مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، محققان در سال ۲۰۰۴ دریافته بودند که «بتا کریپتوکسانتین» (BCX)، رنگدانه طبیعی که عامل ایجاد رنگ های قرمز روشن و نارنجی بسیاری از میوه ها وسبزیجات است، قادر به کاهش ریسک ابتلا به سرطان ریه در افراد سیگاری است، اگرچه علت واقعی آن هنوز نامشخص بود.

حال در مطالعه ای جدید، محققان دانشگاه تافتس ماساچوست، علت مولکولی خواص قوی ضدسرطانی این رنگدانه را کشف کرده اند.

ژیانگ دانگ وانگ، سرپرست تیم تحقیق به همراه تیمش، دریافت که BCX دارای تاثیر معکوس نیکوتین بر سلول های ریه در موش ها است و قادر به کاهش رشد نامنظم سلول های ریه بوده و گسترش سرطان را محدود می کند.

درحالیکه مطالعات بیشتری در این زمینه موردنیاز است، وانگ پیش بینی کرده است که شناسایی تاثیر BCX بر سلول های ریه می تواند منجر به تکنیک های پیشگیری شیمیایی شده و در توصیه های رژیمی بیماران و افراد تحت درمان سرطان ریه و همچنین برای بازماندگان سرطان ریه اجرا شود.

وانگ در بیانیه ای عنوان کرد: «برای افراد سیگاری، مصرف کنندگان محصولات تنباکو و افرادی که در معرض ریسک بالای قرار گرفتن در معرض دود تنباکو قرار دارند، نتایج ما شواهد تجربی را نشان می دهد که خوردن مواد خوراکی سرشار از BCX دارای تاثیر سودمندی بر ریسک ابتلا به سرطان ریه است.»

نیکوتین به سلول های ریه پیوند می خورد، در نتیجه موجب بروز آغاز واکنش بیوشیمیایی می شود که ممکن است منجر به رشد نامنظم سلولی و رشد عروق خونی جدید شود که شرایط خوبی برای سرطان ریه را فراهم می کند.

اما وانگ و تیم تحقیقش دریافتند که BCX قادر به مقابله با این واکنش از طریق جلوگیری از رشد سلول ریه و پیشگیری از گسترش سلول های سرطان در بخش های مختلف بدن است.

محققان در مطالعات خود دریافتند مصرف حدود ۸۷۰ میکروگرم BCX در روز که معادل یک فلفل دلمه ای قرمز یا دو عدد نارنگی در روز است، دارای بیشترین فایده است.



لینک منبع :کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ

کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و ... www.mehrnews.com/.../کاهش-سرطان-ریه-با-رژیم-غذایی-قرمز-رنگ‎Cached30 ژانویه 2017 ... محققان دریافتند خوردن مواد غذایی قرمز رنگ نظیر فلفل دلمه قرمز و پرتقال، ریسک سرطان ریه را حتی در افراد سیگاری کاهش می دهد. الف - کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ alef.ir/vdciyua5rt1a552.cbct.html?440472 30 ژانویه 2017 ... محققان دریافتند خوردن مواد غذایی قرمز رنگ نظیر فلفل دلمه قرمز و پرتقال، ریسک سرطان ریه را حتی در افراد ... همشهری استان ها | کاهش ابتلا به سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز ostani.hamshahrilinks.org/.../کاهش-ابتلا-به-سرطان-ریه-با-رژیم-غذایی-قرمز‎Cached6 فوریه 2017 ... کاهش ابتلا به سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز ... محققان دریافتند خوردن مواد غذایی قرمز رنگ نظیر فلفل دلمه‌ای قرمز و پرتقال، ریسک سرطان ریه را حتی ... کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ - مجله اینترنتی فهادان www.fahadan.org/post/.../-کاهش-سرطان-ریه-با-رژیم-غذایی-قرمز-رنگ-.html محققان دریافتند؛ کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ محققان دریافتند خوردن مواد غذایی قرمز رنگ نظیر فلفل دلمه قرمز و پرتقال، ریسک سرطان…, کاهش سرطان ریه ... کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ | اکو فود ecofood.ir/Post.aspx?ID=34089a59-1828-4423-814c...‎Cached31 ژانویه 2017 ... نتایج ما شواهد تجربی را نشان می دهد که خوردن مواد خوراکی سرشار از BCX دارای تاثیر سودمندی بر ریسک ابتلا به سرطان ریه است. کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ - چی شده - موتور جستجوی اخبار ... chishode.com/کاهش-سرطان-ریه-با-رژیم-غذایی-قرمز-رنگ-2/ 3 فوریه 2017 ... خبرگزاری مهر: محققان در سال 2004 دریافته بودند که «بتا کریپتوکسانتین» ( BCX)، رنگدانه طبیعی که عامل ایجاد رنگ های قرمز روشن و نارنجی ... کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز‌رنگ - خبر داغ | خبرپو khabarpu.com/k.php?u...2K7YqNixINiv2KfYug== 30 ژانویه 2017 ... کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز‌رنگ به گزارش خبرداغ،محققان در سال ۲۰۰۴ دریافته بودند که «بتا کریپتوکسانتین» (BCX)، رنگدانه طبیعی که ... کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ af.shafaqna.com/FA/0131967 کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ. محققان در سال 2004 دریافته بودند که بتا کریپتوکسانتین (BCX)، رنگدانه طبیعی که عامل ایجاد رنگ های قرمز روشن و نارنجی ... کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ - اخبار شیروان | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/32527746 31 ژانویه 2017 ... کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ. محققان دریافتند خوردن مواد غذایی قرمز رنگ نظیر فلفل دلمه قرمز و پرتقال، ریسک سرطان ریه را حتی در افراد ... کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ - رویکرد ۲۴ rooykard24.com/news/.../کاهش-سرطان-ریه-با-رژیم-غذایی-قرمز-رنگ‎Cached30 ژانویه 2017 ... محققان دریافتند خوردن مواد غذایی قرمز رنگ نظیر فلفل دلمه قرمز و پرتقال، ریسک سرطان ریه را حتی در افراد سیگاری کاهش می دهد.