مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ

[ad_1]

این پلوی مخلوط به دلیل داشتن آلبالو برای باز کردن اشتها و کاهش فشار خون هم کمک بسیاری می‌کند. تیر ماه بهترین فصل آلبالو‌ست، دست به کار شوید. برای تهیه آلبالو پلو برای پنج نفر به این مواد نیاز دارید:

برنج: 5 پیمانه

آلبالو: یک کیلو هسته گرفته شده

شکر: 900 گرم

سینه مرغ: 2 عدد

چوب دارچین: 3 عدد

برگ بو: 2 عدد

زعفران دم‌کرده: 4 قاشق سوپخوری

کره: 50 گرم

روغن و نمک: به میزان لازم

خلال پسته و بادام: به میزان لازم

برنجتان را خوب بشویید و با نمک برای 3 ساعت خیس کنید. آلبالوها را شسته و هسته آنها را جدا کنید. در ظرفی ترجیحا لعابی شکر را روی آلبالوها بریزید و 2ـ 3 ساعت کنار بگذارید. بعد از این تایم آن را روی حرارت گذاشته و بگذارید به جوش بیاید. بعد از 10 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید تا شربتتان رنگش تیره نشود. آلبالوی پخته را از صافی رد کنید و شربت آن را دوباره بجوشانید تا قوام بیاید و غلیط‌تر شود. مرغ را در تابه نچسب گذاشته و با کره خوب سرخ می‌کنیم و به آن نمک، چوب دارچین، برگ بو و کمی آب اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم باهم بپزد. در انتهای پخت به آن زعفران دم‌کرده می‌افزاییم. می‌گذاریم آب مرغ کاملا تمام شود و به خورد مرغ برود.

در مرحله بعد برنج را در آب ‌جوش آمده می‌ریزیم و بعد آبکش می‌کنیم. برنج آلبالوپلو را مثل بقیه قاطی پلوها کمی زنده‌تر از بقیه برنج‌ها بردارید. کف قابلمه را کمی زعفران آب شده و روغن بریزید و برنج و آلبالو را به صورت لایه به لایه در قابلمه بریزید و روی گاز بگذارید. بعد از به بخار افتادن برنج به آن آب و روغن بدهید و بگذارید دم بکشد. اضافه کردن کمی از آب آلبالو‌ها به برنج رنگ سرخ‌تر و هوس‌انگیزتری می‌دهد. بعد از دم کشیدن برنج، آن را در دیس بکشید و مرغ‌ها را لای برنج بگذارید. خلال پسته و بادام را که سه چهار ساعت قبل خیس کرده‌اید، در روغن ریخته و اندکی با زعفران تفت دهید و روی برنج بریزید.

* اگر از ظرف مسی برای جوشاندن آلبالوها استفاده کنید، زمان کمتری برای جوشیدن لازم اسـت. همچنین جوشاندن در ظرف لعابی و استیل هم به حفظ رنگ آلبالوها کمک می‌کند.

* اگر به گوشت علاقه بیشتری دارید، می‌توانید آلبالوپلو را با کوفته‌قلقلی هم نوش‌جان کنید.

* اگر فصل آلبالو نیست، از مربای آلبالو برای پختن آلبالوپلو استفاده نکنید.

* موقع جوشاندن آب زیادی به آلبالوها اضافه نکنید، چون مجبور می‌شوید زیاد بجوشانید و این کار باعث پریدن رنگ آلبالوها می‌شود.

چاردیواری


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


12 جولای 2016 ... آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از ...18 آگوست 2016 ... آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی چنانچه از میل کردن غذاهای ملس و شیرین هم نفرت دارید، با ...غذاها:آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ. ۱۳۹۵/۰۴/۲۲ 11 بازدید. غذاها:آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ. کد مطلب : 301567 یکی خوشرنگترین ایرانی که اگر خوردن ملس ...19 جولای 2016 ... آلبالوپلو یکی از خوشرنگ ترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از ...آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از آن خواهید خورد.آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از آن خواهید خورد.وبسایت آکاایران: مرغ غذایی است که بیشترین سهم را در سفره های ایرانی دارد، در بین غذاهایی که با مرغ درست می شود یکی از پرطرفدارترین غذاها که بسیار خوشمزه و ...آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای ...12 جولای 2016 ... آلبالوپلو یکی از خوشرنگترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از ...


کلماتی برای این موضوع

آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ



لینک منبع :آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ

آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../آلبالوپلوی-اصیل-تهرانی-با-مرغ‎Cached12 جولای 2016 ... آلبالوپلو یکی از خوشرنگ‌ترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از ... Images for آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ - بولتن نیوز www.bultannews.com/fa/.../آلبالوپلوی-اصیل-تهرانی-با-مرغ‎Cached19 جولای 2016 ... آلبالوپلو یکی از خوشرنگ‌ترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از ... آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ - مجله آفتاب aftabmag.com/a-255064.html آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ. این پلوی مخلوط به دلیل داشتن آلبالو برای باز کردن اشتها و کاهش فشار خون هم کمک بسیاری می‌کند. تیر ماه بهترین فصل آلبالو‌ست، ... آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ - نود و شیش فان 96fun.ir/news/1314/آلبالوپلوی-اصیل-تهرانی-با-مرغ آلبالوپلو یکی از خوشرنگ‌ترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از آن خواهید خورد. آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ آلبالوپلو یکی از خوشرنگ‌ترین غذاهای ... https://hammihan.com/post/12212664‎Cachedآلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ آلبالوپلو یکی از خوشرنگ‌ترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای ... آلبالوپلوی کلاسیک تهرانی با مرغ - فارسی farsi.gdn/آلبالوپلوی-کلاسیک-تهرانی-2532286/ 15 دسامبر 2016 ... آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ. تصویر و عکس آلبالوپلوی کلاسیک تهرانی با مرغ. آلبالوپلو یکی از خوشرنگ‌ترین خوراکی های ایرانی است که ... آلبالوپلوی قدیمی تهرانی با مرغ - فارسی farsi.gdn/آلبالوپلوی-قدیمی-تهرانی-1576418/ 18 آگوست 2016 ... آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ آلبالوپلو یکی از خوشرنگ‌ترین غذاهای ایرانی است که حتی چنانچه از میل کردن غذاهای ملس و شیرین هم نفرت دارید، با ... آلبالوپلوی اصیل تهرانی با مرغ - سایت سرگرمی و سبک زندگی جوانی ها ... www.javaniha.com/آلبالوپلوی-اصیل-تهرانی-با-مرغ/‎Cached[ad_1] آلبالوپلو یکی از خوشرنگ‌ترین غذاهای ایرانی است که حتی اگر از خوردن غذاهای ملس و شیرین هم فراری باشید، با دیدن رنگ و روی زیبای آن حتما کمی از آن خواهید ... سالاد قارچ با مرغ و پاستا / آرشیو farspage.com/w/5/0wdre‎Cachedمواد لازم : پاستا. ۲۰۰ گرم. خیار خلال شده. ۱ عدد. گوشت مرغ یا گوشت ژامبون قطعه قطعه شده. ۲۰۰ گرم. قارج دکمه ای یا کلاهک بسته. ۲۰۰ گرم. گوجه فرنگی پوست کنده و دانه ...