتی مانند فلفل سبز یا دلمه‌ای ، قارچ و نیز گوجه فرنگی هم کباب کنیم اما استفاده از این روش از ... Images for گوجه فرنگی و سبزیجات را کباب نکنید گوجه فرنگی و سبزیجات را کباب نکنید! - نیک صالحی www.niksalehi.com/.../گوجه-فرنگی-و-سبزیجات-را-کباب-نکنید.html‎Cachedکباب کردن گوجه فرنگی و سبزیجات دیگر روی حرارتهای شدید در واقع هدر دادن وقت و دور ریختن پول صرف شده برای تهیه غذا برای خوردن غذایی است که مواد مغذی چندانی به ... گوجه فرنگی را کباب نکنید - نمناک namnak.com/گوجه-فرنگی-را-کباب-نکنید.p45532‎Cachedبیشتر ما ایرانی ها عادت داریم کنار انواع کباب، سبزی هایی مانند گوجه فرنگی، فلفل سبز یا دلمه ای و قارچ هم کباب کنیم. کباب کردن سبزی ها خوبی ها و بدی هایی دارد. گوجه فرنگی را کباب نکنید! - بیتوته www.beytoote.com/housekeeping/cookery/kabab1-tomato1.html‎Cached Similarکباب نکردن گوجه فرنگی نحوه پخت گوجه فرنگی,بهترین روش پختن گوجه ... کباب کردن گوجه,بدی کباب کردن گوجه,خواص گوجه فرنگی,خواص سبزیجات,بهترین روش ... گوجه فرنگی را کباب نکنید! - باشگاه خبرنگاران www.yjc.ir/fa/news/6001754/گوجه-فرنگی-را-کباب-نکنید‎Cached3 مارس 2017 ... به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیشتر ما ایرانی‌ها عادت داریم کنار انواع کباب، سبزی‌هایی مانند گوجه فرنگی، فلفل سبز یا دلمه‌ای و ... گوجه فرنگی را کباب نکنید! - آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/mobile/nokat-ashpazi/201462915429.html 29 ژوئن 2014 ... کباب نکردن گوجه فرنگی نحوه پخت گوجه فرنگی,بهترین روش پختن گوجه ... کردن گوجه,بدی کباب کردن گوجه,خواص گوجه فرنگی,خواص سبزیجات ... گوجه فرنگی را کباب نکنید! - آکا - آکاایران www.akairan.com/health/vegetable-health/20145252526.html‎Cachedگوجه فرنگی را کباب نکنید! گوجه فرنگی,کباب,خواص سبزیجات، خواص میوه جات ، خواص خوراکیها،سبزیجات. گوجه فرنگی را کباب نکنید! - غذای سلامت کم کال kamcalhealthyfood.com/گوجه-فرنگی-را-کباب-نکنید/‎Cached16 آگوست 2014 ... اشاره : گوجه فرنگی را کباب نکنید! کباب کردن سبزی‌ها خوبی‌ها و بدی‌هایی دارد.مثلا سبزی‌هایی مانند گوجه ‌فرنگی که دارای ویتامین نسبتا زیادی ... گوجه فرنگی و سبزیجات را کباب نکنید | بیشتر ما ایرانی‌ها - قطره www.ghatreh.com/news/.../گوجه-فرنگی-سبزیجات-کباب-نکنید‎Cached11 مه 2014 ... بیشتر ما ایرانی‌ها عادت داریم کنار انواع کباب، سبزیجاتی مانند فلفل سبز یا دلمه‌ای ، قارچ و نیز گوجه فرنگی Ù.