به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا، سهیل اسکندری در مراسم روز جهانی غذا در ساری با تاکید بر اینکه ما باید مواد غذایی سالم را تبلیغ کنیم، گفت: اخیرا رسانهها در کاهش مصرف قند و شکر تلاش زیادی کرده و در کاهش مصرف این مواد تاثیرگذار بودند.
وی با اشاره به اینکه اغلب ما بیش از دو برابر نیازمان غذا مصرف میکنیم، افزود: یکی از برنامههای سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، ارتقای ایمنی روغن و چربی است؛ چراکه برخی از بیماریهای جامعه به دلیل بالا بودن اسیدهای چرب ترانس در روغن خانوار است. بر همین اساس در طی 10 سال آتی باید تلاش کنیم که روغن بدون ترانس داشته باشیم.
ﻣﻌﺎﻭﻥ فنی ﺍﺩﺍﺭﻩ کل ﻧﻈﺎﺭﺕ ﻭ ارزیابی ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩﻫﺎی ﺧﻮﺭﺍکی ﻭ آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به لزوم ارتقا و ایمنی و کیفیت روغنهای خوراکی، افزود: کاهش میزان اسیدهای چرب ترانس روغن مصرفی خانوار از 25 درصد در سال 84 به زیر 5 درصد در سال 93 و تا به 2 درصد تا پایان امسال و تا زیر یک درصد تا پایان برنامه ششم خواهد رسید.
اسکندری درباره ارتقای ایمنی فراوردههای گوشتی نیز یادآور شد: ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ، اجرای تشدید نظارت، اجرای برنامه شناسایی تقلبها و ... به صورت کشوری از اقدامات معاونت غذا و دارو است.
وی درباره ارتقای سلامت برنج و گندم، گفت: اجرای پروانه بهداشتی ساخت و شناسه و همچنین نظارت کارگاهی امکان ردیابی در سطح عرضه با شناسهدار کردن و بازرسی و کنترل واحدها از اقدامات کنترلی در این حوزه است.
ﻣﻌﺎﻭﻥ فنی ﺍﺩﺍﺭﻩ کل ﻧﻈﺎﺭﺕ ﻭ ارزیابی ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩﻫﺎی ﺧﻮﺭﺍکی ﻭ آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره باقی مانده سموم در میوهجات افزود: وزارت بهداشت از شش ماهه دوم سال 93 برنامهای تهیه و ابلاغ و برای بررسی این موضوع بر روی هفت محصول کشاورزی آزمایشات خود را آغاز کرد و در سال جاری، 11 محصول از نظر باقی مانده سموم و 7 محصول از نظر نیترات و فلزات سنگین در حال بررسی است و نتایج این آزمایشات هنوز اعلام نشده است.
اسکندری با بیان اینکه برچسبگذاری به عنوان ابزاری مهم در جهت اطلاعرسانی به مصرفکنندگان است، افزود: از ابتدای تیر 94 در تمام محصولات وارداتی برچسب تغذیهای الزامی شد و از مهر 94 تولید محصولات داخل بر اساس زمانبندی ابلاغی باید برچسب داشته باشند.
وی با اشاره به چراغ راهنمای تغذیهای، افزود: نشانگر رنگی باید در صفحه اصلی محصول و به طور واضح و قابل رویت توسط مصرفکنندگان به نمایش گذاشته شود. توجه به نشانگر رنگی تغذیهای با افزایش آگاهی مصرفکنندگان و اصلاح الگوی مصرف، راهی برای ارتقای سلامت جامعه است.
لینک منبع :
کاهش قند آبمیوهها و نوشابهها در دستور کار وزارت بهداشتکاهش قند آبمیوهها و نوشابهها در دستور کار وزارت بهداشت - ایسنا
www.isna.ir/.../کاهش-قند-آب-میوه-ها-و-نوشابه-ها-در-دستور-کار-وزارت-بهداشت
15 ا کتبر 2015 ... ﻣﻌﺎﻭﻥ ﻓنی ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻛﻞ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﻭ ﺍﺭﺯﻳﺎبی ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩﻫﺎی ﺧﻮﺭﺍکی ﻭ ﺁﺷﺎﻣﻴﺪنی سازمان غذا و دارو گفت:
کاهش درصد قند در آب میوهها و نوشیدنیها و کاهش مقدار شکر در نوشابههای ...
کاهش قند آبمیوهها و نوشابهها در دستور کار وزارت بهداشت - مواد غذایی ...
www.salamatnews.com/.../کاهش-قند-آب%20میوه%20ها-و-نوشابه%20ها-در-دستور-کار-وزارت-بهداشتCached15 ا کتبر 2015 ... ﻣﻌﺎﻭﻥ ﻓنی ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻛﻞ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﻭ ﺍﺭﺯﻳﺎبی ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩﻫﺎی ﺧﻮﺭﺍکی ﻭ ﺁﺷﺎﻣﻴﺪنی سازمان غذا و دارو گفت:
کاهش درصد قند در آب میوهها و نوشیدنیها و کاهش مقدار شکر در نوشابههای ...
دستور وزارت بهداشت: کاهش 10 % قند نوشابه آبمیوه ها - عصر ایران
www.asriran.com/.../دستور-وزارت-بهداشت-کاهش-10-قند-نوشابه-آبمیوه-هاCached28 آگوست 2016 ... دستور وزارت بهداشت: کاهش 10 % قند نوشابه آبمیوه ها ... همین سبب دریافت مالیات از
تولیدکنندگان این محصولات نیز در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تصویب کاهش 10 ...
www.gums.ac.ir/tmm/module/News/Shownews/page.../index.aspx?...Cachedابلاغیه وزارت بهداشت به کارخانجات تولید نوشابه و آبمیوه ... وی افزود: با توجه به این
موضوع، کاهش 10 درصدی قند در نوشابهها از سوی وزارت بهداشت تصویب و به صنایع ...
به همین سبب دریافت مالیات از تولیدکنندگان این محصولات نیز در دستور کار قرار ...
تصویب کاهش 10 درصدی قند در نوشابه و آبمیوه - اخبار رسمی
https://news.akhbarrasmi.com/.../تصویب-کاهش-10-درصدی-قند-در-نوشابه-و-آبمیوه/Cached28 آگوست 2016 ... ابلاغیه وزارت بهداشت به کارخانه های تولید نوشابه و آبمیوه ... سبب دریافت مالیات از
تولیدکنندگان این محصولات نیز در دستور کار قرار گرفته است.
ابلاغیه وزارت بهداشت به کارخانجات تولید نوشابه و آبمیوه - مشرق نیوز
www.mashreghnews.ir/.../ابلاغیه-وزارت-بهداشت-به-کارخانجات-تولید-نوشابه-و-آبمیوه
28 آگوست 2016 ... ... وزارت بهداشت از تصویب کاهش 10 درصدی قند در نوشابهها و آبمیوههای صنعتی ... از
تولیدکنندگان این محصولات نیز در دستور کار قرار گرفته است.
مهلت 60 روزه وزارت بهداشت برای کاهش قند نوشابهها | پایگاه اطلاع رسانی ...
noushonline.ir/news/2905/2905/Cached6 ژوئن 2017 ... مهلت ۶۰ روزه وزارت بهداشت برای کاهش قند نوشابهها. مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت
بهداشت گفت: وزارت بهداشت روی استاندارد محصولات غذایی کار ...
کاهش قند آب میوه ها و نوشابه ها در دستور کار وزارت بهداشت
tasalamati.com/e/Zy75Q/
15 ا کتبر 2015 ... سلامت نیوز: ﻣﻌﺎﻭﻥ ؟ "نی ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻛﻞ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﻭ ﺍﺭﺯﻳﺎبی ؟ "ﺮﺁﻭﺭﺩﻩﻫﺎی ﺧﻮﺭﺍکی ﻭ ﺁﺷﺎﻣﻴﺪنی سازمان غذا
و دارو گفت: کاهش درصد قند در آب میوهها و نوشیدنیها و کاهش مقدار ...
5 عامل خطر از 7 عوامل خطر بیماری های غیرواگیر تغذیه ایست
ajaums.ac.ir/DesktopModules/.../NewsView.aspx?...0...Cachedمصرف زیاد نمک، قند، چربی و مصرف کم سبزی و میوه 5 ریسک فاکتور تغذیه ای
هستند که ... این عوامل خطر در صنایع غذایی همچون انواع روغن ها، نان، آبمیوه ها و نوشابه ها
توضیح داد. ... مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از کاهش 50 درصدی میزان نمک
در نان ... یک درصد کاهش یافته است و با این کار روزانه سه گرم از مصرف نمک مردم کم
میشود.
روزنامه ایران_رتبه دوم ایران در جهان برای مهار بیماریهای غیر واگیر
www.iran-newspaper.com/newspaper/BlockPrint/183624Cached17 مه 2017 ... از این رو وزارت بهداشت همزمان با اجرای طرح تحول نظام سلامت کار سختی را در حوزه ... را
دستور کار خود قرار داده؛ بیماریهایی که طبق آمار در 90 درصد مرگ و میرهای .... قند موجود
در نوشابههای گازدار و آبمیوههای صنعتی را به 10 درصد کاهش میدهیم ...
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 19:30