مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

این غذاهای محلی را امتحان کنید

[ad_1]

ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه غذای محلی معروف و پرطرفدار را که مخصوص مازندران و شیراز است را به شما آموزش می دهیم. این غذاها را می توانید برای مهمانی های اعیانی تان هم درست آماده کنید.

خورش ترشه سماق


غذای محلی مازندرانی ها

مواد لازم:


  • سینه مرغ: 3 عدد
  • سبزی خورشی: 500 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • لوبیا قرمز: یک دوم پیمانه
  • آبغوره: یک دوم پیمانه
  • سماق: 5 ق س
  • غوره: یک دوم پیمانه
  • سیر: 5 حبه
  • نمک: به مقدار لازم

 این غذاهای محلی را امتحان کنید


طرز تهیه:


1. سیرها و پیازها را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس سینه های مرغ، 3 قاشق سماق و نمک اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغ ها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغ ها می توانید لوبیاها را به همراه 4 پیمانه آب اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا خورش شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت بگذارید خورش بپزد.


2. سبزی ها را ریز خردکنید و درون روغن به مدت 10 دقیقه سرخ کنید. یک قاشق سماق را به سبزی های سرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. سپس از روی حرارت بردارید.


3. پس از 2 ساعت و زمانی که لوبیاها نرم شدند می توانید سبزی های تفت خورده را به همراه آبغوره و غوره ها و یک قاشق باقیمانده سماق را اضافه کنید. تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جابیفتد (به روغن بیفتد) سپس با برنج سرو نمایید.

نکته:


1- سبزی این خورش همانند خورش قورمه سبزی شامل تره 150 گرم، جعفری 150 گرم، گشنیز 100 گرم، اسفناج 50 گرم، شنبلیله 50 گرم است. البته اصل این غذا با سبزی معروف شما (سبزی مرغ ترش) تهیه می شود اما اگر در دسترس ندارید از ترکیب سبزی های گفته شده استفاده کنید.


2- سماق را بیش از اندازه نریزید چون خورش شما تلخ خواهدشد. سماق خاصیت درمانی دارد و برای سلامت اندام ها مفید است اما همانند زعفران مصرف بیش از حد آن مضر می باشد.


3- در صورتی که غوره در دسترس ندارید می توانید مقدار آبغوره را 2 برابر کنید.

 



آش انار


غذای محلی شیرازی ها

مواد لازم:


  • گلپر: یک تا دو ق س
  • سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، نعناع): یک کیلو
  • پیاز (سرخ کرده): 3 تا 4 عدد
  • انار: 2 کیلو (یا رب انار یک دوم پیمانه)
  • روغن: 2 تا 3 ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • لپه: 2 تا 3 ق س
  • برنج: یک پیمانه (200 گرم)
  • گوشت (چرخ کرده): 300 گرم

 

این غذاهای محلی را امتحان کنید 


طرز تهیه:


1. در ابتدا پله و دو عدد پیاز را سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب را به آن اضافه کنید. روی شعله ملایم قرار دهید و کمی نمک و فلفل بزنید تا لپه کمی بپزد. بعد برنج را به دقت بشویید و به لپه ها اضافه کنید و بگذارید برنج کاملا پخته شود. گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید، می توانید به گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنید و کوفته درست نماید. بعد کوفته ها را داخل آش قرار دهید. سبزی را نیز خوب تمیز کنید و بشویید و خرد کنید و به آش اضافه کنید و کوفته درست نمایید. بعد کوفته را داخل آش قرار دهید. سبزی را نیز خوب تمیز کنید و بشویید و خرد کنید و به آش اضافه کنید و داخل آش بریزید تا آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و لعاب بیندازد.


2. حالا آب انار را بگیرید و داخل آش بریزید و در آخر کار گلپر را به آش اضافه کنید و آش را در ظرف بریزید و کمی نعناع داغ روی آن بریزید. (با 2 تا 3 قاشق سوپ خوری روغن و یک قاشق سوپ خوری نعناع خشک نرم، نعناع داغ درست کنید) و آن را با نعناع داغ تزین کنید.

نکته:


1- اگر چربی خون دارید بهتر است به جای گوشت قرمز چرخ کرده از گوشت چرخ کرده مرغ استفاده کنید. می توانید قسمت سینه مرغ را برای چرخ کردن انتخاب کنید و چون چربی کمتری دارد.


2- برای خوشمزه تر شدن این آش بهتر است قبل از آنکه سبزی آش را به سایر محتویات اضافه کنید، آن را تفت دهید. به این ترتیب طعم آش خاص تر می شود.


3- اگر لپه را قبل از اضافه کردن به سایر مواد تشکیل دهنده آش، تفت دهید، شکل خود را حین پخت بهتر حفظ می کنند.

 



انارپلو


غذای محلی شیرازی ها

مواد لازم:


  • برنج: 2 پیمانه
  • دانه انار: یک پیمانه
  • سینه مرغ: 2 عدد
  • گشنیز (خردشده): یک پیمانه
  • پیاز: 2 عدد
  • خلال پسته: یک دوم پیمانه
  • زعفران (دم کرده): 3 ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

 

 این غذاهای محلی را امتحان کنید


طرز تهیه:


1. سینه های مرغ را به همراه یک عدد پیاز، کمی زردچوبه، نمک و 2 پیمانه آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.


2. برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس کنید. برنج را با چند پیمانه آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود. سپس آبکشی کنید. برای تهیه مایه انار باید یک عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس سینه های مرغ ریش ریش شده، گشنیز خردشده، خلال پسته، دانه های انار و مقداری نمک اضافه کنید و 5 دقیقه با هم تفت دهید و از روی حرارت بردارید.


3. قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و ته قابلمه مقداری روغن بریزید، مقداری برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و مقداری از مایه انار را روی آن بریزید و به همین صورت قابلمه را پر کنید (یک لایه برنج یک لایه مایه انار) سپس حرارت را زیاد کنید  تا برنج بخار کند.


4. پس از اینکه برنج بخار کرد زعفران دم کرده و چند قاشق روغن را در نصف پیمانه آب حل کنید و روی برنج بریزید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت اجازه دهید برنج دم بکشد. سپس در دیس بریزید و با مقداری دانه انار و خلال پسته تزیین کنید. می توانید این پلو را به همراه بلدرچین یا جوجه کباب شده سرو کنید.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

غذاهای محلی آشنایی با روش تهیه خورش دوغ پای زاهدان شاید اگر فقط عکس های این خورش را ببینید بگویید قیمه نثار قزوینی غذاهای محلیقیمهنثارقزوینیاگر این مطلب برای شما مفید بود لطفا اینجا را کلیک کنیددوپیازه میگو غذاهای محلیاگر این مطلب برای شما مفید بود لطفا اینجا را کلیک کنیددوست دارید بیف استروگانف را امتحان کنید؟طرز تهیه بیف استروگانف پیاز را خلال و با روغن سرخ کنید گوشت را به ورقه های نازک روش تهیه دسر هلو با ژله با این دسر میهمانان خود را …پربیننده ترین خبرها عزیزانتان را به راحتی هیحان زده کنید دختر و پسرهای اهل ذوق ببیننداین شکلات های زیبا را در منزتان درست کنیدطرز تهیه در ابتدا شکلاتتون رو بطریق بن ماری آب کنید روش بن ماری شکلات رو در یه ظرفی طرز تهیه سوپ قارچ خامه ایمعرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنیدبا این رژیم نه گرسنگی را تحمل کنید نه اضافه وزنغذاهای ملل دیگر آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ترکی این غذا از نمونه غذاهای ترکی می‌باشد که در شرق آن آب برنج این خاصیتهای بینظیر را برای پوست و مو داردطول عمر زنان را این بیماری کاهش میدهند این بیماریها و مشکلات جسمی به شکل قابل آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانینوشیدنی معجزه آسا کشنده سلول های سرطانی این نوشیدنی معجزه آسا قدمت طولانی داردفرد غذاهای محلی آشنایی با روش تهیه خورش دوغ پای زاهدان شاید اگر فقط عکس های این خورش را ببینید بگویید این که قیمه نثار قزوینی غذاهای محلی قیمهنثارقزوینی اگر این مطلب برای شما مفید بود لطفا اینجا را کلیک کنید دوپیازه میگو غذاهای محلی اگر این مطلب برای شما مفید بود لطفا اینجا را کلیک کنید دوست دارید بیف استروگانف را امتحان کنید؟ طرز تهیه پیاز را خلال و با روغن سرخ کنید گوشت را به ورقه های نازک تقسیم و بعد خلال کنید و با روش تهیه دسر هلو با ژله با این دسر میهمانان خود را شگفت زده نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم آن را با قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن این شکلات های زیبا را در منزتان درست کنید طرز تهیه در ابتدا شکلاتتون رو بطریق بن ماری آب کنید روش بن ماری شکلات رو در یه ظرفی ریخته آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی نوشیدنی معجزه آسا کشنده سلول های سرطانی این نوشیدنی معجزه آسا قدمت طولانی داردفرد مشهوری طرز تهیه سوپ قارچ خامه ایمعرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید با این رژیم نه گرسنگی را تحمل کنید نه اضافه وزن غذاهای ملل دیگر آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ترکی این غذا از نمونه غذاهای ترکی می‌باشد که در شرق آن مشهورتر است آب برنج این خاصیتهای بینظیر را برای پوست و مو دارد طول عمر زنان را این بیماری کاهش میدهند این بیماریها و مشکلات جسمی به شکل قابل ملاحظه ای چگونه دختر را امتحان کنیم خودت را امتحان کن جواب خدت را امتحان کن



لینک منبع :این غذاهای محلی را امتحان کنید

این غذاهای محلی را امتحان کنید - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/445709/این-غذاهای-محلی-را-امتحان-کنید‎Cached23 دسامبر 2016 ... در این مطلب طرز تهیه سه غذای محلی معروف و پرطرفدار را که مخصوص مازندران و شیراز است را به شما آموزش می دهیم. این غذاها را می توانید برای مهمانی های ... Images for این غذاهای محلی را امتحان کنید این غذاهای محلی را امتحان کنید | امروز آنلاین www.emruzonline.com/1395/10/این-غذاهای-محلی-را-امتحان-کنید/‎Cached24 دسامبر 2016 ... در این مطلب طرز تهیه سه غذای محلی معروف و پرطرفدار را که مخصوص مازندران و شیراز است را به شما آموزش می دهیم. این غذاها را می توانید برای مهمانی های ... این غذاهای محلی را امتحان کنید - خبرلند khabarland.com/news/15011/این-غذاهای-محلی-را-امتحان-کنید‎Cached23 دسامبر 2016 ... این غذاهای محلی را امتحان کنید در این مطلب طرز تهیه سه غذای محلی معروف و پرطرفدار را که مخصوص مازندران و شیراز است را به شما آموزش می دهیم. این غذاها ... این غذاهای محلی را امتحان کنید - دانلود و نمایش ویدیو www.airvideo.ir/search/این_غذاهای_محلی_را_امتحان_کنید‎Cachedاین غذاهای محلی را امتحان کنید. دانلود بچه هایی که غذاهای قدیمی را امتحان میکنند · دانلود طرز تهیه و پخت مرغ ... دانلود پناهیان امتحانات الهی ونقش امتحان در زندگی پارت۱۰. غذاهای محلی والنسیا؛ از پائیا تا اسگارات - کجارو www.kojaro.com/2017/4/28/125879/غذا-محلی-والنسیا/‎Cached28 آوریل 2017 ... اگر تنها تجربه شما از طعم مار ماهی، شکل گریل شده‌ی آن است، پس حتما این غذای والنسیایی را امتحان کنید. نام این غذا هیچ ربطی به خود ماهی ندارد بلکه به ... این غذاهای خوشمزه سن پترزبورگ را امتحان کنید - شهرخبر www.shahrekhabar.com/tourism/150089292019115‎Cached24 جولای 2017 ... به سفره مردم سن پترزبورگ که نگاه کنید غذاهای محلی خوشمزه ای را می بینید ... هایش باعث شده که گردشگران در سفر به این شهر حتما آن ها را امتحان کنند. 8 غذای معروف پرتغالی که باید امتحان کنید - ایوار www.eavar.com/fa/blog/2017/7/12/129846/portuguese-food/‎Cached12 جولای 2017 ... غذا‌های دریایی از مهم ترین غذاهای سنتی مردم پرتغال به شمار می‌رود. ... در ادامه برترین خوراکی‌هایی که باید در این کشور امتحان کنید را به شما معرفی می‌کنیم. ... پورکو پرتو (Porco Preto) از گوشت قرمز محلی جزیره‌ی «ایبری» (Iberian) ... غذاهای محلی - تبیان article.tebyan.net/65900/غذاهای-محلی‎Cachedبادمجان پلو؛ غذای محلی قزوین; با بادمجان در نقاط مختلف ایران غذاهای خوشمزه ای پخته ... نقاط مختلف علاقه دارید، این غذای محلی سبزواری را هم حتماً امتحان کنید؛ این غذا با ... اگر به اصفهان رفتید حتما این غذاهای سنتی رو امتحان کنید | دیس میس dismis.ir/اگر-به-اصفهان-رفتید-حتما-این-غذاهای-سنت/‎Cachedبرای تهیه ی این غذای لذیذ باید ابتدا گوشت گوسفند و دنبه را به همراه پیاز، ادویه و آب پخت. همین مراحل را باید برای جگر سفید نیز پیاده کنید. بعد از اینکه جگر پخته ...