مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید آرد را هم اضافه کنید و به همراه زردچوبه آنها را هم تفت دهید. به اندازه پنج تا شش لیوان آب را به آرامی روی آرد سرخ شده بریزید و مرتب به هم بزنید تا صاف و یکدست شود. فلفل و نمک و شوید خشک را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. چهارعدد از تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب به هم بزنید وکم کم به غذا اضافه کنید و صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها بسته شوند و غذا به غلظت مناسب برسد. تخم‌مرغ پنجم را نیمرو کنید. و بعد از کشیدن اشکنه در ظرف مناسب، تخم‌مرغ نیمرو شده را به عنوان تزئین، روی آن قرار دهید و سرو کنید.



لینک منبع :طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی

طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../طرز-تهیه-غذای-محلی-اشکنه-اراکی‎Cached29 آوریل 2014 ... تصویر طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی. جام جم سرا: طرز تهیه: ابتدا در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید آرد ... Images for طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی - پرشین وی persianv.com/ashpazi/طرز-تهیه-غذای-محلی-اشکنه-اراکی.html‎Cached30 آوریل 2014 ... و بعد از کشیدن اشکنه در ظرف مناسب، تخم‌مرغ نیمرو شده را به عنوان تزئین، روی آن قرار دهید و ... برچسب ها: اشکنه, اشکنه اراکی, طرز تهیه غذای محلی. طرز تهیه اشکنه استان مرکزی-اشکنه اراک-غذاهای محلی استان مرکزی www.citypedia.ir/اشکنه-استان-مرکزی-طرز-تهیه/‎Cachedاشکنه از غذاهای سنتی استان مرکزی به خصوص شهر اراک است که البته در مناطق دیگر نیز به روش هایی متفاوت طبخ می شود. این غذا بر پایه تخم مرغ و سبزیجات تهیه می ... طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی - ایمپریا imperia.ir/various/cooking/.../how-to-prepare-local-food-ashknh-araki‎Cachedطرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی. مواد لازم برای چهار نفر:تخم‌مرغ: پنج عدد، آرد: سه قاشق غذا‌خوری، فلفل و زردچوبه و نمک: به اندازه لازم، روغن: به اندازه لازم، پیاز: یک عدد ... اشکنه اراکی | گردشگری و تور تیشینه www.tishineh.com/touritem/2722/اشکنه-اراکی‎Cached Similarطرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی مواد لازم برای چهار نفر: تخم‌مرغ: پنج عدد، آرد: سه قاشق غذا‌خوری، فلفل و زردچوبه و نمک: به اندازه لازم، روغن: به اندازه لازم، پیاز: یک عدد ... طرز تهیه چند غذای قدیمی ایرانی - بنیتا www.mybenita.com/.../hesitation-on-the-way-of-preparing-some-iranian-old-foods‎Cached12 دسامبر 2016 ... همچنین اشکنه‌ی پیاز و سیب‌ زمینی از رایج‌ترین انواع اشکنه است. ... «آب پیازی» یکی از غذاهای محلی و قدیمی شهرستان دزفول در استان خوزستان است .... طبق کلامی موزون با عنوان "کوفته، شفته و ته‌تالی/ غذای زن‌های اراکی" که در اراک رسم ... سفره رنگین غذاهای سنتی استان مرکزی/طعم خوشایند و روش طبخ سالم ... www.mehrnews.com/.../سفره-رنگین-غذاهای-سنتی-استان-مرکزی-طعم-خوشایند-و-روش-طبخ-سالم‎Cached12 مارس 2016 ... اراک- غذاهای بومی و محلی هر منطقه نشانگر ذائقه مردم آن دیار است و استان مرکزی ... آش جو دوغ از جمله غذاهای سنتی ایرانی است که در استان مرکزی تهیه می‌شود. ... در استان مرکزی اشکنه‌ تخم‌مرغ، یکی از غذاهای بومی و سنتی به شمار می‌آید که به ... اردکان من ardakan1395.blogfa.com/‎Cachedاطلاعات اشکنه اراکی طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی مواد لازم برای چهار نفر: تخم‌مرغ: پنج عدد، آرد: سه قاشق غذا‌خوری، فلفل و زردچوبه و نمک: به اندازه لازم، روغن: به اندازه ... غذاهای محلی استان مرکزی - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو ... robabnaz2.persianblog.ir/tag/غذاهای_محلی_استان_مرکزی‎Cached Similarدوگوله در اصطلاح اراکی یعنی آبگوشت. ... انواع غذاها : مهم ترین غذاهای محلی خان آباد که اهالی خان آباد کم و بیش با آن آشنایی دارند عبارتند از: آبگوشت - کله پاچه - آش رشته - آش دوغ - آش کشک - آش اشکنه( اِوگًرمَه ) - آش جو( جِودو) - حلیم - آش ترخینه (ترخینه ...