مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

پرخوری عصبی: علائم، تشخیص و درمان

[ad_1]
پرخوری عصبی: علائم، تشخیص و درمان

خبرگزاری آریا - پرخوری عصبی
پرخوری عصبی اختلال در خوردن است که در آن فرد ابتدا مقدار زیادی غذا می‌خورد و سپس با ایجاد استفراغ عمدی یا مصرف ملین یا مدر می‌کوشد از افزایش وزن خود جلوگیری کند. این شرایط می‌تواند منجر به ایجاد عوارض حاد و جدی همچون کم آبی در بدن، مشکلات در ریتم قلب و آسیب دائمی به مری شود. این بیماری بیشتر در نوجوانان یا بزرگسالان جوان دیده می‌شود اما احتمال بروز آن در هر سنی وجود دارد. در ایالت متحده آمریکا، حدود 1.5 درصد از زنان و 0.5 درصد از مردان به این بیماری مبتلا هستند.
نشانه‌ها پرخوری عصبی:معمولا بر اساس گفته‌های موسسه ملی سلامت، این بیماری با پرخوری‌های مکرر شناخته می‌شود که معمولا با پاکسازی همراه است. در طول دوره‌های پرخوری، بیمار حس می‌کند کنترل خود را بر روی غذا خوردن از دست داده است. به همین خاطر احساس شرمندگی، گناه یا ناراحتی خواهد داشت و سعی می‌کند رفتار خود را از دید سایر افراد پنهان کند. برای جبران چنین رفتارهایی، بیمار تلاش می‌کند پاکسازی‌های لازم را انجام دهد. این پاکسازی معمولا در برگیرنده استفراغ عمدی، استفاده از ملین‌ها و تمرینات ورزشی شدید است. چنین کارهایی معمولا تنها بعد از وعده‌های غذایی بزرگ رخ نمی‌دهد بلکه فرد سعی می‌کند این کارها را بعد از یک میان وعده نیز انجام دهد. افرادی که مبتلا به پرخوری عصبی هستند ممکن است از اضافه وزن خود بترسند. آن‌ها فکر می‌کنند بسیار سنگین تر از وزن واقعی خود هستند. از آنجایی که افراد مبتلا به این بیماری اغلب وزن نرمال و طبیعی دارند، شرایط آن‌ها ممکن است توسط سایر افراد قابل شناسایی نباشد. بر اساس مطالعات انجام شده در سال 2012، حدود 65 درصد از افرادی که مبتلا به پرخوری عصبی بودند وزن طبیعی داشتند و تنها 3.5 درصد از آن‌ها دچار اضافه وزن شده بودند. دوستان و اعضای خانواده ممکن است متوجه این موضوع شوند که افراد مبتلا به پرخوری عصبی بعد از مصرف وعده‌های غذایی به دستشویی یا حمام می‌روند. والدین کودکانی که دارای این اختلال هستند نیز ممکن است متوجه ناپدید شدن حجم بسیار زیادی از غذاها شوند. نشانه دیگر این بیماری، تلاش مکرر افراد برای کاهش وزن است. نشانه‌های فیزیکی آن شامل اسیب به دندان و لثه، زخم در دهان، چرخه قاعدگی نامنظم و ضربان قلب غیر عادی است.
دلایل ایجاد پرخوری عصبی:هنوز مشخص نیست چه چیزی باعث ایجاد اختلال پرخوری عصبی می‌شود اما فاکتورهای فرهنگی، روانی و ژنتیک می‌تواند نقش مهمی در ایجاد آن بازی می‌کند. وجود مشکلات روانی همچون کمبود اعتماد به نفس و رفتارهایی مانند رژیم غذایی دشوار می‌تواند خطر توسعه این اختلال را تا حد زیادی افزایش دهد. خطر افزایش پرخوری عصبی در افرادی که مادر یا خواهرشان از آن رنج می‌برند نیز وجود دارد. زنان نیز به خاطر فشارهای فرهنگی ممکن است به لاغر شدن روی بیاورند.
تشخیص پرخوری عصبی:تشخیص پرخوری عصبی بعد از معاینه،آزمایش خون و ادرار و ارزیابی روانی انجام می‌شود. در آزمایش خون و ادرار پزشک متخصص به دنبال تعادل الکترولیت‌ها یا کم آبی خواهد بود. همچنین بررسی قلب، ریه‌ها و استخوان‌ها نیز انجام می‌شود. از آنجایی که پرخوری عصبی به عنوان یک بیماری روانی در نظر گرفته می‌شود پزشکان از معیارهای موجود در dsm استفاده می‌کنند. این راهنما بیان می‌کند که به منظور تشخیص افراد مبتلا به پرخوری عصبی، باید یک فرد دوره پرخوری و پاکسازی را حداقل به مدت یک هفته و دوره زمانی سه ماهه داشته باشد.
فاکتورهای خطر:زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به این اختلال قرار دارند. بر اساس یافته‌های مرکز سلامت زنان، حدود 85 تا 90 درصد از بیمارانی که به پرخوری عصبی مبتلا می‌باشند، خانم هستند. اما این اختلال در مردان نیز می‌تواند وجود داشته باشد. اختلالات مرتبط با خوردن در میان ورزشکاران همچون ژیمناست‌ها، دونده‌ها و کشتی گیران بیشتر شایع است.
درمان پرخوری عصبی:غلبه کردن بر پرخوری عصبی به نظر فرایند دشواری می رسد زیرا بیماران به چرخه خوردن و پاکسازی پایبندند. به همین خاطر شکستن چنین چرخه ای بسیار سخت خواهد بود به خصوص اگر درمان به درستی انجام نشود. به طور کلی حدود یک سوم از بیماران بهبود می یابند و یک سوم از آن‌ها همانگونه که قبلا بوده‌اند باقی می‌مانند. یک سوم از بیماران نیز در طول زمان بدتر می‌شوند. درمان پرخوری عصبی شامل ترکیبی از روان درمانی، استفاده از دارو، آموزش تغذیه‌ای و گروه‌های حمایتی است. مشاوره نیز ممکن است دربرگیرنده درمان‌های رفتاری شناختی یا خانواده درمانی باشد. درمان رفتاری شناختی نیز به منظور آموزش افراد برای تشخیص رفتارها و افکار پرخطر مورد استفاده قرار می‌گیرد. خانواده درمانی نیز برای افراد جوان یا کودکانی که مبتلا به این بیماری هستند استفاده می‌شود. خانواده درمانی بر روی حمایت خانواده و والدین تکیه دارد. گروه‌های حمایتی برای افرادی که مبتلا به پرخوری خفیف هستند و مشکلات سلامتی دیگری ندارند مفید است.برخی از افراد ممکن است برای ادامه درمان خود از مراکز موجود کمک بگیرند.داروهای ضدافسردگی نیز برای درمان هر نوع افسردگی یا اضطراب مرتبط با پرخوری عصبی تجویز می‌شود. متخصص تغذیه نیز می تواند در توسعه رژیم غذایی سالم و بهبود عادت‌های خوردن به فرد کمک کند.برای بیمارانی که وزن بسیار کمی دارند، متخصص تغذیه برنامه ای را برای بازگشت به وزن نرمال و طبیعی ایجاد می‌کند. برخی از اوقات ممکن است بیمار برای تصحیح عدم تعادل الکترولیت‌ها در بیمارستان بستری شود. البته طول بستری شدن تنها یک یا دو روز است. خانواده یا دوستانی که متوجه نشانه‌های پرخوری عصبی در یک فرد می‌شوند باید هر چه سریع تر او را نزد پزشک متخصص ببرند.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

افسردگی تشخیص و راه درمان آرشیو …راه های درمان اضطراب یکی از راه های درمان اضطراب تمرکز و تلقین است تمرکز و تلقین شفاگر درمان بیماری ها با آبمقالات هو الشافی علائم انواع مزاج ها بهترین و منطقی ترین روش این است که ابتدا طبع و طب قرآنی و دکتر جمشید خدادادی درمان هاطب قرآنی و دکتر جمشید خدادادی درمان ها فرهنگ تغذیه از نگاه قرآن استاد جمشید خدادادی اطلاعات دارویی اطلاعات عمومی دارو فلوکستین موارد و مقدار مصرف موارد و مقدار مصرف الف افسردگی، بیماری دوقطبی بررسی علل نازایی در زنان سایت پزشکان بدون مرزمطالب مرتبط جهت مطالعه بیشتر راهنمای پیشگیری از بروز مسمومیت ها در اطفال و کودکانمطالب جالب در باره ریاضی توصیه های دکتر خدادادی …اصلی ترین آیه در مورد غذا می گوید دقت کنید و بنگرید چه میخورید یعنی با توجه به طبع که تاخیر و یا قطع پریود ایران کهن منتاخیر و یا قطع پریود وزیر ارشاد ایران خودم عضو فیسبوکم و این از مصادیق مجرمانه نیستدیابت سایت پزشکان بدون مرزشیوع بیماری دیابت روز به روز بیشتر می شود با توجه به افزایش امید به زندگی و افزایش سن سیتالوپرام عوارض و فایده ها ناظرانجمن های پزشکی سال تشخیص بیماری دکتر معالج آن چند نفر داروی مورد استفاده انرژی چیست و چگونه مقدار دریافت آن را برآورد کنم؟ انرژی، نیرویی است که بدون آن زندگی شفاگر درمان بیماری ها با آب مقالات هو الشافی علائم انواع مزاج ها بهترین و منطقی ترین روش این است که ابتدا طبع و مزاج افسردگی تشخیص و راه درمان آرشیو انجمن راه های درمان اضطراب یکی از راه های درمان اضطراب تمرکز و تلقین است تمرکز و تلقین مانند یوگا طب قرآنی و دکتر جمشید خدادادی درمان ها طب قرآنی و دکتر جمشید خدادادی درمان ها فرهنگ تغذیه از نگاه قرآن استاد جمشید خدادادی اطلاعات دارویی اطلاعات عمومی دارو فلوکستین موارد و مقدار مصرف موارد و مقدار مصرف الف افسردگی، بیماری دوقطبی، اعتیاد مطالب جالب در باره ریاضی توصیه های دکتر خدادادی درباره اصلی ترین آیه در مورد غذا می گوید دقت کنید و بنگرید چه میخورید یعنی با توجه به طبع که ارثی تاخیر و یا قطع پریود ایران کهن من تاخیر و یا قطع پریود وزیر ارشاد ایران خودم عضو فیسبوکم و این از مصادیق مجرمانه نیست بررسی علل نازایی در زنان سایت پزشکان بدون مرز مطالب مرتبط جهت مطالعه بیشتر راهنمای پیشگیری از بروز مسمومیت ها در اطفال و کودکان انرژی چیست و چگونه مقدار دریافت آن را برآورد کنم؟ انرژی، نیرویی است که بدون آن زندگی امکان دیابت سایت پزشکان بدون مرز دیابت روی قسمت های مختلف بدن، از جمله پوست که آیینه بدن است تأثیر میگذارد و حتی گاهی علائم و سیتالوپرام عوارض و فایده ها ناظرانجمن های پزشکی سال تشخیص بیماری دکتر معالج آن چند نفر داروی مورد استفاده



لینک منبع :پرخوری عصبی: علائم، تشخیص و درمان

پرخوری عصبی: علائم، تشخیص و درمان - مجله سلامت www.majalesalamat.com/treatment/bulimia-nervosa-eating-disorder/‎Cached22 دسامبر 2016 ... پرخوری عصبی اختلال در خوردن است که در آن فرد ابتدا مقدار زیادی غذا می‌خورد و سپس با ایجاد استفراغ عمدی یا مصرف ملین یا مدر می‌کوشد از افزایش ... نشانه های پرخوری عصبی و بهترین درمان ها روانی و دارویی آن - پیام سلامت https://www.payamesalamat.com/پرخوری-عصبی-چه-نشانه-هایی-دارد/‎Cached23 فوریه 2017 ... علت دقیق پرخوری عصبی ناشناخته است. اما عوامل از جمله عوامل بیولوزیک، سلامت عاطفی، انتظارات اجتماعی و مسائل دیگر در شکل گیری آن نقش دارند. مجله شفاجو | علل، علائم، تشخیص و درمان پرخوری عصبی mag.shafajoo.com/content/28604‎Cachedعلل، علائم، تشخیص و درمان پرخوری عصبی. پرخوری عصبی (بولیمیا) چیست؟ پرخوری عصبی یک اختلال در غذا خوردن است که با دوره های مکرر پرخوری (غذا خوردن ... پرخوری عصبی: علائم، تشخیص و درمان | پرخوری عصبی اختلال در - قطره www.ghatreh.com/news/nn35191472/پرخوری-عصبی-علائم-تشخیص-درمان 23 دسامبر 2016 ... پرخوری عصبی اختلال در خوردن است که در آن فرد ابتدا مقدار زیادی غذا می خورد و سپس با ایجاد استفراغ عمدی یا مصرف م. با پرخوری عصبی چه کنیم؟ - عصر ایران www.asriran.com/fa/news/381915/با-پرخوری-عصبی-چه-کنیم‎Cached Similarاگر هر یک از علائم بولیمیا را دارید، هر چه سریعتر به دنبال درمان پزشکی باشید. ... وزن نرمال یا حتی کمی اضافه وزن می باشند، ممکن است دیگران مشکلی را در وی تشخیص ندهند. ... اگرجه هنوز در مورد درمان های مکمل و جایگزین برای کاهش علائم پرخوری عصبی ... پرخوری عصبی: علائم، تشخیص و درمان - بی باک نیوز | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/30136107 22 دسامبر 2016 ... پرخوری عصبی: علائم، تشخیص و درمان. سرویس سلامت و پزشکی بی باک ؛ بخش مهمترین عناوین: پرخوری عصبی اختلال در خوردن است که در آن فرد ... پرخوری عصبی چیست؟ - راستینه - سایت پزشکی و مجله سلامتی ... https://rastineh.com/پرخوری-عصبی-چیست؟/‎Cachedدکتر جلالی در توصیف نشانه های اصلی پرخوری عصبی در برخی افراد می گوید: بیماران مبتلا .... به گفته محققان، تشخیص سریع تر به درمان سریع تر منتهی میشود . پراشتهایی عصبی - بیتوته www.beytoote.com/health/malady.../bulimia-nervosa2-feed.html‎Cached Similarپوسیدگی دندانها درمان پراشتهایی عصبی علائم افسردگی , کاهش وزن , تناسب اندام ... ویژگی های اصلی پر اشتهایی عصبی عبارتند از: دوره های راجعه ی پرخوری؛ احساس ... بیماری پرخوری عصبی (Bulimia nervosa) : علائم، نشانه‌ها، درمان و خود ... redmag.ir/بیماری-پرخوری-عصبی/‎Cached18 جولای 2017 ... بیماری پرخوری عصبی (Bulimia nervosa) : علائم، نشانه‌ها، درمان و خود ... معده خوش‌گذرانی می‌کنند نیز اغلب ممکن در آن‌ها اختلال خوردن غذا تشخیص داده شود ... ذهنگار - پرخوری عصبی (بولیمیا) و بی اشتهایی عصبی (انورکسیا ... zehnegar.ir/.../پرخوری-عصبی-بولیمیا-و-بی-اشتهایی-عصبی-انورکسیا-چیست-‎Cachedبر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، معیار های اصلی برای تشخیص پرخوری عصبی به ... در برخی موارد از داروهای ضد افسردگی نیز برای درمان علائم پرخوری عصبی ...