مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه خورشت ریواس با گوشت

[ad_1]

خورشت ریواس یکی از مشهورترین انواع خورشت بهاری ترش و خوشمزه است که با ساقه ترش ریواس تهیه میشود. با طرز تهیه خورشت ریواس با گوشت آشنا شوید.

ریواس چیست؟

ریواس از جمله سبزی‌های کوهی مخصوص فصل بهار است که به‌ صورت طبیعی و دیمی رشد می‌کند و به آبیاری نیاز ندارد.  ریواس بیشتر در مناطق کوهپایه و سردسیر مثل شهربابک، دامنه بینالود نیشابور، کوهستان‌های آذربایجان و کردستان، و بلندی‌های البرز در شمال تهران و همچنین دراستان در استان خراسان رضوی شهرستان گناباد و کوه‌های روستای رباط ترک روییده و بومیان با چیدن سنگ دور ساقه‌اش آن را پرورانده و سبب بلندتر شدن ساقه‌اش می‌گردند. ریواس ساقه‌ای ترش و آبدار و پرخاصیت دارد.

این گیاه در غذاهای ایرانی به صورت خام و پخته در سالاد و خورش کاربرد دارد، اما به دو صورت کلی همراه با کوفته ریزه و رب و پیاز و صورت دیگر همراه با گوشت قرمه و سبزی نعناع وجفری پخته می‌شود. علاوه بر این از ریواس برای تهیه شربت، مربا، ترشی، تارت، کیک، دسر، کمپوت، مارمالاد، تهیه نوشیدنی‌ها و ... استفاده می‌شود.

در اینجا قصد داریم طرز تهیه خورشت ریواس و نکات مهمی کع هنگام خرید ریواس باید به آن‌ها توجه کنید را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورشت ریواس، خورش ریواس، ریواس چیست، خواص ریواس، خورشت ریواس با گوشت

مواد لازم برای تهیه خورشت ریواس:

گوشت خورشتی300 گرم
پیاز1 عدد
ریواس بدون پوست300 گرم
نعناع و جعفری2 پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم


طرز تهیه خورشت ریواس:

  1. برای تهیه خورشت ریواس طبق روال پخت هر نوع خورشتی، ابتدا کمی روغن در تابه بریزید و وقتی داغ شد، زردچوبه و فلفل را داخل تابه بریزید و تفت دهید.
  2. پیاز را نگینی خرد کنید و داخل تابه بریزید.
  3. گوشت را به قطعات متوسط خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. 
  4. 20 دقیقه صبر کنید تا رنگ گوشت تغییر کند و طعم ادویه‌جات را بگیرد. 
  5. کم‌کم پیازها آب می‌شوند و گوشت طعم می‌گیرد و بوی چربی نخواهد داشت.
  6. حالا کمی آب به ظرف اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت حسابی پخته شود. 
  7. ریواس‌ها را پوست گرفته و به تکه‌های 3-4 سانتی خرد کنید. 
  8. ریواس‌ها را در تابه جداگانه تفت دهید.
  9. نعنا و جعفری ساطوری‌شده را نیز جداگانه تفت دهید.
  10. در پایان ساعت دوم پخت گوشت، سبزیجات سرخ‌شده را همراه با نمک به خورشت اضافه کنید.
  11. ریواس را باید در 15 دقیقه اخر پخت گوشت اضافه کرد و گر نه وا می‌رود و شکل خود را از دست می‌دهد.
  12. از انجا که ریواس به اندازه کافی ترشی دارد، افزودن چاشنی آبغوره یا آبلیمو لازم نیست، با این حال اگر خورشت ترش‌مزه دوست دارید کمی چاشنی هم به سلیقه خود اضافه کنید.

خورشت ریواس ترش و خوشمزه شما آماده است. شما می‌توانید این خورشت بهاری خوشمزه را همراه با پلو زعفرانی و مخلفات میل کنید.

طرز تهیه خورشت ریواس، خورش ریواس، طرز تهیه خورش ریواس با مرغ، خواص ریواس، عکس ریواس

نکاتی راجع به مقدار و نحوه سرخ‌کردن نعنا و جعفری:

  • نسبت نعنا و جعفری باید 1 به 3 باشد. بعضی‌ها حتی 1 به 4 هم این نسبت رو در نظر می‌گیرند به این صورت که در ازای 3 پیمانه جعفری، از 1 پیمانه نعناع باید استفاده کنید.
  • نعناع و جعفری را باید یا ساطوری خرد کنید و یا داخل غذاساز بریزید تا حسابی خرد شود چون نعنا اگر درشت باشد، خورشت خوب جا نمیفتد.
  • برای تفت دادن سبزیجات به این نکته همیشه توجه کنید که با شعله ملایم و زمان طولانی کار تفت دادن را انجام دهید تا نتیجه مطلوب بگیرید. به این صورت سبزی شما سرخ شده و خوشرنگ می‌شه بدون اینکه طعم نامطلوب و رنگ بسیار تیره داشته باشد.

موقع خرید ریواس به چه نکاتی باید دقت کنید؟

موارد مصرف ربواس:

  • بسیاری از افراد ریواس را به عنوان یک تنقلات بهاری مصرف می‌کنند. به این صورت که ساقه ریواس را پوست گرفته و روی آن نمک می‌پاشند و میل می‌کنند.
  • علاوه بر پخت خورشت و تهیه کیک و دسر، می‌توانید ریواس را آب گرفته، همراه با هویج و سیب و به عنوان نوشیدنی مفید و پر خاصیت میل فرمایید.

نگهداری ریواس در فریز:

  • برای نگهداری طولانی مدت ریواس برای مصرف داخل خورشت می‌توانید آن را خرد کرده و بسته بندی کنید و داخل فریزر نگه دارید و کمی قبل از مصرف، آن را از فریزر خارج کرده سپس تفت داده و به خورشت اضافه کنید.
  • ترجیحا سبزیجاتی از قبیل (کرفس و کنگر) را به صورت خام داخل فریزر نگهداری کنید و موقع مصرف تفت داده و به خورشت اضافه کنید.
  • لذت این خورشت به این است که در فصل بهار و با سبزیجات تازه و عطر خوش نعناع و جعفری تازه درست شود اما شما می‌توانید برای تنوع یکی دو بسته برای طول سال داخل فریزر نگهداری کنید.

امیدواریم از این آموزش کامل و مفید نهایت استفاده را ببرید و بهار سال بعد، مقداری ریواس تهیه کرده و این خورشت ترش و خوشمزه را تهیه کنید.  نوش جان.

گردآوری: مجله اینترنتی ستاره


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

طرز تهیه خورش کرفس، طرز تهیه خورشت کرفسطرز تهیه خورش کرفس با مرغ تصویری طرز تهیه خورش کرفس، طرز تهیه خورشت کرفسخورش قورمه سبزی طرز تهیه خورشت قورمه سبزیطرز تهیه قورمه سبزی نذری خورش قورمه سبزی طرز تهیه خورشت قورمه سبزی طرز تهیه خورش طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ طرز تهیه ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده و با مقدار بسیار کمی روغن سرخ میکنیم طرز تهیه خورش کرفس، طرز تهیه خورشت کرفس طرز تهیه خورش کرفس برای نفر آموزش و طرز تهیه خورشت کرفس آموزش و طرز تهیه خورش کرفس طرز تهیه خورش قورمه سبزی طرز تهیه خورشت قورمه سبزی طرز تهیه قورمه سبزی نذری خورش قورمه سبزی طرز تهیه خورشت قورمه سبزی طرز تهیه خورش قورمه سبزی طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ طرز تهیه خورشت ریواس



لینک منبع :طرز تهیه خورشت ریواس با گوشت

طرز تهیه خورش ریواس + خواص فوق العاده ریواس - بیتوته www.beytoote.com/cookery/.../preparation-insane-rhubarb.html‏ - ذخیره شده - مشابه با این حال در اینجا هر دو روش پخت خورش ریواس آمده است تا مناسب ترین را برای ... 5- بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت ... خورش ریواس - طرز تهیه خورش ریواس و گوشت | ایران کوک https://irancook.ir/01/20/khoresh-rivas-gosht/9440/‏ - ذخیره شده رتبه: ۲٫۹ - ۴۵ نقد - ۲ ساعت ۴۰ دقیقه طرز تهیه خورش ریواس و گوشت : ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس ... جعفری را خرد کنید و همراه با نعنا خشک در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس ... خورشت ریواس - طرز تهیه خورش ریواس با مرغ | ایران کوک https://irancook.ir/01/10/khoresh-rivas-morgh/9384/‏ - ذخیره شده رتبه: ۳٫۱ - ۳۱ نقد - ۲ ساعت ۴۰ دقیقه طرز تهیه خورش ریواس با مرغ : ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و ریواس ها را به تکه های مساوی خرد کنید ... ... خورش آلو با گوشت. طرز تهیه خورش ریواس با نعناع و جعقری - نمناک namnak.com/خورش-ریواس.p17888‏ - ذخیره شده رتبه: ۴٫۶ - ۱۲ نقد - ۲ ساعت ۱۵ دقیقه انواع خورش و طرز تهیه خورش ریواس با نعناع و جعقری و طرز تهیه انواع غذاهای ... بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید. خورش ریواس، طرز تهیه خورش ریواس - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/khoresh/9813.html‏ - ذخیره شده - مشابه خورش ریواس,طرز پخت خورش ریواس,دستور پخت خورش ریواس,آموزش پخت خورش ریواس, خورش ریواس با گوشت,روش تهیه خورش ریواس,خورش ریواس با رب,طرز تهیه خورش ... آموزش طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ - پاتوق من mepatogh.ir/13972/rivas-stew/‏ - ذخیره شده 22 نوامبر 2016 ... آموزش طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ دستور آشپزی و طرز تهیه خورشت ریواس خوشمزه و مجلسی در خانه مواد لازم خورش ریواس ... طرز تهیه خورشت ریواس با گوشت - مجله اینترنتی ستاره setare.com/fa/news/8487/طرز-تهیه-خورشت-ریواس-با-گوشت‏ - ذخیره شده 8 ژانویه 2017 ... خورشت ریواس یکی از مشهورترین انواع خورشت بهاری ترش و خوشمزه است که با ساقه ترش ریواس تهیه میشود. با طرز تهیه خورشت ریواس با گوشت آشنا ... آموزش و طرز تهیه خورش ریواس با طعمی لذیذ و عالی - سایت جسارت مرجع ... www.jesarat.com/rhubarb-stew/‏ - ذخیره شده 13 مارس 2017 ... مواد لازم برای تهیه خورش ریواس : ریواس :♢: یک کیلوگرم گوشت بدون استخوان :♢: نیم کیلو گرم پیاز :♢: 2 عدد شکر :♢: 2 تا 3 قاشق مرباخوری. آشنایی با روش تهیه خورش ریواس - همشهری hamshahrionline.ir/details/53983‏ - ذخیره شده - مشابه 3 ژوئن 2008 ... 5- بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 ... نکته 2: با توجه به اینکه ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین ... طرز تهیه خورش ریواس - سوران www.sooran.com/fa/recipes/3097/‏ - ذخیره شده - مشابه 16 مارس 2014 ... طرز تهیه خورش مرغ ترش با ریواس ... طرز تهیه خورش تره _ محلی کردستان ... وقتی گوشت پخت ریواس و رب انار را اضافه کرده و 15تا30دقیقه اجازه دهید ...