مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی

[ad_1]

وب‌سایت ایران کوک: سوپ بُرش (Borsch) یک غذای سنتی متعلق به روسیه و اروپای شرقی است. ماده اصلی سوپ برش چغندر ( لبو) است و همین باعث قرمزرنگ بودن سوپ می‌شود.

 

برای طعم بهتر، سوپ برش روسی را معمولاً با ماست ترش، مایونز یا خامه سرو می‌کنند. این سوپ جدید و خوشمزه دستور پختی بسیار ساده دارد و بدلیل ترکیباتش یک سوپ رژیمی و مقوی برای فصل پاییز و زمستان محسوب می شود.


مواد لازم
  •     چغندر (لبو) 3 عدد متوسط
  •     سیب زمینی 2 عدد متوسط
  •     پیاز 1 عدد متوسط
  •     کنسرو لوبیا 400 گرم
  •     برگ بو 2 عدد
  •     آب 10 فنجان
  •     آب مرغ 6 فنجان
  •     سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
  •     آب لیمو 4 قاشق غذاخوری
  •     فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
  •     شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  •     روغن 4 قاشق غذاخوری
  •     هویج 2 عدد
  •     کلم پیچ یک نصفه
 
سوپ بُرش روسی

طرز تهیه

 

1.چغندرها (لبوها) را با 10 فنجان آب در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید لبوها به مدت 1 ساعت بپزند. طوریکه کاملا پخته و نرم شوند و چاقو به راحتی داخل آن فرو برود. لبوها را از آب خارج کنید و کنار بگذارید. آب لبو را نگه دارید.

2. سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید. آنها را مانند شکل خرد کنید و داخل آب لبو بریزید. حدود 15 تا 20 دقیقه سیب زمینی ها را بپزید تا نرم شوند.

سوپ بُرش روسی

3. هویج را بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را رنده کنید. پیاز را نیز پوست بکنید و ریز خرد کنید. در یک ماهیتابه 4 قاشق روغن بریزید و پیاز و هویج را داخل آن بریزید و به مدت 7 الی 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. در انتها کچاپ را اضافه کنید و مجددا چند دقیقه تفت دهید.
 سوپ بُرش روسی

4. نصف کلم را ریز خرد کنید و به قابلمه سیب زمینی اضافه کنید.
سوپ بُرش روسی

5. لبوهای پخته شده را با رنده درشت رنده کنید. می توانید آن ها را بصورت خلالی نیز خرد کنید. سپس لبوهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. 6 فنجان آب مرغ، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا( به همراه سس کنسرو) را به سوپ برش اضافه کنید و هم بزنید.
 سوپ بُرش روسی

6. هویج و پیاز تفت داده شده را همراه با شوید خرد شده را داخل سوپ برش بریزید. اجازه دهید سوپ به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزد تا جا بیفتد و کلم ها کاملا نرم شوند.
 سوپ بُرش روسی

7. سوپ برش روسی خوشرنگ و خوش طعم را داخل ظرف بریزید. با خامه ترش یا مایونز و کمی شوید تازه آن را تزیین کنید و همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.

نکته: بهتر است این سوپ را همراه با خامه ترش سرو کنید. می توانید خامه ترش را خودتان در منزل درست کنید.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

نوشته های خواندنی کیانا وحدتی من بودم و سیاهی شب های بی صدا من بودم و سکوت زخمی آهنگ های تو من بودم و گریه گیاه …میوه های درمانگر امروزه مردم امریکا گرایش قوی تری نسبت به انواع میوه ها یافته اندمرکز پژوهشها واژه های مصوب فرهنگستان زبان و …واژه های مصوب فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی شماره ٤٣٥٤٩ ١٠٤٧٨٢ سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی به روسیه و اروپای شرقی قرمز رنگ بودن سوپ می‌شود برای طعم بهتر، سوپ برش روسی را سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی آکاغذای سوپ بُرش؛ سوپ سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی غذای روسی،سوپ برش،طرز تهیه سوپ غذای روسی،سوپ برش،طرز تهیه سوپ غذای روسی،سوپ برش،طرز تهیه سوپ سوپ بُرش روسی سوپ بُرش روسی سوپ بُرش روسی سوپ بُرش روسی سوپ بُرش روسی سوپ بُرش روسی را داخل سوپ برش بریزید اجازه دهید سوپ را داخل سوپ برش بریزید اجازه دهید سوپ را داخل سوپ برش بریزید اجازه دهید سوپ سوپ بُرش روسی سوپ بُرش روسی سوپ بُرش روسی سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی مجله سوپبُرش؛سوپقرمز روسیه و اروپای شرقی است ماده اصلی سوپ برش چغندر لبو است و همین باعث قرمزرنگ بودن سوپ می آسیای انسان برش رنگ روسیه زیباجو سوپ شرقی قرمز ها و زیباجوسوپبُرش؛سوپقرمز برش رنگ روسیه سوپ شرقی قرمز ها و سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ انسان ها روسیه و آسیای طرز تهیه سوپ بایگانی کشاورزنیوز طرزتهیهسوپ سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه روسیه و اروپای شرقی سوپ برش چغندر لبو است و غذاهای روسی، انواع غذای روسی غذاهای روسی طرز تهیه دراچنا سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای خورش گوشت و چغندر قرمز روسیه آذربایجان شرقی سوپ های پاییزی و زمستانی مگیتو … غذا و نوشیدنی سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی طرز تهیه سوپ برش از آسیای شرقی طرزتهیهسوپبرشآسیای سوپ برش از آسیای شرقی ،بهترین سوپ های جهان،پرطرفدارترین سوپ های دنیا،سوپ آسیای شرقی و تکستیار سوپ پیاز و سیب زمینی با چاشنی پرتقال سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی برچسب ها سوپ بُرش سوپ بُرش کیف و کفش متفرقه عمومی اس ام اس تبریک اس ام اس تولد اس ام اس



لینک منبع :سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی

سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی - برترین ها www.bartarinha.ir/.../سوپ-بُرش-سوپ-قرمز-رنگِ-مردم-روسیه-و-آسیای-شرقی‏ - ذخیره شده 13 نوامبر 2016 ... سوپ بُرش (Borsch) یک غذای سنتی متعلق به روسیه و اروپای شرقی است. ماده اصلی سوپ برش چغندر (لبو) است و همین باعث قرمز رنگ بودن سوپ می‌شود. تصاویر برای سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی - آکا www.akairan.com/ashpazi/.../news2016111310393060527.html‏ - ذخیره شده 13 نوامبر 2016 ... سوپ بُرش (Borsch) یک غذای سنتی متعلق به روسیه و اروپای شرقی است. ماده اصلی سوپ برش چغندر (لبو) است و همین باعث قرمز رنگ بودن سوپ می شود ... سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی - تی نیوز tnews.ir/news/b5a574142964.html‏ 13 نوامبر 2016 ... سوپ بُرش (Borsch) یک غذای سنتی متعلق به روسیه و اروپای شرقی است. ماده اصلی سوپ برش چغندر ( لبو) است و همین باعث قرمزرنگ بودن سوپ می ... سوپ و آش/ سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی tgnews.ir/result/?...سوپ%20و%20آش/%20سوپ%20بُرش؛%20سوپ%20قرمز%20رنگِ%20مردم%20روسیه%20و...‏ ایران کوک/ سوپ بُرش (Borsch) یک غذای سنتی متعلق به روسیه و اروپای شرقی است. ماده اصلی سوپ برش چغندر ( لبو) است و همین باعث قرمزرنگ بودن سوپ می‌شود. تریبون - سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی 3bune.ir/.../سوپ_بُرش؛_سوپ_قرمز_رنگِ_مردم_روسیه_و_آسیای_شرقی‏ - ذخیره شده 13 نوامبر 2016 ... موقعیت ایران در آشپزی: سوپ قطعات (پورشه) یک غذای سنتی متعلق به روسیه و شرق اروپا است. مقاله اصلی سوپ برش چغندر ( لبو) که باعث می شود ... سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی - آکا - ویشه wishe.ir/news/30467‏ وب سایت ایران کوک: سوپ بُرش (Borsch) یک غذای سنتی متعلق به روسیه و اروپای شرقی است. ماده اصلی سوپ برش چغندر ( لبو) است و همین باعث قرمزرنگ بودن سوپ می ... سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی - مجله راگا | مجله راگا magazine.raganews.ir/278992/‏ 13 نوامبر 2016 ... وب‌سایت ایران کوک: سوپ بُرش (Borsch) یک غذای سنتی متعلق به روسیه و اروپای شرقی است. ماده اصلی سوپ برش چغندر ( لبو) است و همین باعث ... سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی www.coka.ir/.../سوپ-بُرش؛-سوپ-قرمز-رنگِ-مردم-روسیه-و-آسیای-شرقی‏ - ذخیره شده سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی. سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم کشور روسیه و آسیای شرقی (6 عکس ... www.serze.com/بُرش-قرمز-رنگِ-مردم-کشور-روسیه-2249488/‏ - ذخیره شده 13 نوامبر 2016 ... سوپ بُرش؛ سوپ قرمز رنگِ مردم روسیه و آسیای شرقی سوپ بُرش (Borsch) یک خوراکی ی باستانی متعلق به کشور روسیه و اروپای شرقی است.