[ad_1]
این پلوی مخلوط به دلیل داشتن آلبالو برای باز کردن اشتها و کاهش فشار خون هم کمک بسیاری میکند. تیر ماه بهترین فصل آلبالوست، دست به کار شوید. برای تهیه آلبالو پلو برای پنج نفر به این مواد نیاز دارید:
برنج: 5 پیمانه
آلبالو: یک کیلو هسته گرفته شده
شکر: 900 گرم
سینه مرغ: 2 عدد
چوب دارچین: 3 عدد
برگ بو: 2 عدد
زعفران دمکرده: 4 قاشق سوپخوری
کره: 50 گرم
روغن و نمک: به میزان لازم
خلال پسته و بادام: به میزان لازم
برنجتان را خوب بشویید و با نمک برای 3 ساعت خیس کنید. آلبالوها را شسته و هسته آنها را جدا کنید. در ظرفی ترجیحا لعابی شکر را روی آلبالوها بریزید و 2ـ 3 ساعت کنار بگذارید. بعد از این تایم آن را روی حرارت گذاشته و بگذارید به جوش بیاید. بعد از 10 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید تا شربتتان رنگش تیره نشود. آلبالوی پخته را از صافی رد کنید و شربت آن را دوباره بجوشانید تا قوام بیاید و غلیطتر شود. مرغ را در تابه نچسب گذاشته و با کره خوب سرخ میکنیم و به آن نمک، چوب دارچین، برگ بو و کمی آب اضافه میکنیم و میگذاریم باهم بپزد. در انتهای پخت به آن زعفران دمکرده میافزاییم. میگذاریم آب مرغ کاملا تمام شود و به خورد مرغ برود.
در مرحله بعد برنج را در آب جوش آمده میریزیم و بعد آبکش میکنیم. برنج آلبالوپلو را مثل بقیه قاطی پلوها کمی زندهتر از بقیه برنجها بردارید. کف قابلمه را کمی زعفران آب شده و روغن بریزید و برنج و آلبالو را به صورت لایه به لایه در قابلمه بریزید و روی گاز بگذارید. بعد از به بخار افتادن برنج به آن آب و روغن بدهید و بگذارید دم بکشد. اضافه کردن کمی از آب آلبالوها به برنج رنگ سرختر و هوسانگیزتری میدهد. بعد از دم کشیدن برنج، آن را در دیس بکشید و مرغها را لای برنج بگذارید. خلال پسته و بادام را که سه چهار ساعت قبل خیس کردهاید، در روغن ریخته و اندکی با زعفران تفت دهید و روی برنج بریزید.
* اگر از ظرف مسی برای جوشاندن آلبالوها استفاده کنید، زمان کمتری برای جوشیدن لازم اسـت. همچنین جوشاندن در ظرف لعابی و استیل هم به حفظ رنگ آلبالوها کمک میکند.
* اگر به گوشت علاقه بیشتری دارید، میتوانید آلبالوپلو را با کوفتهقلقلی هم نوشجان کنید.
* اگر فصل آلبالو نیست، از مربای آلبالو برای پختن آلبالوپلو استفاده نکنید.
* موقع جوشاندن آب زیادی به آلبالوها اضافه نکنید، چون مجبور میشوید زیاد بجوشانید و این کار باعث پریدن رنگ آلبالوها میشود.
چاردیواری
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
12 جولای 2016 ... آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از ...18 آگوست 2016 ... آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی چنانچه از میل کردن غذاهای ملس و شیرین هم نفرت دارید، با ...غذاها:آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ. ۱۳۹۵/۰۴/۲۲ 11 بازدید. غذاها:آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ. کد مطلب : 301567 یکی خوشرنگترین ایرانی که اگر خوردن ملس ...19 جولای 2016 ... آلبالوپلو یکی از خوشرنگ ترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از ...آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از آن خواهید خورد.آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از آن خواهید خورد.وبسایت آکاایران: مرغ غذایی است که بیشترین سهم را در سفره های ایرانی دارد، در بین غذاهایی که با مرغ درست می شود یکی از پرطرفدارترین غذاها که بسیار خوشمزه و ...آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای ...12 جولای 2016 ... آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از ...
کلماتی برای این موضوع آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ
لینک منبع :آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ
آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../آلبالوپلوی-اصیل-تهرانی-با-مرغCached12 جولای 2016 ... آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و
شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از ...
Images for آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ
آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ - بولتن نیوز
www.bultannews.com/fa/.../آلبالوپلوی-اصیل-تهرانی-با-مرغCached19 جولای 2016 ... آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و
شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از ...
آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ - مجله آفتاب
aftabmag.com/a-255064.html
آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ. این پلوی مخلوط به دلیل داشتن آلبالو برای باز
کردن اشتها و کاهش فشار خون هم کمک بسیاری میکند. تیر ماه بهترین فصل آلبالوست،
...
آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ - نود و شیش فان
96fun.ir/news/1314/آلبالوپلوی-اصیل-تهرانی-با-مرغ
آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و
شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از آن خواهید خورد.
آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ...
https://hammihan.com/post/12212664Cachedآلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است
که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای ...
آلبالوپلوی کلاسیک تهرانی با مرغ - فارسی
farsi.gdn/آلبالوپلوی-کلاسیک-تهرانی-2532286/
15 دسامبر 2016 ... آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ. تصویر و عکس آلبالوپلوی کلاسیک تهرانی با مرغ.
آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین خوراکی های ایرانی است که ...
آلبالوپلوی قدیمی تهرانی با مرغ - فارسی
farsi.gdn/آلبالوپلوی-قدیمی-تهرانی-1576418/
18 آگوست 2016 ... آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است
که حتی چنانچه از میل کردن غذاهای ملس و شیرین هم نفرت دارید، با ...
آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ - سایت سرگرمی و سبک زندگی جوانی ها ...
www.javaniha.com/آلبالوپلوی-اصیل-تهرانی-با-مرغ/Cached[ad_1] آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای
ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از آن خواهید ...
سالاد قارچ با مرغ و پاستا / آرشیو
farspage.com/w/5/0wdreCachedمواد لازم : پاستا. ۲۰۰ گرم. خیار خلال شده. ۱ عدد. گوشت مرغ یا گوشت ژامبون قطعه قطعه
شده. ۲۰۰ گرم. قارج دکمه ای یا کلاهک بسته. ۲۰۰ گرم. گوجه فرنگی پوست کنده و دانه ...
جمعه 13 مرداد 1396 ساعت 02:49