مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

بهترین ادویه‌ها برای آشپزی سالم

[ad_1]

Spices

آشنایی با گیاهان دارویی مختلف برای هر کسی مفید اسـت مخصوصاً اگر آن شخص آشپزی منزل را بر عهده داشته باشد.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ ادویه جات هم برای طعم غذا و هم برای سلامتی نقش بسزایی دارند و همه ما می دانیم که تا چه اندازه قوی هستند. به عنوان مثال مقدار آنتی اکسیدان موجود در نصف قاشق چایخوری دارچین چندبرابر یک فنجان بلوبری می باشد. یا نصف قاشق چایخوری پونه کوهی به اندازه ۳ فنجان اسفناج آنتی اکسیدان دارد.

زردچوبه پادشاه ادویه هاست. این ادویه ضدالتهاب، ضد ویروس، ضد باکتری، ضد سرطان و ضد قارچ می باشد. پس بهتر اسـت تا جایی که می توانید از آن در غذاهایتان استفاده کنید.

در طب سنتی چین و آیورودا خیلی از بیماری ها را با آن درمان می کردند بیماری هایی چون دیابت، آلرژی، آلزایمر و آرتروز. مواد فعال تشکیل دهنده زردچوبه کورکومین و آنتی اکسیدان هایی هستند که التهابات را کاهش می دهند. کورکومین موجود در آن مانع رشد سلول های سرطانی می شود و این خود به تنهایی دلیل مهمی برای خوردن این نوع ادویه اسـت. از دیگر خواص آن این اسـت که درد و ورم را کم می کند. با آگاهی از فواید زردچوبه به این نتیجه می رسیم که در بیشتر غذاها آن را استفاده کنیم. مثلا در سس سالاد، گوشت و ماهی.

فلفل کاین و فلفل قرمز

یکی از مواد تشکیل دهنده فلفل کاین، کاپسایسین می باشد که هم خاصیت دارویی داشته و طعم طعم تند به این فلفل داده اسـت. پس هرچه فلفل تندتر باشد کاپسایسین آن بیشتر اسـت. بر اساس تاریخ پزشکی هندوستان و چین، طبیبان بومی آمریکایی از این فلفل برای درمان مشکلات گوارشی و گردش خون استفاده می کردند. البته کاپسایسین خواص منفی نیز دارد و آن این اسـت که همانند فلفل سیاه ممکن اسـت فلفل کاین هم دارای سموم قارچی باشد.

کاین منبع آنتی اکسیدان هایی اسـت که با رادیکال های آزاد جنگیده و از آسیب های سلولی که در اثر پیری ایجاد می شوند نیز جلوگیری می کند.

زنجبیل نیز در طب سنتی چین برای التهاب، درد، تسکین ماهیچه ها و کوفتگی ها استفاده زیادی داشته اسـت. همچنین درمانی برای گوارش می باشد زیرا از رشد باکتری های روده جلوگیری می کند.ترکیبات موجود در زنجبیل همانند داروهای ضد التهابی مثل ایبوپروفن که قبل ها برای درمان آرتروز از آن استفاده می شده، عمل می کند. اگر مردم به این فواید زنجبیل واقف بودند بیشتر به سمت غذاهای آسیایی و چای زنجبیل روی می آوردند. زنجبیل برای گلودرد و سرماخوردگی نیز مفید اسـت. حتی می توان از آن به عنوان ضماد روی پوست برای تسکین استفاده کرد.

طریقه نگهداری زنجبیل همانند دیگر ادویه ها بسیار مهم اسـت. اگر خوب نگهداری نشوند منبع قارچ های مایکوتوکسین می شوند. حتی نگهداری زنجبیل تازه در داخل یخچال هم کپک می زند. پس زنجبیل را همان موقع که می خواهید مصرف کنید بخرید. برای نگهداری پودر زنجبیل هم حتما باید آن را دور از نور، گرما و رطوبت نگهداری کنید.

برای استفاده زنجبیل در غذا حتما در آخر آشپزی آن را اضافه کنید چون پخت زنجبیل با روغن طعم آن را تلخ می کند.

از مهم ترین خواص دارچین پایین آوردن قندخون اسـت. ترکیبات آنتی اکسیدان و ضد التهاب این ادویه آسیب های سلولی و بیماری های مزمن را کاهش می دهد. دارچین با جلوگیری کردن از تجمع پلاکت های خونی و رشد سلولی غیرنرمال، بدن ما را از ابتلا به بیماری های قلبی محافظت می کند.

میخک

آنتی اکسیدان های موجود در میخک رادیکال های آزاد را از بین برده و از سلول ها محافظت می کند. میخک همانند نوعی ضد قارچ قوی در بدن عمل می کند. دقت داشته باشید که مصرف بیش از حد آن می تواند سمی باشد.

مریم گلی

این گیاه نیز همانند بسیاری داروهای گیاهی دیگر حاوی ملکول های ضد التهاب می باشد. همچنین از اختلالات نورولوژیک مثل آلزایمر پیشگیری کرده و حافظه را تقویت می کند. خاصیت آنتی اکسیدان، ضد سرطان، ضدباکتری و ضد قارچ نیز دارد. پس این گیاه از قوی ترین گیاهان دارویی هم برای خوردن و هم برای استفاده در محلول شوینده می باشد.

رزماری

رزماری نیز همانند مریم گلی خاصیت ضد التهاب و آنتی اکسیدان دارد. فعالیت آنزیم هایی که رادیکال های آزاد را از بین می برند نیز افزایش می دهد. خواص آن حتی پس از پخته شدن نیز حفظ می شود. پس می توانید همراه سبزیجات، گوشت و دیگر غذاها از آن استفاده کنید. به صورت خام نیز می توانید از آن استفاده کنید. فلاونوئیدها در گیاه رزماری مانع رشد سلول های سرطانی لوزالمعده می شود. و همچنین از بواسیر جلوگیری می کند.نکته مهم درباره رزماری این اسـت که در غذاهایی که با روغن درست می کنید حتمامقداری رزماری به آن اضافه کنید چون گیاه رزماری از تولید اکسیداسیون های مضر جلوگیری می کند زیرا رزمارینیکک اسید نوعی آنتی اکسیدان اسـت.

ADS


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


22 آگوست 2016 ... بهترین ادویهها برای آشپزی سالم:آشنایی با گیاهان دارویی مختلف برای هر کسی مفید است مخصوصاً اگر آن شخص آشپزی منزل را بر عهده داشته باشد.21 سپتامبر 2016 ... آنتی اکسیدان های موجود در میخک رادیکال های آزاد را از بین برده و از سلول ها محافظت می کند. میخک همانند نوعی ضد قارچ قوی در بدن عمل می کند. دقت داشته ...بهترین ادویهها برای آشپزی سالم. آنتی اکسیدان های موجود در میخک رادیکال های آزاد را از بین برده و از سلول ها محافظت می کند. میخک همانند نوعی ضد قارچ قوی در بدن عمل می ...25 سپتامبر 2016 ... آنتی اکسیدان های موجود در میخک رادیکال های آزاد را از بین برده و از سلول ها محافظت می کند. میخک همانند نوعی ضد قارچ قوی در بدن عمل می...21 سپتامبر 2016 ... بهترین ادویه ها برای آشپزی سالم. آنتی اکسیدان های موجود در میخک رادیکال های آزاد را از بین برده و از سلول ها محافظت می کند. میخک همانند نوعی ضد قارچ ...3 آوريل 2016 ... بیشتر ما وقتی با اصطلاح غذاهای سالم مواجه میشویم، فکر میکنیم که این غذاها حاوی چربی و قند نیستند. دقیقا دو ماده غذایی که طعم واقعا خوبی ایجاد ...آکاایران: میگو کبابی غذایی خوشمزه و مقوی است که بسیار لذیذ نیز می باشد. میگو کبابی یکی از خوشمزه ترین غذاهای دریایی است که دستور این غذا را در این مطلب می ...22 سپتامبر 2016 ... آنتی های در رادیکال آزاد از برده از ها می میخک نوعی قارچ در عمل کند. داشته که بیش حد می سمی آشنایی گیاهان مختلف هر مفید مخصوصاً آن آشپزی را عهده ...... استخدام · سرگرمی · سلامت و پزشکی · فناوری · مد و زیبایی. کد مطلب : 9939. تاریخ انتشار : ۱۳۹۵-۰۶-۳۱. دیدگاهها برای بهترین ادویهها برای آشپزی سالم بسته هستند ...


کلماتی برای این موضوع

آشپزی سالم پزشکان ایران سوپ یکی از بهترین گزینه‌ها برای یک شام سبک پاییزی است این بار با کرفس و هویچ یک سوپ بهترین زمان برای بارداری، بهترین زمان بارداری، زمان …بهترین زمان بارداریبهترین زمان بارداری از نظر اسلامبهترین زمان بارداری بعد از بهترین مواد غذایی برای سلامت ریه آکاآکاایرانبرای سلامت ریه چه بخوریمسلامت ریه هابرای سلامت ریهتغذیه و سلامت ریهتغذیه ادویه ، چاشنی سلامتی ادویه ها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه مقدار کمی ویتامین ، املاح و فیبر به غذا اضافه می ۹ توصیه به مادران باردار برای تولد بچه های تیزهوش … کاربر زیر از دوست گرامی عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند ادویه ها و چاشنی ها و افزودنی هاهل ادویه ای با عطر و طعم دلپذیر هل نوعی ادویه است که از دیرباز برای طعم دادن به غذاها مجله آموزش آشپزی دستور پخت انواع غذاآشپزی دانش آشپزی را آسان یاد بگیرید آموزش حرفه ای آشپزی دستور پخت غذاهای خارجی مواد دارویی طبیعی پزشکان ایرانامروزه مصرف ملین ها برای کاهش وزن، به یک روش لاغری در سراسر جهان تبدیل شده است که چه ادویه هایی استفاده می کنید؟ چه ادویه هایی …آرشیو چه ادویه هایی استفاده می کنید؟ چه ادویه هایی پیشنهاد می کنید؟ ادویه هاآشپزی لذت آشپزی با دستور پخت هزاران غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی، سالادهای متنوع به همراه



لینک منبع :بهترین ادویه‌ها برای آشپزی سالم

تصاویر برای بهترین ادویه‌ها برای آشپزی سالم بهترین ادویه‌ها برای آشپزی سالم - آلامتو www.alamto.com/most-useful-spices-herbal-medicines.html‏ - ذخیره شده 22 آگوست 2016 ... بهترین ادویه‌ها برای آشپزی سالم:آشنایی با گیاهان دارویی مختلف برای هر کسی مفید است مخصوصاً اگر آن شخص آشپزی منزل را بر عهده داشته باشد. ادویه‌ها؛ بهترین جایگزین برای چربی، قند و نمک - salamatdoctor.com/ادویهها؛-بهترین-جایگزین-برای-چربی،-ق‏ ادویه‌ها؛ بهترین جایگزین برای چربی، قند و نمک. نوشته شده توسط مدیر سایت در آذر ۵, ۱۳۹۵ . نوشته شده در تغذیه سالم. خواص ادویه ها ادویه آشپزی سالم. بهترین ادویه‌ها برای آشپزی سالم :: تفریح و سرگرمی sindae.blog.ir/post/بهترین-ادویه-ها-برای-آشپزی-سالم‏ آشنایی با گیاهان دارویی مختلف برای هر کسی مفید است مخصوصاً اگر آن شخص آشپزی منزل را بر عهده داشته باشد. به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ ادویه جات هم برای ... بهترین ادویه‌ها برای آشپزی سالم - خبر پارسی khabarparsi.com/khabar/?id=80337‏ وردپرس پارسی وردپرس پارسی وردپرس پارسی وردپرس پارسی وردپرس پارسی وردپرس پارسی وردپرس پارسی وردپرس پارسی وردپرس پارسی وردپرس پارسی وردپرس ... بهترین ادویه ها برای آشپزی سالم - ورود ponila.com/post/348794/‏ - ذخیره شده آشنایی با گیاهان دارویی مختلف برای هر کسی مفید است مخصوصاً اگر آن شخص آشپزی منزل را بر عهده داشته باشد. به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ ادویه جات هم ... بهترین ادویه ها برای آشپزی سالم - پونیلا ponila.com/post/348715/‏ - ذخیره شده آشنایی با گیاهان دارویی مختلف برای هر کسی مفید است مخصوصاً اگر آن شخص آشپزی منزل را بر عهده داشته باشد. به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ ادویه جات هم ... آشپزی سالم بایگانی - - مجله اینترنتی فرزین mag.farzin.ir/?tag=آشپزی-سالم‏ - ذخیره شده 16 مه 2016 ... حتماً می دانید که دو نوع کلسترول وجود دارد: کلسترول خوب و کلسترول بد. HDL یا کلسترول خوب جداره ی. Read more · H-2449 · غذاهای سالم ... آشنایی با ادویه های پرکاربرد آشپزی - بیتوته www.beytoote.com/.../common1-cooking-spice1.html‏ - ذخیره شده ادویه های پرکاربرد آشپزی آشنایی با انواع ادویه ها, تهیه انواع ادویه ها,طرز تهیه ادویه های پر ... با ترکیب انواع ادویه ها, پرکاربردترین ادویه ها,درست کردن ادویه های خانگی, بهترین مواد ادویه های ... طرز تهیه شیرینی های سالم برای عید,نکاتی برای تهیه شیرینی ... ۵۷ مورد از سالم ترین غذاهای دنیا [بخش دهم: روغن‌های سالم و مؤثر در کاهش ... khanevade.online/بهترین-روغن-برای-کاهش-وزن/‏ - ذخیره شده خانه دانش تغذیه ۵۷ مورد از سالم ترین غذاهای دنیا [بخش دهم: روغن‌های سالم و مؤثر در کاهش وزن]. دانش تغذیه ... در اینجا بهترین روغن برای کاهش وزن و موارد استفاده آن‌ها را به شما عزیزان معرفی می‌کنیم .... بخش یازدهم [ پنج تا از چربی سوز ترین و بهترین ادویه ها].