مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

توصیه‌های نوروزی یک متخصص تغذیه

دکتر مینو فروزانی گفت: در طول سفر باید همانند سایر مواقع به طور متناسب، متعادل و متنوع از تمام گروه‌های غذایی استفاده شود به نحوی که دریافت مقدار مناسب لبنیات یعنی ۲ یا ۳ لیوان شیر یا ماست توصیه می‌شود.
وی با تاکید به مصرف نوشیدنی به ویژه آب گفت: در طول سفر برای جلوگیری از کم آبی و یبوست باید حداقل روزانه شش تا ۸ لیوان مایعات مصرف شود. بهتر است در سفرهای بین شهری از آب‌های بطری که سلامت آن مورد اطمینان است استفاده شود، در غیر این صورت باید به بهداشت ظرف محتوی آب توجه کرد.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با توصیه به کاهش مصرف چای و قهوه گفت: برای رفع نیاز بدن به مایعات، آب بهترین نوشیدنی است، توصیه می‌شود افراد از مصرف ساندیس و نوشابه‌های گازدار پرهیز کنند و به جای آن نوشیدنی‌های کم کالری مصرف کنند.
فروزانی با بیان اینکه مسافران بهتر است در رستوران‌های بین راهی در زمان سفر از مصرف سالاد و سبزی به صورت خام به دلیل احتمال آلودگی خودداری کنند، یادآور شد: برای سلامتی بیشتر در این ایام باید به جای مصرف غذاهای سرخ شده، از غذاهای آبپز و تنوری استفاده کنند و از خوردن غذاهای چرب و سرخ شده، شیرینی‌ها، شکلات، خامه اجتناب کنند.
این متخصص تغذیه گفت: مسافران باید تنها به رستوران‌های معتبر که اصول بهداشتی بیشتر در آن‌ها رعایت شده است مراجعه کنند، وضعیت بهداشت سالن، سرویس‌های بهداشتی و کارگران تا حدی معیار سطح بهداشت رستوران است.

فروزانی توصیه کرد: از مصرف بعضی مواد غذایی مانند سالاد الویه، همبرگر و کباب کوبیده در مکان‌هایی که قابل اطمینان نیستند، خودداری شود و از چنگال و قاشق و وسایل شخصی برای صرف غذا در طول سفرهای نوروزی استفاده شود. (ایسنا)

222



لینک منبع :توصیه‌های نوروزی یک متخصص تغذیه

Images for توصیه‌های نوروزی یک متخصص تغذیه توصیه‌های نوروزی یک متخصص تغذیه - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../توصیه‌های-نوروزی-یک-متخصص-تغذیه 16 مارس 2015 ... جام جم سرا: یک متخصص تغذیه به مسافران نوروزی توصیه کرد که در رستوران‌های بین راهی از مصرف سالاد و سبزی به صورت خام به دلیل احتمال آلودگی ... توصیه های نوروزی یک متخصص تغذیه « بهداشت و تغذیه www.1doost.com/Post-19615.htm‎Cached18 مارس 2015 ... یک متخصص تغذیه به مسافران نوروزی توصیه کرد که در رستوران های بین راهی از مصرف سالاد و سبزی به صورت خام به دلیل احتمال آلودگی خودداری ... [PDF] توصیه‌های نوروزی یک متخصص تغذیه را بخوانید - آکا www.akairan.com/health/pdf/taghziyeh-salem/201546145943.pdf‎Cachedﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻟﺒﻨﯿﺎﺕ ﯾﻌﻨﯽ ۲ ﯾﺎ ۳ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﯿﺮ ﯾﺎ ﻣﺎﺳﺖ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ. ﻭﯼ ﺑﺎ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﺑﻪ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﺑﻪ ﻭﯾﮋﻩ ﺁﺏ ﮔﻔﺖ: ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺳﻔﺮ ﺑﺮﺍﯼ. ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﮐﻢ ﺁﺑﯽ ﻭ ﯾﺒﻮﺳﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺷﺶ ﺗﺎ ﻫﺸﺖ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ... توصیه های نوروزی یک متخصص تغذیه به بیماران دیابتی - آکا www.akairan.com/health/taghziyeh-salem/20154614523.html‎Cachedمتاسفانه در ایام نوروز تعداد زیادی از مبتلایان به دیابت به علت عدم رعایت نکات تغذیه ای، مجبور به مراجعه اورژانسی به مراکز درمانی می شوند در صورتی که با رعایت ... توصیه‌های نوروزی یک متخصص تغذیه در مجتمع فرهنگی هنری نور fhnews.ir/.../توصیه‌های-نوروزی-یک-متخصص-تغذیه-در-مجتمع-فرهنگی-هنری-نور‎Cached6 مارس 2017 ... کارگاه آموزشی «در مسیر تندرستی» مجتمع فرهنگی هنری نور در آستانه فرا رسیدن نوروز ۹۶ به بررسی موضوع تغذیه سالم در این روزها می‌پردازد. توصیه های نوروزی یک متخصص تغذیه | زیباشو دات کام www.zibasho.com/archives/2514‎Cached Similar16 مارس 2011 ... یک متخصص تغذیه گفت: غذاها را برای مسافرت‌های نوروزی، نیم‌پز نکنیم، بلکه آن‌ها را خام یا پخته همراه خود ببریم. دکتر مسعود کیمیاگر در گفت و گو ... توصیه‌های نوروزی یک متخصص تغذیه «در مسیر تندرستی» نور ferdos.farhangsara.ir/tabid/1125/ArticleId/82986/-«-».aspx به گزارش روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه 5، نشست آموزشی «در مسیر تندرستی» سه‌شنبه 17 اسفندماه ساعت 11 به صورت رایگان در مجتمع فرهنگی هنری نور ... توصیه‌های نوروزی یک متخصص تغذیه در مجتمع فرهنگی هنری نور - دمادم https://damadam.ir/.../توصیه‌های-نوروزی-یک-متخصص-تغذیه-در.../7750672 کارگاه آموزشی «در مسیر تندرستی» مجتمع فرهنگی هنری نور در آستانه فرا رسیدن نوروز ۹۶ به بررسی موضوع تغذیه سالم در این روزها می‌پردازد. به گزارش رسانه ... توصیه‌های یک متخصص تغذیه در سفرهای نوروزی - همشهری آنلاین hamshahrionline.ir/details/205624/Lifeskills/Nutrition‎Cached17 مارس 2013 ... همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه در طول سفر باید اصول تغذیه‌ای، بهداشت و ایمنی مواد غذایی رعایت شود، گفت: استفاده از مواد غذایی ...