مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

نوجوانی و جوانی پیامبر چگونه گذشت؟

[ad_1]

نوجوانی و جوانی پیامبر در شرایطی سپری شد که پدر، مادر و پدربزرگ ایشان از دنیا رفته بودند. پیامبر در دوران نوجوانی و جوانی نزد ابوطالب بود.

نوجوانی و جوانی پیامبر

دوران نوجوانی

هنگامی که پیامبر (ص) شش ساله شدند، مادر گرامیشان تصمیم گرفتند که ایشان را برای دیدن اقوام و خویشان و نیز زیارت قبر پدر، به یثرب ببرند. آنها یک ماه در یثرب ماندند. در هنگام بازگشت به مکه، حضرت آمنه (س)بیمار شده و در بین راه درگذشتند.

پس از مرگ مادر، عُبّدالمطلّب، جد ایشان که بزرگ قریش بوده، شکوه پادشاهان و هیبت پیامبران را داشت، سرپرستی رسول خدا (ص) را به عهده گرفت. هنگامی که پیامبر (ص) هشت ساله شدند، عبدالمطلب نیز از دنیا رفت که رسول خدا (ص) از این واقعه بسیار اندوهگین شدند.

پس از آن سرپرستی پیامبر (ص) به ابوطالب (ع) عموی گرامی ایشان و بزرگ قریش رسید. ابوطالب (ع) نیز پیوسته مراقب و مواظب ایشان بود. با اینکه ابوطالب (ع) وضع مالی نسبتا خوبی نداشت، خود و همسر گرامی شان فاطمه بنت اسد (مادر گرامی حضرت علی (ع)) در خدمت و نگهداری ایشان کوشا بودند. حضور پیامبر اکرم (ص) در خانه عمو عادی نبود. آنجا نیز نشانه‌های بزرگی ایشان همه جا دیده می‌شد و خیر و برکت به خانه ابوطالب (ع) آمده بود.

نوجوانی و جوانی پیامبر. دوران جوانی پیامبر
دوران نوجوانی و جوانی پیامبر

نوجوانی و جوانی پیامبر

ملاقات با بحیرا

بازرگانان قریش برای تجارت طبق معمول، هر سال یکبار به سوی شام و یکبار به سوی یمن می‌رفتند. ابوطالب (ع)، شیخ قریش، نیز گاهی در این سفرهای تجارتی شرکت می‌کردند. هنگامی که پیامبر (ص) دوازده ساله بودند به همراه عمویشان در یکی از این سفرهای تجارتی شرکت نمودند. کاروان هنوز به مقصد خویش نرسیده بود که در بیرون شهر "بصری" توقف کوتاهی کرد. سالیان درازی بود که راهبی به نام "بُحیرا" که دانشمند مذهب حضرت مسیح (ع) بود و اطلاعات وسیع و دقیقی از آن داشت، در صومعه خود در این سرزمین زندگی می‌کرد. بُحیرا هنگام عبور این کاروان برخلاف سالیان گذشته از صومعه خود بیرون آمد و آنها را به غذا دعوت کرد. او در تمام مدت پذیرایی از میهمانان، در جستجوی چیزی بود و سر انجام گمشده خود را در محمد نوجوان (ص) یافت.

او با دقت فراوان حرکات و اعمال و سیمای ایشان را می‌نگریست و بعد از غذا، هنگامی که همه رفتند، نزد پیامبر (ص) آمد و از ایشان سوالاتی در مورد حالات و زندگانی آن حضرت به عمل آورد. آنگاه به پشت شانه پیامبر (ص) نگاه کرد، و در میان دو کتف ایشان به جستجوی یک خال که بعدها مهر نبوت نام گرفت، پرداخت و آن را بدان شکل که انتظار داشت یافت. سپس به ابوطالب (ع) گفت که این نوجوان در آینده شأنی عظیم خواهد یافت.

نوجوانی و جوانی پیامبر. عکس دوران نوجوانی و جوانی پیامبر
دوران نوجوانی و جوانی پیامبر

نوجوانی و جوانی پیامبر

پیمان جوانمرادان

یکی دیگر از وقایع مهم زنگی پیامبر (ص) قبل از بعثت، شرکت ایشان در پیمانی بنام "پیمان جوانمردان" است. قبیله‌های ساکن در مکه با یکدیگر خویشاوند بودند و پیمان‌هایی در میانشان وجود داشت. به این دلیل و دلایل دیگر، هر قبیله از تعرض قبیله دیگر مصون بود. اما اگر غریبی به شهر می‌آمد و به او ستمی می‌رسید، هیچ مدافع و فریادرسی نداشت. از این رو چند تن از جوانان قریش در خانه یکی از بزرگان خود جمع شدند و پیمانی بستند که به موجب آن نگذارند به هیچ غریبی در شهر مکه ستمی برسد و در برابر هر ستم آن قدر بایستند تا حق به حق‌دار بازگردد و نام این پیمان حلف الفضول قرار داده شد. پیامبر (ص) نیز در این پیمان شرکت کردند.

نوجوانی و جوانی پیامبر

ازدواج پیامبر

حضرت خدیجه (س) که از بزرگترین ثروتمندان قریش به شمار می‌رفتند، به تجارت می‌پرداختند. بدین صورت که افرادی را با اموال خویش به شهرهای دیگر چون یمن می‌فرستادند و آن مردان به داد و ستد پرداخته و در سود این تجارت با حضرت خدیجه (س) شریک می‌شدند.

چون حضرت خدیجه (س) از راستگویی و امانتداری و صفات پسندیده رسول خدا (ص) (که زبانزد خاص و عام بود) اطلاع یافتند به ایشان پیشنهاد دادند که برای تجارت به سوی شام رفته و سهمی بیشتر از تاجران دیگر برگیرند. پیامبر (ص) نیز پذیرفتند و به همراه میسره (غلام مخصوص حضرت خدیجه (س)) و مقداری کالای گرانبها عازم شام شدند.

پس از اینکه حضرت خدیجه (س) از این جریانات مطلع گشتند شخصی را نزد رسول خدا (ص) فرستاده و توسط او پیغام دادند که به علت شرف و نسب والای پیامبر (ص) در میان قومشان و خصایصی چون امانتداری، راستگویی و نیکخویی، مایل به ازدواج با ایشان می‌باشند. چون پیامبر (ص) از این موضوع با خبر شدند، عموهای خویش را خبر کرده و آنها را به خواستگاری حضرت خدیجه فرستادند. در این زمان پیامبر (ص) 25 سال و بنا به گفته اکثر مورخان حضرت خدیجه (س) 40 سال داشته‌اند.

دوران نوجوانی و جوانی پیامبر. عکس دوران نوجوانی و جوانی پیامبر. داستان دوران نوجوانی و جوانی پیامبر

نوجوانی و جوانی پیامبر

نصب حجر الاسود

حادثه مهم دیگری که پیش از بعثت رسول خدا (ص) رخ داد که موقعیت ایشان را در دیده مردم مکه نشان می‌دهد، داستان نصب حجر الاسود است. همانطور که در تاریخ آمده است قبل از بعثت، خانه خدا مورد احترام و تقدس اعراب بود و پیامبر (ص) و برخی اجداد ایشان به دور این مکان طواف می‌کردند. یک سال سیلی در مکه جاری شد که باعث ویرانی دیوارهای خانه خدا گشت و قریش که زمامداری کعبه را به عهده داشتند، تصمیم به مرمت آن گرفتند.

آنها دیوارها را بالا بردند و هنگامی که خواستند حجر الاسود که سنگ مقدسی است در سر جای خود نصب کنند، بین اینکه افتخار نصب این سنگ مقدس نصیب چه قبیله‌ای شود میان آنها اختلاف پیش آمد و کار بالا گرفت تا جایی که نزدیک بود میان آنها جنگ خونینی در بگیرد. بالاخره پیرمرد سالخورده‌ای که مورد احترام قریش بود، پیشنهاد کرد که هر کسی را که ابتدا از در مسجد وارد شود به داوری بپذیرند که این پیشنهاد مورد استقبال همه قرار گرفت. در این هنگام بود که پیامبر (ص) از در مسجد وارد شدند و بزرگان قریش امانتداری ایشان را تصدیق کرده و داوری ایشان را پذیرفتند. رسول اکرم (ص) نیز دستور دادند تا جامه‌ای روی زمین پهن کنند. سپس ایشان حجرالاسود را میان آن جامه قرار داده و گفتند تا رئیس هر قبیله یک گوشه از جامه را بردارد. چون جامه را برداشتند و آن را بالا بردند، شخص پیامبر (ص) سنگ را برداشتند و آن را بر جای خود قرار دادند و با این داوری خردمندانه از خونریزی بزرگی جلوگیری می‌کردند.


گردآوری: مجله اینترنتی ستاره


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

برای کنترل غریزه شهوت در سنّ نوجوانی یا جوانی چه …راه ها و روش های کم کردن و از بین بردن شهوت و تمایلات جنسی برای افراد مجرد باید دانست سیره رفتاری و اخلاقی پیامبر اعظم ص تاریخ، سیره، زندگینامه، احادیث و سخنان پیامبر اعظم حضرت محمد ص با استفاده از کتاب کودکی پیامبر و پسربچه ی تونسی دعوتنامه نمایشگاه عکاسی اُرینتالیستی لنرت و لندراک، گالری بونو دُ ژور، ۲۶ می تا با نوجوانان چگونه رفتار کنیمپیامبر اکرم ص می فرمایند به شما سفارش می کنم که نسبت به نوجوانان نیکی کنید زیرا آنها نگاهی به تاریخ سیاسی و اجتماعی جهان در زمان حضرت …تاریخ، سیره، زندگینامه، احادیث و سخنان پیامبر اعظم حضرت محمد ص با استفاده از کتاب چگونه خوش اخلاق بشم ؟ شهر سوالمن به جوون ۲۲ساله هستم من هرچقدر میخوام اخلاق خوبی نسبت به دوستان و اشنا داشته باشم زیباترین جملات و متن های کوتاه عاشقانههیچ کس نمی تواند ما را بهتر از خودمان فریب دهد با تدبیر، متانت، محبت و گذشت می زیانهایی خود ارضایی خطرات جلق جوانی با جلق یا …غالباً این سئوال را کرده اند که برای چه جلق زدن زیان دارد و فرق آن با جماع طبیعی چیست و خانوووووووومی دوستت دارمنوجوانی و علاقه به مد آسیب شناسی الگوهای رفتاری در نوجوانی پرونده روی میز نشان می داد قرائتی مبارز کلیپمحسن پاسخ در تاریخ اسفند ۲۱م ۱۳۹۳ ۱۸۰۹ راه های کنترل و روش های کم کردن و از بین بردن برای کنترل غریزه شهوت در سنّ نوجوانی یا جوانی چه باید کرد برای کنترل غریزه شهوت در سنّ نوجوانی یا جوانی چه باید کرد؟ سیره رفتاری و اخلاقی پیامبر اعظم ص تاریخ، سیره، زندگینامه، احادیث و سخنان پیامبر اعظم حضرت محمد ص با استفاده از کتاب، مقاله کودکی پیامبر و پسربچه ی تونسی دعوتنامه نمایشگاه «عکاسی اُرینتالیستی لنرت و لندراک»، گالری بونو دُ ژور، ۲۶ می تا سوم با نوجوانان چگونه رفتار کنیم پیامبر اکرم ص می فرمایند به شما سفارش می کنم که نسبت به نوجوانان نیکی کنید زیرا آنها نازک نگاهی به تاریخ سیاسی و اجتماعی جهان در زمان حضرت محمد ص تاریخ، سیره، زندگینامه، احادیث و سخنان پیامبر اعظم حضرت محمد ص با استفاده از کتاب، مقاله چگونه خوش اخلاق بشم ؟ شهر سوال من به جوون ۲۲ساله هستم من هرچقدر میخوام اخلاق خوبی نسبت به دوستان و اشنا داشته باشم نمیتونم زیباترین جملات و متن های کوتاه عاشقانه هیچ کس نمی تواند ما را بهتر از خودمان فریب دهد با تدبیر، متانت، محبت و گذشت می توان خانوووووووومی دوستت دارم نوجوانی و علاقه به مد آسیب شناسی الگوهای رفتاری در نوجوانی پرونده روی میز نشان می داد که زیانهایی خود ارضایی خطرات جلق جوانی با جلق یا همان خود غالباً این سئوال را کرده اند که برای چه جلق زدن زیان دارد و فرق آن با جماع طبیعی چیست و علت



لینک منبع :نوجوانی و جوانی پیامبر چگونه گذشت؟

Images for نوجوانی و جوانی پیامبر چگونه گذشت؟ نوجوانی و جوانی پیامبر چگونه گذشت؟ | ستاره setare.com/fa/news/.../نوجوانی-و-جوانی-پیامبر-چگونه-گذشت‎Cached15 دسامبر 2016 ... نوجوانی و جوانی پیامبر در شرایطی سپری شد که پدر، مادر و پدربزرگ ایشان از دنیا رفته بودند. پیامبر در دوران نوجوانی و جوانی نزد ابوطالب بود. نوجوانی و جوانی پیامبر چگونه گذشت؟ - تی نیوز tnews.ir/news/237b76089649.html 15 دسامبر 2016 ... نوجوانی و جوانی پیامبر در شرایطی سپری شد که پدر، مادر و پدربزرگ ایشان از دنیا رفته بودند. پیامبر در دوران نوجوانی و جوانی نزد ابوطالب بود. نوجوانی و جوانی پیامبر چگونه گذشت؟ - قطره www.ghatreh.com/news/nn35073768/نوجوانی-جوانی-پیامبر-چگونه-گذشت 15 دسامبر 2016 ... نوجوانی و جوانی پیامبر در شرایطی سپری شد که پدر، مادر و پدربزرگ ایشان از دنیا رفته بودند. پیامبر در دوران نوجوا. جوانی امام علی چگونه گذشت؟ - تبیان article.tebyan.net/98066/جوانی-امام-علی-چگونه-گذشت-‎Cached2 آگوست 2009 ... جوانی امام علی علیه السلام چگونه گذشت؟ پسندیدم .... تمجید پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) از علی(علیه‌السلام) در نوجوانی و جوانی. قاسم بن ابی سعید ... جوانی علی علیه السلام الگویی برای جوانان www.emamali.net/javane-ali.htm‎Cached Similarاما چگونه؟!... من یک جوان هستم! یک جوان با خصوصیات خاص دوران جوانی! یک جوان با شور و ... پیامبر اکرم (ص) و علی (ع) همواره با هم بودند، از هنگام عبادت و خلوت در غار حرا .... عمل می نمود، پیامبر اکرم (ص) قریب 50 سال از عمر شریفشان می گذشت بنابراین از آنجا ... نگاه نوجوان - چگونه از بهار جوانی بهره ببریم meisamdashti.blogfa.com/post-298.aspx‎Cachedنگاه نوجوان - چگونه از بهار جوانی بهره ببریم - جمع آوری مطالب آموزنده ، جذّاب و مفید. ... عمرو بن حمق خزاعی، یکی از صحابه پیامبر و از یاران شجاع و مخلص ‍امیرمؤمنان (علیه السلام) ... هنگامی که دیدم سالیانی از من گذشت و توانایی رو به کاستی رفت، به نوشتن ... جوانی پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم www.valiasr-aj.com/persian/shownews.php?idnews=5850‎Cached16 دسامبر 2016 ... دوران شیرخوارگی و کودکی پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم)، دوران نوجوانی، سفر به سوی شام و دیدار با دانشمند مسیحی، پیمان جوانمردان، مختصری از ... زندگی پیامبر در دوران کودکی و نوجوانی چگونه بوده است؟ - گفتگوی دینی www.askdin.com/showthread.php?t=1054‎Cachedزندگی پیامبر در دوران کودکی و نوجوانی چگونه بوده است؟ نمایش پاسخ ... پیامبر گرامی اسلام در دوره شیرخوارگی فقط سه روز از مادر خود شیر خورد و پس ... کودکی و نوجوانی سید روح‌الله خمینی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/کودکی_و_نوجوانی_سید_روح‌الله_خمینی‎Cached Similarجستارهای وابسته: سید روح‌الله خمینی و جوانی سید روح‌الله خمینی. خمینی در دوران نوجوانی (نفر وسط). کودکی و نوجوانی سید روح‌الله خمینی در خمین، واقع در استان مرکزی سپری شد. ... تولد فاطمه زهرا دختر محمد، پیامبر اسلام، نیز محسوب می‌شد – در شهر خمین از توابع .... او بعدها نقل می‌کند که چگونه یک حاکم تازه منصوب‌شده، رئیس صنف تاجران ...