مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر مطالعه محققان دانشگاه براون آمریکا نشان می دهد زنان یائسه ای که بیشترین مصرف میزان پروتئین را در رژیم غذایی شان داشتند در مقایسه با زنانی که پروتئین کمی مصرف می کردند با افزایش ۶۰ درصدی ریسک نارسایی قلبی مواجه بودند.

به گفته دکتر «محمد فیراث باربر» عضو تیم تحقیق، «به نظر می رسد عمدتاً این ریسک ناشی از پروتئین حیوانی است.»

به گفته وی، زنانی که اکثر پروتئین مصرفی شان را از منابع گیاهی و سبزیجات تامین می کنند در حدود ۲۰ درصد با کاهش ریسک نارسایی قلبی مواجه هستند.

باربر در ادامه می افزاید: «هرچقدر مصرف پروتئین رژیمی بیشتر باشد، ریسک بروز نارسایی قلبی افزایش می یابد، اما افزایش مصرف پروتیئن گیاهی عاملی محافظ در مقابل نارسایی قلبی است.»

بنشن ها، مغزیجات آجیلی و حبوبات از جمله منابع غیرگوشتی پروتئین هستند.

در این مطالعه، باربر و همکارانش رژیم غذایی روزانه حدود ۱۰۴ هزار زن ۵۰ تا ۷۹ سال را از سال ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ بررسی کردند. تیم تحقیق همچنین نمونه ادرار زنان را برای ارزیابی بیشتر میزان پروتئین مصرفی شان آنالیز کرد.

بیش از ۱۷۰۰ زن تا سال ۲۰۰۵ مبتلا به نارسایی قلبی شدند. محققان دریافتند احتمال بروز این شرایط در زنان با میزان مصرف پروتئین شان مرتبط بود.

محققان همچنین دریافتند افزایش ریسک نارسایی قلبی ناشی از رژیم غذایی پُرپروتئین حتی بعد از کنترل سن، نژاد و سایر فاکتورهای پرخطر نظیر فشارخون بالا، دیابت یا بیماری عروق قلبی کرونر وجود داشت.

به گفته محققان احتمال افزایش ریسک نارسایی قلبی بعد از مصرف رژیم غذایی حاوی پروتئین بالا احتمالا ناشی از اضافه وزن افراد است.

محققان همچنین پیش بینی می کنند یافته های مشابه در مورد مردان هم وجود داشته باشد.



لینک منبع :رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان

رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان ... www.mehrnews.com/.../رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ریسک-بیماری-قلبی-در-زنان‎Cached14 دسامبر 2016 ... زنان بالای ۵۰ سال که از رژیم غذایی پُر پروتئین پیروی می کنند با ریسک بالای نارسایی قلبی مواجه هستند، به خصوص اگر عمده پروتئین دریافتی ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان - خبرلند khabarland.com/.../رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ریسک-بیماری-قلبی-در-زنان‎Cached14 دسامبر 2016 ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان سلامت نیوز:زنان بالای ۵۰ سال که از رژیم غذایی پُر پروتئین پیروی می کنند با ریسک ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان - سلامانه www.salamaneh.com/.../رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ریسک-بیماری-قلبی-در 18 دسامبر 2016 ... سلامانه : زنان بالای ۵۰ سال که از رژیم غذایی پُر پروتئین پیروی می کنند با ریسک بالای نارسایی قلبی مواجه هستند، به خصوص اگر عمده پروتئین ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان | زنان - قطره www.ghatreh.com/.../رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ریسک-بیماری-قلبی-زنان 14 دسامبر 2016 ... زنان بالای 50 سال که از رژیم غذایی پُر پروتیین پیروی می کنند با ریسک بالای نارسایی قلبی مواجه هستند، به خصوص اگر. رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان www.24khabar.com/.../رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ریسک-بیماری-قلبی-در-زنان/ مطالعه محققان دانشگاه براون آمریکا نشان می دهد زنان یائسه ای که بیشترین مصرف میزان پروتئین را در رژیم غذایی شان داشتند در مقایسه با زنانی که پروتئین کمی ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان | اکو فود ecofood.ir/Post.aspx?ID=f2d6f00d-9785-469c-93ad-833412c437b8 19 دسامبر 2016 ... به گفته محققان احتمال افزایش ریسک نارسایی قلبی بعد از مصرف رژیم غذایی حاوی پروتئین بالا احتمالا ناشی از اضافه وزن افراد است. رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان iranmedcenter.ir/medical-fair/98/رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ر.htm اخبار پزشکی,رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان - به گفته محققان احتمال افزایش ریسک نارسایی قلبی بعد از مصرف رژیم غذایی حاوی ... هرلحظه، رژیم غذایی گوشتی و افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان harlahze.com/.../رژیم-غذایی-گوشتی-و-افزایش-ریسک-بیماری-قلبی-در-زنان‎Cached18 دسامبر 2016 ... رژیم غذایی گوشتی و افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان ... محققان همچنین دریافتند افزایش ریسک نارسایی قلبی ناشی از رژیم غذایی پُرپروتئین حتی بعد از کنترل ... دسترسی به رانت‌ها عامل موفقیت وارد کننده‌ها است نه «ژن خوب» ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان - مفیدستان mofidestan.ir/رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ریسک-بیما/‎Cachedرژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان. تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۲۰. رژیم غذایی. زنان بالای ۵۰ سال که از رژیم غذایی پُر ... رژیم غذایی مناسب | مرکز اطلاعات فنی ایران tici.info/default.aspx?dir=Learn_sdn‎Cached Similarمیزان بالای نمک و پروتئین غذا عامل چرت نیمروزی ... طبق یک تحقیق جدید کلسترول موجود در تخم مرغ با ریسک ابتلا به بیماری قلبی مرتبط نیست. ... رژیم غذایی پتاسیم دار به پیشگیری از مشکلات کلیه و قلب در دیابتی ها کمک می کند ... بیماری‌های قلبی، چربی خون و چاقی موضوعاتی هستند که دائم درباره آنها می‌شنویم و درباره پرهیز از ...