به گزارش جام جم آنلاین ، میزان کمی از التهاب، عامل بسیاری از مشکلات سلامت است و کاهش مصرف مواد غذایی ایجادکننده التهاب میتواند بسیار مفید باشد.
فستفودها و غذاهای آماده
غذاهای فرآوری و بستهبندی شده یا آماده و فستفودها به دلیل داشتن روغن، قند، شیرینکننده مصنوعی، افزودنی و سایر ترکیبات مضر، در صدر فهرست مواد غذایی ایجادکننده التهاب قرار دارند.
روغنهای هیدروژنه و چربیهای ترانس
چربیهای ترانس، سلولهای داخلی رگها را از بین میبرند و باعث تحریک التهاب میشوند. تاثیر اسیدهای چرب ترانس بر التهاب و درنتیجه ایجاد بیماریهای عروق کرونر، دیابت و سایر مشکلات سلامت ثابت شده است.
غذاهای سرخ شده
غذاهای سرخ شده، افزون بر داشتن چربی غیرضروری، در دمای بالایی تهیه میشوند که عامل اولیه ایجاد التهاب است. دمای 177 تا 191 درجه سلسیوس که این غذاها در آن تهیه میشوند، محصولات نهایی قندی تولید میکند که بسیار ناسالم هستند. بدن این محصولات را تهدید تلقی میکند و واکنش التهابی به آنها نشان میدهد.
شکر سفید و شیرینیها
تحقیقات نشان میدهد، قندها از معتادکنندهترین موادی هستند که میتوانید مصرف کنید. این مواد همچنین بسیار التهابزا هستند. لازم نیست قندها و شیرینیها را به طور کلی از رژیم غذایی حذف کنید بلکه میتوانید مصرف آنها را زمانی که تمایل زیادی به مصرف آنها پیدا میکنید، محدود کنید.
شیرینکنندههای مصنوعی
تحقیقات، شیرینکنندههای مصنوعی را با بسیاری از مشکلات جدی سلامت مرتبط میدانند مانند طاعون از آنها اجتناب کنید.
نمک یددار صنعتی
این ماده به خودی خود مضر نیست. به عبارت دیگر، نمک طعام کامل به صورت طبیعی حاوی منیزیم، کلسیم، پتاسیم، ید، منگنز و روی است. سعی کنید نمک تصفیهنشدهای را که حاوی این مواد مفید است، مصرف کنید، نه نمک تجزیه شده حاوی ید شیمیایی.
نان سفید
نان سفید و پاستاها در بدن بسرعت شکسته و به قند تبدیل میشوند و تولید التهاب میکنند. کارشناسان میگویند، نان سفید به شکلی تصفیه میشود که با طبیعت و نیاز طبیعی بدن انسان در تضاد قرار میگیرد. روند تصفیه این مواد غذایی، آنها را به موادی تحریککننده برای بدن تبدیل میکند. بهتر است نان سبوسدار تهیه شده از غلات کامل را جایگزین نان سفید کنید.
گلوتن
این ماده که در دانه غلات و گندم وجود دارد، عامل ایجاد نفخ و مشکلات گوارشی است. گفته میشود، اثرات جانبی ناشی از مصرف گلوتن، به دلیل واکنش التهابی است که بدن به این ماده نشان میدهد. گزارشها حاکی است توقف مصرف گلوتن به تقویت شرایط سلامت منجر میشود.
لینک منبع :
این مواد غذایی در بدن التهاب ایجاد میکننداین مواد غذایی در بدن التهاب ایجاد میکنند - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../این-مواد-غذایی-در-بدن-التهاب-ایجاد-میکنندCached17 ژانویه 2017 ... برخی غذاهای مصرفی روزمره در بروز التهاب نقش دارند. باید توجه داشته باشیم بسیاری
از بیماریهای مزمن مثل سرطان، آرتروز، دیابت و چاقی با التهاب ...
این مواد غذایی در بدن التهاب ایجاد میکنند
www.tehrancancer.com/.../3381-این-مواد-غذایی-در-بدن-التهاب-ایجاد-میکنندCached17 ژانویه 2017 ... کلینیک امید تهران: برخی غذاهای مصرفی روزمره در بروز التهاب نقش دارند. باید توجه
داشته باشیم بسیاری از بیماریهای مزمن مثل سرطان، آرتروز، دیابت ...
مواد غذایی که التهاب، ورم و درد ایجاد می کند - الو دکتر
https://www.alodoctor.ir/.../مواد-غذایی-که-التهاب-ورم-و-درد-ایجاد-می-کندCached10 مه 2016 ... این علایم التهاب اضافه در بدن ایجاد می کند و روند بهبودآسیب دیدگی و بیماری را
کاهش می دهد. علاوه بر ... مواد غذایی حساسیت زا از جمله گلوتن و لبنیات:.
التهاب و عفونت بدن را با این مواد غذایی درمان کنید - نت نوشت
netnevesht.ir/التهاب-و-عفونت-بدن-را-با-این-مواد-غذایی/Cached1 ژانویه 2017 ... ولی با استفاده از این مواد غذایی می توان مشکلات ناشی از مقابله بدن در ..... در زیبایی
وسلامتی اختلال ایجاد کرده و بهداشت را مختل می کنند اما راه حل ...
۱۵ غذایی که به درمان التهاب کمک میکنند | چطور
chetor.com/19424-۱۵-غذایی-که-به-درمان-التهاب-کمک-میکند/Cached Rating: 97% - 33 votes
پاسخ این است که سیستم ایمنی بدن در برابر خراشها، جراحت یا عفونت با ایجاد ...
ترکیب این مواد مغذی با پلیفنولها که مانند آنتیاکسیدان عمل میکند آواکادو را به یک
...
۴ ماده غذایی که دارای اثر ضد التهابی در بیماری روماتیسم هستند
www.behpu.com/.../۴-ماده-غذایی-که-دارای-اثر-ضد-التهابی-در-بیماری-روماتیسم-هستندCachedاگرچه به واقع هیچ رژیم غذایی خاصی وجود ندارد که بتواند روماتیسم را درمان کند، اما مواد
... که بتواند این بیماری را درمان کند، اما مواد غذایی وجود دارد که می تواند التهاب را در
بدن .... وجود دارد که باعث توقف تولید مواد شیمیایی می شود که ایجاد التهاب می کنند.
این مواد غذایی در بدن التهاب ایجاد میکنند - رویکرد ۲۴
rooykard24.com/news/.../این-مواد-غذایی-در-بدن-التهاب-ایجاد-می-کنندCached17 ژانویه 2017 ... برخی غذاهای مصرفی روزمره در بروز التهاب نقش دارند. باید توجه داشته باشیم بسیاری
از بیماریهای مزمن مثل سرطان، آرتروز، دیابت و چاقی با التهاب ...
آیا التهاب بدن اذیت تان میکند؟پس احتیاط در مصرف این مواد غذایی لازم ...
www.hidoctor.ir/200370_آیا-التهاب-بدن-اذیت-تان-میکند؟پس-احتیا.html/Cached27 دسامبر 2016 ... مواد غذایی که مصرف می کنید می توانند اثر چشمگیری بر التهاب در بدن شما ... در
نتیجه پخت گوشت در دماهای بالا شکل می گیرند و التهاب ایجاد می کنند.
بیماری کرون - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/بیماری_کرونCachedبیماری کرون (به انگلیسی: Crohn's disease ) یکی از بیماریهای التهابی روده است
که با ... این بیماری میتواند تمام لایههای روده را درگیر سازد و حتی موجب فیبروز شود.
... کنترل استرس، درمان افسردگی، درمان اضطراب و نیز ایجاد احساس شادی و رضایت
نسبت به ... تأثیرات منفی التهاب روده است که باعث کاهش جذب مواد غذایی در بدن
میشود.
بعضی از مواد غذایی در بهبود بعضی بیماری ها - سلامتی
salamati.ir/2017/05/.../بعضی-از-مواد-غذایی-در-بهبود-بعضی-بیماری/Cached20 مه 2017 ... به طور مثال، بعضی از مواد غذایی که در این مقاله به آن می پردازیم، التهاب ... آن ها ارسال
می کند ولی گاهی این سیستم به بافت سالم بدن هم پاسخ ایجاد می کند که نمونه ی بارز
آن روماتویید است. ... مقدار زیادی از این ماده را وارد بدن شما می کنند.
دوشنبه 23 مرداد 1396 ساعت 04:23