[ad_1]
کال کباب یکی از پیش غذاهای پرطرفدار گیلانی است. طرز تهیه کال کباب گیلانی و اصیل کمی وقتگیر است و به بادمجان کبابی، سیر، گردو و ... نیاز دارد.
کال کباب چیست؟
کال کباب یکی از پیشغذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که همانطور که از نام آن مشخص است، ماده اصلی آن بادمجان میباشد. کال کباب را به عنوان مزه یا چاشنی در کنار دیگر غذاهای شمالی مانند ماهی شکم پر، باقلا قاتق، چغرتمه، کباب ترش و ... میل میکنند.
نکاتی جالب درباره غذاهای گیلانی:
گیلان به دلیل تنوع غذایی بسیار زیاد، همیشه مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی بوده و هست و شیوه پخت غذاهای سنتی این استان شهرت جهانی دارد. گیلان از نطر تنوع غذایی با بیش از 170 نوع غذا و چاشنی مختلف محلی، رتبه اول را در کشور دارد و به عقیده بسیاری از کارشناسان، وجود آب و هوای عالی و خاک مساعد، این خطه را به محلی مناسب برای کشت و تولید انواع صیفیجات، میوهها، حبوبات و ... تبدیل نموده است.
غذاهایی مانند مرغ ترش، اناربیج، باقلا قاتق، میرزا قاسمی و زیتون پرورده و چند غذای محلی گیلانی دیگر تا به حال به ثبت ملی رسیدهاند که این مورد، افتخاری برای مردم این خطه است و به نوعی این غذاهای ثبتشده، برند این استان محسوب میشوند.
با توجه به توضیحات بالا، قصد داریم شما را با غذاهای گیلانی بیش از پیش آشنا کنیم و در همین راستا، دستور پخت و طرز تهیه کال کباب گیلانی را آماده کردهایم و امیدواریم بتوانید از آن استفاده کرده و طعم این پیش غذای بسیار خوشمزه، متفاوت و اصیل گیلانی را تجربه کنید.
مواد لازم برای تهیه کال کباب گیلانی:
بادمجان | 1 کیلوگرم |
گردو | 1 پیمانه |
سبزی معطر (چوچاق، نعناع، خالواش) | 3-4 ق غذاخوری |
سیر | 1 بوته |
آب انار ترش | 1 پیمانه |
دانه انار ترش | نصف پیمانه |
نمک و گلپر | به میزان لازم |
طرز تهیه کال کباب گیلانی:
- در دستور پخت اصیل گیلانی این غذا؛ انار، گردو، سبزی و سیر را در ظرفی سفالی به نام "نمکیار" میسایند و کنار میگذارند. اما اگر این ظرف در دسترس شما نیست، مواد گفتهشده را با گوشتکوب حسابی بکوبید و بعد از آنها استفاده کنید.
- بادمجانها را نیز خوب شسته، خشک کنید و با نوک چاقو، شکم آنها را به صورت عمودی برش بزنید و بعد روی منقل، روی شعله گاز و یا داخل فر آنها را کبابی کنید.
- وقتی بادمجانهای کبابی آماده شدند، پوست آنها را گرفته و گوشت کبابی بادمجانها را ساطوری یا له کنید.
- حالا بادمجانهای کبابی لهشده، آب انار، نمک و گلپر را به ترکیب قبلی اضافه کنید.
کال کباب شما در این مرحله آماده است. بهتر است روی ظرف آن را پوشانده و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شده و حسابی مزهدار شوند.
نکاتی درباره تهیه کال کباب گیلانی:
- خوشمزگی این پیشغذا، به مقدار سیر و سبزیجات محلی بستگی دارد.
- اگر این مقدار سیر برای شما زیاد است، مقدار آن را به ذایقه خود کمتر کنید.
- اگر سبزیجات محلی در دسترستان نیست، فقط از نعناع استفاده کنید.
- دانههای انار ترش طعم عالی به کال کباب گیلانی میدهد اما اگر در دسترس نیست میتوانید آن را حذف کنید.
- بسیاری از افراد به جای آب انار ترش از رب انار استفاده میکنند که این کار رنگ کال کباب را تیره میکند. در واقع یکی از زیباییهای این پیشغذا؛ رنگ صورتی و ملیح آن است که با استفاده از رب انار تیره خواهد شد اما در نهایت مزه خوبی خواهد داشت.
امیدواریم با استفاده از این دستور غذا و نکاتی که آموزش داده شد، این پیشغذای خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن در کنار دیگر غذاهای خوشمزه گیلانی لذت ببرید.
نمکیار چیست؟
نمکیار، نمیار یا مشت سنگ طرف سفالی یا گلی مخصوصی است که کمی گود و قطور است و زنان شمالی از آن برای ساییدن سبزی، گردو، دانههای انار، گوجه سبز، سیر و دلار (درار) استفاده میکنند. برای این کار، هر یک از مواد ذکر شده را داخل این ظرف گود سفالی ریخته و با سنگی گرد یا بیضیشکل به نام مشته سنگ یا سوسنگ آنها را حسابی میسایند.
نمکیار یکی از سوغاتیهای مخصوص گیلان نیز هست و میتوانید در سفر به این استان، از بازارهای سنتی محلی گیلان، نمک یار و مشته را تهیه کنید.
گردآوری: گروه آشپزی ستاره
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع طرز تهیه شامی گیلانی طرز تهیه شامیشامی گیلانیطرز تهیه شامی گیلانیروش تهیه شامی گیلانیطرز پخت شامی غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی آموزش آشپزی …در این بخش شما با انواع اموزش درست کردن غذای سریعطرز تهیه غذای گیاهیسایت اشپزیپخت طرز تهیه ی غذای محلی اگر می خواهید با طرز تهیه ی غذاهایی خوش مزه از نقاط مختلف کشورمان آشنا شوید، به شما مطبخ رویاسلام دوستان عزیزاین آش بسیار مقوی و خوشمزه هستدرست کردنش هم خیلی ساده امیدوارم با مطبخ رویا کیک یخچالی با بیسکویتدوستان عزیزم سلام این هم یک یک کیک که نیاز به فر نداره و درست کردنش هم وقت زیادی نمی راهنمای حل جدول رضا آقازاده کلیبر سوپ اسفناج با مرغ سوپ بادمجان سوپ قارچ و کرفس سوپ جو سوپ برنج سوپ گوشت مکزیکی سوپ فروشندگان دیگر وب سایتهای شرکت کسب و کار نوین ایرانیان مرجع سفارش آنلاین غذا مرجع خرید آنلاین طرز تهیه شامی گیلانی طرز تهیه شامیشامی گیلانیطرز تهیه شامی گیلانیروش تهیه شامی گیلانیطرز پخت شامی گیلانی غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی آموزش آشپزی آکا و طرز در این بخش شما با انواع اموزش درست کردن غذای سریعطرز تهیه غذای گیاهیسایت اشپزیپخت دسر طرز تهیه ی غذای محلی اگر می خواهید با طرز تهیه ی غذاهایی خوش مزه از نقاط مختلف کشورمان آشنا شوید، به شما توصیه می مطبخ رویا سلام دوستان عزیزاین آش بسیار مقوی و خوشمزه هستدرست کردنش هم خیلی ساده امیدوارم با لذت مطبخ رویا کیک یخچالی با بیسکویت دوستان عزیزم سلام این هم یک یک کیک که نیاز به فر نداره و درست کردنش هم وقت زیادی نمی بره راهنمای حل جدول رضا آقازاده کلیبر سوپ اسفناج با مرغ سوپ بادمجان سوپ قارچ و کرفس سوپ جو سوپ برنج سوپ گوشت مکزیکی سوپ هعویج فروشندگان دیگر وب سایتهای شرکت کسب و کار نوین ایرانیان مرجع سفارش آنلاین غذا مرجع خرید آنلاین بلیط طرز تهیه کال کباب
لینک منبع :طرز تهیه کال کباب گیلانی خوشمزه
طرز تهیه کال کباب گیلانی خوشمزه - مجله اینترنتی ستاره
setare.com/fa/news/.../طرز-تهیه-کال-کباب-گیلانی-خوشمزه - ذخیره شده
5 ا کتبر 2016 ... کال کباب یکی از پیش غذاهای پرطرفدار گیلانی است. طرز تهیه کال کباب گیلانی و
اصیل کمی وقتگیر است و به بادمجان کبابی، سیر، گردو و .
طرز تهیه کال کباب شمالی - آکا
www.akairan.com/ashpazi/vegetables/13755.html - ذخیره شده - مشابه
12 دسامبر 2015 ... آموزش کال کباب شمالی,درست کردن کال کباب شمالی,انواع کال کباب شمالی ... تهیه
کال کباب شمالی,روش تهیه کال کباب شمالی,کال کباب شمالی خوشمزه.
طرز تهیه کال کباب شمالی - روستای کرکان بندرانزلی
www.karkan.ir/post-7900 - ذخیره شده - مشابه
کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز
گردو درست میشود. این پست خوشمزه که می بینین یه "مزه" گیلانی هست که واقعا هم.
طرز تهیه کال کباب -غذای گیلانی-پرشین پرشیا
www.persianpersia.com/lifestyle/ldetails.php?articleid... - ذخیره شده - مشابه
کال کباب یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که همچون دیگر غذاهای مردم گیلان عطر
و طعم فوق العاده ای دارد، این غذا با انار ترش مزه دار شده و در تهیه آن از نوعی سبزی ...
طرز تهیه ی کال کباب (غذای گیلانی) - سوران
www.sooran.com/fa/recipes/a962241/ - ذخیره شده - مشابه
طرز تهیهابتدا بادنجانها را روی شعله گاز یا زغال کبابی کنید سپس پوست آن را جدا
کرده و بکوبید تا له شود بعد گردوها را آسیاب کرده با بادنجان مخلوط کنید انار را با ...
کال کباب | طرز تهیه کال کباب - نمناک
namnak.com/کال-کباب.p14651 - ذخیره شده
رتبه: ۴٫۱ - ۱۱ نقد - ۲ ساعت
کال کباب و کال کباب گیلانی و طرز تهیه کال کباب و دستور تهیه کال کباب و
دستور آشپزی کال کباب را در نمناک بخوانید.
کال کباب لذیذ گیلانی را اینگونه تهیه کنید!+عکس - نیک صالحی
www.niksalehi.com/.../کال-کباب-لذیذ-گیلانی-را-اینگونه-تهیه-کن.html - ذخیره شده
30 دسامبر 2015 ... کال کباب گیلانی مواد لازم برای 2 نفر2 عدد بادمجان بزرگ5 ق س گردوی آسیاب شده1 ق
چ سر پر ... ق س رب انار ملس4 ق س آب انار2 جبه سیر رنده شدهبه میزان لازم نمک و فلفل
غذای گیلانی طرز تهیه:1. ... ترش تره، غذای خوشمزه گیلانی ها!+
شمال گردی | طرز تهیه کال کباب شمالی
shomalgardi.com/157/کال-کباب-شمالی - ذخیره شده - مشابه
آموزش آشپزی : اگر به دنبال دستور یک غذای اشتها آور هستید, کال کباب همان غذای مورد
نیاز شماست, پیشنهاد میکنیم حتما کال کباب این غذای فوق العاده خوشمزه ..
کال کباب(غذای شمالی) - تبیان
article.tebyan.net/50302/کال-کباب-غذای-شمالی- - ذخیره شده
23 ا کتبر 2007 ... کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، ... طرز تهیه:
بادنجانها را از وسط چاک دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) ...
طرز تهیه کال کباب خوشمزه (غذای شمالی) - میهن فال
www.mihanfal.com/طرز-تهیه-کال-کباب-خوشمزه-غذای-شمالی.html - ذخیره شده - مشابه
طرز تهیه کال کباب خوشمزه (غذای شمالی) کال کباب یا کل کباب یک غذای اشتها آور
شمالی است که از مواد بسیار ساده و در دسترس تهیه می شود، بیشتر این غذا را به.
شنبه 9 اردیبهشت 1396 ساعت 14:23