مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه و فوت و فن های خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه

[ad_1]

طرز تهیه و فوت و فن های خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان با رب ازگیل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای خورش فسنجان با رب ازگیل

رب ازگیل :•: یک پیمانه

گردوی چرخ شده :•: یک و نیم پیمانه

گوشت بوقلمون چرخ شده :•: 500 گرم

پیاز رنده شده :•: دو عدد

زعفران و نمک و فلفل و شکر :•: به میزان لازم

آلو خورشی :•: 10 عدد

دستور طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل

پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ شده اضافه می‌کنیم و آن را هم کمی تفت می‌دهیم. رب را اضافه کرده و مقداری آب ریخته و می‌گذاریم کاملا به روغن بیفتد.

وقتی که خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده، نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ می‌کنیم و درون خورش می‌ریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه می‌کنیم.

دستور طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

نکته برای پخت خورش فسنجان

توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده کنید. برای به روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خرده‌های یخ اضافه کنید تا کاملا به روغن بیفتد.

یکی از فوت و فن‌های پخت این خورش آن است که اول باید رب انار را بچشید زیرا گاهی اوقات رب انار تلخ است و باعث تلخ‌شدن خورش می‌شود.

همین‌طور باید بدانید رب انارتان شیرین است یا ترش، زیرا رب انار ممکن است خیلی ترش باشد یا ملس و کمی شیرین. بعد از ریختن رب انار شکر را کم‌کم اضافه کنید تا شیرینی آن در حد مورد نظر شما باشد.

دستور طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

گوشت خورشت فسنجان

بعد از این مرحله نوبت گوشت قرمز یا مرغ است که باید داخل خورش ریخته شود. خورش فسنجان را بجز مرغ و گوشت با به نیز می‌پزند به این روش که به‌ها را ورقه‌ورقه کرده و در آخر به خورش اضافه می‌کنند.

بعد از 10 دقیقه خورش آماده است. می‌توانید در خورشت فسنجان از ماهی هم استفاده کنید این هم مثل روش قبل است بعد از آماده‌شدن خورش، فیله ماهی را داخل آن بریزید و بعد از حدود 15 دقیقه غذا حاضر است.

اما اگر دوست دارید خورش فسنجان را با گوشت تهیه کنید و اگر از گوشت تکه‌ای استفاده می‌کنید. باید بعد از این‌که به گردو آب اضافه کردید، گوشت را هم همان موقع ریخته و بگذارید آرام بجوشد تا بپزد، ولی اگر می‌خواهید از گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید

تزیین خورشت,تزیین خورشت قیمه,عکس تزیین خورشت

خورش فسنجان,طرز تهیه خورش فسنجان,دستور پخت خورش فسنجون

نکاتی در مورد تهیه خورشت فسنجان مجلسی

مقداری گوشت و پیاز رنده‌شده و نمک و فلفل را خوب ورز داده و به شکل گلوله‌های کوچک یک اندازه درآورید و در آخرین مرحله طبخ خورش به آن اضافه کنید؛ بعد از نیم ساعت غذای شما آماده است.

اگر خورش فسنجان را با مرغ یا گوشت اردک و غاز تهیه می‌کنید، می‌توانید مرغ را تکه‌تکه کرده و سرخ نمایید و بعد از پخت گردو مرغ را هم اضافه کنید ولی بهتر است که مرغ، غاز یا اردک را سرخ نکنید و به خورش در حال جوش اضافه کنید تا بپزد.

خورش فسنجان بجز نمک احتیاج به چاشنی دیگری ندارد، ولی در صورت تمایل می‌توانید کمی فلفل هم اضافه کنید. البته بعضی خانم‌ها رب گوجه‌فرنگی هم به خورش می‌زنند. همچنین بعضی دیگر از رب گوجه سبز همراه رب انار استفاده می‌کنند.

خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,پخت غذای خورشت بامیه

خورش فسنجان,طرز تهیه خورش فسنجان,دستور پخت خورش فسنجون

چگونه یک خورش فسنجان خوش رنگ و لعاب درست کنیم؟

برای اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ و البته بسیار خوشرنگ داشته باشید بهتر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان لازم است دو ماده ی مقوی دیگر را نیز اضافه کنید.

اول : برای خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، یک سوم هم مغز پسته آسیاب شده بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشت تان لذیذتر شود .

خورش بادمجان , طرز تهیه خورش بادمجان , پخت غذای خورش بادمجان

خورش فسنجان,طرز تهیه خورش فسنجان,دستور پخت خورش فسنجون

شکلات در خورشت فسنجان !

دوم : جهت خوشرنگ تر شدن ” که البته در بهبود طعم هم بی تاثیر نیست ” باز هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دو عدد شکلات تمام کاکائویی را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد

با این روش شما هم طعم خیلی خوبی به خورشت تان داده اید و هم در کنار بعضی از رب انارهایی که زیاد خورشت را خوشرنگ نمی کنند می توانید رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتتان بدهید کما اینکه شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا تاثیر داشته باشد.

نکته : به جای شکلات های بسته بندی شده می توانید از شکلات های تخته ای که در تمام لوازم قنادی یافت می شود استفاده نمایید.

خورش قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه

خورش فسنجان,طرز تهیه خورش فسنجان,دستور پخت خورش فسنجون

یک نکته مهم در مورد خورش فسنجان خوشمزه

برای اضافه کردن گوشت و یا مرغ می توانید گوشت راداخل موادی که در بالا گفتیم از ابتدا اضافه کنید تا بپزد و یا اینکه آنها را جداگانه بپزید و در اواسط پخت خورشت به مواد اضافه کنید.

بعد از حدود 40 دقیقه رب انار و شکر را به خورشت اضافه کنید تا خوب به خورد مواد رفته و مزه آن را لذیذ کند.

خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,دستور پخت خورش قیمه

آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

خورشت فسنجان با مرغ,طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ,دستور پخت خورشت فسنجان با مرغ

مواد لازم خورشت فسنجان با مرغ

ران مرغ :¤: 600 گرم

پیاز :¤: یک عدد

رب انار :¤: یک فنجان

گردو :¤: 300 گرم

نمک و فلفل :¤: به میزان لازم

شکر :¤: 3 الی 5 قاشق غذاخوری

خورشت فسنجان با مرغ,طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ,دستور پخت خورشت فسنجان با مرغ

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ

ابتدا مرغ را داخل یک قابلمه می ریزیم و آنقدر آب میریزیم که سه انگشت بالاتر از سطح مرغ های آب باشد. سپس یک پیاز و کمی نمک داخل قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم مرغ کاملا بپزد طوری که فقط سه لیوان آب مرغ در قابلمه باقی بماند.

سپس آب مرغ را برای تهیه خورش فسنجان جدا می کنیم. یک کاسه ماست خوری سر پر گردوی دو بار چرخ شده ، یک فنجان رب انار و حدود 3 الی 5 قاشق غذاخوری شکر را به آب مرغ اضافه می‌کنیم.

در قابلمه را گذاشته و آنرا را روی حرارت کم می‌گذاریم و هر نیم ساعت خورش فسنجان را هم می پزنیم. بعد از 4 الی 5 ساعت خورش سفت می‌شود و روغن می‌اندازد.

مرغ های پخته شده را که کنار گذاشته ایم در خورش می ریزیم. می گذاریم خورش یک الی دو ساعت دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد.

خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,دستور پخت خورش قیمه


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.65 ( 34 رای )

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

دستور طرز تهیه و فوت و فن های خورشت قورمه سبزی …آشپزیطرز تهیه و فوت و فن های خورشت قورمه سبزی خوشمزه نمکستان برای این پست آموزش طرز تهیه آذر طب اسلامی وسنتی عقیلی خراسانیدکتر احمد صادقیان مدرس حوزه و دانشگاه چکیده یکی از مباحث مطرح در بحث علم و دین



لینک منبع :طرز تهیه و فوت و فن های خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه

فوت و فن تهیه خورشت فسنجان اصیل مرحله به مرحله • دونفره https://www.2nafare.com/آموزش-آشپزی-فوت-و-فن-پخت-فسنجان-غذای-مح/‎Cachedنکات پخت فسنجان و فوت و فن جا افتادن این خورشت اصیل ایرانی. ... واقعیت رو بخوام بگم خورشت های اصیل ایرونی، همشون برای من خوشمزه و دلچسبن ولی فسنجون یه چیز دیگه اس. ... دراین مطلب طرز تهیه خورشت فسنجون رو مرحله به مرحله میذارم برای اون دسته از دوستانم که خیلی این خورشت رو دوست دارن ولی خورشتشون جا افتاده نمیشه. فوت و فن پخت فسنجان جا افتاده - روزنه rozanehonline.com/فوت-و-فن-پخت-فسنجان-جا-افتاده/‎Cached4 جولای 2017 ... فوت و فن پخت فسنجان جا افتاده ... آن رابه صورت گلوله های کوچک در می آوریم و به همان روش گوشت مرغ عمل می کنیم). ... در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد. در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت ... طرز تهیه خمیر تارت با روش زیر ... انواع لباس مجلسی بلند زنانه شیک و اروپایی ۲۰۱۷ ... آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه با گوشت و مرغ - پاتوق من mepatogh.ir/6767/fesenjan/‎Cached15 ژانویه 2017 ... آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت فسنجان جا افتاده و خوشمزه ... فوت و فن های بسیاری دارد و با تجربه کردن میشود خورشت خوشمزه تری تهیه کرد ، توجه ... یک فسنجون خوشمزه – سایت آشپزی - طرز تهیه خورش آلو اسفناج cook.3eke.com/یک-فسنجون-خوشمزه/‎Cached23 جولای 2017 ... آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه با گوشت و مرغ – پاتوق من ... نکات پخت فسنجان و فوت و فن جا افتادن این خورشت اصیل ایرانی. ... راز و رمز تهیه یک خورشت فسنجان جا افتاده. ... خورش فسنجان از خورش های خوشمزه و سنتی ایران است, خورشی که از گردو یا مغزهای دیگر مثل فندق,پسته و بادام تهیه می شود, ... طرز تهیه و فوت و فن های خورشت فسنجان جا افتاده خوشمزه و مجلسی modinto.com/.../طرز-تهیه-و-فوت-و-فن-های-خورشت-فسنجان-جا-افتاده-خوشمزه-و-مجلسی‎Cached31 ا کتبر 2016 ... طرز تهیه و فوت و فن های خورشت فسنجان جا افتاده خوشمزه و مجلسی » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان با رب ازگیل را آماده کرده ایم برای ... طرز تهیه و فوت و فن های خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه ... difari.blog.ir/post/781‎Cached15 ا کتبر 2016 ... طرز تهیه و فوت و فن های خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان با رب ازگیل را آماده کرده ... طرز تهیه انواع فسنجان با گوشت مرغ و گوسفند مجلسی و خوشمزه | ساتین saten.ir/88153/آموزش-انواع-فسنجان-و-نکاتی-برای-خوشمز/‎Cached Similar24 نوامبر 2016 ... گردو و رب انار از ویژگی های یک خورشت فسنجان اصیل است . ... غذای سالم طرز تهیه فسنجان شمالی طرز تهیه خورش فسنجان شام خوشمزه اموزش انواع خورش آموزش ... در تهیه یک خورش جا افتاده معمولا کم آب بودن و به روغن افتادن خورش مهم است . ... به طور کلی فسنجان غذایی هست که با تجربه میشه فوت و فن هاش رو یاد گرفت ولی ... آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه با گوشت و مرغ parsiyab.com/r/IzBtZXBhdG9naF4wNjc2Ny9mZXNlbmphbi8=‎Cachedآموزش آشپزی و دستور پخت خورشت فسنجان جا افتاده و خوشمزه ... محسوب می شود که فوت و فن های بسیاری دارد و با تجربه کردن میشود خورشت خوشمزه تری تهیه کرد ، توجه ... رمز و راز یک خورش فسنجان جا افتاده و خوشمزه - سفره خونه sofrehkhune.com/...های.../6264-رمز-و-راز-یک-خورش-فسنجان-جا-افتاده-و-خوشمزه‎Cached Similarدستور تهیه مرغ این عکس. رمز و راز و فوت و فن کوزه گری یک خورش فسنجان جا افتاده و خوشمزه ... گردو و رب انار از ویژگی های یک خورش فسنجان اصیل است . خورش ... فوت و فن‌های پخت یک خورشت فسنجان خوشمزه - نیک صالحی www.niksalehi.com/.../فوت-و-فن‌های-پخت-یک-خورشت-فسنجان-خوشمز.html‎Cachedخورش فسنجان از خورش‌های خوشمزه و سنتی ایران است. خورشی که از گردو یا مغزهای دیگر مثل فندق، پسته و بادام تهیه می‌شود. در این خورش از گوشت قرمز تکه‌ای یا چرخ‌کرده و ...