مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

8 نکته در مورد نخوردن گوشت

[ad_1]
مصرف یا عدم مصرف گوشت کاملاً یک انتخاب شخصی اسـت. در حالی‌که برخی افراد نمی‌توانند دوری از مواد گوشتی را در ذهن خود تصور کنند، برخی افراد ممکن اسـت، درک کنند رژیم غذایی گیاهی سالم‌تر و قابل تحمل‌تر اسـت. آژانس سرطان سازمانی جهانی سلامت (WHO) گزارش هشدار دهنده‌ایی در اکتبر ۲۰۱۵ منتشر کرد.

گزارش بر اساس تحقیقات ۲۰ ساله در مورد پتانسیل عامل سرطان در ۲ گروه طرفداران گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده انجام شده بود. گوشت قرمز شامل همه انواع گوشت از جمله گوشت گاو، بره، گوساله، گوسفند، خوک و اسب می‌شود. گوشت فرآوری شده شامل گوشتی اسـت که فرآیندهای نمک‌زنی، نگه‌داری، دودزنی و تخمیر بر روی آن انجام شده و دیگر به صورت طبیعی نیست. از جمله گوشت‌های فرآوری شده می‌توان به سوسیس، هات داگ، گوشت کنسرو شده، گوشت دودی، همبرگر و غیره اشاره کرد.

زیاده روی در مصرف گوشت چه عوارضی دارد و کاهش مصرف چه فوایدی دارد؟

بر اساس تحقیقات، مصرف منظم گوشت‌های فرآوری شده با سرطان روده ارتباط مستقیم دارد. مصرف روزانه ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را در شخص بالا می‌برد. پیش‌تر از این محققان اثبات کرده بودند که مصرف گوشت‌های فرآوری شده به تنهایی سرطان زا نیستند. خطر سرطان زمانی بالاتر می‌رود که شخص از همه نوع گوشت قرمز و فرآوری شده استفاده کند.

در حالی‌که فواید تغذیه‌ایی گوشت قرمز قابل توجه هستند، خطرهای سلامتی برای شخصی که مرتباً گوشت قرمز مصرف می‌کند از فواید آن مهم‌تر اسـت. وقتی پای سلامتی و تغذیه در میان اسـت باید بهترین تصمیم را بگیرید. با مجله علم ورزش همراه شوید تا بدانید وقتی تصمیم به قطع مصرف گوشت در رژیم غذایی را دارید، باید بدانید بدن شما چطور تخت تأثیر این موضوع قرار می‌گیرد.

۱- ارتقای سلامتی قلب

التهاب، مکانیزم واکنش دفاعی بدن در مقابل حمله میکروارگانیزم‌ها و ویروس‌هایی اسـت که موجب بیماری می‌شوند. به هرحال، غذاهایی مثل گوشت التهاب‌آور هستند و ممکن اسـت موجب تداوم التهاب شوند. تداوم التهاب دلیل بسیاری از بیماری‌ها مثل بیماری قلبی اسـت.

Neu5Gc  یک مولکول اسـت که در بدن تولید نشده و در گوشت قرمز یافت می‌شود. بر اساس نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۱۵، وقتی شما گوشت قرمز مصرف می‌کنید، بدن شما با فعال سازی التهاب به عنوان پاسخ سیستم ایمنی به این مولکول خارجی پاسخ می‌دهد. با مصرف منظم گوشت قرمز بدن مرتباً با تداوم التهاب به این موضوع پاسخ می‌دهد.

همچنین بر اساس نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۱۳، گوشت قرمز ترکیبی به نام ال-کارنتین (L-carnitine) دارد، زمانی‌که این ترکیب با باکتری روده واکنش نشان دهد موجب بسته شدن رگ‌های خونی می‌شود. رگ‌های خونی مسدود شده یکی از عوامل بیماری‌های قلبی عروقی وابسته به مرگ اسـت. از طرف دیگر، رژیم غذایی گیاهی عمدتاً ضد التهاب هستند و موجب سلامتی قلب می‌شوند.

۲- دوری از خطر ابتلا به سرطان

تورم یکی از دلایل بیماری‌هایی که موجب مرگ می‌شوند از جمله سرطان اسـت. تحقیقات اخیر رابطه بین افزایش خطر ابتلا به سرطان و مصرف گوشت قرمز را اثبات کرده‌اند. بر اساس نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۰۴ مصرف گوشت زیاد با شیوع سرطان روده (سرطان روده بزرگ، راست روده و شکم) ارتباط دارد.

وقتی گوشت با درجه حرارت بالا پخته یا دودی می‌شود، باعث آزاد سازی مواد شیمیایی می‌شود که DNA انسان را تغییر داده و آن‌ها را مستعد ابتلا به سرطان می‌کند. رژیم غذایی گیاهی چنین مشکلات و پیامدهایی را در بر ندارد. گیاه خواران نسبت به گوشت خواران کمتر مستعد و در خطر ابتلا به سرطان هستند.

تغییر رژیم غذایی از گوشت به گیاه، تولید و ترشح اسیدهای صفرا و استرول‌های خنثی را کاهش داده و متعاقباً موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان روده می‌شود. اسیدهای صفرا و استرول‌های خنثی جزو عوامل خطرناک ابتلا به سرطان روده هستند.

۳- فرصت زندگی طولانی‌تر

بر اساس نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۰۳ در مورد الگوی زندگی افراد گیاه‌خوار و گوشت‌خوار، محققان دریافتند افراد گیاه‌خوار زندگی طولانی‌تری نسبت به افراد گوشت خوار دارند. براساس یک مطالعه در سال ۲۰۱۲، افرادی که بیشتر گوشت قرمز مصرف کرده بودند زودتر به سرطان و مرگ دچار شده بودند.

۴- کاهش وزن

تغییر رژیم غذایی از گوشت به رژیم کم کالری گیاهی موجب شروع فرایند کاهش وزن در تمامی افراد می‌شود. بر اساس نتایج تحقیقی در سال ۲۰۰۷ مشخص شد، رژیم غذایی کاملاً گیاهی با کاهش وزن افراد دارای اضافه وزن در طول دوره یک الی دو ساله رژیم گیاهی مرتبط اسـت. رژیم گیاهی غنی از فیبر اسـت و فیبر با شاخص توده بدنی پایین و وزن ارتباط مستقیم دارد. غذاهای گیاهی در مواد مغذی غنی‌تر و در کالری پایین‌تر از غذاهای گوشتی هستند.

۵- جلوگیری از دیابت

مقاومت به انسولین شرایطی اسـت که بدن شروع به مقابله با انسولین می‌کند. انسولین هورمونی اسـت که سطح بالای قند خون را کنترل می‌کند. افزایش وزن به خصوص در ناحیه شکم با توسعه دیابت مرتبط اسـت. رژیم کم کالری گیاهی موجب کنترل وزن و تنظیم حساسیت انسولین در بیماران دیابتی می‌شود.

گوشت قرمز به خصوص نوع فرآوری شده شامل مقدار زیادی سدیم، نیترات و نیتریت اسـت. همه این مواد از طریق جلوگیری از فعالیت سلول‌های بتا مسئول تولید انسولین، حساسیت انسولین را بالا می برند. غذاهای گیاهی خطر دیابت را کاهش می‌دهند.

۶- کنترل فشار خون

براساس نتیجه یک تحقیق در سال ۲۰۱۵، گوشت قرمز با فشار خون بالا ارتباط مستقیم دارد. وقتی باکتری‌های روده گوشت قرمز را تجزیه می‌کنند ترکیبی به نام trimethylamine-N-oxide آزاد شده که موجب بالا رفتن فشار خون می‌شود. علاوه بر این، گوشت قرمز حاوی مقدار زیادی چربی‌های اشباع شده و سدیم اسـت که موجب مسدود شدن رگ‌های خونی و باعث بالا رفتن فشار خون می‌شود. یک تحقیق در سال ۲۰۱۴ ارتباط رژیم غذایی گیاهی و فشار خون پایین را به اثبات رساند.

۷- خلاص شدن از دردهای روماتیسم مفاصل

تحقیقات نشان داده‌اند، رژیم ای غذایی مخصوص می‌تواند باعث بهبود و تغییر میکروارگانیسم‌هایی شود که در کاهش درد روماتیسم مفاصل نقش اساسی دارند. بیمارانی که روماتیسم متوسط تا شدید دارند با تغییر رژیم غذایی خود به رژیم گیاهی کم کالری کاهش معنادار علائم روماتیسم و درد را گزارش کردند.

۸– بهبود جوش‌های بدن

گوشت منبع غنی از ویتامین B12 اسـت. افزایش این ویتامین می‌تواند موجب بروز جوش و آکنه شود. بر اساس نتایج تحقیقات، منفذهای پوست در افرادی که دچار آکنه شده نسبت به دیگران متفاوت اسـت و همچنین تزریق این ویتامین موجب بروز جوش در بدن می‌شود. بنابراین چون مواد گوشتی غنی از ویتامین B12 هستند، مصرف زیاد مواد گوشتی ممکن اسـت موجب بروز جوش بر روی پوست شود.
منبع: علم ورزش


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودکنکته یک اشتباه بسیاری از والدین این است که با این استدلال که بهتر است خود و آموزش بدن سازی و توضیح در مورد تغذیه مکمل هورمون …آموزش بدن سازی و توضیح در مورد تغذیه مکمل هورمون پرورش اندام بدنسازی بدنسازی دانستنی هایی بسیار مفید در مورد لاستیک اتومبیلدانستنیهاییبسیارمقدمه تایر به عنوان آخرین عضو گردنده از سیستم انتقال قدرت می باشدکه نقش مهمی را در افزایش وزن آسان با رعایت نکته تغذیه ایسبک زندگیتغذیهبسیاری از جوانان، در دریافت وزن و بالا بردن آن، دچار مشکل هستند تنها راه افزایش وزن همه چیز در مورد کودکانهمه چیز در مورد کودکان جمع آوری اطلاعات رفتار و پرورش کودکان و نوزادان توسط ال آی جوجه کشیدر گذشته جوجه کشی به عنوان یک هنر مطرح بود ، امروزه با تلاشها و پیشرفتهای روز افزون در کـبـاب زغـالـی سرطان‌زا است؟در سال‌های اخیر حرف و حدیث‌های بسیاری در مورد اینکه ترکیبات فراوان آزادشده از دود توصیه های پزشکی مرکز اطلاعات فنی ایرانمرکز اطلاعات فنی ایران با بیش از سال سابقه در زمینه ارائه اطلاعات فنی شامل اخبار بزرگترین بانک اطلاعات پزشکان تهران اطلاعات …گوشت مرغ سال هاست که جایگاه ویژه ای در سبد غذایی ایرانیان پیدا کرده است با توجه به پیروان ادیان مختلف چگونه روزه می‌گیرند؟به تصریح قرآن کریم، روزه بر پیروان ادیان آسمانی قبل از اسلام نیز واجب بوده است



لینک منبع :8 نکته در مورد نخوردن گوشت

8 نکته در مورد نخوردن گوشت - انتخاب www.entekhab.ir/fa/news/264739/8-نکته-در-مورد-نخوردن-گوشت‏ - ذخیره شده 8 نکته در مورد نخوردن گوشت. مصرف یا عدم مصرف گوشت کاملاً یک انتخاب شخصی است. در حالی‌که برخی افراد نمی‌توانند دوری از مواد گوشتی را در ذهن خود تصور کنند، ... 8 نکته در مورد نخوردن گوشت - بیتوته www.beytoote.com/health/nutrition/tips-eating8-meat.html‏ - ذخیره شده رژیم غذایی سالم بیماری قلبی سیستم ایمنی بدن گیاه‌خواری , اضافه وزن , کنترل فشار خون , روماتیسم مفاصل , مضرات مصرف گوشت قرمز , سرطان روده , رژیم غذایی ... 8 نکته در مورد نخوردن گوشت،نخوردن گوشت،گوشت • همراه با علم https://baelm.net/.../8-نکته-در-مورد-نخوردن-گوشت،نخوردن-گوشت،/‏ - ذخیره شده تغذیه و سلامتی | فواید و مضرات خوردن گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده مصرف منظم گوشت‌های فرآوری شده با سرطان روده ارتباط مستقیم دارد مصرف یا عدم مصرف گوشت ... خبرگزاری آریا - 8 نکته در مورد نخوردن گوشت www.aryanews.com/News/.../8-نکته-در-مورد-نخوردن-گوشت‏ - ذخیره شده گزارش بر اساس تحقیقات 20 ساله در مورد پتانسیل عامل سرطان در 2 گروه طرفداران گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده انجام شده بود. گوشت قرمز شامل همه انواع گوشت از جمله ... جنوب‌نیوز - 8 نکته در مورد نخوردن گوشت - صاحب‌خبر sahebkhabar.ir/news/12350354/8-نکته-در-مورد-نخوردن-گوشت‏ - ذخیره شده 24 آوریل 2016 ... زیاده روی در مصرف گوشت چه عوارضی دارد و کاهش مصرف چه فوایدی دارد؟ 8 نکته در مورد نخوردن گوشت |سایت زرچوبه -آگهی اینترنتی zarchoobe.ir/.../page_adv.php?...8-نکته-در-مورد-نخوردن-گوشت‏ - ذخیره شده 8 نکته در مورد نخوردن گوشت. ۸– بهبود جوش‌های بدنگوشت منبع غنی از ویتامین B12 است. افزایش این ویتامین می‌تواند موجب بروز جوش و آکنه شود. بر اساس نتایج ... 8 نکته در مورد نخوردن گوشت - صبح بخیر sobbekheir.com/health/8-نکته-در-مورد-نخوردن-گوشت‏ - ذخیره شده مصرف منظم گوشت‌های فرآوری شده با سرطان روده ارتباط مستقیم دارد. مصرف یا عدم مصرف گوشت کاملاً یک انتخاب شخصی است. در حالی‌که برخی افراد نمی‌توانند دوری از ... 8 نکته در مورد نخوردن گوشت - شهرخبر www.shahrekhabar.com/medical/1461474060899121‏ تحقیقات اخیر رابطه بین افزایش خطر ابتلا به سرطان و مصرف گوشت قرمز را اثبات کرده‌اند. بر اساس نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۰۴ مصرف گوشت زیاد با شیوع سرطان ... هشت نکته در مورد نخوردن گوشت قرمز!-دیجیت دریچه ​ای به دنیای ... digite.ir/1395/02/05/هشت-نکته-در-مورد-نخوردن-گوشت-قرمز/‏ - ذخیره شده 24 آوریل 2016 ... مصرف یا عدم مصرف گوشت کاملاً یک انتخاب شخصی است. در حالی‌که برخی افراد نمی‌توانند دوری از مواد گوشتی را در ذهن خود تصور کنند، برخی افراد ... تغذیه سالم - Android Apps on Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=ir.majmoe...hl...‏ - ذخیره شده 1 روز پیش ... تغذیه سالم نقش مهمی در سلامت جسم و روح دارد با تغذیه سالم سلامتی جسم و روح خود را چند برابر کنید بخشی از موضوعات: خوردنی های مضر برای استخوان ...