مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

روغن زیتون را سرخ نکنید؛ سرطان می‌گیرید

سالم‌ترین و بهترین روش پخت غذا بخار پز کردن آن است، اگر هم تمایل به سرخ کردن غذا دارید از روغن‌های سرخ کردنی استفاده کنید و حتی اگر می‌خواهید از روغنی که سرخ کرده‌اید دوباره استفاده کنید باید در هنگام خرید با دقت در توضیحات درج شده بر روی کالا آن را انتخاب کنید.

طی تحقیقاتی مشخص شده که متأسفانه اکثر مردم برای سرخ کردن غذا بخصوص برای مواد غذایی که جذب روغن بالایی دارند (مانند بادمجان) از روغن زیتون استفاده می‌کنند. قابل توجه است که روغن زیتون هنگام سرخ کردن به مرحله‌ای از دود می‌رسد که در آن ساختار روغن از هم پاشیده می‌شود و ترکیبات جدیدی که برای بدن بشدت خطرناک، سمی و سرطان زا است، ایجاد می‌شود و بنابراین بهتر است برای سرخ کردن از روغن ذرت استفاده کنید.

روغن زیتون نباید در تماس با نور و گرما باشد و اگر می‌بینید که در کشورهای مدیترانه‌ای از روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده می‌کنند، این کار فقط در حد یک تفت مختصر است و چند دقیقه هم بیشتر زمان نمی‌برد؛ چون آنها مانند ما این همه مواد غذایی را سرخ نمی‌کنند. البته کیفیت روغن زیتون هم مهم است؛ اینکه از چه نوعی است و چه ویژگی‌هایی دارد حایز اهمیت است و باید به آن توجه کرد.

چنانچه حرارتی که به روغن زیتون داده می‌شود، بالای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد باشد، اسیدهای چرب آن به نوع ترانس تبدیل شده و در نتیجه سرطان‌زا خواهند بود. بنابراین تاکید می‌شود تا آنجا که ممکن است از روغن زیتون جهت سرخ‌کردن‌های سنگین استفاده نکنید؛ مگر اینکه سرخ کردن ماده غذایی در حد یک تفت کوتاه باشد و درجه حرارت آن از ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بیشتر نشود. زمان تفت دادن نیز بیش از چند دقیقه نباید طول بکشد زیرا همان‌طور که بار‌ها و بار‌ها گفته‌ایم روغن زیتون روغنی نیست که بتواند حرارت بالا را تحمل کند و در نتیجه می‌سوزد و طعم غذا را عوض می‌کند. البته می‌توان آن را داخل خورش یا روی برنج ریخت.
بار دیگر توصیه می‌کنم برای سرخ‌کردن موادغذایی از روغن‌های مخصوص سرخ‌ کردن که در بازار موجودند، استفاده کنید؛ روغن‌هایی که نه جامدند، نه مایع و حین تولید، پروسه صنعتی مخصوصی را طی می‌کنند تا در برابر حرارت‌های بالا مقاوم شوند. (گوگل پلاس: صفحه اخبار سلامت)

704



لینک منبع :روغن زیتون را سرخ نکنید؛ سرطان می‌گیرید

روغن زیتون را سرخ نکنید؛ سرطان می‌گیرید - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../روغن-زیتون-را-سرخ-نکنید؛-سرطان-می‌گیرید‎Cached17 فوریه 2015 ... جام جم سرا: در بسیاری از دستورهای آشپزی رسانه‌ها دیده می‌شود که آشپز برای نشان دادن توجهش به سلامت مواد غذایی از روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده ... روغن زیتون را سرخ نکنید؛ سرطان می‌گیرید - ایران اکونومیست iraneconomist.com/fa/news/.../روغن-زیتون-را-سرخ-نکنید-سرطان-می‌گیرید 18 فوریه 2015 ... روغن زیتون را سرخ نکنید؛ سرطان می‌گیرید. سالم‌ترین و بهترین روش پخت غذا بخار پز کردن آن است، اگر هم تمایل به سرخ کردن غذا دارید از روغن‌های ... روغن زیتون را سرخ نکنید؛ سرطان می گیرید | سالم ترین و بهترین - قطره www.ghatreh.com/news/.../روغن-زیتون-سرخ-نکنید-سرطان-گیرید 17 فوریه 2015 ... سالم ترین و بهترین روش پخت غذا بخار پز کردن آن است، اگر هم تمایل به سرخ کردن غذا دارید از روغن های سرخ کردنی استÙ. این روغن‌ها را با خیال راحت بخورید! - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/.../این-روغن‌ها-را-با-خیال-راحت-بخورید‎Cached Similar9 جولای 2014 ... آیا روغن کنجد و روغن هسته انگور که در بسیاری خانواده‌ها مد شده، از همه روغن‌ها بهتر هستند و ... گرما و اکسیژن قرار می‌گیرد- به‌خصوص اگر از روغن مایع استفاده شده باشد- این فرآیند ... از 25 تا 30 درصد باشد؛ فراموش نکنید که این مقدار فقط به روغن‌ها اختصاص ندارد بلکه تمام ... هیچ جای دنیا روغن سرخ کردنی مصرف نمی‌کنند! رابطه نحوه پخت غذا و ایجاد سرطان - خدمات مشاوره پیشگیری و بیماریابی ... www.cancerservice.ir/index.php/.../k2/.../83-the-cooking-and-cancer‎Cached13 جولای 2015 ... درجه حرارت بالای طبخ در حضور روغنها بویژه اگر روغن مخصوص سرخ کردن ... میگیرد باید مناسب باشد، هرگز از ظروف کاغذی و فلزی استفاده نکنید ... و ماکروویو کردن روغن زیتون از فعالیت لیپاز کاسته و خطر اکسید شدن را کاهش میدهد. سلامت باش - روغن های آشپزخانه salamatbash.ir/points/44-روغن-های-آشپزخانه‎Cached Similarاین رژیم غذایی سرشار از مصرف زیتون و روغن زیتون است که درخت آن در آب و هوای مدیترانه ... در طبخ های کوتاه مدت ( 1 الی 2 دقیقه) مثل سرخ کردن تخم مرغ و تفت دادن مواد ... از سکته های قلبی و مغزی، پیشگیری از سرطان معده، رفع کم خونی در خانمها، دختر ... 1- هرگز از کره برای سرخ کردن استفاده نکنید زیرا نقطه دود پایینی دارد و زود میسوزد. روغن گیری کنجد در حضور شما! | parisa zarei shargh | Pulse | LinkedIn https://www.linkedin.com/.../روغن-گیری-کنجد-در-حضور-شما-parisa-zarei-shargh‎Cached4 دسامبر 2016 ... ... که در منطقه آسیا به‌ویژه هند، کره جنوبی، چین و خاورمیانه مورداستفاده قرار می‌گیرد. ... در نتیجه روغن در حرارت بالا اکسید و ترکیبات سرطانی در آن ایجاد می شود. ... برخلاف تصور عمومی که در کشور ما وجود دارد این روغن برای سرخ کردن مناسب ... و پز با دمای کم استفاده شود و به هیچ وجه از آن برای سرخ کردن استفاده نکنید. چگونه غذا را سالم سرخ کنیم؟ - تبیان article.tebyan.net/155470/چگونه-غذا-را-سالم-سرخ-کنیم-‎Cachedاما پیش از آن که بخواهیم روغن مناسب سرخ کردن را انتخاب کنیم، باید با نقطه دود بعضی ... 236 درجه سانتی‌گراد، روغن بادام زمینی 231 درجه سانتی‌گراد و روغن زیتون 190 درجه ... خارجی وارد روغن شوند، به روغن نمک نزنید، شعله اجاق گاز را زیاد نکنید و حرارت را ... می‌شود ماده‌ای سرطان زا در روغن های مایع معمولی به وجود آید که بسیار خطرناک است. سالم ترین روغن برای سرخ کردن کدام است ؟ – سایت پزشکان بدون مرز https://www.pezeshk.us/?p=28797‎Cachedملاحظه می کنید که روغن زیتون نقطه دود نسبتا پایینی دارد و برای سرخ کردن ... وقت از روغن مایع استفاده نکنید ، زیرا سریعاً اکسیده شده و تولید مواد سرطان زا می کنند. زیتون - جامعه زنان خراسان شمالی |راه ساجده sajedeh.com/tag.aspx?tag=%20زیتون در این مطلب کیک روغن زیتون را به شما آموزش داده ایم، همانطور که ملاحظه می کنید، به جای روغن های مایعِ عُرف که در کیک ها ... روغن زیتون را سرخ نکنید، سرطان می‌گیرید.