مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

۷ سبزی و ۳ نکته مهم در پخت سبزیجات

جام جم سرا به نقل از سیمرغ: سبزیجاتی که بوی تند و نامطبوعی دارند مانند کلم، گل کلم، شلغم و غیره به مدت زیادی نباید پخت شوند.


نکات

۱ - بهتر است سبزیجات در ظرفهای لعابی پخته شوند تا رنگ آن‌ها تغییر نکند. برای حفظ و نگهداری ویتامین سبزیجات مقدار کمی در سبزی آب ریخته شود، بطوریکه بعد از پختن آب اضافی آن تبخیر شده باشد. ولی اگر در پخت سبزیجات رنگ آن مطرح باشد، باید میزان زیادی آب را در ظرفی به جوش آورده و بعد سبزی را در آب جوش بریزید و در ظرف را باز بگذارید. به این طریق رنگ سبزی به هیچ وجه عوض نخواهد شد. بعد از پخته شدن آن‌ها را از آب درآورده و در صافی بریزید تا آب آن خارج شود.

۲ - سبزیجاتی که بوی تند و نامطبوعی دارند مانند کلم، گل کلم، شلغم و غیره به مدت زیادی نباید پخت شوند. اگر زمان پخت ما بیشتر از حد معمول باشد بوی آن‌ها شدید‌تر می‌شود، زیرا ترکیبات گوگردی موجود در آن‌ها با پخت طولانی تجزیه شده و تولید مواد بدبو می‌کنند. بنابراین توجه داشته باشید که این نوع سبزیجات را به اندازه لازم بپزید. در مورد بقیه سبزیجات اگر زیاد‌تر از حد معمول پخته شوند رنگ آن‌ها تیره می‌شود زیرا حرارت زیاد روی اسید سبزی اثر نموده و رنگ آن تغییر می‌کند.

۳ - برای اینکه بخواهیم سبزیجات را خشک کنیم ابتدا باید سبزی را به دقت شست و تمیز کرد و در آبکش ریخت. آب آنکه رفت در سایه پهن می‌کنیم تا کاملاَ خشک شود. در موقع مصرف سبزی خشک باید خیس کرد تا نرم و آماده شود. هر ۱۰۰ گرم سبزی خشک مساوی است با ۲ کیلو سبزی تازه.


اصول پخت

_ پخت گل کلم و کلم برگ
باید تمام برگهای کلم را باز نمود سپس آن را در آب جوش و نمک بیاندازیم و به مدت ۵ دقیقه بگذارید بپزد تا برگ‌ها نرم شود. گل کلم را از همدیگر جدا کرده و در ظرف آب جوش کمی نمک ریخته و به مدت ۵ دقیقه می‌جوشانیم.

_ پخت آرتیشو
چوب آن را بگیرید و در ظرف مناسبی مقدار زیادی آب ریخته و بعد از اینکه آب به جوش آمد کمی روغن زیتون و نمک اضافه کنید و آرتیشو‌ها را در آن بریزید تا کاملاَ پخته شوند. هر وقت برگهای آرتیشو نرم شد و به آسانی جدا شد آرتیشو‌ها را در صافی ریخته و آب اضافی آن‌ها را می‌گیریم و در ظرفی کمی کره ریخته و ظرف را روی حرارت قرار داده و آن‌ها را در کره تفت می‌دهیم.

_ پخت هویج
بهتر است پوست هویج را کاملاَ بگیرید و تراشیدن پوست هویج به هیچ وجه درست نیست چون اگر توجه داشته باشید شیارهایی در سطح هویج وجود دارد که آن شیار‌ها باعث می‌شود گل و لای در هویج باقی بماند و ضمن پختن رنگ تیره‌ای به خود بگیرند. برای اینکه بخواهیم رنگ آن موقع پخت عوض نشود کمی جوش شیرین می‌ریزیم و در ظرف را باز می‌گذاریم.

_ طبخ مارچوبه
مارچوبه را ممکن است درسته پخت و یا به طول ۲ تا ۳ انگشت برید و بعد طبخ کرد. سر مارچوبه معمولا لطیف‌تر از ته آن است. ممکن است سر آن را بطول ۳ انگشت برید و به مصرف تزئینات کنار غذا رسانید. در هر حال برای پختن مارچوبه نیز آب را جوش می‌آوریم و مارچوبه را در آب جوش می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد. بعد آن را در صافی می‌ریزیم آب آنکه رفت با کره و انواع سس به مصرف می‌رسانیم.

_ نعناع داغ
برای تهیه نعناع داغ باید ابتدا روغن را در ظرف مناسب ریخت و روی حرارت قرار می‌دهیم. نعناع داغ را پودر کرده و به روغن اضافه کنید. توجه داشته باشید روغن داغ نباشد. کمی که تفت دادیم سریع از روی حرارت بردارید تا رنگ آن تیره نشود چون عطر نعناع از بین می‌رود.

_ پیازداغ
بطورکلی پیاز سرخ کرده یا پیاز داغ در غذاهای ایرانی جای مهمی دارد. برای سرخ کردن پیاز باید دقت کرد که نه زیاد سرخ و سیاه شود و نه اینکه رنگ آن سفید بماند. پیاز داغ خوب باید طلایی رنگ باشد و بهتر است پیاز را در روغن بیشتر و با حرارت ملایم سرخ کرده و بعد از سرخ شدن روغن اضافی آن را گرفت. پیاز را در اول سرخ کردن نباید زیاد به هم زد زیرا آب می‌اندازد و دیر‌تر سرخ می‌شود. همین که پیاز رنگ گرفت باید آن را مرتب به هم زد تا کاملاَ طلایی شود. برای تهیه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ عدد پیاز متوسط و حدود ۲۰۰ گرم روغن لازم است.

_ روش سرخ کردن بادمجان
برای اینکه تلخی بادمجان گرفته شود و روغن کمتری مصرف شود، پس از پوست گرفتن بادمجان‌ها مقداری آب و نمک درست کنید و آن‌ها را به مدت ۴ ساعت در آب نمک قرار دهید. سپس در آبکش ریخته و بشویید و خشک کنید. بعد در روغن داغ سرخ کنید. پس از سرخ شدن روغن آن‌ها را بگیرید و مصرف کنید.



لینک منبع :۷ سبزی و ۳ نکته مهم در پخت سبزیجات

۷ سبزی و ۳ نکته مهم در پخت سبزیجات - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../۷-سبزی-و-۳-نکته-مهم-در-پخت-سبزیجات‎Cached7 نوامبر 2014 ... تصویر ۷ سبزی و ۳ نکته مهم در پخت سبزیجات. جام جم سرا به نقل از سیمرغ: سبزیجاتی که بوی تند و نامطبوعی دارند مانند کلم، گل کلم، شلغم و غیره ... ۷ سبزی و ۳ نکته مهم در پخت سبزیجات - (marriage ideal ) ازدواج ایده آل novinpendar.blogsky.com/.../۷-سبزی-و-۳-نکته-مهم-در-پخت-سبزیجات‎Cached13 مه 2015 ... اگر سال‌ها تجربه آشپزی داشته باشید ممکن است به طریقی با روشهای پخت سبزیجات آشنا باشید اما اگر خانم یا آقایی هستید که بتازگی به آشپزی رو ... 7 سبزی و 3 نکته مهم در پخت سبزیجات | سبزیجاتی که بوی تند و ... www.ghatreh.com/news/nn23063207/سبزی-نکته-مهم-پخت-سبزیجات 7 نوامبر 2014 ... سبزیجاتی که بوی تند و نامطبوعی دارند مانند کلم، گل کلم، شلغم و غیره به مدت زیادی نباید پخت شوند. نکات 1 - بهتر اسØ. ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها) پنیر صبحانه + ... https://www.zibakade.com/.../ترفندهای-آشپزی-رمز-و-راز-خوشمزه-تر-شدن-غذاها-TP21901-IX7/‎Cachedبرای پختن اسفناج کمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را کم کنید اما برای آنکه اسفناج در ظرف بالا نیاید، در قابلمه‌ای .... ۷ سبزی و ۳ نکته مهم در پخت سبزیجات . در پختن سبزیجات این نکات را فراموش نکنید - آشپزی سالم - تغذیه ... www.salamatnews.com/.../در-پختن-سبزیجات-این-نکات-را-فراموش-نکنید‎Cached Similar5 نوامبر 2014 ... ولی اگر در پخت سبزیجات رنگ آن مطرح باشد، باید میزان زیادی آب را در ظرفی به جوش آورده و بعد سبزی را در آب جوش بریزید و در ظرف را باز بگذارید. 9روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات - نیک صالحی پرتال سرگرمی ... www.niksalehi.com/.../9روش-برای-خوشمزه-تر-کردن-سبزیجات.html 6 ژوئن 2016 ... خوشمزه تر کردن سبزیجات 1 – نخودفرنگیطعم‌دهنده : نعناع تازه2 فنجان نخودفرنگی تازه یا یخ‌زده را در روغن ... ۷ سبزی و ۳ نکته مهم در پخت سبزیجات. نکات مهم در سرخ و بخارپز کردن سبزیجات - بیتوته www.beytoote.com/.../highlights-red-steamed-vegetables1.html‎Cached Similarپخت سبزیجات بخارپز کردن سبزیجات , نحوه سرخ کردن سبزیجات , نحوه بخارپز کردن سبزیجات , سرخ کردن سبزجات , نکات مهم آشپزی , نکته های آشپزی , نگهداری سبزیجات , روش نگهداری سبزیجات. ... 6 - سبزیجات را قبل از خرد کردن باید بشویید ، زیرا اگر سبزی خرد شود، ویتامین‌ها با شستشو از بین می‌روند. ..... ۴ عامل کاهش قیمت طلا. چند توصیه برای مصرف و پخت سبزی - بیتوته www.beytoote.com/.../advice-consumption-cooking-vegetables.html‎Cached Similarسبزی ها را به مدت زیاد در آب خیس نکنید ، زیرا ویتامین ها و مواد معدنی آنها در آب حل می شود. ... نکته های مهم برای درست کردن مربا · نکات ریز آشپزی ... سبزی. مجموعه: نکات مهم آشپزی ... برای پختن سبزی اول آب را جوش بیاورید و بعد سبزی را بریزید و فقط آنقدر بپزید تا نرم شود ( له نشود ). ..... ۴ کشته و ۱۲ زخمی تبعه افغان در واژگونی خودرو ... [PDF] خرید سبزیجات www.kermanshah.maj.ir/_tose_paidar/documents/12355.pdf‎Cached Similarﺳﺒﺰﻳﺠﺎت. ﺳﺒﺰﻳﻬﺎ ﺷﺎﻣﻞ ﮔﺮوه ﺑﺮﮔﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺳﺒﺰی ﺧﻮردن، ﻛﺎﻫﻮ، ﻛﺮﻓﺲ و ﻏﻴـﺮه. و ﺳﺒﺰﻳﻬﺎی ﻏﻴﺮ ﺑﺮﮔﻲ ﺷﺎﻣﻞ ﺧﻴـﺎر ، ﻫـﻮﻳﺞ، ﮔﻮﺟـﻪ ﻓﺮﻧﮕـﻲ ،ذرت ،. ﻗـﺎرچ و ﻏﻴـﺮه ﻫـﺴﺘﻨﺪ ... ﻟﻴﻮان ﺳﺒﺰﻳﺠﺎت ﭘﺨﺘﻪ. ﺷ. ﺪه ﻳﺎ ﻳﻚ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ ... ﺨﭽﺎل ﻧﮕﻬﺪاری ﺷﻮ. د . ﻧﻜﺘﻪ. ﻣﻬﻢ. :1. ﻣﺪت زﻣﺎن ﻣﺎﻧﺪﮔﺎری. ﺳﺒﺰی ﺿﺪ ﻋﻔﻮﻧﻲ ﺷﺪه در ﻳﺨﭽـﺎل. ﺣﺪاﻛﺜﺮ. 4- 3. تغذیه کودکان 1تا 5 سال | دانشکده تغذیه و علوم غذایی nutr.mui.ac.ir/تغذیه-کودکان-1تا-5-سال‎Cached Similarاگر کودک مبتلا به یبوست است در تهیه سوپ او، علاوه بر سبزی ها (سیب زمینی، ... غذای کودک را تمیز و کاملا" پخته تهیه کنید و پس از خنک کردن به او بدهید. ... کودک در یک سالگی به ۱۰۰۰ کیلو کالری و در ۳ سالگی به ۱۳۰۰ کیلوکالری ... صبحانه کودک مهم ترین وعده غذایی او است و مصرف آن موجب یادگیری بهتر و دقت بیشتر او می گردد.