مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

این نکات را برای تهیه و نگهداری غذاهای نذری فراموش نکنید!

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران ، طاهره آزمون کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: با فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم‌های مذهبی در مساجد و تکایا و همچنین توزیع نذورات و غذا در این ایام احتمال بروز بیماری های عفونی روده در مکان هایی که به صورت دسته جمعی غذا تهیه و توزیع می‌شوند، زیاد است.

هنگام پختن غذاهای نذری ضوابط بهداشتی را رعایت کنید

وی ادامه داد: در صورت عدم رعایت ضوابط بهداشتی، امکان مسومیت های غذایی افراد در این اماکن مقدس وجود دارد به همین دلیل مواد اولیه برای تهیه وآماده سازی غذا از مواد اولیه سالم وبسته بندی شده استفاده کنید.

این کارشناس بهداشت درباره پخش نذری در ماه محرم عنوان کرد: دریافت کارت معاینه پزشکی برای آمادگی پخش نذری در محرم لازم است.

وی درباره رعایت نکات بهداشتی در احسان و نذری اظهار داشت: قبل از طبخ غذا و پخش چای بهداشت فردی همچون شست و شوی دست ها را رعایت کنید و برای تهیه شربت از آب آشامیدنی تصفیه شده استفاده کنید.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران درباره مواد سرخ کردنی اظهار داشت: مواد غذایی سرخ کردنی همچون پیاز و سیب زمینی را هم به جای روغن جامد در روغن مایع مخصوص سرخ کردنی تفت دهید.

استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی ممنوع!

وی درباره استفاده از ظروف یکبار مصرف در ماه محرم عنوان کرد: در توزیع مواد غذایی گرم برای کاهش آسیب های احتمالی به انسان و محیط زیست از ظروف و قاشق های یک بار مصرف گیاهی و فوم دار مخصوص استفاده کنید.

آزمون در ادامه اضافه کرد: استفاده از لیوان در هنگام توزیع آب، شربت و شیر و جلوگیری از ورود لیوان و پارچ به داخل ظروف نوشیدنی ها، در مراسم و دسته های عزاداری مانع بروز بیماری های عفونی در افراد می شود.

وی به رعایت نکات ایمنی اشاره کرد و افزود: تهیه و نصب وسایل اطفا حریق، به منظور کنترل و جلوگیری از آتش سوزی های احتمالی در اماکن برگزاری مراسم ضروری است و به منظور جلوگیری از بیماری های واگیردار پوستی وسایل و تجهیزات مشترک را جمع آوری کنید.

از فرآورده های دامی مجاز استفاده کنید

این کارشناس مسئول درباره نحوه نگهداری مواد غذایی اذعان داشت: ذبح و قربانی دام در جلوی دسته های عزاداری و در محل تکایا با هماهنگی سازمان دامپزشکی و در شرایط کاملا بهداشتی به گونه ای که خونابه آنها پخش نشود صورت گیرد.

آزمون ادامه داد: برای تهیه غذا از فرآورده های دامی با کشتار مجاز، بسته بندی شده، مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی استفاده شود و از قرار دادن مواد غذایی پخته شده در داخل یخچال خودداری کنید.

وی درباره غذاهای نذری عنوان کرد: به دلیل چربی، شوری و سنگین غذاهای نذری در خوردن زیاده روی نکنید و برای کاهش چربی و جلوگیری از بروز بیماری های قلبی هنگام مصرف از لیمو، سالاد یا سبزی استفاده کنید.

زمان نگهداری غذای نذری در یخچال حداکثر 2 روز

وی درباره زمان استفاده از غذاهای نذری ابراز داشت: غذای نذری را بیش از 2 روز در یخچال نگه ندارید و در صورت امکان آن را بین خانواده های نیازمند یا آسایشگاه های سالمندان و مراکز بهزیستی پخش کنید.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران درباره استفاده از ظروف غذا پس از مدت طولانی، اظهار داشت: هنگام استفاده از ظروف بزرگ برای پخت و پز غذا جهت جلوگیری از بروز آلودگی، گرد و خاک و ترشحات بدن حشرات حتما این ظروف را با آب و مواد شوینده به خوبی بشورید



لینک منبع :این نکات را برای تهیه و نگهداری غذاهای نذری فراموش نکنید!

این نکات را برای تهیه و نگهداری غذاهای نذری فراموش نکنید www.yjc.ir/.../این-نکات-را-برای-تهیه-و-نگهداری-غذاهای-نذری-فراموش-نکنید‎Cached3 ا کتبر 2016 ... وی درباره رعایت نکات بهداشتی در احسان و نذری اظهار داشت: قبل از طبخ غذا و پخش چای بهداشت فردی همچون شست و شوی دست ها را رعایت کنید و برای ... این نکات را برای تهیه و نگهداری غذاهای نذری فراموش نکنید - آشپزی ... www.salamatnews.com/.../این-نکات-را-برای-تهیه-و-نگهداری-غذاهای-نذری-فراموش-نکنید‎Cached4 ا کتبر 2016 ... سلامت نیوز:کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: با رعایت نکات بهداشتی از بروز بیماری‌های قلبی در ماه محرم جلوگیری کنید ... این نکات را برای تهیه و نگهداری غذاهای نذری فراموش نکنید - تبیان article.tebyan.net/.../این-نکات-را-برای-تهیه-و-نگهداری-غذاهای-نذری-فراموش-نکنید‎Cached4 ا کتبر 2016 ... کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: با رعایت نکات بهداشتی از بروز بیماری های قلبی در ماه محرم جلوگیری کنید. این نکات مهم را برای تهیه و نگهداری غذاهای نذری فراموش نکنید www.aryanews.com/.../این-نکات-مهم-را-برای-تهیه-و-نگهداری-غذاهای-نذری-فراموش-نکنید‎Cached8 ژانویه 2017 ... خبرگزاری آریا-طاهره آزمون کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: با فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم های مذهبی در مساجد و ... این نکات را برای تهیه و نگهداری غذاهای نذری فراموش نکنید - سلامانه ... khabarfarsi.com/u/26222073 این نکات را برای تهیه و نگهداری غذاهای نذری فراموش نکنید. سلامانه : کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: با رعایت نکات بهداشتی از بروز ... غذای نذری را با روغن مایع بپزید: : آشپزی و تغذیه : : نکات آشپزی : : تهیه pik.abtinblog.com/.../غذای+نذری+را+با+روغن+مایع+بپزید%3A+%3A+آشپزی+و+تغذیه+%3A+%3A+نکات+آشپزی+%3A+%3A+تهیه+...+ این نکات را برای تهیه و نگهداری غذاهای نذری فراموش نکنید نکته های بهداشتی مهم در پخت غذاهای نذری نکات مهم بهداشتی در تهیه غذاهای نذری! مهمترین نکات بهداشتی درباره ... این نکات را برای تهیه و نگهداری غذاهای نذری فراموش نکنید sedayeqazvin.ir/Pages/OthersNews-1103632.aspx‎Cachedصفحه نخست وبلاگ ها جاذبه های گردشگری ارسال خبر وعده های مسئولین عکس فیلم صدا پیوندهای مهم ارتباط با ما ورود اعضا RSS. آخرین خبر در ساعت 11:10 PM. آخرین اخبار تهیه غذاهای نذری - بازدید https://buzdid.ir/tag/تهیه-غذاهای-نذری هزینه پخت نذری برای یک هیئت ۱۰۰ نفره بسته به نوع غذا متغیر است که این غذاها از قیمه و قرمه گرفته تا آبگوشت و ... را شامل می شود. این نکات را برای تهیه و نگهداری ... این نکات را برای تهیه و نگهداری غذاهای نذری فراموش نکنید - دانلود فیلم ... www.vavo.ir/.../این_نکات_را_برای_تهیه_و_نگهداری_غذاهای_نذری_فراموش_نکنید این نکات را برای تهیه و نگهداری غذاهای نذری فراموش نکنید. دانلود زرنگ بازی دخترا تو گرفتن غذا نذری در ماه محرم :) ... دانلود داستان نذری بدهان و نذری بگیران . نکته های بهداشتی مهم در پخت غذاهای نذری - onvansho onvansho.ir/result/نکته-های-بهداشتی-مهم-در-پخت-غذاهای-نذری.html آموزش نکات مهم آشپزی تک آشپز Part 5 نکته های مهم آشپزی پخت غذاهای نذری نکات مهم ... سلامت نذری هایتان را فراموش نکنید رعایت نکردن موارد بهداشتی در تهیه غذاهای در پخت غذاهای نذری ... چند نکته بهداشتی در این غذاهای نذری انتخاب در خرید نگهداری پخت .