مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

فوت و فن های آشپزی که هر کدبانوی ایرانی باید بداند

ترفند ها و فوت و فن های آشپزی ، کارهای آشپزی و آشپزخانه خود را را با رعایت این نکات با سهولت بیشتری انجام دهید.

فوت و فن آشپزی رفع جرم کتری بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی

۱-  برای رفع بوی بد سیر و پیاز از دستتان، ‌آن‌ها را به یک ظرف استیل بمالید. ظرف استیل بوی بد سیر و پیاز را به خود جذب خواهد کرد.

۲- دانه‌های تازه قهوه نیز می‌تواند بوی بد را از دستان شما دور کند.

۳- اگر در غذا نمک بیش از اندازه ریخته‌اید، با انداختن یک سیب‌زمینی درون غذا، مشکل خود را حل کنید. سیب‌زمینی نمک‌های اضافی را به خود جذب خواهد کرد.

۴- برای پیشگیری از شکسته شدن تخم‌مرغ هنگام جوشیدن، کمی نمک روی پوسته تخم‌مرغ بپاشید.

۵- ظروف چدنی را با مواد شوینده نشویید بلکه آن‌ها را با نمک، ساییده، بشویید و با یک دستمال خشک کنید.

۶- برای رفع جرم از کتری، درون آن، مخلوط نیمی از آب و نیمی سرکه ریخته بجوشانید سپس آن را خالی کنید.

۷- برای پیشگیری از بد بو شدن ظروف پلاستیکی درب بسته‌ای که هوا وارد آن‌ها نمی‌شود، مقداری نمک درون آن‌ها بریزید.

۸- اگر غذای‌اتان ته گرفته و بوی سوختگی می‌دهد نگران نشوید بلکه مقدار سالم غذا را جدا کرده و درون قابلمه دیگری بریزید و درون ظرف مقداری شکر بریزید و به پختن ادامه دهید فقط مراقب باشید شکر را تا اندازه‌ای بریزید که غذا طعم شیرین به خود نگیرد. شکر طعم سوختگی را از بین می‌برد.

۹- اگر برنج‌اتان بوی سوختگی به خود گرفته، روی برنج به مدت ۱۰ – ۵ دقیقه چند تکه نان قرار دهید تا بوی سوختگی را به خود جذب کند. فقط مراقب باشید هنگام کشیدن غذا در بشقاب، برنج‌های سوخته ته قابلمه را استفاده نکنید.

۱۰- اگر از تازه بودن تخم‌مرغ‌اتان مطمئن نیستید آن‌ها را درون کاسه بزرگی از آب بریزید، اگر زیر آب قرار گرفتند یعنی تازه هستند و اگر در آب یکوری شده و کج شدند به این معناست که زیاد تازه نیستند و باید سریع‌تر مصرف شوند و اگر در آب معلق شدند یعنی دیگر تازه نیستند.

۱۱-برای از بین بردن مورچه‌ها از آشپزخانه، باید لانه آن‌ها را پیدا کرده و جلوی آن را با وازلین مسدود کنید.

۱۲- موزها را به صورت دسته‌ای کنار هم نگه‌داری نکنید چرا که آن‌‌ها گازهایی را از خود متصاعد می‌کنند که باعث می‌شود به سرعت رسیده شوند و از حالت تازه‌گی بیرون آیند.

۱۳- برای پیشگیری از جوانه زدن سیب‌زمینی، درون کیسه آن‌ها، یک سیب درختی قرار دهید.

۱۴- پس از جوشیدن پاستا یا سیب زمینی آب آن‌ها را دور نریزید بلکه بگذارید خنک شود سپس با آن گیاهان خود را آبیاری کنید، درون این آب مواد مغذی وجود دارد که گیاهان عاشق آن هستند.

۱۵- خمیر دندان، پاک کننده خوبی برای ظروف نقره‌ای است.

۱۶- برای براق کردن ظروف آلومینیومی،‌ درون آن‌ها مقداری پوست سیب درختی ریخته و بجوشانید با اینکار هم ظروف را براق می‌کنید و هم آشپزخانه و خانه بوی خوبی می‌گیرد.

۱۷- برای تازه ماندن کرفس در یخچال آن‌ها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربسته‌ای قرار دهید با این کار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند.

۱۸- اگر سوپی که پخته‌اید خیلی چرب شده، یک تکه یخ درون آن بیاندازید با این کار یخ، چربی‌ها را به خود جذب می‌کند. با قاشق چربی‌ها را بیرون بریزید.

برترین ها



لینک منبع :فوت و فن های آشپزی که هر کدبانوی ایرانی باید بداند

فوت و فن های آشپزی که هر کدبانوی ایرانی باید بداند | ساتین saten.ir/107250/فوت-و-فن-های-آشپزی-که-هر-کدبانوی-ایرانی/‎Cached14 مه 2016 ... ترفند ها و فوت و فن های آشپزی ، کارهای آشپزی و آشپزخانه خود را را با رعایت این نکات با سهولت بیشتری انجام دهید. ۱- برای رفع بوی بد سیر و پیاز ... فوت و فن های آشپزی که هر کدبانوی ایرانی باید بداند - Hubfa.com kr.hubfa.com/18013/فوت-و-فن-های-آشپزی-که-هر-کدبانوی-ایرانی‎Cachedgraphicstock.com. ترفند ها و فوت و فن های آشپزی ، کارهای آشپزی و آشپزخانه خود را را با رعایت این نکات با سهولت بیشتری انجام دهید. ۱- برای رفع بوی بد سیر و ... فوت و فن آشپزی بهترین آشپزهای دنیا - نمناک namnak.com/فوت-فن-آشپزی.p29144‎Cachedفوت و فن آشپزی و نکته های آشپزی و توصیه های بهترین سرآشپزهای جهان و رازهای دستپخت ... همیشه یکسری نکات و فوت و فن هایی برای پخت و پز وجود دارد که قطعا هر آشپزی ... در صورتی که هر لقمه از ساندویچ باید حاوی سس باشد تا بشود آن را یک ساندویچ واقعی به حساب آورد. ..... باریج اسانس فروشگاه 5040 LG - A کلینیک ایران نوین - A. فوت و فن آشپزی آبزیان (The know cooking fish) - دانلود رایگان downloadpaper.downloadpaper.cu.cc/product/408876‎Cachedآشپزی یاد بگیرید، روش صحیح پخت برنج و دانستن تمام فوت و فن های پخت آن است. فوت و فن ... همیشه یکسری نکات و فوت و فن هایی برای پخت و پز وجود دارد که قطعا هر آشپزی روزی به آن ... ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانی ها می‌شود و .... آموزش آشپزی · نکات جالب در مورد غذاها · نکات آشپزی · هر کدبانو باید بداند. چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی - مجله تصویر زندگی www.tasvirezendegi.com/چند-فوت-و-فن-آشپزی-برای-کدبانوی-ایرانی/‎Cachedفوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی * برای جلوگیری از سر رفتن غذا در هنگام پختن، ... برای آنکه لوبیا سبز یا هر سبزی دیگری در هنگام پختن زرد نشود به محض ... قدیمی ها هنگام پختن برنچ یک عدد پیاز را به صورت ورقه های نازک ، ریز کرده و به داخل .... برای پی بردن به تفاوت کره با مارگارین باید توجه داشت که هردو امولسیونی از ۱۶ ... چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی - آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/nokat.../news20161254325915165.html‎Cached5 دسامبر 2016 ... آکاایران: در این مطلب چند فوت و فن آشپزی به شما عزیزان آموزش داده می شود ... یک کدبانوی تمام عیار · ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند ... ترفند آشپزی - اقامت دائم تجاری استرالیا mah.soltoonblog.tk/ترفند-آشپزی-چهار-چرا-در-آشپزی/‎Cachedنکات و ترفندهای آشپزی | کدبانوی ایرانی ... ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند – صد خبر ... با تمام فوت و فن ها و نکات و اینکه چرا کوفته من وا میره؟ … خیلی ... ترفند و نکات مهم در پخت برنج, ترفند های کاربردی در پخت و درست کردن برنج, نکات مهم آشپزی برای کدبانوی خانه - جذاب 96 - پریک m.parik.ir/news/14955 26 مارس 2017 ... آشپزی – نکات خانه داری ۱ – آموزش آنلاین شیرینی پزی و آشپزی ایرانی و ملل. ... میخوای نکات آشپزی و فوت و فن های یه آشپز ماهر رو یاد بگیری و دسپختت ... نکاتی که هر کدبانو باید بداند پیازهای ریز را ابتدا در آب جوش قرار دهید تا به ... آشپزی | | توصیه tosiye.ir/tag/آشپزی/‎Cached... اما حقیقت ماجرا این است که آشپزی ترفندهای زیادی دارد که هر کدبانویی باید بداند. در این مقاله از سایت توصیه ۱۸ ترفند آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند. ... همیشه یکسری نکات و فوت و فن هایی برای پخت و پز وجود دارد که قطعا هر آشپزی روزی به ... ران مرغ با استخوان و پوست (البته چربی های اضافه را می توانید با چاقو ببرید) * … news – برگه 4606 – یک سایت دیگر با وردپرس فارسی news.adbx.ir/d/page/4606/‎Cachedفوت و فن های آشپزی که هر کدبانوی ایرانی باید بداند. ترفند ها و فوت و فن های آشپزی ، کارهای آشپزی و آشپزخانه خود را را با رعایت این نکات با سهولت بیشتری انجام