مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آشنایی با خواص گوشت غاز

گوشت غاز تقویت کننده نیرو و ضد تب روماتیسمی است و یکی از روش‌‌های درمانی در چین محسوب می‌‌شود. در کاهش عطش، سرفه، اشتها و بزاق، حل کردن سموم بدن، تقویت نیرو، افزایش ترشح مایع معده، تنگی نفس و در خستگی خوردن گوشت غاز یا سوپ آن می‌‌تواند به بهبود وضعیت کمک کند.

در بیماری دیابت می‌‌تواند باعث کنترل پیشرفت بیماری شود و در درمان بیماری‌‌هایی مثل سرماخوردگی، برونشیت مزمن، نفریت، ادم، آمفیزم و آسم موثر می‌‌باشد.

گوشت غاز حاوی فاکتورهای ضد سرطانی در خون است و باعث تقویت ایمنی هومورال می‌‌شود و می‌‌تواند باعث تولید آنتی بادی در خون شود. ناگفته نماند که کاهش عملکرد سیستم ایمنی در بدن با ایجاد تومور در ارتباط است. ایمونوگلبولین‌‌های گوشت غاز فعالیت ضد سرطانی دارند و با تقویت سیستم ایمنی بدن می‌‌تواند در درمان سرطان مفید باشد. این گوشت طعم شیرینی دارد و برای تقویت نیروی طحال و ریه مناسب است. گوشت غاز همچنین از اولئیک اسید غنی است که می‌‌تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد. این گوشت حاوی 58 درصد اولئیک اسید است که در مقایسه با سایر گوشت‌‌های حیوانی بالاترین میزان را دارد.

چربی به عنوان بخش مهمی از تعادل رژیم می‌‌باشد. از جمله ویتامین‌‌های محلول در چربی K, E, D, A و اسیدهای چرب ضروری که برای حفظ سلامتی و عملکرد بدن مورد نیاز است. اگرچه چربی‌‌های حیوانی به نظر بد می‌‌باشند اما چربی موجود در گوشت غاز در مقایسه با سایر گوشت‌‌های حیوانی، برای سلامتی مفید است؛ زیرا حاوی اسیدهای چرب اشباع کمتر و اسیدهای چرب غیراشباع بیشتر می‌‌باشد در نتیجه می‌‌تواند باعث کاهش سطح کلسترول خون شود از این رو برای قلب مفید است.

گوشت غاز حاوی پروتئین بالا، چربی کم و کلسترول پایین می‌‌باشد. همچنین این گوشت حاوی فسفر، کلسیم، سدیم و پتاسیم می‌‌باشد. گوشت غاز حاوی آمینواسیدهای ضروری برای رشد بدن است. پروتئین‌‌های گوشت غاز با کیفیت بالا می‌‌باشد. چربی آن اندکی از چربی مرغ بالاتر است اما از دیگر گوشت‌‌ها بسیار پایین تر است. این گوشت نه تنها حاوی چربی کم و با کیفیت خوب است، بلکه حاوی اسیدها چرب غیر اشباع به خصوص لینولنیک اسید می‌‌باشد که برای سلامتی مفید است.

نقطه ذوب این گوشت بسیار پایین است و هضم و جذب آن به وسیله بدن آسان است. پروتئین گوشت غاز و اردک از گوشت قرمز، مرغ، گوشت گاو بالاتر است و حاوی لیزین بالایی است. (همشهری آنلاین به نقل از دنیای تغذیه)

546



لینک منبع :آشنایی با خواص گوشت غاز

آشنایی با خواص گوشت غاز - همشهری آنلاین www.hamshahrionline.ir/details/285500/Lifeskills/Nutrition‎Cached27 ژانویه 2015 ... همشهری آنلاین: گوشت غاز حاوی پروتئین بالا، چربی کم و کلسترول پایین می‌‌باشد. همچنین این گوشت حاوی فسفر، کلسیم، سدیم و پتاسیم می‌‌باشد. خواص و فواید مصرف گوشت غاز - ایران ناز www.irannaz.com/benefits-goose-meat.html‎Cached Similarبا خطرناک ترین رتیل دنیا آشنا شوید (عکس) ... خواص و فواید مصرف گوشت غاز ... ایمونوگلبولین‌‌های گوشت غاز فعالیت ضد سرطانی دارند و با تقویت سیستم ایمنی ... آشنایی با خواص گوشت غاز | گوشت غاز حاوی پروتیین بالا، چربی - قطره www.ghatreh.com/news/nn24677591/آشنایی-خواص-گوشت-غاز‎Cached Similar31 ژانویه 2015 ... گوشت غاز حاوی پروتیین بالا، چربی کم و کلسترول پایین می باشد. همچنین این گوشت حاوی فسفر، کلسیم، سدیم و پتاسیم می. آشنایی با فواید گوشت غاز - مجله اینترنتی شیثار shissar.ir/fa/Lifestyle/2139/آشنایی-با-فواید-گوشت-غاز/‎Cachedنمیدونم تجربه خوردن گوشت غاز رو داشتن یا نه، اما گوشت غاز علاوه بر مزه خوب و متفاوتی که داره فوایدی نیز داره که امروز به تعدادی از اونا پرداختیم. آشنایی با انواع گوشت و فواید آن | توصیه های دارویی | معاونت غذا و دارو ... fdo.kaums.ac.ir/Default.aspx?PageID=189‎Cached Similarهمچنین مقدار زیادی از چربی حیوانی در بافت گوشت حیوانات قرار گرفته است که منبع مهم ... خواص گوشت .... گوشت کبک تفاوت چندانی با گوشت مرغ، غاز و اردک ندارد. آشنایی با خواص گوشت غاز - همشهری | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/467901/redirect/hamshahrionline.ir آشنایی با خواص گوشت غاز. - همشهری آنلاین: گوشت غاز حاوی پروتئین بالا، چربی کم و کلسترول پایین می باشد. همچنین این گوشت حاوی فسفر، کلسیم، سدیم و ... خواص گوشت غاز | مجله پزشکی دکتر سلام www.hidoctor.ir/tag/خواص-گوشت-غاز/‎Cached Similarچرا باید گوشت غاز بخوریم؟ گوشت غاز تقویت کننده نیرو و ضد تب روماتیسمی است و یکی از روش‌‌های درمانی در چین محسوب می‌‌شود. #پختن گوشت غاز#پروتئین گوشت ... به این دلایل باید گوشت غاز را به رژیم‌غذایی‌تان اضافه کنید - الو دکتر https://www.alodoctor.ir/.../به-این-دلایل-باید-گوشت-غاز-را-به-رژیم-غذایی-تان-اضافه-کنید‎Cachedاما شاید با دانستن خواص آن تعداد بیشتری از افراد به استفاده از آن تمایل پیدا کنند. گوشت غاز تقویت‌کننده نیرو و ضد تب روماتیسمی است. به‌علاوه در کاهش عطش، ... 247 - پخت | پیازچه www.piazcheh.com/?cat=2&paged=247 آشنایی با خواص گوشت غاز جام جم سرا: گوشت غاز حاوی پروتئین بالا، چربی کم و کلسترول پایین می‌‌باشد. همچنین این گوشت حاوی فسفر، کلسیم، سدیم و پتاسیم ... مروری بر خواص گوشت غاز / آرشیو farspage.com/w/9/ejsqh‎Cached24 فوریه 2017 ... گوشت غاز حاوی پروتئین بالا، چربی کم و کلسترول پایین می باشد. ... خواص خربزه , آشنایی با خربزه , خواص خربزه از نظر احادیث , خواص مواد غذایی , ...