مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1)

[ad_1]
مجله آشپزی مثبت: اغلب ما بارها و بارها جوی پرک نیمه آماده را در سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ در بسته بندی های مختلف دیده ایم ولی نهایت استفاده ای که از آن می کنیم زمانی است که اهالی خانه هوس سوپ جو کرده اند و ما هم وقت نداریم که با جوی معمولی برایشان سوپ بپزیم. در حالی که این ماده  پرخاصیت  را می شود ماده اولیه  بسیاری از انواع پوره هایی کرد که همراه با میوه ها و مغزهای مختلف  یک میان وعده کامل و تقویت کننده است که باب طبع بچه ها و البته بزرگترهاست.

 

10 دوپینگ پیش مدرسه ای 


پوره جو


مواد لازم برای 4 نفر:


  • 2 پیمانه جو ی پرک نیمه آماده
  • 4/1 پیمانه شکر
  • 5 پیمانه شیر
  • 2 ق چ پودر وانیل

 

طرز تهیه:


 در یک قابلمه مناسب شیرو جو ی پرک  را بریزید و  با هم مخلوط کنید، بعد شکر را اضافه کنید و هم بزنید  و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا مخلوط غلیظ و کرمی شکلی حاصل شود.

از کجا بخریم


جوی پرک نیمه آماده را می توانید از سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ تهیه کنید.  برای پخت این جو کمتر از 10 دقیقه نیاز است.

 



پوره جو با سیب سبز کرن بری و فندق

 

مواد لازم برای 4 نفر:


  • 4 پیمانه پوره ی  جو
  • 2 عدد سیب سبز
  • 2/1 پیمانه فندق بوداده
  • 2/1 پیمانه کرن بری خشک‌شده
  • 2 ق س عسل

طرز تهیه: 

1. ابتدا پوره ساده را مطابق دستور آماده کنید. سیب‌ها را بعد از شست‌وشو پوست گرفته و ریز خرد کنید، سپس آنها را به پوره اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. بعد از اینکه مخلوط پوره و سیب حرارت دید، کرن بری و فندق به پوره اضافه کرده و مخلوط کنید. فقط کافی است یکی دو دقیقه همچنان حرارت دهید  تا پوره آماده شود.


2. پوره را داخل کاسه‌های موردنظرتان بریزید، حالا می توانید آن را با عسل و در صورت تمایل کمی فندق، کرن بری و برش هایی از سیب تزیین کرده و سرو کنید.

از کجا بخریم


کرن بری از خانواده توت هاست و ظاهری شبیه به مویز دارد .برگه  نیمه خشک این میوه را  می توانید از آجیل فروشی ها یا سوپرمارکت های بزرگ شهر تهیه کنید.

 



پوره جو  با موز  و بادام‌زمینی

 

مواد لازم برای 4 نفر:


  • 4 پیمانه پوره جو
  • 4/1 پیمانه شکر قهوه‌ای
  • 2/1 پیمانه کره بادام‌زمینی
  • 1 پیمانه  موز خشک
  • 4/1 پیمانه سس کارامل

طرز تهیه:

 

1. پوره‌ ساده را مطابق دستور آماده کنید. در یک کاسه مناسب کره بادام‌زمینی و شکر را با هم مخلوط کنید، سپس پوره‌ ساده را اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.حدود 4/3 موزهای خشک را خرد کنید و سپس داخل کاسه بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. پوره‌ حاصل را داخل ظرف ها بریزید و با سس کارامل و باقیمانده تکه‌های موز تزیین کرده و سرو کنید.


2. روش تهیه سس کارامل: یک پیمانه شکر را روی حرارت ذوب کنید و سپس از روی حرارت بردارید و به آن خامه اضافه کنید  و کمی حرارت دهید .پس از آن کره بریزید و بعد از کمی هم زدن، سس کارامل شما آماده است.
10 دوپینگ پیش مدرسه ای


 

پوره توت‌فرنگی و ماست

 

مواد لازم برای 4 عدد:


  • 4 پیمانه پوره  جو
  • 500 گرم توت‌فرنگی
  • 2/1 پیمانه شکر
  • 3/2 پیمانه ماست

طرز تهیه:

 

1. توت‌فرنگی‌ها را همراه با شکر داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. به‌آرامی مواد را هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا شکر کاملاً حل شود و توت‌فرنگی‌ها نرم شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.در واقع به این ترتیب شما مارمالادی از توت فرنگی آماده کرده اید.


2. حالا پوره‌ ساده را که مطابق دستور آماده کرده اید، با ماست مخلوط کنید.


3. مخلوط پوره و ماست را در کاسه های مورد نظرتان  ریخته و  مخلوط توت‌فرنگی را هم روی پوره بریزید. در صورت تمایل چند تکه توت‌فرنگی هم روی مواد قرار دهید، سپس سرو کنید.

یه جور دیگه


به جای توت فرنگی می توانید از شا توت هم استفاده کنید.


اگر وقتی کافی برای درست کردن مارمالاد توت فرنگی نداشتید، می توانید از مارمالاد های آماده استفاده کنید.

 



پوره  جو با سالاد میوه خشک

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  • 4 پیمانه پوره جو
  • 1 پیمانه برگه زردآلوی خردشده
  • 1 پیمانه آلوی خشک بدون هسته
  • 1 پیمانه سیب خشک
  • 1 پیمانه انجیر خشک
  • 2/1 پیمانه مویز
  • 2/1 پیمانه  انبه خشک
  • 2/1 پیمانه آناناس خشک
  • 1 تکه چوب دارچین
  • 5   عدد  بادیان رومی
  • 2 پیمانه آب
  • 1 پیمانه شکر
  • 4/1 پیمانه خامه صبحانه

طرز تهیه:

 

در یک قابلمه برگه زردآلو، آلوی خشک، انجیر خشک، مویز، بادیان رومی، سیب خشک، آناناس خشک، انبه خشک، چوب دارچین، آب و نیمی از شکر را بریزید و روی حرارت قرار دهید. مواد را به‌آرامی هم بزنید و صبر کنید تا شکر حل شود. حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا میوه‌ها نرم و له شوند.


 در این میان پوره ساده را مطابق دستور آماده کنید، سپس بقیه شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حالا مخلوط میوه‌ها را به پوره اضافه کنید. مقداری از مخلوط میوه را برای تزیین کنار بگذارید. پوره حاصل را داخل کاسه‌های موردنظرتان بریزید، آنها را با بقیه‌ مخلوط میوه و خامه تزیین و سرو کنید.

یه جور دیگه:


حالا که فصل میوه های متنوع است می توانید این پوره را با میوه های تازه فصل آماده کنید . هم خوشمزه تر است و هم مقوی و مغذی تر.

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

~ کارگاه آشپزسازی همینجا سال میمون و مبارک میمون رو به همه دوستان علی الخصوص هم جنسی های خودم تبریک و وتار آرشیو نایاب ترین مطالب ورژن جدید بلاگ ریدر بزرگ ترین آرشیو نایاب ترین مطالب ۲ ۵۰۰۴۶ بار دیده شدهروش های افزایش شیر مادران شیردهدرمان های ساده و عملی انگل های گوارشیبازدید روش های تعیین جنسیت جنینبازدیدآشپزی غذای ایرانی اغلب ما بارها و بارها جوی پرک نیمه آماده را در سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ در بسته انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات آموزش شیرینی …طرز تهیه و روش درست کردن فرنی خوشمزه با نشاسته خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنیدآموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانیآماده سازی ساعت مدت انتظار دقیقه مجموعاً ساعت و دقیقه مواد آخرین دیدگاه های سایت ایران کوکغذاهای اصلی سوپ و آش آشپزی ماکروفر املت و کرپ پلو و چلو پوره خوراک خورش سوفله و مامانایی که بچه هاتون به پروتئین گاوی حساسیت … روش ساده برای خلاص شدن از درد سیاتیک دوران بارداری تمرینی که درد سیاتیک بارداری را مرجع صنایع غذایی ایران بانک اطلاعات …روند تولید گلوکوزان همواره از نظر کیفی وهم از نظرکمی رو به رشد بوده و با گسترش تنوع ~ کارگاه آشپزسازی همینجا سال میمون و مبارک میمون رو به همه دوستان علی الخصوص هم جنسی های خودم تبریک و تهنیت وتار آرشیو نایاب ترین مطالب وتار یک سایت تفریحی می باشد می باشد که با همت گروهی از برنامه نویسان در پاییز راه اندازی شد روش های افزایش شیر مادران شیرده درمان های ساده و عملی انگل های گوارشیبازدید روش های تعیین جنسیت جنینبازدید آشپزی غذای ایرانی پورتال خبری و اغلب ما بارها و بارها جوی پرک نیمه آماده را در سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ در بسته بندی آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی آماده سازی ساعت مدت انتظار دقیقه مجموعاً ساعت و دقیقه مواد اولیه انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات آموزش شیرینی پزی طرز تهیه و روش درست کردن فرنی خوشمزه با نشاسته خودتان در خانه، نان خامه ای درست کنید آخرین دیدگاه های سایت ایران کوک غذاهای اصلی سوپ و آش آشپزی ماکروفر املت و کرپ پلو و چلو پوره خوراک خورش سوفله و گراتن مامانایی که بچه هاتون به پروتئین گاوی حساسیت داشتن بیایید تو مادرهای عزیز مطالب این تاپیک صرفاً جنبه اطلاع رسانی دارد و نباید به عنوان توصیه پزشکی تلقی مرجع صنایع غذایی ایران روند تولید گلوکوزان همواره از نظر کیفی وهم از نظرکمی رو به رشد بوده و با گسترش تنوع محصولات



لینک منبع :10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1)

10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1) - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/.../10-میان-وعده-ساده-و-معمولی-با-جو-پَرک-1‏ - ذخیره شده 8 دسامبر 2016 ... 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1). اغلب ما بارها و بارها جوی پرک نیمه آماده را در سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ در بسته بندی های مختلف دیده ایم ... 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (2) - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/.../10-میان-وعده-ساده-و-معمولی-با-جو-پَرک-2‏ - ذخیره شده 10 دسامبر 2016 ... 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (2) ... 10 دوپینگ پیش مدرسه ای (2) ... 4 پیمانه پوره جو; 2 عدد هلو; 4/1 پیمانه عسل; 2/1 پیمانه مغز گردوی خردشده ... 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1) - 24Khabar.com www.24khabar.com/news/.../10-میان-وعده-ساده-و-معمولی-با-جو-پَرک-(1)/‏ 8 دسامبر 2016 ... 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1). اغلب ما بارها و بارها جوی پرک نیمه آماده را در سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ در بسته بندی های مختلف دیده ایم ... 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1) - بانک اطلاعات عمومی www.hamgorooh.com/10-میان-وعده-ساده-و-معمولی-با-جو-پَرک-1/‏ - ذخیره شده 8 آوریل 2017 ... 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1). اغلب ما بارها و بارها جوی پرک نیمه آماده را در سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ در بسته بندی های مختلف دیده ... 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (2) - - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/...aka/news20161210945237641.html‏ - ذخیره شده 10 دسامبر 2016 ... آکاایران: 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (2) ... 4 پیمانه پوره جو; 2 عدد هلو; 4/1 پیمانه عسل; 2/1 پیمانه مغز گردوی خردشده; 4/1 پیمانه شکر; 2/1 ... هرلحظه، 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1) - اخبار ایران harlahze.com/اخبار-خواندنی/10-میان-وعده-ساده-و-معمولی-با-جو-پَرک-1‏ اغلب ما بارها و بارها جوی پرک نیمه آماده را در سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ در ... اهالی خانه هوس سوپ جو کرده اند و ما هم وقت نداریم که با جوی معمولی برایشان سوپ بپزیم ... انجمن راسخون - 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک https://rasekhoon.net/.../10-میان-وعده-ساده-و-معمولی-با-جو-پَرک‏ - ذخیره شده 10 دسامبر 2016 ... پنج شنبه 18 آذر 1395 08:15 ب.ظ. 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1). مجله آشپزی مثبت: اغلب ما بارها و بارها جوی پرک نیمه آماده را در سوپرمارکت ها ... 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1) - برترین ها | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/29344894‏ 8 دسامبر 2016 ... 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (1). مجله آشپزی مثبت: اغلب ما بارها و بارها جوی پرک نیمه آماده را در سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ در بسته ... 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (2) - بازار خبر www.news-bazar.com/.../--10-میان-وعده-ساده-و-معمولی-با-جو-پَرک--2--‏ - ذخیره شده 10 دسامبر 2016 ... 10 میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (2) ... 1. در یک قابلمه مخلوط شاتوت و تمشک را همراه با شکر بریزید. پودر وانیل را هم اضافه کنید، سپس آن را روی ... 1, 10, با, جو, زیباجو, ساده, معمولی, میان, و, وعده, پرک - زیباجو | مجله ... zibajoo.ir/زیباجو-10-میان-وعده-ساده-و-معمولی-با-جو-پَ/‏ - ذخیره شده 10 دسامبر 2016 ... مجله آشپزی مثبت: اغلب ما بارها و بارها جوی پرک نیمه آماده را در سوپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ در بسته بندی های مختلف دیده ایم ولی نهایت استفاده ...