مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه جوجه چینی پف دار با خمیر بنیه

[ad_1]

جوجه چینی نوعی فست فود خوشمزه و پرکالری است. طرز تهیه جوجه چینی ساده است و به خمیر بنیه با کیفیت و فیله مرغ مزه‌ دار شده نیاز دارد.

جوجه چینی یکی از پیش‌غذاهای بسیار خوشمزه و البته پرکالری است که این روزها طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. برای تهیه جوجه چینی خوشمزه از خمیر بنیه استفاده می‌شود. خمیر بنیه را به روش‌های مختلفی تهیه می‌کنند اما مهم این است که خمیر بنیه شما به خوبی پف کند و در عین حال طعم بسیار خوبی نیز داشته باشد. 

جوجه چینی را در اصل همراه با سس تارتار میل می‌کنند اما خوردن آن به همراه سس کچاپ یا سس خردل نیز بسیار دلپذیر است. در اینجا قصد داریم ابتدا طرز تهیه خمیر بنیه را به شما آموزش داده و بعد به سراغ طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه و خوش‌طعم برویم.

مزه‌دار کردن فیله مرغ:

قبل از هر کاری باید بدانید که بهترین قسمت از مرغ برای تهیه جوجه چینی فیله مرغ است پس، به هر تعداد فیله مرغ که خواستید را اگر فریز‌شده است، یخ‌زدایی کنید و اگر از فیله مرغ تازه استفاده می‌کنید، آن‌ها را با پیاز، کمی آبلیمو و ادویه‌جات دل‌خواه مزه‌دار کرده و کنار بگذارید.

مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه با ماءالشعیر:

آرد 1 پیمانه
خمیر مایه1 ق چای‌خوری
بیکینگ پودر1 ق چای‌خوری
شیرنیم پیمانه
ماءالشعیر ساده1 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
نمک، فلفل سفید، پودر سیر، اوریگانوبه میزان لازم

طرز تهیه جوجه چینی، جوجه چینی پفکی، میگو پفکی، خمیر بنیه، خمیر تمپورا، جوجه تمپورا، خمیر بنیه با مایه خمیر

طرز تهیه خمیر بنیه با ماءالشعیر:

  1. برای تهیه خمیر بنیه ابتدا شیر را کمی حرارت دهید تا به حالت ولرم دربیاید.
  2. خمیر مایه را به شیر اضافه کنید و آن را کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل کند.
  3. زرده و سفیده را جدا کنید و ابتدا سفیده را خوب با همزن بزنید تا کاملا کف کند.
  4. زرده و ماءالشعیر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  5. حالا ترکیب شیر و خمیر مایه را هم اضافه کنید.
  6. آرد و بیکینگ پودر را کم‌کم اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.
  7. می‌توانید برای امتحان‌کردن غلظت خمیر بنیه، یک حلقه پیاز را داخل خمیر فرو کنید، خمیر نباید آنقدر غلیظ باشد که حجم زیادی از آن به پیاز بچسبد و نه آنقدر رقیق باشد که چکه کرده و کامل از پیاز بریزد. 
  8. حالا اگر غلظت خمیر مناسب بود، مقداری نمک، فلفل سفید و در صورت تمایل کمی زعفران برای خوش‌رنگ‌تر شدن جوجه چینی به خمیر اضافه کنید.
  9. خمیر را کنار بگذارید تا حدود یک ساعت استراحت کند.
طرز تهیه جوجه چینی پف دار با خمیر بنیه، جوچه چینی، خمیر بنیه، خمیر بنیه با ماء الشعیر، میگو پفمکی، خمیر بنیه با ماست

بعد از این مدت زمان، به سراغ سرخ‌کردن جوجه چینی‌ها بروید.

طرز تهیه جوجه چینی پفکی:

  1. اول در یک ظرف مناسب، ترجیحا یک ظرف کوچک با دیواره‌های بلند، مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.
  2. حالا فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را یکی، یکی به خمیر بنیه آغشته کنید و آن‌ها را کمی تکان دهید تا خمیر اضافه آن بریزد.
  3. حالا فیله‌های آغشته به خمیر را درون روغن داغ بریزید تا خمیر سرخ شود.

نکته: 

  • در تمام مدت سرخ‌کردن فیله ها حواستان به روغن باشد که نسوزد و دود نکند.
  • در حین کار اگر خمیر داخل روغن ریخت؛ روغن را هر چند بار یک‌بار از صافی عبور دهید و یا با قاشق تکه‌های خمیر را از روغن خارج کنید.
  • می‌توانید از باقی‌مانده خمیر بنیه برای تهیه حلقه پیاز سوخاری، سیب‌ زمینی سوخاری و قارچ سوخاری نیز استفاده کنید. 

جوجه چینی و سایر سوخاری‌ها را همراه با سس تارتار و یا سس کچاپ خانگی میل کنید. امیدواریم از این دستور ساده و کامل استفاده کنید و جوجه چینی خوشمزه‌ای تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. 

گردآوری: گروه آشپزی ستاره


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

ای پرنده مهاجرمرغ مینا پرنده‌ای کوچک زیبا و دلنشین است که قابلیت بسیار خوبی برای تقلید صدا دارد و ‌طب اسلامی وسنتی حکیم عقیلی خراسانی طب سنتیطبسنتینشان این امر تفاوت برخورد تمدنهای مختلف و اقوام گوناگون در برخورد با زن است هر تمّدنی ای پرنده مهاجر مرغ مینا پرنده‌ای کوچک زیبا و دلنشین است که قابلیت بسیار خوبی برای تقلید صدا دارد و این ‌طب اسلامی وسنتی حکیم عقیلی خراسانی طب سنتی طبسنتی نشان این امر تفاوت برخورد تمدنهای مختلف و اقوام گوناگون در برخورد با زن است هر تمّدنی که از



لینک منبع :طرز تهیه جوجه چینی پف دار با خمیر بنیه

طرز تهیه جوجه چینی پف دار با خمیر بنیه - مجله اینترنتی ستاره setare.com/fa/.../طرز-تهیه-جوجه-چینی-پف-دار-با-خمیر-بنیه‏ - ذخیره شده 4 ا کتبر 2016 ... جوجه چینی نوعی فست فود خوشمزه و پرکالری است. طرز تهیه جوجه چینی ساده است و به خمیر بنیه با کیفیت و فیله مرغ مزه‌ دار شده نیاز دارد. میزغذا » جوجه چینی پفدار www.mizeghaza.com/1387/10/08/jooje_chini/‏ - ذخیره شده - مشابه طرز تهیه: اندازه جوجه ها به نظر شما بستگی داره. خیلی از رستوران ها از یه فیله کامل ... با یه قاشق، یه تکه فیله رو با خمیر دورش برمیداریم و تو روغن داغ می ریزیم. طرز تهیه جوجه چینی پفکی و خوشمزه با سیخ چوبی و سس تارتار mepatogh.ir/11971/chinese-chicken/‏ - ذخیره شده 23 ا کتبر 2016 ... ... چینی,دستور پخت جوجه چینی. دستور آشپزی و طرز تهیه جوجه چینی رستورانی ، خوشمزه و مجلسی در منزل ... جوجه چینی پف دار,جوجه چینی با خمیر پنیه,جوجه چینی با سیخ چوبی ... در اینجا به درست کردن خمیر بنیه میپردازیم. شیر را روی ... جوجه چینی با سس تاتار - بیتوته www.beytoote.com/cookery/.../chinese1-chicken-tartar1.html‏ - ذخیره شده - مشابه طرز تهیه جوجه چینی جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, ... مواد لازم برای خمیر بنیه : ... فیله ها را با آبلیمو و نمک و یک پیاز حلقه شده سیر خرد شده و زعفران کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شود . ... شیر را کمی حرارت می دهیم تا ولرم شود و بعد با خمیر مایه مخلوط می کنیم . طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار - نمناک namnak.com/جوجه-چینی.p18216‏ - ذخیره شده رتبه: ۴٫۷ - ۱۷ نقد - ۱ ساعت ۳۰ دقیقه جوجه چینی و طرز تهیه جوجه چینی و غذاهای خارجی و طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را در آشپزخانه ... فیله ها را با آبلیمو و نمک و یک پیاز حلقه شده سیر خرد شده و زعفران کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شود . حالا می رویم سراغ درست کردن خمیر بنیه . شیر را کمی حرارت می دهیم تا ولرم شود و بعد با خمیر مایه مخلوط می کنیم . جوجه چینی - طرز تهیه جوجه چینی با سس مخصوص | ایران کوک https://irancook.ir/06/26/jooje-chini/1696/‏ - ذخیره شده رتبه: ۳٫۸ - ۶۰ نقد - ۱ ساعت ۳۰ دقیقه جوجه چینی. جوجه. طرز تهیه : ابتدا باید سس مخصوص را تهیه کنید. خمیر مایه فوری را ... مرغ ها تنها باید 15 دقیقه مزه دار شوند سپس بلافاصله در سس زده و سرخ شوند ( ماندن ... طرز تهیه ی مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار ! - سیمرغ seemorgh.com/lifestyle/cooking/seafood/94828-94828/‏ - ذخیره شده - مشابه 17 مارس 2011 ... اگر دوست دارید میگو یا جوجه چینی پفدار و بسیار خوشمزه ای مثل همانهایی که بارها در رستورانها خورده اید را خود در منزل تهیه کرده و با اطمینان از . جوجه چینی - صفحه 9 - مامی سایت mamisite.com/forum/t10-9.html‏ - ذخیره شده - مشابه جوجه چینی من از دستور خاصی برای خمیر بنیه استفاده نمیکنم و این ترکیب کاملاً تجربی هست. ... طرز تهیه ی مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار ! جوجه چینی و رازهایش از زبان شف نگین | دنیای شیرین آشپزی chefnegin.com/جوجه-چینی-و-رازهایش-از-زبان-شف-نگین/‏ - ذخیره شده - مشابه یکی ازغذاهای پر طرفدار امروزی جوجه چینی محبوبه که البته درست کردنش خیلی ... خمیر بنیه مهمترین قسمت هست ولی من همیشه با آرد و دلستر خمیر درست می کنم. ... برای درست کردن خمیر مقداری آرد مثلا نصف پیمانه را در کاسه ای ریخته و دلستر را کم کم اضافه میکنیم. ..... میشه طرز تهیه یه سس خوشمزه رو هم آموزش بدین که بشه با این غذا خورد؟ جوجه چینی - طرز تهیه جوجه چینی با سس مخصوص - آکا www.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/201587225842.html‏ - ذخیره شده - مشابه طرز تهیه جوجه چینی,طرز تهیه جوجه چینی پفکی,طرز تهیه جوجه چینی با سیخ چوبی ... چینی با سس تارتار,طرز تهیه جوجه چینی با سس,طرز تهیه جوجه چینی با خمیر بنیه.