مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟

[ad_1]

 


سلب اعتماد نکنید
وقتی کودک‌تان رازی را به شما می گوید، یعنی او به شما کاملا اعتماد دارد، پس شما باید حافظ امین این اعتماد باشید و به هیچ قیمتی اجازه ندهید این اعتماد از بین برود. اگر راز او را به دیگران، حتی اگر به همسرتان، بگوئید مطمئن باشید او دیگر به شما اعتماد نمی‌کند و حرف‌های مهمش را برای همیشه از شما پنهان خواهد کرد. البته کاملا طبیعی است که پدر و مادر درباره مشکلات فرزندشان با یکدیگر گفتگو و مشورت کنند، اما این گفتگوها نباید به گونه‌ای باشد که کودک اعتمادش را از دست داده و فکر کند این کار به معنای فاش کردن راز او بوده است. کودکان باید در همان سال‌های اولیه کودکی، این موضوع را به خوبی درک کنند که اگر رازهای دیگران را فاش کنند، هیچ کس به آنها اعتماد نخواهد داشت و در مقابل، اگر محرم اسرار باشند، مورد اعتماد دیگر دوستان و آشنایان خواهند بود.

با کودک بازی رازداری کنید
نقش بازی را در آموزش و تفهیم اطلاعات بسیار مهم و جدی بدانید. در قالب بازی، با آرامش، می‌توانید به کودک اطلاعات بدهید و رازداری را به او بیاموزید، مثلا چیزی را در مکانی پنهان کنید که فقط شما و کودک مطلع باشید، سپس از کودک بخواهید در مورد آن به کسی چیزی نگوید چرا که این یک راز است. اگر کودک توانست چند ساعت به کسی چیزی نگوید او را تشویق کنید و بگوئید: «آفرین بر تو که توانستی این راز را به خوبی حفظ کنی، این هم جایزه شما (جایزه می‌تواند تشویق کلامی، اسباب بازی، رفتن به پارک، خرید بستنی و تنقلات، رفتن به یک مهمانی و ... باشد)»

سنجیدگی رفتار فرزندتان را باور کنید
به فرزندتان اعتماد داشته باشید و به او گوشزد کنید که می‌دانید و یقین دارید که او بسیار باهوش است و می‌تواند در مواقع اضطراری بسیار خوب رفتار کند.

 

همواره به یاد داشته باشید، هرگز شایسته نیست از ترس این که کودک‌تان ممکن است اطلاعات خانوادگی را فاش کند، او را در فقر اطلاعاتی نگاه دارید بلکه همواره در نظر داشته باشید که شرایط غیر قابل پیش بینی و اضطراری وجود دارد که مدیریت آن از دستتان خارج است. بی‌تردید آموزش کارهایی که نباید انجام شوند، بسیار سخت است زیرا ضمیر ناخوداگاه کلمات منفی مانند «نکن و نگو» را به خوبی نمی تواند تجزیه و تحلیل کند، بنابراین برای آموزش هرگز نباید از افعال منفی استقاده کنید مثلا به جای کاربرد جملات منفی مانند «من مطمئنم که مثل همیشه این بار هم نمی توانی جلوی زبانت را نگه داری یا عادت به خبرچینی داری و همیشه حرف نسنجیده می‌زنی» و... بهتر است به کودک‌تان بگوئید:«من می‌دانم اگر کسی راجع به خانواده از تو سوال کند، به او خواهی گفت: من اطلاعات زیادی ندارم، بهتر است از مامان و بابام بپرسید».

 

چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ 

 

توصیه می‌شود پیوسته عزت نفس و خودباروی فرزندتان و روحیه رازداری او را به طرق مختلفی چون قصه گویی، نمایشنامه، فیلم و کارتون‌های مفید و سالم تقویت کنید، چه بسا اگر فرزندتان را به خاطر آنچه که به خوبی یادگرفته یا در آن توانمند شده است تحسین کنید، او احساس امنیت شخصی کرده و تلاش می‌کند هرگز مرتکب خطای عمدی نشود.  

نیاز به جلب توجه او را اقناع کنید
برخی از کودکان برای جلب توجه دیگران بخصوص والدین شان اقدام به افشای راز می‌کنند، در حالی که هرگز هدف‌شان آبروریزی و یا انتقام از پدر و مادرشان نیست، درچنین شرایطی بهتر است برای کسب اعتماد به نفس و جلب توجه از طریق مثبت این کودکان تلاش نمود. اگر به کودک هنرهای مثبت چون توانایی ورزش، نقاشی، داستان گویی و... را یاد بدهید، هیچ گاه او این انگیزه را پیدا نمی کند که از طریق منفی توجه دیگران را به خود جلب کند. از سوی دیگر توجه به کودک در زمان‌ها و مکان‌های مختلف باعث خنثی شدن انگیزه منفی جلب توجه از طریق افشای راز می‌شود.

 

اگر در شرایط عادی نه به هنگام خبرکشی، به کودک خود توجه کنید، او را تشویق کنید، در آغوش بگیرید، بوس و نوازشش کنید و...  کودکتان روحیه آرام، سالم و طبیعی پیدا می کند که نیازی به جلب توجه نمی‌بیند.

کودک را تحقیر نکنید
مراقب حفظ آبروی کودک هنگام خبر چینی باشید، هرگز کودک را بخاطر این رفتار ناپسندش، تهدید، توبیخ، تحقیر و تنبیه فیزیکی نکنید. تمامی این حرکات باعث می‌شود کودک کینه‌تان را به دل بگیرد و بخاطر انتقام هم شده، این رفتارش را شدت دهد.

 

مثلا اگر جلوی دیگران خبر شما را بازگو می‌کند، خشونت به خرج ندهید، او را خورد و تحقیر نکنید، دست او را نکشید، فحش ندهید، بیرونش نکنید و یا به دروغگویی متهمش نکنید.

از دیگران کمک بخواهید
از اطرافیان خود خواهش کرده و به آنها سفارش کنید وقتی کودکتان افشای راز می‌کند، او را تحویل نگیرند و به حرف‌هایش گوش ندهند. اگر کودک جایی برای این کار پیدا نکند، حتما برای ترک آن تشویق می‌شود.

با او صحبت کنید
اگر پیش کودک خود اعتبار و ابهتی دارید، بهتر است بعد از ارتکاب این خطا، در زمانی مناسب و در یک مکان خلوت، بدون عصبانیت و از سر دلسوزی و نصحیت، با کمال احترام و صمیمیت در مورد احساسات و نگرش خود راجع به این رفتار کودک صحبت کنید. مثلا به او بگوئید: از کار دیروزش بسیار دلخور و ناراحت هستید، و در صورت تکرار آن ممکن است چند ساعتی با او حرف نزنید.

کودک را تنبیه کنید
حواس تان باشد به هنگام ارتکاب خطا به کودک نگویید:«دیگه مامانت/بابات نیستم، دیگه دوست ندارم، دیگه از چشمم افتادی و...» تمامی این جملات امنیت روانی کودک را تهدید می‌کند.

شخصیت کودک را از رفتار کودک جدا کنید، هیچ گاه از خود کودک ابراز تنفر و ناراحتی نکنید بلکه بهتر است از کار زشت او ابراز انزجار و تنفر کرده و تنبیه و توبیخش کنید. مثلا بگویید:«من تو را خیلی دوست دارم ولی از این کارت خیلی ناراحت شدم چون راز خانه را پیش خاله‌ات گفتی، بسیار دلگیر  شدم».

 

اگر کودک همچنان به ارتکاب این عمل زشتش ادامه داد، تنبیه به شیوه محروم سازی را در مورد او اجرا کنید. به او بگویید:«چون دیروز این کار زشت را انجام دادی و راز خانه را برای دیگران تعریف کردی، تا دو روز حق نداری بازی رایانه کنی»؛ بدون پرخاش و عصبانیت بازی‌های او را از مقابل چشمانش بردارید، سعی کنید مرعوب گریه و التماس‌های بسیارش نشوید، با مهربانی با او مخالفت کنید و قاطعانه به او بگوئید:«قبلا به تو هشدار داده بودم، چون گوش به حرف ندادی، این محرومیت می‌شود نتیجه کارت! 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان


عبارات مرتبط با این موضوع

تربیت کودک آکابانوکودک را وادار به حضور در جمع نکنید مشکلات رفتاری کودک خردسال نقش کدامیک از والدین در بایسته‌های اخلاقی همسران و نقش آن در تربیت فرزندانچکیده این مقاله، با رویکرد تحلیلی و نظری به بررسی بایسته‌های اخلاقی همسران و آثار آن لیست اسامی قرانی و مذهبی صفحه دوستای عزیز این لیستو از سایت زیر نوشتم شاید به بعضی از دوستان کمکی کرده باشم پیش دبستانی و مهد کودک مهتابپدر و مادر عزیز آیا برای تربیت فرزندانتان دانشی آموخته‌اید؟ یا مهارتی کسب نموده‌اید؟سلام یکسری اسم خیلی خوشگل برای نی نی ها …سلام یکسری اسم خیلی خوشگل برای نی نی ها پیداکردم گفتم استفاده کنیدچرا این مردم با کوبیدن بینی سلام می دهند؟ …جدیدترین اخبار گوناگون را در تابناک با تو از دست ندهید در این سایت شما هر روز گزید از قادسیه تا منی آن روز که رفتند حریفان پی هر کار زاهد سوی مسجد شد و من جانب خمارخانم ها برخورد درست با مرد زندگیتان را بیاموزیدخانم ها برخورد درست با مرد زندگیتان را بیاموزید خانم ها برخورد درست با مرد زندگیتان فروردین همه چیز در مورد کودکانشکل‌گیری شخصیت کودکان تا حد زیادی موروثی است و از والدین به ارث می‌رسد اما تا حدودی اخبار روابط عمومی مقالات روابط عمومیبا توجه به نقش فراگیر و عمیق روابط عمومی‌ها در سازمانها، شرکتها و تأثیرگذاری آنها چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ نقش بازی را در آموزش و تفهیم چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم کامل خبر در پایگاه خبری فردا چگونه کودکی رازدار تربیت چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ نقش بازی را در آموزش و تفهیم چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم چگونه کودکی رازدار تربیت چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ بلاغ مازندران مهر مادری در ورزش رزمی بلاغ مازندران مهر مادری در ورزش رزمی بلاغ مازندران مهر مادری در ورزش رزمی طراحی مبلمان هنری گسترده است که زیبایی طراحی مبلمان هنری گسترده است که زیبایی طراحی مبلمان هنری گسترده است که زیبایی چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ محبوب ها نقش بازی را در آموزش و تفهیم اطلاعات بسیار مهم و جدی بدانید در قالب بازی، با آرامش، می چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ آکا نقش بازی را در آموزش و تفهیم اطلاعات بسیار مهم و جدی بدانید در قالب بازی، با آرامش، می بلاغ مازندران چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ حسینی قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ چگونهکودکی جمع‌آوری از ما، انتخاب از شما کنسرت، پارتی، همایش، فیلم، تئاتر و اخبار چگونه کودکانی با شخصیت تربیت کنیم؟ چگونه کودک را با شخصیت کودکی که نام و لقب خود را بپسندد همواره احساس برتری چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ نقش بازی را در آموزش و تفهیم چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ نقش بازی را در آموزش و تفهیم اطلاعات بسیار مهم و جدی بدانید چگونه کودکی مودب تربیت کنیم کودکان و والدین تعلیم و تربیتچگونه کودکی مودب تربیت کنیم چگونه کودکی مودب تربیت کنیم



لینک منبع :چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟

چگونه کودکی راز دار تربیت کنیم؟ - بیتوته www.beytoote.com/baby/behavior-baby/children3-privacy.html‎Cached Similarدر قالب بازی , با آرامش، می توانید به کودک اطلاعات بدهید و رازداری را به او بیاموزید. کودکم راز داری نمی داند، صحبت های من و پدرش و هر آنچه را که در خانه اتفاق می افتد، به ... Images for چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم - onvansho onvansho.ir/result/چگونه-کودکی-رازدار-تربیت-کنیم.html چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم چگونه با کودک لجباز برخورد . تربیت کودکان اگر کودکی در خانواده به در صورتی که اگر والدین در مورد تربیت جنسی کودکانشان . چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ - سرخط www.sarkhat.com/fa/group/چگونه-کودکی-رازدار-تربیت-کنیم-zdxwgp/ نقش بازی را در آموزش و تفهیم اطلاعات بسیار مهم و جدی بدانید. در قالب بازی، با آرامش، می‌توانید به کودک اطلاعات بدهید و رازداری را به او بیاموزید، مثلا چیزی را در مکانی ... چگونه رازداری را به کودکان آموزش دهیم؟ | اقتصاد آنلاین www.eghtesadonline.com/...تربیت.../159333-چگونه-رازداری-را-به-کودکان-آموزش-دهیم‎Cached20 نوامبر 2016 ... حورا چیت‌ساز با بیان این‌که آموزش رازداری به کودکان مانند آموزش هر مهارت اخلاقی دیگری ... نباید کودک را تحریک کنیم که راز بقیه را برای ما فاش کند. چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم www.airvideo.ir/search/چگونه_کودکی_رازدار_تربیت_کنیم‎Cachedدانلود چگونه بچه های باهوش تری تربیت کنیم؟ ... دانلود چگونه کودکان باهوش تری تربیت کنیم (فیلم) ... دانلود دوست های رازدار ( ولی ببینی میترکی حتما ببینید). به چه صورت کودکی رازدار تربیت کنیم؟ (2 عکس) - سرزه www.serze.com/صورت-کودکی-رازدار-تربیت-کنیم-عکس-2249228/‎Cached13 نوامبر 2016 ... چگونه کودکی رازدار تربیت کنیم؟ نقش بازی را در تعلیم و تفهیم اطلاعات بسیار مهم و جدی آگاهی بدارید. راهکارهایی برای تربیت و رشد کودکان رازدار - بیست ستون www.bistsotoon.com/.../راهکارهایی-برای-تربیت-و-رشد-کودکان-رازدار‎Cached5 دسامبر 2015 ... با خبرچینی کودکان چیکار کنیم ؟ ... راهکارهایی برای تربیت و رشد کودکان رازدار. چاپ مطلب بازدید ... موضوع : تربیت فرزندان عاشقانه های مشترک ... اخبار تربیت - جدیدترین و آخرین اخبار تربیت | شهرخبر www.shahrekhabar.com/tag/تربیت اخبار تربیت, آخرین خبر های تربیت. ... کودکان در کانون اصلاح و تربیت چه وضعیتی دارند؟ 7 روز پیش. شریان ... چگونه می‌توانیم کودک را رازدار تربیت کنیم. رمزهای آموزش رازداری به کودکان - محمدامین، یه گل پسر aminnaz.niniweblog.com/.../رمزهای-آموزش-رازداری-به-کودکان.html‎Cached24 نوامبر 2015 ... فکرکردم چیزایی که در زمینه تربیت پسرم لازمم می شه به اشتراک ... برای جدایی اتاق‌خواب کودک از والدین چه زمانی و چگونه باید عمل کنیم؟ ... برخی افراد از دوران کودکی رازداران خوبی بوده‌اند و برخی دیگر فقط در همان ... ما در اینجا می‌خواهیم در رابطه با راز و رازداری کودکان با فاطمه بروک روان‌شناس حوزه کودک گفتگو کنیم: .