مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

خاصیت سنبل هندی

[ad_1]

 

با دلگرم همراه باشید تا با خاصیت سنبل هندی همراه باشید.

 

خواص سنبل هندی

خواص سنبل هندی

 

سنبل هندی از کجا آمده است؟


سنبل هندی همان‌گونه که از اسمش مشخص است بومی هند و سریلانکا است. این گیاه در مناطق گرم و استوایی رشد می‌کند. عطر و بوی این گیاه که ارتفاع آن به 1.50 متر می‌رسد شبیه بوی لیموترش است.

از این گیاه به‌صورت دم‌کرده، جوشانده و همچنین عصاره‌ی روغنی استفاده می‌شود. سنبل هندی ضدباکتری، ضداسپاسم، ضدسلولیت، ضد استرس و ضدخستگی است.

گیاهی است چند ساله نازک، با برگ طولانی است که بومی بسیاری از کشورهای آسیایی است. همانطور که از نامش پیداست، سنبل هندی بویی مثل بوی لیمو دارد، اما طعم آن خفیف تر و شیرین تر از لیمو است . این گیاه در غذاهای مختلف آسیایی به عنوان طعم دهنده به دلیل عطر و طعم قوی آن استفاده می شود.

سنبل هندی منبع خوبی از ویتامین های A و C، فولات، اسید فولیک، منیزیم، روی، مس، آهن، پتاسیم، فسفر، کلسیم و منگنز می باشد. همچنین دارای ویتامین B است.سنبل هندی در درمان های جایگزین یا مکمل برای طیف گسترده ای از بیماریها مفید است.

بسیاری از خواص دارویی مفید از جمله ضد درد، ضد التهاب، ضد افسردگی، ضد تب، ضد عفونی کننده، ضد باکتری، ضد قارچ، ضد نفخ، مدر، تب بر، آرام بخش، و خواص ضد سرطانی دارد.برگ، ساقه و غده سنبل هندی در درمان های مختلف استفاده می شود. سنبل هندی تازه و خشک به راحتی در بازار در دسترس است. همچنین می توانید از اسانس سنبل هندی استفاده کنید.چای سنبل هندی که اغلب بعنوان داروهای خانگی برای مسائل گوناگون سلامت و بهداشت استفاده می شود. شما می توانید یک قاشق چای خوری از سنبل هندی تازه یا خشک را در یک فنجان آب گرم به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید. هر گونه شیرین کننده را میتوانید بریزید همچنین می توانید از چای کیسه ای این گیاه استفاده کنید.

 

 

خواص سنبل هندی

 

خواص سنبل هندی

 

فواید سنبل هندی

 

سنبل هندی برای هضم غذا

 

دم‌کرده‌ی سنبل هندی به تسکین و رفع مشکلات گوارشی کمک می‌کند. این گیاه خاصیت ضداسپاسم دارد و با اسپاسم معده و روده‌ها مقابله می‌کند و باعث کاهش نفخ می‌شود. سنبل هندی ضدانگل است و توصیه می‌شود در پایان شهریور بعد از مصرف میوه‌های تابستانی مصرف شود.

می‌توانید یک قاشق مرباخوری برگ گیاه سنبل هندی را با یک فنجان آب جوش به مدت چند دقیقه دم کنید. چای را صاف کرده و بعد از غذا میل کنید تا هضم غذا با سهولت انجام شود. توجه داشته باشید که مصرف این گیاه برای خانم‌های باردار، شیرده و همچنین کودکان زیر ٣ سال ممنوع است.

 

سنبل هندی برای مقابله با تب و آنفلوانزا

 

سنبل هندی به دلیل دارا بودن خواص آنتی باکتریال در درمان آنفلوانزا و تب موثر عمل می‌کند. این گیاه همچنین خواص ضدالتهابی دارد. در صورت داشتن تب، سرفه و علائم دیگر آنفلوآنزا می‌توانید روزانه از دم‌کرده‌ی این گیاه استفاده کنید. برای هر قاشق مرباخوری برگ این گیاه یک فنجان آب جوش بریزید و اجازه دهید.

به مدت چند دقیقه دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزانه 3 فنجان از این دم‌کرده میل کنید تا علائم بیماری‌تان بهبود یابد. درصورتی‌که بهبودی در علائمتان ظاهر نشود حتماً به متخصص مراجعه کنید. اگر باردار یا شیرده هستید نباید از این گیاه استفاده کنید. مصرف سنبل هندی برای کودکان زیر 3 سال نیز توصیه نمی‌شود.

 

یک قطره سنبل هندی برای قطع خونریزی

 

عصاره‌ی روغنی گیاه سنبل هندی باعث بند آمدن خون می‌شود و به همین دلیل برای بریدگی و خراش ناشی از اصلاح، زخم‌های جزئی و غیره موثر است. این گیاه همچنین ضدعفونی‌کننده است و با میکروارگانیسم‌های عفونت‌زا مقابله می‌کند. یک قطره از عصاره‌ی روغنی این گیاه را به‌طور مستقیم روی بریدگی بریزید. استفاده از این عصاره‌ی روغنی برای خانم‌های باردار، شیرده و کودکان مورد منع مصرف دارد.

 

سنبل هندیسنبل هندی: ضداسترس

 

سنبل هندی به دلیل دارا بودن خواص آرام‌بخشی و تأثیر آن روی سیستم عصبی شهرت زیادی دارد. بنابراین این گیاه برای افراد مضطرب و تحت استرس و افرادی که بدخوابی دارند مفید است. مصرف یک فنجان چای این گیاه بعد از غذا برای داشتن خوابی راحت و کاهش استرس مفید است.

 

سنبل هندی برای کاهش قند و چربی خون

 

این گیاه باعث کاهش قند خون می‌شود در نتیجه برای دیابتی‌ها مفید است. علاوه بر این، این گیاه به جذب کلسترول از روده کمک می‌کند و کلسترول خون را کاهش می‌دهد.

خوشبختانه میزان بالای پتاسیم موجود در سنبل هندی به تنظیم فشارخون کمک می‌کند. مصرف روزانه یک فنجان چای هندی برای تنظیم فشارخون و کنترل چربی و قند خون موثر است. می‌توانید در خصوص مصرف چای این گیاه و همچنین مکمل‌های آن با پزشکتان مشورت کنید.

 

سنبل هندی برای مقابله با درد مفاصل

 

این گیاه تأثیر خوبی در بهبود و تسکین دردهای عضلانی و مفصلی دارد. سنبل هندی خواص مسکنی و ضدالتهابی دارد و برای مقابله با دردهای آرتریت و روماتیسم مفید است. این گیاه برای تسکین پیچ‌خوردگی، تاندینیت و کشیدگی عضلانی موثر است.

 

خواص لاغری سنبل هندی

 

همان‌طور که گفتیم سنبل هندی برای هضم راحت غذا، کاهش نفخ و گاز معده مفید است. اگر احساس می‌کنید شکمتان نفخ کرده و بزرگ شده است می‌توانید به این گیاه اعتماد کنید. علاوه بر این سنبل هندی خواص دیورتیک نیز دارد. بنابراین می‌توانید هر سال یک تا 2 مرتبه یک دوره‌ی کوتاه سم‌زدایی از بدن با این گیاه و آب‌میوه‌ها و سبزیجات تازه داشته باشید.

به این ترتیب سموم و مواد زائد از بدنتان دفع شده و چند قدم به کاهش وزن نزدیک‌تر می‌شوید. بهتر است با عطار یا داروساز مشورت کنید و متناسب با وزنی که دارید و یا می‌خواهید کم کنید از این گیاه استفاده کنید. در حالت کلی میزان مصرف چای آن همانی است که برای هضم راحت غذا ذکر شده است.

 

سنبل هندی برای کاهش سلولیت سنبل هندی

 

سلولیت همان تجمع بدشکل چربی است که در برخی از نواحی بدن مانند ران‌ها، شکم، پهلوها، پشت ساق پا، پشت بازوها، داخل ران‌ها و حتی روی زانوها نیز دیده می‌شود. معمولاً 90 درصد خانم‌ها با این مشکل درگیر هستند. متأسفانه زمانی که سلولیت‌ها شکل بگیرند کار چندانی برای رفع آن‌ها نمی‌شود انجام داد. اما با کاهش وزن، ورزش، ماساژ و کاهش مصرف چربی و نمک و غیره می‌توان حجم آن را کاهش داد.

ماساژ این سلولیت‌ها با عصاره‌ی روغنی سنبل هندی یکی از روش‌های مناسب برای کاهش حجم سلولیت‌ها است. برای این کار 2 قطره عصاره‌ی روغنی سنبل هندی را در ظرفی ریخته و یک قاشق غذاخوری روغن پایه مانند روغن‌زیتون، روغن بادام شیرین و یا روغن گریپ‌فروت به آن اضافه کنید. می‌توانید شب‌ها بعد از دوش این روغن ماساژ را به نواحی سلولیت، زده و ماساژ بدهید.

 

فایده برای تازه مادران


سنبل هندی برای مادران جدید که به نوزادان خود شیر مادر میدهند بسیار سودمند است. . خواص ضد میکروبی و ضد باکتری آن به از بین رفتن عفونت در نوزادان کمک میکند.مادران شیرده می توانند هر روز یک تا دو فنجان چای سنبل هندی بنوشید.توجه: سنبل هندی در دوران بارداری باید اجتناب شود.


از بین بردن افسردگی


خواص ضد افسردگی سنبل هندی افسردگی را درمان میکند. شاخ و برگ گیاهان آن سروتونین، یک ماده شیمیایی در مغز است که باافسردگی مبارزه میکند . سنبل هندی اضطراب را تسکین می دهد، اعتماد به نفس را افزایش میدهد، و منجر به افزایش قدرت ذهنی میشود. سنبل هندی همچنین حاوی آرام بخش بر ذهن و بدن شناخته شده است. همچنین باعث خواب راحت میشود.نوشیدن یک فنجان چای سنبل هندی، هر زمان که افسرده و یا عصبانی هستید توصیه میشود.


کاهش بوی بد بدن


روغن سنبل هندی در شکل رقیق به عنوان یک دئودورانت موثر کار می کند. در واقع، کارشناسان زیبایی روغن سنبل هندی را بسیار موثرتر از بسیاری از مواد ضد عرق مصنوعی موجود در بازار معرفی کردند.عنصر شیمیایی اصلی موجود در سنبل هندی سیترال، که معطر است.

علاوه بر این، دارای خواص ضد میکروبی و ضد باکتری است که به کنترل تعریق بیش از حد و از بین بردن و یا مهار میکروارگانیسم ها که باعث بوی بدن میشود کمک میکند. علاوه بر این، سنبل هندی باعث سوزش پوست نمی شود و یا آلرژی پوست را تشدید نمیکند.۱۰. پوست را سالم نگه میدارد.


سنبل هندی نیز برای پوست شما مفید باشد. این می تواند به کاهش مشکلات پوست های مختلف، منافذ بزرگ و عفونت های قارچی کمک کند.با توجه به خواص ضد باکتریایی، ضد عفونی کننده و ضد قارچ آن، سنبل هندی رشد باکتری یا میکروبی حد بر روی پوست کمک می کند. این به نوبه خود کمک می کند که پوست شما عاری از عفونت و همچنین مشکلات مربوط به کاهش ناشی از عفونت باکتریایی یا قارچی شود. به علاوه، ترشحات چربی را محدود می کند.


روغن سنبل هندی را با آب و یا پا روغن زیتون، قبل از استفاده رقیق کنید.در یک فنجان روغن زیتون مخلوط نصف فنجان سنبل هندی تازه قطعه قطعه برای پنج دقیقه حرارت دهید. بعد از سرد شدن به پوست بزنید
به طور خلاصه، برای لذت بردن از این فواید سنبل هندی، روزانه ۱-۲ فنجان چای سنبل هندی بنوشید. با این حال، اگر شما باردار یدو یا دارو مصرف میکنید با پزشک مشورت کنید.

 

خواص سنبل هندی

 خواص سنبل هندی

گردآوری شده ی مجله ی اینترنتی دلگرم

مرجان امینی

+ 1
مخالفم - 0

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

چهارده خاصیت بی نظیر لیمو ترش ایران نازاگرچه با خاصیت لیمو آشنا هستید بازهم در این مطلب به گوشه ای از خواص این خوراکی بسیار خواص جوز هندی، فواید جوز هندی، خواص دارویی جوز هندی …خواص جوز هندی جوز هندی را می توان یکی از خوشمزه ترین و تندترین چاشنی ها دانست که خیلی خاصیت ضد استرسی بادرنجبویهخواص دارویی بادرنجبویه خاصیت گیاه بادرنجبویه گیاه بادرنجبویهفواید گیاه بادرنجبویه خواص درمانی سنبل الطیب خواص درمانی سنبل الطیب علف گربه سنبل الطیب گیاهی است علفی و چند ساله که ساقه آن به خواص شلغم چیست، خاصیت شلغم، فواید شلغم آکاخواص سبزیجاتخواص شلغم آنقدرخواص شلغمخواص دارویی شلغمفواید شلغمخاصیت شلغمشلغم در بهار نارنج ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزادبهارنارنجبهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی‌های فصلی خردل چاشنی ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزادخردلچاشنیخَردَل، نوعی ادویه است که از دانه‌های گیاه خردل بدست می‌آید برای تهیه این چاشنی نسخه سنتی برای سلامت کبد ریشه و برگ گیاه دارای خاصیت اشتهاآور، ادرارآور، ملین، کمک‌کننده به هضم غذا، کاهنده با خواص دمنوش گیاهی آشنا شویدمرجع تخصصی در زمینه بیماری ام اس بحث پیرامون بیماری و راه های درمان بیماری ام اسعطاری خراسانی قرص کمر چیستقرص کمر چیست ؟ با توجه به اینکه داروهای ضد درد موجود داروهای ضد التهاب غیر چهارده خاصیت بی نظیر لیمو ترش ایران ناز لیمو خاصیت ضدباکتریایی، ضدویروسی، تقویت کننده سیستم دفاعی بدن، کاهش دهنده وزن، هضم کننده و خواص جوز هندی، فواید جوز هندی، خواص دارویی جوز هندی آکا خواص جوز هندی جوز هندی را می توان یکی از خوشمزه ترین و تندترین چاشنی ها دانست که خیلی ها خاصیت ضد استرسی بادرنجبویه خواص دارویی بادرنجبویه خاصیت گیاه بادرنجبویه گیاه بادرنجبویهفواید گیاه بادرنجبویه استرس خواص درمانی سنبل الطیب خواص درمانی سنبل الطیب علف گربه سنبل الطیب گیاهی است علفی و چند ساله که ساقه آن به طور خواص شلغم چیست، خاصیت شلغم، فواید شلغم آکا خواص سبزیجاتخواص شلغم آنقدرخواص شلغمخواص دارویی شلغمفواید شلغمخاصیت شلغمشلغم در طب بهار نارنج ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد بهارنارنج بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی‌های فصلی و خردل چاشنی ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد خردلچاشنی مشارکت‌کنندگان ویکی‌پدیا، « »، ویکی‌پدیای انگلیسی، دانشنامهٔ آزاد بازیابی در ۱۵ اوت ۲۰۱۱ نسخه سنتی برای سلامت کبد ریشه و برگ گیاه دارای خاصیت اشتهاآور، ادرارآور، ملین، کمک‌کننده به هضم غذا، کاهنده قند خون با خواص دمنوش گیاهی آشنا شوید مرجع تخصصی در زمینه بیماری ام اس بحث پیرامون بیماری و راه های درمان بیماری ام اس عطاری خراسانی قرص کمر چیست قرص کمر چیست ؟ با توجه به اینکه داروهای ضد درد موجود داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی خاصیت سنبل الطیب



لینک منبع :خاصیت سنبل هندی

سنبل هندی گیاهی ضداسترس - بیتوته www.beytoote.com/health/cure.../hyacinth2-properties-hindi.html‎Cached Similarخواص گیاه سنبل هندی خواص دارویی سنبل هندی کاهش قند و چربی خون,بالا بودن قند و چربی خون,سنبل هندی,خواص سنبل هندی,خاصیت سنبل هندی,خواص درمانی سنبل هندی ... 10 فایده درمانی سنبل هندی - مجله پزشکی دکتر سلام www.hidoctor.ir/47304_10-فایده-درمانی-سنبل-هندی.html/‎Cached Similar29 ا کتبر 2014 ... همچنین دارای ویتامین B است.سنبل هندی در درمان های جایگزین یا مکمل برای طیف گسترده ای از بیماریها مفید است. بسیاری از خواص دارویی مفید از جمله ... خاصیت سنبل هندی - مجله اینترنتی دلگرم www.delgarm.com/health/herbal-and.../150278-فواید-سنبل-هندی‎Cached21 نوامبر 2016 ... خاصیت سنبل هندی:همه چیز در مورد سنبل هندی با دلگرم همراه باشید تا با خاصیت سنبل هندی همراه باشید. خواص بی نظیر سنبل هندی - آکا www.akairan.com/health/tebsonati.../2015623183651.html‎Cached Similar24 ژوئن 2015 ... سنبل هندی به دافع پشه بودن شهره است اما این گیاه برای تسکین آرتریت,رفع اختلالات گوارشی,کاهش تب,رفع استرس و خستگی و غیره نیز مؤثر ... Images for خاصیت سنبل هندی گیاه جادویی «سنبل هندی» | نیک و نو www.nikono.org/?p=1606‎Cachedسنبل هندی برای پوست شما مفید است. این گیاه می‌تواند به کاهش مشکلات پوست‌های مختلف، منافذ بزرگ و عفونت‌های قارچی کمک کند. با توجه به خواص ضد باکتریایی،... معجزه سنبل هندی : - مامانم mamanam.com/traditional-medicine/135-معجزه-سنبل-هندی‎Cachedگیاه سنبل هندی دارای روغن های ضروری مفید و متعددی، مواد شیمیایی، مواد معدنی و ویتامین ها است که از لحاظ خواص آنتی اکسیدان و جلوگیری از بیماری شناخته شده اند. سنبل هندی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/سنبل_هندی‎Cached Similarسُنبُل هندی روغن معطری است که از گیاهی از خانواده سنبل کوهی ترشح می‌شود. اصل این گیاه از هندوستان، نپال و تبت آورده شده است. از ریشه و ساقه پرزدار سنبل عطری خارج ... خاصیت گیاه سنبل هندی | تک فان www.bertakfun.com/tag/خاصیت-گیاه-سنبل-هندی/‎Cachedسنبل هندی,پزشکی و سلامت,خواص سنبل هندی,خواص درمانی سنبل هندی,بالا بودن قند و چربی خون,خاصیت گیاه سنبل هندی,خواص گیاه سنبل هندی,خواص دارویی سنبل هندی ... سنبل هندی گیاهی ضداسترس | | روزنامه پزشکی ایران www.iran.pezeshk.us/archives/66620‎Cachedدم‌کرده‌ی سنبل هندی به تسکین و رفع مشکلات گوارشی کمک می‌کند. این گیاه خاصیت ضداسپاسم دارد و با اسپاسم معده و روده‌ها مقابله می‌کند و باعث کاهش نفخ می‌شود.