مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود

به گزارش جام جم آنلاین ، دکتر حسین رستگار اظهار کرد: یکی از سریع ترین، قدیمی ترین و راحت ترین روش های پخت و پز روش سرخ کردن است، چرا که با استفاده از حرارت دادن روغن ها و چربی های خوراکی به راحتی می توان پخ و پز غذاها را انجام داد.

وی افزود: استفاده از این روش به دلیل پخت سریع و داشتن ویژگی های مشابه با روش پخت معمول رایج است. روش مناسب و مطلوب پخت پز برای انواع مختلف غذاها همچون گوشت، ماهی و سبزیجات روش سرخ کردن است.

رستگار ادامه داد: روغن مورد استفاده در طی عمل سرخ کردن جزئی از غذای سرخ شده محسوب می شود، در واقع عامل اصلی در ماهیت کیفی و تغذیه ای غذای سرخ شده که مورد مصرف قرار می گیرد است.

وی گفت: برخلاف پخت و پز معمولی رابطه پیچیده ای بین روغن سرخ کردنی و غذای سرخ شده وجود دارد نوع غذای مورد استفاده برای سرخ کردن در طول عمر روغن سرخ کردنی اثر دارد.

رستگار عنوان کرد: در طی عمل سرخ کردن عمیق روغن مصرفی بارها و مکرراً توسط دمای بالا (۱۸۰-۱۹۰ درجه سانتیگراد) و در مجاورت رطوبت و هوا قرار می گیرد، همچنین در چنین شرایطی تخریب روغن همچون اتواکسیداسیون، پلیمریزاسیون حرارتی، اکسیداسیون حرارتی و ئیدرولیز اتفاق می دهد.

وی در ادامه تصریح کرد: مصرف اصلی روغن در سرخ کردن غذاها به عنوان انتقال دهنده حرارت، توزیع کننده عطر و طعم در آنهاست، همچنین دمای روغن در حین سرخ کردن نباید از ۱۸۰درجه تجاوز کند.

رستگار تاکید کرد: غذاهای سرخ شده در دمای خیلی پایین باعث دریافت بالای چربی به دلیل جذب زیاد روغن توسط غذا در مدت طولانی می شود.

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: رطوبت که از طریق غذاها وارد روغن درحال سرخ کردن می شود، باعث شکسته شدن اسیدهای چرب در طی فرایند حرارت دهی می شود و عمل هیدرولیز در روغن هایی که کیفیت خوبی ندارند رخ داده موجب کاهش نقطه دود، رنگ تیره و طعم و بوی نامطلوب می شود.

رستگار افزود: در حین سرخ شدن و حرارت دیدن غذا روغن پلیمریزه شده توسط غذا جذب می شود که این امر باعث ایجاد مواد گریسی می شود، همچنین بهتر است برای سرخ کردن از روغن های مخصوص سرخ کردن که برای این منظور تولید شده اند استفاده کرد.

وی در ادامه اظهار کرد: این نوع روغن ها دارای پروانه ساخت و پروانه بهره برداری از سازمان غذا و دارو هستند و برای سرخ کردن مناسب بوده و می توان دو، سه و حتی چهار بار از آنها استفاده کرد البته به شرطی که پس از استفاده از روغن، مواد غذایی را از آن خارج و روغن را از صافی ریز، تمیز و خشکی عبور داده شود و پس از سرد شدن آن را در جای خشک و تاریک و درون ظروف شیشه ای قرار داد به طوری که فضای خالی از آن باقی نماند نگهداری شود.

رستگار گفت: استفاده از روغن سرخ کردنی ویژگی هایی دارد که رعایت آنها تاثیر بسیار زیادی در کیفیت غذای مورد استفاده دارد.

وی در ادامه افزود: در گام نخست باید سعی کرد آن را به آرامی و به دور از حرارت دادن زیاد گرم کرد و نسبت ۱به ۶ را که نسبت صحیحی از روغن و ماده غذایی است در آن مورد نظر قرار داد و به صورت مستمر باید به مخزن سرخ کن روغن تازه اضافه شود، همچنین تعویض روغن هر ۵ تا ۱۲ ساعت در سرخ کردن های صنعتی انجام گیرد، البته باید مراقب بود هیچگاه روغن سالم و مصرف نشده با روغن مصرفی مخلوط نشود.

رستگار اظهار کرد: بین سرخ کردن های متوالی بهتر است، روغن را سرد کرده، سپس درون ظرف مناسب در بسته ای نگهداری کرد و در صورت نیاز به استفاده مجدد از روغن مصرف شده نیز بهتر است ابتدا آنرا به قصد خروج بقایای مواد سرخ شده صاف کرد

وی گفت: در پایان کار ظرف سرخ کن را می بایست با شوینده های مناسب و محلول قلیایی شستشو داد و در نهایت با آب تمیز شست و خشک کرد.

منبع: مهر



لینک منبع :دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود

دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود - خبرگزاری مهر ... www.mehrnews.com/.../دمای-روغن-سرخ-کردنی-نباید-از-۱۸۰-درجه-بیشتر-شود‎Cached1 ژوئن 2016 ... مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده کنند. دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود www.jadidtarin.com/mag/pezeshki/salamat/3451‎Cachedدمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود. مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن‌های مخصوص سرخ کردن ... دمای روغن سرخ کردنی نباید از 180 درجه بیشتر شود - ایران اکونومیست ... khabarfarsi.com/u/19493037 1 ژوئن 2016 ... دمای روغن سرخ کردنی نباید از 180 درجه بیشتر شود. مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن های ... آخرین خبر | تغذیه/ دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود akharinkhabar.ir/health/2715120‎Cached1 ژوئن 2016 ... مهر/ دکتر حسین رستگار، اظهار کرد: یکی از سریع ترین، قدیمی ترین و راحت ترین روش های پخت و پز روش سرخ کردن است، چرا که با استفاده از حرارت ... اثر سرخ کردن بر روغن های خوراکی-قسمت دوم صحبت های دکتر معصومی ... rcof.kums.ac.ir/.../اثر-سرخ-کردن-بر-روغن-های-خوراکی-قسمت-دوم-صحبت-های-دکتر-معصومی-در-کنفرانس-مرکز-تحقیقات-روغن-ها-و-چربی-ها‎Cached15 مه 2017 ... هر چه درجه حرارت و زمان سرخ کردن بیشتر شود، این تغییرات افزایش می‌یابد. ... پایان نامه به این صورت بود که 8 تا 9 روغن مختلف در دمای 180 درجه سانتی ... نباید غذاهای مختلف را با یک روغن سرخ کرد چون هر چه غذاها مختلف باشد ترکیب ... نکات مهم در مورد سرخ کردن صحیح مواد غذایی - دانشگاه علوم پزشکی بوشهر dashtestanhc.bpums.ac.ir/Fa/news/Printnews.aspx?id=5901‎Cached9 ژوئن 2015 ... غوطه ور شدن مواد غذایی در روغن سبب افزایش مقدار روغن می شود به نحوی که ... باید دقت کرد که روغن سرخ کردن نیز بیشتر از 200 درجه ساتی گراد ... از همین رو توصیه می شود دمای روغن سرخ کردنی بین 155 تا 180 درجه سانتی گراد باشد. 10 نکته مهم در مورد سرخ کردن مواد غذایی - عصر ایران www.asriran.com/fa/.../10-نکته-مهم-در-مورد-سرخ-کردن-مواد-غذایی‎Cached Similar7 ژوئن 2014 ... باید دقت کرد که روغن سرخ کردن نیز بیشتر از 200 درجه ساتی گراد ( 392 درجه ... از همین رو توصیه می شود دمای روغن سرخ کردنی بین 155 تا 180 درجه ... [PDF] توصیهها - De'Longhi www.delonghi.com/Global/InstructionManuals/.../IR-5712510361.pdf‎Cached Similarسرخ کن باید تنها پس از پر کردن آن با روغن یا چربی روشن. شود. در واقع اگر بدون روغن آن را ... درجه حرارت باید بر روی 150 درجه سانتی گراد تا زمان مایع ... مکان منای ترموستات “L” را بر روی دمای موردنظر قرار .... شما می توانید مقدار بیشتری سیب زمینی منجمد سرخ ... 180°. 160°. 5-7. 4-6. 20-25. 4-6. کنگر فرنگی سبزیجات. گل کلم. قارچ. تفاوت مصرف روغن های سرخ کردنی و پخت و پز را جدی بگیرید rozablog.com/.../تفاوت-مصرف-روغن-های-سرخ-کردنی-و-پخت-و-پز.html‎Cached11 ژوئن 2017 ... روغن های مایع به رغم تفاوت هایی که دارند، نمی توانند درجه حرارت بالا را تحمل کنند بنابراین می ... دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود ... فروشگاه اینترنتی پارس خزر | سرخ کن - سرخ کن مدل 2012 shop.parskhazar.com/پارس-خزر.../63-سرخ-کن-سرخ-کن-مدل-2012‎Cached Similarدمای روغن های سرخ کردنی باید در محدوده 160 الی 180 درجه حفظ شود. زیرا مواد غذایی در دماهای پایین تر از درجه سلسیوس روغن بیشتری جذب کرده و در دماهای بالاتر کیفیت ...