تاریخ انتشار : شنبه ۴ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۱۳
هر چند از نعنا به عنوان سبزی خوردن یا تهیه دم نوش استفاده می کنیم اما این گیاه، خواص فوق العاده دیگری دارد که باید با آنها آشنا شویم.
از پودر نعنا در تهیه بعضی غذاها استفاده می شود و اینگونه بر عطر غذا می افزاید و از تاثیر اسیدی غذا بر جسم می کاهد.
علاوه براینها، گیاه نعنا از ارزش غذائی بالائی برخوردار است؛ به بازسازی خون، کاهش درد معده، نفخ معده، دل پیچه کمک میکند، از حالت تهوع جلوگیری می کند و در درمان نقرس، خارش و بواسیر موثر است.
اگر کمی شکر به عرق نعنا اضافه کنید به تسکین سردرد و ضعف بینائی کمک می کند.
پژوهشگران طب چینی معتقدند؛ برگ نعنا در نابودی سلول های سرطانی موثر است. در حقیقت آنان از برگ نعنا در ساخت نوعی داروی شیمیائی استفاده کردند که رگ های خونی تومورها را نابود می کند. با این روش تومورها از بین می روند.