تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۴۰
خاصیت ضد باکتریایی سیر و عسل از عفونت قارچی و باکتریایی جلوگیری میکند.
*عسل غنی از ویتامین ها و ماده کانی است که کلسترول خون را کنترل میکند؛
*عسل سرشار از مواد مغذی متعددی است و از بهترین مواد غذایی برای سوزاندن چربی بدن و کاهش وزن است.
*آلیسین نوعی آنتیاکسیدان قوی موجود در آن رگهای خون را شل میکند تا فشارخون تنظیم شود.
*خاصیتهای ضدالتهابی در عسل و سیر نقش مهمی در تسکین درد گلودارد.علاوه بر این به هضم غذا کمک و اسهال را نیز برطرف میکند.عسل ارگانیک و سیر سرشار از آنتیاکسیدان است. علاوه بر آن خاصیت ضد میکروبی موجود در عسل از بدن در برابر عفونتها محافظت میکند.
*خاصیت ضد باکتریایی سیر و عسل از عفونت قارچی و باکتریایی جلوگیری میکند.
*ترکیب این دو باهم بهترین ماده سمزدا و آنتی اکسیدان بهحساب میآید.
* با دفع سموم از بدن ، سیستم بدن را پاکسازی میکند.
مرجع : روزنامه خراسان