[ad_1]
مفیدستان:
- تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 / 01 / 2017
- مشاهده : 387
- سایر خبرهای : خانه داری
- RSS
- اشتراک گذاری:
هیچ گاه گوشت را روی شعله آتش یا دود آتش کباب نکنید..
توصیههای کاربردی در کباب کردن گوشت
کباب کردن گوشت ,کباب کردن گوشت و خوردن گوشت کبابی یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیا مخصوصا در مسافرت است. اما گوشت های کبابی ممکن است مضراتی هم برای بدن تان داشته باشند. با ما همراه شوید تا اصول کباب کردن گوشت را بدانید.
گوشت کبابشده روی آتش بسیار زیانآور است. مواد گوشتی که به علت کباب کردن میسوزد، بنزپیرین ایجاد میکند و به همین علت است که برای کباب کردن گوشت از دستگاه الکتریکی (مولد) گاز استفاده میکنیم تا احتمال تماس گوشت با شعله آتش کمتر شود. بهخصوص توصیه میشود که از ریخته شدن (ریزش) روغن روی شعله آتش جلوگیری شود تا بنزپیرین تولید نشود.
اگر روغن روی آتش بریزد باعث ایجاد هیدروکربنهای آروماتیک (معطر) چندحلقهای شبیه بنزپیرین میشود که اینگونه مواد سرطان زا هستند. این مواد از طریق دود (آتش) روی گوشت قرار گرفته و زیانآور هستند.
کباب کردن گوشت
• وقتی شما در محیط باز روی حرارت ( آتش افروخته ) چیزی را کباب می کنید فقط از زغال فشرده ( بریکت ) استفاده کنید.
• هیچ گاه گوشت را روی شعله آتش یا دود آتش کباب نکنید بلکه آن را روی آتش که چوب روشن و سوخته شده باشد، کباب کنید.
یعنی این آتش باید حدود 30 تا 60 دقیقه خوب روشن و سوخته شود
تا آماده برای کباب کردن گوشت شود.
• بهتر است که گوشت کبابی را روی تورهای مخصوص آلومینیومی یا فویلهای آلومینیومی قرار دهید
تا مانع از ریزش روغن روی آتش شود.
• از خوردن مواد سوخته شده روی سطح گوشت که ممکن است گهگاه هم خوشمزه باشد، جدا پرهیز کنید.
• از کباب کردن سوسیس، گوشتهای کنسرو شده،
همبرگر و ژامبون ( گوشت دودی ) خودداری کنید
زیرا نیتروزامین از طریق گرمای زیاد درست شده و این ماده سرطان زا است.
کباب کردن گوشت
• بهتر است که از گوشت های کمچربی دارتر مثل استیک، گوشت گردن قطعه قطعه شده استیک یا کتلت مرغ و گوشت گوساله استفاده شود.
همچنین مواد گیاهی به عنوان مثال پاپریکا (Paprika)، سیب زمینی و ذرت یا گوشتهای مثل تون ماهی، ماهی قزلآلا و ماهی آزاد مصرف شود.
• اگر به دنبال مواد خوشمزه تر هستید و خود نیز شخصی خوش ذائقهاید،
میتوانید از سس معمولی یا سسهای دیگر استفاده کرده
و همراه کباب، سالاد تازه، سبزیجات و میوه تازه مصرف کنید
یا حتی میتوانید به عنوان دسر همراه غذا یک بشقاب موز کبابشده بخورید.
• باید از داغ کردن بسیار زیاد چربی اجتناب کرد
زیرا گرمای زیاد چربیهای غیراشباع (مفید) و همچنین ویتامینهای C ،A و E را از بین میبرد.
در این صورت است که احتمال بروز سرطان در روده بزرگ افزایش پیدا میکند.
سرخ کردن زیاد غذا میتواند مواد مضر زیادی ایجاد کند
که ضرر آنها برای بدن انسان همانند مواد سمی موجود در زرده تخم مرغ فاسد شده و گندیده است.
تبیان
گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود!
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم را با ترفندهای زیر درست کنیدسلام نکات بسیار جالبی بود متشکرم به نظر من اگر گوشت را جدا بپزید و لپه را پس از خیس روشهای تزئین هندوانه شب یلداتزیین شماره برای هندوانه شب یلدا پوست هندوانه را تا نیمه با یک چاقوی تیز طوری آریوبرزن پزشکیدر نوشتارهای پیش چند نوع آن را مانند میگرن، سردرد خوشهای، سینوزیت، ساییدگی گردن بهترین زمان مصرف پروتئین وی پایگاه تخصصی …اینکه پروتئین مصرفی روزانه خود را چگونه در طول روز مصرف می کنید به اندازه رسیدن به مشاوره نشان خرد رابطه جنسیسوال ۱ چرا زوج های جوان بعد از گذشت مدّتی از آغاز زندگی دیگر آن شور و شوق دوران نامزدی خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم را با ترفندهای زیر درست کنید سلام نکات بسیار جالبی بود متشکرم به نظر من اگر گوشت را جدا بپزید و لپه را پس از خیس خوردن در روشهای تزئین هندوانه شب یلدا سیمرغ تزیین شماره برای هندوانه شب یلدا پوست هندوانه را تا نیمه با یک چاقوی تیز طوری بردارید که آریوبرزن پزشکی در نوشتارهای پیش چند نوع آن را مانند میگرن، سردرد خوشهای، سینوزیت، ساییدگی گردن، گرفتاری مشاوره نشان خرد رابطه جنسی سوال ۱ چرا زوج های جوان بعد از گذشت مدّتی از آغاز زندگی دیگر آن شور و شوق دوران نامزدی را بهترین زمان مصرف پروتئین وی پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ اینکه پروتئین مصرفی روزانه خود را چگونه در طول روز مصرف می کنید به اندازه رسیدن به عددی که
لینک منبع :گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود!
گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود! - سیمرغ
seemorgh.com/.../332676-توصیه-در-کباب-کردن-گوشت/ - ذخیره شده
6 ژانویه 2017 ... کباب کردن گوشت و خوردن گوشت کبابی یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیا
مخصوصا در مسافرت است. اما گوشت های کبابی ممکن است مضراتی هم ...
گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود! - تی نیوز
tnews.ir/news/681b77486439.html
6 ژانویه 2017 ... کباب کردن گوشت و خوردن گوشت کبابی یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیا
مخصوصا در مسافرت است. اما گوشت های کبابی ممکن است مضراتی هم ...
گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود! - تی نیوز
tnews.ir/news/739877833666.html
11 ژانویه 2017 ... هیچ گاه گوشت را روی شعله آتش یا دود آتش کباب نکنید.. توصیه های کاربردی در
کباب کردن گوشت کباب کردن گوشت ,کباب کردن گوشت و خوردن ...
بالاترین: گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود!
https://www.balatarin.com/permlink/2017/1/6/4395011
6 ژانویه 2017 ... کباب کردن گوشت و خوردن گوشت کبابی یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیا
مخصوصا در مسافرت است. اما گوشت های کبابی ممکن است مضراتی هم ...
گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود - مجله خبری نیوز
newzz.ir/search/?...گوشت+کبابی...اینگونه+درست+کنید+تا+سرطان+زا+نشود - ذخیره شده
کباب را خشک نکنید برای پیشگیری از خشک شدن جوجه کباب، باید گوشت را با
پوست کباب کنید تا هم چربی زیر پوست باعث خوشمزه تر شدن جوجه شود و هم جلوی ...
گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود!
nobnews.ir/search/?...گوشت%20کبابی%20را%20اینگونه%20درست%20کنید%20تا%20سرطان...
گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود! .... آکاایران: مقالههای مرتبط:
تمام مقالات روزشمار آکا ایران را مطالعه کنید حقایق جالب در مورد ونزوئلا ونزوئلا ...
توصیه های سرآشپز برای درست کردن بهترین کباب - مجله مطالب خواندنی
iranmg.blogsky.com/1396/02/18/post-16259/ - ذخیره شده
1 روز پیش ... برای درست کردن کباب امروز برای شما از زبان سر آشپز بهترین توصیه ها را داریم که
یم ... گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود!
گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود! - مجله خبری و ...
max-news.ir/search/?...%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09%... - ذخیره شده
لزوم احتیاط مبتلایان به سرطان سینه در مصرف گوشت کبابی دانش > پزشکی - ایرنا
نوشت: مطالعات جدید نشان می دهد مصرف گوشت دودی و گوشت کباب شده احتمال مرگ و ...
نکات مهم آشپزی » توصیههای کاربردی در کباب کردن گوشت
hamed-shadabi.ir/توصیههای-کاربردی-در-کباب-کردن-گوشت/ - ذخیره شده
کباب کردن گوشت و خوردن گوشت کبابی یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیا
مخصوصا در مسافرت است. ... گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود!
گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود! - خانه
covex.ir/news/94516
گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود! گوشت کبابشده روی آتش
بسیار زیانآور است. مواد گوشتی که به علت کباب کردن میسوزد، بنزپیرین ایجاد ...
سهشنبه 19 اردیبهشت 1396 ساعت 17:23