مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و «شوید»

به گزارش جام جم آنلاین ، به گفته محققان موسسه فیزیک و تکنولوژی مسکو، گنجاندن سبزیجاتی نظیر شوید و جعفری در رژیم غذایی می تواند به مقابله با سرطان کمک کند.

این تیم تحقیق روسی، سنتز ترکیبات دارای فعالیت ضدسرطانی که مبتنی بر ترکیبات استخراج شده از دانه های شوید و جعفری بود، را مورد بررسی قرار دادند.

به گفته الکساندر کیسلوف، عضو تیم تحقیق، در این مطالعه متد ساده ای برای تولید گلازیوویانین A (GVA) و آنالوگ های ساختاری آن که مانع از رشد سلول های تومور انسانی می شود، ایجاد شد. برای ارزیابی این عناصر جدید در محیط آزمایشگاه از جنین خارپوست دریایی استفاده شد.

در حال حاضر شیوه اصلی درمان دارویی سرطان، شیمی درمانی است. در این درمان از آنتی میوتیک ها برای جلوگیری از رشد سلول های سرطانی از طریق اختلال در فرایند تقسیم سلولی استفاده می شود.

در مطالعه فعلی، پژوهشگران بر سنتز عامل بالقوه آنتی میوتیک GVA در قالب یک فرایند شش مرحله ای تمرکز کردند. مواد پیشرو در این فرایند از دانه های گیاهان متداولی همچون شوید و جعفری بدست آمده بود.

محققان این عصاره بدست آمده را به محیط اب دارای جنین های خارپوست اضافه کردند و تعیین کردند که در چه غلظتی، تغییر در تقسیم اتفاق می افتد و چه زمانی فرآیند متوقف می شود.

با استفاده از این جنین ها، محققان توانستند چندین پارامتر اساسی و ضروری را برای مولکول ضدسرطان تعیین کنند. آزمایشات بعدی نشان داد مواد مورداستفاده در آزمایش بر محدودکردن رشد سلول های ملانوما (سرطان پوست) موثر بودند.

منبع: مهر



لینک منبع :کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و «شوید»

کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید - خبرگزاری مهر ... www.mehrnews.com/.../کاهش-ریسک-ابتلا-به-سرطان-با-مصرف-جعفری-و-شوید‎Cached30 ژوئن 2016 ... محققان عنوان می کنند ترکیبات موجود در سبزیجات خوراکی شوید و جعفری دارای فعالیت ضدسرطانی هستند. کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید payeshonline.com/news/57179/ 4 جولای 2016 ... به گفته محققان موسسه فیزیک و تکنولوژی مسکو، گنجاندن سبزیجاتی نظیر شوید و جعفری در رژیم غذایی می تواند به مقابله با سرطان کمک کند. کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف این دو سبزی - آبتین نیوز abtinnews.ir/news/17377‎Cachedدر این مقاله از سایت آبتین نیوز مطلبی در مورد کاهش ریسک ابتلا به سرطان با ... سبزیجاتی نظیر شوید و جعفری در رژیم غذایی می تواند به مقابله با سرطان کمک کند. کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید chmdb.webloga.ir/.../کاهش_ریسک_ابتلا_به_سرطان_با_مصرف_جعفری_و_شوید کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید. منبع : chmd.blogfa.com/post/ 6334. دنیای مجازی: محققان عنوان می کنند ترکیبات موجود در سبزیجات خوراکی ... 203 shakhesnews.com/category/آخرین-اخبار/page/203/ کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید. ... گرایش به تجردگرایی، بزرگترین تهدید اجتماعی برای جامعه امروزی ایران ... کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید - دولت بهار | خبر ... khabarfarsi.com/u/21155787 30 ژوئن 2016 ... کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید ... می کنند ترکیبات موجود در سبزیجات خوراکی شوید و جعفری دارای فعالیت ضدسرطانی هستند. برای کم کردن ریسک ابتلا به سرطان شوید و جعفری مصرف کنید | راه ... www.rahemobin.ir/برای-کم-کردن-ریسک-ابتلا-به-سرطان-شوید-و/ 30 ژوئن 2016 ... کاهش ابتلا به سرطان با شوید و جعفری. برای کم کردن ریسک ابتلا به سرطان شوید و جعفری مصرف کنید. محققان عنوان می کنند ترکیبات موجود در ... کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید - kodoom.com ... news.kodoom.com/.../کاهش-ریسک-ابتلا-به-سرطان-با-مصرف/.../5815457/‎Cached29 ژوئن 2016 ... به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، به گفته محققان موسسه فیزیک و تکنولوژی مسکو، گنجاندن سبزیجاتی نظیر شوید و جعفری در رژیم غذایی می ... کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید - کلوب www.cloob.com/u/chmd/124129104 30 ژوئن 2016 ... کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید. دنیای مجازی: محققان عنوان می کنند ترکیبات موجود در سبزیجات خوراکی شوید و جعفری دارای ... کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید - دانلود و نمایش ... www.airvideo.ir/.../کاهش_ریسک_ابتلا_به_سرطان_با_مصرف_جعفری_و_شوید‎Cachedدانلود پنجره خبری 51 | اقدام غیراخلاقی VOA: اخراج کارمند با سابقه به دلیل ابتلا به سرطان ( کیلیپ ) · دانلود کاهش وزن با مصرف دارچین و عسل قبل خواب و بعد از خواب ...