مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

درباره نارسایی قلب چه میدانید؟

[ad_1]

بامداد – نارسایی قلبی یک اتفاق آنی و ناگهانی نظیر سکته قلبی نیست و قلب در این بیماری به طور کامل و ناگهانی از کار نمی ایستد، بلکه آسیب های قلبی به تدریج سبب نارسایی قلب می شوند.

نارسایی قلبی یک مشکل رایج است

اگر مشکل نارسایی قلبی دارید، این را بدانید که شما تنها نیستید. نارسایی قلبی یک بیماری رایج است و هنگامی رخ می دهد که قلب عمل پمپاژ خون را به خوبی انجام ندهد. بیش از میلیون ها نفر در سرتاسر دنیا به این مشکل مبتلا هستند.در واقع تعداد افرادی که به دلیل این بیماری به بیمارستان ها مراجعه می کنند، از تعداد افرادی که برای تمامی انواع سرطان به بیمارستان مراجعه می کنند بیشتر است.

10874179253202701921020640132037823244236

هر کسی می تواند به نارسایی قلبی دچار شود

افراد در سنین مختلف می توانند به این مشکل دچار شوند. هر چند که این بیماری در افراد بالای ۶۵ سال رایج تر است، اما حتی کودکان هم می توانند به این بیماری دچار شوند، به عنوان مثال این مشکل می تواند در کودکان تازه متولد شده تحت عنوان نقص در عملکرد قلب رخ دهد که سبب سختی کارکردن قلب می شود.

عفونت های ویروسی می توانند یکی از دلایل بروز این مشکل در کودکان باشند. برخی از داروهایی که برای مداوای کودکان جهت بیماری هایی نظیر سرطان استفاده می شوند نیز می توانند سبب آسیب دیدن عضلات قلبی شوند. نشانه هایی که افراد جوان در مواجهه با این بیماری تجربه می کنند با نشانه های آن در بزرگسالان متفاوت است. همچنین روند درمان این مشکل در کودکان با درمان آن در بزرگسالان فرق دارد.

برخی افراد در معرض خطر بالاتری قرار دارند

افزایش سن سبب ضعیف شدن قلب می شود. این امر دلیل شیوع بیشتر نارسایی قلبی در این سنین بالا است. همچنین مردان بیشتر از زنان به این بیماری مبتلا می شوند و نیز سیاه پوستان نسبت به سایر نژادها در معرض خطر بالاتری قرار دارند.

عوامل زیادی سبب افزایش خطر ابتلا به این بیماری می شوند. یکی از این عوامل خطر، چاقی ست. اضافه وزن بار سنگینی را بر قلب تحمیل می کند. همچنین چاقی یکی از دلایل افزایش خطر ابتلا به سایر بیماری های قلبی و دیابت نوع دو است که هر دوی این بیماری ها سبب افزایش خطر ابتلا به نارسایی قلبی می شوند.

نارسایی قلبی به آرامی پیشرفت می کند

نارسایی قلبی یک اتفاق آنی و ناگهانی نظیر سکته قلبی نیست و قلب به طور کامل و ناگهانی از کار نمی ایستد، بلکه آسیب های قلبی سبب افزایش نارسایی قلب می شوند. این آسیب ها زمانی بیشتر می شوند که قلب آنطور که باید کار نکند و بروز حمله ی قلبی می تواند دلیل همین آسیب ها باشد.

بسیاری از افرادی که دچار نارسایی قلبی هستند، فکر می کنند که این نشانه ها تنها قسمتی از روند افزایش سن است و این امر به دلیل بروز موذیانه نارسایی قلبی در افراد است

همانطور که بسیاری از بیماری های مزمن نظیر بیماری های قلبی، دیابت و فشار خون بالا می توانند دلیل آن باشند.

با افزایش سن، قلب کم کم ضعیف می شود و باید به این امر توجه داشته باشیم که قلب باید سخت تر کار کند تا بتواند خون را به سمت سایر اعضای بدن هدایت کند.

دامنه نارسایی قلبی از ضعیف به شدید است

نارسایی قلبی غالبا به طور ضعیف شروع می شود. در ابتدا برای بسیاری از مردم ضروری نیست تا فعالیت هایشان را کم کنند. آنها ممکن است حتی احساس خستگی و تنگی نفس هم نداشته باشند. به هر حال با گذشت زمان و افزایش سن، همانطور که قلب ضعیف تر می شود، نارسایی قلبی خفیف هم می تواند مزمن و شدید شود و افراد ممکن است موقع انجام کارهای روزمره شان احساس خستگی و تنگی نفس کنند. برای افرادی با نارسایی قلبی مزمن ، هر نوع از فعالیت های بدنی می تواند منجر به مشکلات قابل توجهی شود.

بسیاری از مردم متوجه نمی شوند که دچار نارسایی قلبی هستند

بسیاری از افرادی که دچار نارسایی قلبی هستند، فکر می کنند که این نشانه ها تنها قسمتی از روند افزایش سن است و این امر به دلیل بروز موذیانه نارسایی قلبی در افراد است. این نشانه ها ممکن است شبیه علائم افزایش سن مانند خستگی زودرس آشکار شوند و حتی ممکن است با علائم سایر بیماری ها اشتباه گرفته شوند. به عنوان مثال می توان گفت که تنگی نفس می تواند دلیل بیماری های دیگری نظیر آسم و بیماری های مزمن انسداد ریوی (COPD) نیز باشد.

راه هایی برای پیشگیری از ابتلا به نارسایی قلبی وجود دارد

شما می توانید با ایجاد تغییراتی در سبک زندگی تان از بروز نارسایی قلبی جلوگیری کنید و یا آن را به تأخیر بیندازید. پیروی از یک برنامه غذایی سالم می تواند تأثیر بسزایی در کاهش خطر ابتلا به این بیماری داشته باشد. اگر سیگاری هستید، خیلی مهم است که آن را کنار بگذارید. اجتناب از مصرف مشروبات الکلی نیز اهمیت زیادی دارد.

کاهش اضافه وزن و درنظر گرفتن یک برنامه ی ورزشی منظم در حفظ سلامت قلب تان ضروری است. همچنین کنترل بیماری هایی که سبب افزایش خطر ابتلا به نارسایی قلبی می شوند مانند دیابت، فشار خون بالا و سایر ناراحتی های قلبی بسیار حیاتی و مهم است.

نارسایی قلبی می تواند درمان شود

نارسایی قلبی قابل درمان است. خیلی از داروها توانایی این کار را دارند. بسیاری از افرادی که با این مشکل مواجه اند، بیش از یک نوع دارو استفاده می کنند. برخی از این داروها نشانه های این نارسایی را درمان می کنند و برخی دیگر مشکلاتی که سبب ضعیف شدن قلب می شوند را هدف قرار می دهند.

داشتن سبک زندگی سالم علاوه بر کمک به شما در حفظ سلامت قلبتان، می تواند سبب بهبود کیفیت زندگی تان گردد. استفاده از غذاهای سالم ، رژیم های غذای کم نمک، انجام فعالیت های ورزشی منظم، مصرف داروها مطابق با تجویز پزشک، کاهش استرس، استراحت بیشتر، واکسینه شدن در برابر آنفلوانزای فصلی و… می توانند از جمله راه هایی باشند که به شما در حفظ سلامت تان کمک کنند.

نوشته درباره نارسایی قلب چه میدانید؟ اولین بار در بامداد پدیدار شد.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

سلامت و بهداشت نوشیدنی‌های انرژی‌زا چه صدماتی به ما میزنند؟ نوشیدن آب گرم به صورت ناشتا چه خاصیت روش صحیح بخور دادن صورت را میدانید؟کاهش کالری مصرفی در زنان چه پیامدهایی به دنبال دارد؟ ترفندهای ساده زنانه برای عوارض بوسیدن نوزاد را میدانید؟بوسیدن نوزاد پس از تولد کودک تا یک سالگی نباید فرزندتان را ببوسید و اجازه ندهید بیماری،درمان بیماری،علائم بیماری،انواع بیماریدرمان …درمان جوش صورتبیماری پوستیتکرر ادراربیماری زنان بیماری هادرمان بیماری هادرمان آشنایی با قلب انسان ، عملکرد آن و بیماری های قلبیآشنایی با قلب انسان ، عملکرد آن و بیماری های قلبی قلب چیست و چگونه کار می کند؟ قلب موثرترین راه درمان کبد چربعصبانیت چه بلایی سر کبدتان می آورد؟ عصبانیت فعالیت کبد را کند می کندعواملی مانند ترس پروستات چیست، درمان پروستات،همه چیز درباره …درمان پروستاتدرمان پروستاتیتدرمان پروستات با داروی گیاهیدرمان پروستات بزرگدرمان عوارض حین دیالیز آنچه بیماران دیالیزی باید بدانندعوارضحیندیالیزسلامت نیوز شما میدانید که کیسه صفرا دارید،اما آیا میدانید محل آن کجاست وعملکرد آن بارداری، زایمان، علائم بارداری، علائم زایمان کودکیوگا در دوران بارداری به زایمان راحت کمک میکند علائم عجیب بارداری درصد ناباروری ها سلامت و بهداشت پوکی استخوان در آقایان چه علائمی دارد؟ نوشیدنی‌های انرژی‌زا چه صدماتی به ما میزنند؟ روش صحیح بخور دادن صورت را میدانید؟ کاهش کالری مصرفی در زنان چه پیامدهایی به دنبال دارد؟ ترفندهای ساده زنانه برای لاغری و عوارض بوسیدن نوزاد را میدانید؟ بوسیدن نوزاد پس از تولد کودک تا یک سالگی نباید فرزندتان را ببوسید و اجازه ندهید دیگران نیز بیماری،درمان بیماری،علائم بیماری،انواع بیماریدرمان بیماری ها درمان جوش صورتبیماری پوستیتکرر ادراربیماری زنان بیماری هادرمان بیماری هادرمان زود آشنایی با قلب انسان ، عملکرد آن و بیماری های قلبی آشنایی با قلب انسان ، عملکرد آن و بیماری های قلبی قلب چیست و چگونه کار می کند؟قلب اساساً یک موثرترین راه درمان کبد چرب عصبانیت چه بلایی سر کبدتان می آورد؟ عصبانیت فعالیت کبد را کند می کندعواملی مانند ترس، دعوا پروستات چیست، درمان پروستات،همه چیز درباره پروستات آکا درمان پروستاتدرمان پروستاتیتدرمان پروستات با داروی گیاهیدرمان پروستات بزرگدرمان ریحانی ها آشنایی با مسائل جنسی ورود زیر سال ممنوع زناشویی جنسی مسائل با آشنایی آشنایی با مسائل جنسی ورود برای افراد زیر سال ممنوع می عوارض حین دیالیز آنچه بیماران دیالیزی باید بدانند عوارضحین سلامت نیوز شما میدانید که کیسه صفرا دارید،اما آیا میدانید محل آن کجاست وعملکرد آن چیست؟کمی فوق تخصص نارسایی قلب درمان نارسایی قلب علایم نارسایی قلب نارسایی قلب



لینک منبع :درباره نارسایی قلب چه میدانید؟

درباره نارسایی قلب چه میدانید؟ - مدیکال نیوز،انجمن دانشجویان علوم ... olomepezeshki.ir/همه-اخبار.../درباره-نارسایی-قلب-چه-میدانید؟/‎Cached8 دسامبر 2016 ... بامداد – نارسایی قلبی یک اتفاق آنی و ناگهانی نظیر سکته قلبی نیست و قلب در این بیماری به طور کامل و ناگهانی از کار نمی ایستد، بلکه آسیب های ... نارسایی قلب؛ علل، علائم و درمان بیماری نارسایی قلب - بیتوته www.beytoote.com/health/malady-remedy/heart3-failure.html‎Cachedنارسایی قلب چیست؟ نارسایی قلب به معنای بی کفایتی قلب در پمپ کردن خون است. نارسایی قلب به معنای ایست کار قلب یا حمله قلبی نیست (البته افرادی که مبتلا ... 8 واقعیت درباره نارسایی قلبی - تبیان article.tebyan.net/343193/8-واقعیت-درباره-نارسایی-قلبی‎Cached8 دسامبر 2016 ... نارسایی قلبی یک اتفاق آنی و ناگهانی نظیر سکته قلبی نیست و قلب در این بیماری به طور کامل و ناگهانی از کار نمی ایستد، بلکه آسیب های قلبی ... نارسایی قلب - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/نارسایی_قلب‎Cached Similarنارسایی قلبی (به انگلیسی: Heart failure )، اغلب به معنای نارسایی مزمن قلب (به ... شده بوده و پاپیروس ابرس در سال ۱۵۵۰ قبل از میلاد دربارهٔ آن اظهار نظر کرده است. همه چیز در باره قلب و بیماری های قلبی، قلب، سکته قلبی، حمله قلبی ... www.akairan.com/health/bimari-behdasht/bymry-qlby.html‎Cached Similarآیا می دانید چه بیماریهای قلب را تهدید می کند ؟ ... 4- خیر یا ادم: در مراحل پیشرفته تر بیماری قلبی (نارسایی قلب) که کارکرد پمپ اشکال پیدا می کند، مایع موجود در ... معرفی بیماری نارسایی قلبی (نارسایی احتقانی قلب، نارسایی مزمن ... sabzosalem.com/illness/heart-failure/447‎Cachedنارسایی قلبی_ گاهی اوقات به عنوان " نارسایی احتقانی قلب یا نارسایی مزمن قلب و ..... مطمئن شویید که تمام گفته های پزشک را متوجه شده ایید و می دانید او از شما چه می ... درباره مورمور قلبی چیزی می دانید؟ www.tebyan-ardebil.ir/description.aspx?id=72940‎Cached3 ژانویه 2015 ... درباره مورمور قلبی چیزی می دانید؟ .... در صورت درمان نشدن ممکن است فرد دچار نارسایی قلبی یا ضربان قلب نامنظم شود علائم دیگر این بیماری سرفه ... بیماری قلبی - راستینه https://rastineh.com/بیماری-های-قلبی/‎Cachedبیماری های قلبی شامل همه بیماری هایی است که قلب به آن دچار می‌شود. این بیماری ها شامل حمله قلبی یا سکته قلبی، آریتمی، نارسایی دریچه میترال و سایر بیماریهای ... پرسش و پاسخ در باب روزه و قلب - دانشگاه علوم پزشکی بوشهر roozeh.bpums.ac.ir/Fa/DynPages-2245.htm‎Cached Similar8 جولای 2013 ... 3-آیا بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی با توجه به نوع و شدت آن مجاز به گرفتن روزه میدانید؟ 4-توصیه جنابعالی به مبتلایان نارسایی قلبی با توجه به ... جهان نیوز - فشار خون نارسایی قلبی را افزایش‌می‌دهد www.jahannews.com/.../فشار-خون-نارسایی-قلبی-افزایش-می-دهد‎Cachedمتخصص قلب و عروق گفت: فشار خون بالای مزمن، احتمال نارسایی قلبی را در افراد که مبتلا به این ... به گزارش جهان، مسعود قاسمی در گفت وگو با ایرنا افزود: نارسایی قلبی در صورت درمان نشدن منجر به سکته قلبی می شود. ... درباره فشار خون چه می‌دانید؟