جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید آرد را هم اضافه کنید و به همراه زردچوبه آنها را هم تفت دهید. به اندازه پنج تا شش لیوان آب را به آرامی روی آرد سرخ شده بریزید و مرتب به هم بزنید تا صاف و یکدست شود. فلفل و نمک و شوید خشک را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. چهارعدد از تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب به هم بزنید وکم کم به غذا اضافه کنید و صبر کنید تا تخممرغها بسته شوند و غذا به غلظت مناسب برسد. تخممرغ پنجم را نیمرو کنید. و بعد از کشیدن اشکنه در ظرف مناسب، تخممرغ نیمرو شده را به عنوان تزئین، روی آن قرار دهید و سرو کنید.
لینک منبع :
طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکیطرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../طرز-تهیه-غذای-محلی-اشکنه-اراکیCached29 آوریل 2014 ... تصویر طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی. جام جم سرا: طرز تهیه: ابتدا در یک ظرف
مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید آرد ...
Images for طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی
طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی - پرشین وی
persianv.com/ashpazi/طرز-تهیه-غذای-محلی-اشکنه-اراکی.htmlCached30 آوریل 2014 ... و بعد از کشیدن اشکنه در ظرف مناسب، تخممرغ نیمرو شده را به عنوان تزئین، روی آن
قرار دهید و ... برچسب ها: اشکنه, اشکنه اراکی, طرز تهیه غذای محلی.
طرز تهیه اشکنه استان مرکزی-اشکنه اراک-غذاهای محلی استان مرکزی
www.citypedia.ir/اشکنه-استان-مرکزی-طرز-تهیه/Cachedاشکنه از غذاهای سنتی استان مرکزی به خصوص شهر اراک است که البته در مناطق دیگر
نیز به روش هایی متفاوت طبخ می شود. این غذا بر پایه تخم مرغ و سبزیجات تهیه می ...
طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی - ایمپریا
imperia.ir/various/cooking/.../how-to-prepare-local-food-ashknh-arakiCachedطرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی. مواد لازم برای چهار نفر:تخممرغ: پنج عدد، آرد: سه
قاشق غذاخوری، فلفل و زردچوبه و نمک: به اندازه لازم، روغن: به اندازه لازم، پیاز: یک عدد ...
اشکنه اراکی | گردشگری و تور تیشینه
www.tishineh.com/touritem/2722/اشکنه-اراکیCached
Similarطرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی مواد لازم برای چهار نفر: تخممرغ: پنج عدد، آرد: سه
قاشق غذاخوری، فلفل و زردچوبه و نمک: به اندازه لازم، روغن: به اندازه لازم، پیاز: یک عدد ...
طرز تهیه چند غذای قدیمی ایرانی - بنیتا
www.mybenita.com/.../hesitation-on-the-way-of-preparing-some-iranian-old-foodsCached12 دسامبر 2016 ... همچنین اشکنهی پیاز و سیب زمینی از رایجترین انواع اشکنه است. ... «آب پیازی»
یکی از غذاهای محلی و قدیمی شهرستان دزفول در استان خوزستان است .... طبق کلامی
موزون با عنوان "کوفته، شفته و تهتالی/ غذای زنهای اراکی" که در اراک رسم ...
سفره رنگین غذاهای سنتی استان مرکزی/طعم خوشایند و روش طبخ سالم ...
www.mehrnews.com/.../سفره-رنگین-غذاهای-سنتی-استان-مرکزی-طعم-خوشایند-و-روش-طبخ-سالمCached12 مارس 2016 ... اراک- غذاهای بومی و محلی هر منطقه نشانگر ذائقه مردم آن دیار است و استان مرکزی ... آش جو
دوغ از جمله غذاهای سنتی ایرانی است که در استان مرکزی تهیه میشود. ... در استان مرکزی
اشکنه تخممرغ، یکی از غذاهای بومی و سنتی به شمار میآید که به ...
اردکان من
ardakan1395.blogfa.com/Cachedاطلاعات اشکنه اراکی طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی مواد لازم برای چهار نفر: تخممرغ:
پنج عدد، آرد: سه قاشق غذاخوری، فلفل و زردچوبه و نمک: به اندازه لازم، روغن: به اندازه ...
غذاهای محلی استان مرکزی - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو ...
robabnaz2.persianblog.ir/tag/غذاهای_محلی_استان_مرکزیCached
Similarدوگوله در اصطلاح اراکی یعنی آبگوشت. ... انواع غذاها : مهم ترین غذاهای محلی خان آباد که
اهالی خان آباد کم و بیش با آن آشنایی دارند عبارتند از: آبگوشت - کله پاچه - آش رشته -
آش دوغ - آش کشک - آش اشکنه( اِوگًرمَه ) - آش جو( جِودو) - حلیم - آش ترخینه (ترخینه ...
شنبه 28 مرداد 1396 ساعت 14:42