مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

اشتباهات رایج والدین در تربیت کودک

[ad_1]

پنج کار که به‌عنوان پدر یا مادر هرگز نباید انجام دهید؛

parents-and-kids

اگر میخواهید برای فرزند خود بهترین پدر و مادر دنیا باشید بهتر است برخی از اشتباهات رایج والدین در تربیت فرزندان خود را انجام ندهید.

به گزارش آلامتو و به نقل از سپیده دانایی؛ همه ما ایده‌هایی درباره رفتار با نوزادان و کودکانمان داریم؛ اما وظیفه والدین، آموختن درباره شیوه‌های تربیت کودکان است. یکی از مشکلات در تربیت کودک، غلبه باور عمومی بر یافته‌های تحقیقی روان‌شناسان در رفتار والدین است. والدین به این دلیل که سالیان سال اغلب مردم به یک ایده تربیتی در رفتار با کودک اعتقاد داشته‌اند، خود را به آن متعهد می‌دانند؛ در حالی که یافته‌های تحقیقی جدید روان‌شناسان ممکن است از بی‌اعتباری یا حتی پرهزینه بودن آن رفتار حکایت کند. این پنج کار، نمونه‌هایی از این ایده‌ها هستند که والدین در اغلب کشورهای دنیا از آن به‌عنوان رفتارهای رایج در تربیت کودک استفاده می‌کنند؛ پنج کاری که اغلب روان‌شناسان به‌خصوص روان‌شناسان کودک بر انجام ندادن آنها تأکید کرده‌اند. البته یادتان باشد برای اینکه رفتار شما خالی از این پنج مورد شود، به زمان نیاز دارید.

این پنج مورد همهٔ رفتارهایی نیست که شما به‌عنوان یک والد ممکن است به اشتباه انجام دهید. رفتارهای بسیار زیاد دیگری نیز در تربیت اغلب والدین وجود دارد که نیاز به اصلاح دارد؛ اما این پنج مورد مهم‌ترین آنهاست که بیشتر والدین از آنها استفاده می‌کنند.

والدینی که معتقدند در صورتی که به بچه‌شان غذا ندهند او غذا نمی‌خورد، آیا تا به حال برای چند روز این کار را امتحان کرده‌اند؟ یا تنها در یک یا دو موقعیت که با این ادعای کودکشان مواجه شده‌اند، جا زده‌اند و دوباره خودشان وظیفه غذادادن را به عهده گرفته‌اند؟

آیا به کودکم اجازه دهم پیش من بخوابد؟ هرگز!

چند وقت پیش در خبری اعلام شد، مادری که فرزند ۳ساله‌اش را پیش خود خواباند، بر اثر افتادن روی کودک موجب خفگی او شد. این اتفاق وحشتناک است. اما توصیه اکید روان‌شناسان برای اجازه ندادن به کودک برای خوابیدن پیش والدینش تنها به دلیل این پیامدها نیست. دلایل روان‌شناختی و تربیتی بسیار زیادی نیز در این باره وجود دارد. یکی از مهم‌ترین این دلایل، استقلال نیافتن کودک خواهد بود. البته یکی از مهم‌ترین موارد که باید مورد توجه قرار دهید، این است که منظور از این بچه‌ها، کودکان بالای دو سال هستند. کودکان زیر دوسال باید در تختی که کنار تخت والدین‌شان قرا دارد بخوابند تا در صورتی که خطری آنها را تهدید کرد، بتوانند سریع واکنش نشان دهند. بنابراین یادتان باشد که اگر فرزند بالاتر از دو سال شما تمایل به خوابیدن پیش شما را دارد، بعد از مدتی به تنها خوابیدن عادت خواهد کرد. فقط شما باید این مسئله را بخواهید.

مراحل مختلف غذادادن به بچه‌ام را باید خودم انجام دهم؟ هرگز!

دکتر مارتین سلیگمن، روان‌شناس مشهور معاصر، معتقد است غذا دادن به بچه‌ای که خودش می‌تواند غذا بخورد، تنها موجب درمانده شدن او و زود جازدن و خستگی در برابر مشکلاتی می‌شود که در بزرگسالی تجربه می‌کند. این تنها ادعایی روان‌شناسانه نیست و نتیجه تحقیقات زیاد این روان‌شناس بزرگ آمریکایی است. وقتی شما به کودکتان غذا می‌دهید، به او این پیام را می‌دهید که خودش توان این کار را ندارد. برخی از والدین ادعا می‌کنند که اگر این کار را نکنند، فرزندشان غذا نمی‌خورد. پاسخ سلیگمن را بخوانیم: «این فقط یک پیش‌بینی از رفتاری است که ما تنها گوشه‌ای از آن را دیده‌ایم. والدینی که معتقدند در صورتی که به بچه‌شان غذا ندهند او غذا نمی‌خورد، آیا تا به حال برای چند روز این کار را امتحان کرده‌اند؟ یا تنها در یک یا دو موقعیت که با این ادعای کودکشان مواجه شده‌اند، جا زده‌اند و دوباره خودشان وظیفه غذادادن را به عهده گرفته‌اند؟» سلیگمن می‌گوید: «در این رابطه باید کمی سخاوتمند باشید و نگران هدررفتن غذا یا کثیف شدن میز یا فرشتان هم نباشید. این هزینه آموزش خودکنترلی به کودکان است.»

آیا می‌توانم از تلویزیون یا بازی‌های کامپیوتری به‌عنوان ابزاری برای ساکت کردن فرزندم استفاده کنم؟ هرگز!

وقتی پدر و مادری از شیطنت‌های کودکشان در خانه خسته می‌شوند، به‌دنبال یک بچه‌خفه‌کن می‌گردند! در سال‌های اخیر این بچه‌خفه‌کن، تماشای تلویزیون یا استفاده از بازی‌های کامپیوتری است. این واکنش در برابر شیطنت‌های کودک به‌هیچ‌عنوان درست نیست. وقتی مدام این اتفاق رخ می‌دهد، کودکتان یاد می‌گیرد که هر وقت بخواهد تلویزیون تماشا کند یا بازی کند، باید شیطنت کند. بازی‌های کامپیوتری و تماشای تلویزیون که به این صورت انجام می‌گیرد نیز معمولاً از کنترل لازم خارج شده و مسائلی پیش می‌آورد که روان‌شناسان به‌عنوان خطرات استفاده زیاد از این وسایل ذکر کرده‌اند.

آیا می‌توانم هنگام تربیت فرزندم از دیگرانی که او می‌شناسد، استفاده کنم؟ هرگز!

مادران و پدران بسیار زیادی وجود دارند که در موقع تربیت فرزندشان به او مدام یادآوری می‌کنند که مادربزرگ یا پدربزرگشان در تربیت آنها اعتقاد داشته که باید فلان کار را انجام داد یا اینکه عمو یا خاله او اعتقاد دارد که ما تو را زیادی لوس کرده‌ایم و از این قبیل اظهارنظرها. طبیعتاً با تکرار چنین نقل‌قول‌هایی نه‌تنها به هدفتان که اصلاح رفتار کودک است نمی‌رسید، بلکه او را نسبت به خودتان بی‌اعتماد می‌کنید، زیرا به او یادآوری می‌کنید که نمی‌توانید به صورتی مستقل رفتار کنید و او را هم نسبت به این افراد متنفر می‌کنید.

آیا می‌توانم برخی اوقات خونسردی‌ام را از دست بدهم؟ هرگز!

برخی اوقات که کودک‌تان اشتباهی انجام می‌دهد، واقعاً لازم است به جای تلاش برای کنترل بچه‌تان، خودتان را کنترل کنید. این بدان معناست که برای یک لحظه به خودتان القا کنید کودکتان متعلق به فرد دیگری است نه متعلق به شما. بنابراین گامی به عقب بردارید و واکنشی را که بیشتر مؤثر است در نظر بگیرید. راه‌حل‌های زیادی وجود دارد. اما اگر خونسرد نباشید، هیچ‌یک را نخواهید یافت.

ADS

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

تربیت کودک کودک کودک را وادار به حضور در جمع نکنید مشکلات رفتاری کودک خردسال نقش کدامیک از والدین در چند اشتباه رایج پیرامون آموزش توالت رفتن به … تا مدتهای طولانی والدین باید مساله توالت رفتن را به کودک گوشزد کنند چون عمده کودکان روانشناسی کودک،روانشناسی کودکان،روانشناسی کودک …آموزش نقاشی به کودک روانشناسی کودکانآموزش نقاشی کودکانروانشناسی کودککودکان رشد و تکامل کودک ، خلاقیت کودک کودکپیشنهاداتی برای رهایی از اضطراب جدایی چطور ایده پردازی در کودک را تقویت کنیم؟ بیش ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئیافزایش اعتماد به نفس در فرزندان افزایش اعتماد به نفس در فرزندان بالا بردن اعتماد به اشتباه تربیتی که پدر و مادر ها مرتکب می شوندرفتار کودک رفتار با کودک تربیت کردن بچه‌تربیت کودکان تربیت فرزند تربیت کودکروانشناسی کودک کودکمان را با نظم آشتی دهیم فاطمه اسلامیه یکی از مشکلات رایج در بین برخی از کودکان به نقش پدر و مادر در تربیت و آموزش فرزندان و لزوم …نقش انجمن اولیا و مربیان مدارس،والدین ،پدر ، مادر، تربیت، مشاوره خانوده،تربیت بیش فعالیچهارده مقاله ی بررسی ، شناخت و درمان …مقالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه اول تعلیم و تربیت اسلامی جایگاه اجتماعی معلمانجایگاه معلم در نظام آموزشی الهی از نظر پروردگار عالم، کار معلم کار خداست و نقش او در تربیت کودک کودک کودک را وادار به حضور در جمع نکنید مشکلات رفتاری کودک خردسال نقش کدامیک از والدین در تربیت چند اشتباه رایج پیرامون آموزش توالت رفتن به کودکان تا مدتهای طولانی والدین باید مساله توالت رفتن را به کودک گوشزد کنند چون عمده کودکان توجهی روانشناسی کودک،روانشناسی کودکان،روانشناسی کودک و نوجوان آموزش نقاشی به کودک روانشناسی کودکانآموزش نقاشی کودکانروانشناسی کودککودکانکاردستی روانشناسی کودک کودکمان را با نظم آشتی دهیم فاطمه اسلامیه یکی از مشکلات رایج در بین برخی از کودکان به ویژه رشد و تکامل کودک ، خلاقیت کودک کودک رشد و تکامل کودکرشد و تکامل کودکانرشد و تکامل کودک رشد و تکامل کودک سالهرشد و تکامل ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی افزایش اعتماد به نفس در فرزندان افزایش اعتماد به نفس در فرزندان بالا بردن اعتماد به نفس در اشتباه تربیتی که پدر و مادر ها مرتکب می شوند رفتار کودک رفتار با کودک تربیت کردن بچه‌تربیت کودکان تربیت فرزند تربیت کودک نقش پدر و مادر در تربیت و آموزش فرزندان و لزوم مشاوره خانواده نقش انجمن اولیا و مربیان مدارس،والدین ،پدر ، مادر، تربیت، مشاوره خانوده،تربیت فرزندان عکس ازچیدمان خونه هامون انسیه مامان امیرعلی صفحه ماماصدرا پست ها عضویت قظ چند نکته به بیان ساده در مورد چیدمان منزل بیش فعالیچهارده مقاله ی بررسی ، شناخت و درمان مشاور مقالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه اول



لینک منبع :اشتباهات رایج والدین در تربیت کودک

۱۰ اشتباه رایج والدین در تربیت کودکان - نی نی بان niniban.com/fa/news/.../۱۰-اشتباه-رایج-والدین-در-تربیت-کودکان‎Cached Similar۱۰ اشتباه رایج والدین در تربیت کودکان. آیا کودک شما به حرفتان گوش نمی‌دهد؟ آیا فرزندتان از قوانین و حد و مرزی که تعیین کرده‌اید، سرپیچی می‌کند. شما برای تغییر ... اشتباهات رایج والدین در تربیت کودک | پورتال پارسه گرد https://www.parsegard.com/.../اشتباهات-رایج-والدین-در-ت.html‎Cachedدر این جا به اشتباهات بزرگی که شما ممکن است در تربیت کودکتان داشته باشید و نحوه حل آن ها می پردازیم. 5 اشتباه رایج والدین در تربیت فرزندان - باشگاه خبرنگاران www.yjc.ir/fa/news/.../5-اشتباه-رایج-والدین-در-تربیت-فرزندان‎Cached4 ا کتبر 2016 ... روش‌های غلط برخی والدین برای تربیت فرزندان، آینده‌ای ناهنجار و ناآرام را برای آنها خواهد ساخت. 8 اشتباه والدین در تربیت کودکان چیست؟ - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/.../8-اشتباه-والدین-در-تربیت-کودکان-چیست‎Cached Similar31 ژانویه 2015 ... هشت اشتباهی که والدین کودکان خردسال مرتکب می شوند. در این مقاله هشت اشتباه رایج والدین کودکان خردسال را بررسی و برای حل یا جلوگیری از وقوع ... اشتباهات رایج والدین در تربیت کودک www.alamto.com/parenting-mistakes.html‎Cached24 نوامبر 2016 ... اشتباهات رایج والدین در تربیت کودک:اگر میخواهید برای فرزند خود بهترین پدر و مادر دنیا باشید بهتر است برخی از اشتباهات رایج والدین در تربیت ... ۵ اشتباه رایج والدین در تربیت فرزندان - فردا www.fardanews.com/.../۵-اشتباه-رایج-والدین-در-تربیت-فرزندان‎Cached18 دسامبر 2016 ... اشتراک گذاری عکس‌های حمام کودک یا وقتی نیمه برهنه است نه تنها خوب و بامزه نیست بلکه بدترین اشتباهی است که یک والدین می‌توانند مرتکب شوند. اشتباهات رایج در تربیت فرزندان¸ psychology.niniweblog.com/.../اشتباهات-رایج-در-تربیت-فرزندان¸.html‎Cachedاشتباهات رایج در تربیت فرزندان¸ - تازه های علم روانشناسی کودک(کودکان فقط انعکاس تربیت والدین هستند) اشتباهات رایج والدین در تربیت فرزندان-قسمت اول - الو دکتر https://www.alodoctor.ir/.../اشتباهات-رایج-والدین-در-تربیت-فرزندان-قسمت-اول‎Cached3 مارس 2016 ... اشتباهات رایج والدین در تربیت فرزندان-قسمت اول پدر و مادر بودن یکی از سخت‌ترین کارهای دنیا است. هر قدر هم منظم باشید، هیچ چیز نمی‌تواند مانع از ... اشتباهات رایج والدین در تربیت کودکان - صدای ایران sedayiran.com/fa/news/117946/اشتباهات-رایج-والدین-در-تربیت-کودکان 22 جولای 2016 ... صدای ایران - به گزارش شبکه خبر، غافل از آن‌که کودکان لوح‌های سفیدی هستند در دستان ما والدین و این ما هستیم که با رفتار و تربیت خود شخصیت آنها ... 5 اشتباه رایج والدین در تربیت فرزندان - مشرق نیوز www.mashreghnews.ir/news/.../5-اشتباه-رایج-والدین-در-تربیت-فرزندان 4 ا کتبر 2016 ... به گزارش مشرق، والدین از روش‌های متفاوتی در تربیت فرزندانشان استفاده می‌کنند که بعضی از آنها مخرب است و در آینده کودک تأثیر منفی می‌گذارد.