مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

سوپ های پاییزی و زمستانی (1)

[ad_1]

ماهنامه سفره ایرانی: تهیه سوپ ها تقریبا به اندازه خوردنشان ساده و آسان است. در اینجا به نکاتی اشاره می کنیم که سوپ های تان را لذیذ می کنند.


سوپ کدو حلوایی


راضیه عمادی

میزان سرو: 8 الی 9 نفر

مواد لازم:


  • کدو حلوایی (درشت): یک عدد
  • پیاز درشت (نگینی خردشده): یک عدد
  • روغن زیتون فرابکر: 2 ق س
  • سیب (هسته جدا و خردشده): 3 عدد
  • آب مرغ یا آب سبزیجات: 5 پیمانه
  • نمک: یک دوم ق چ
  • فلفل سیاه (پودرشده): یک چهارم ق چ
  • دارچین: یک دوم ق چ
  • زنجفیل (پودرشده): یک چهارم ق چ
  • جوز هندی (پودرشده): یک چهارم ق چ
  • عسل: یک ق س (در صورت تمایل)
  • خشکبار: برای تزیین (در صورت تمایل)

 

 سوپ های پاییزی و زمستانی(1) (اسلایدشو- Notif)


طرز تهیه


1. ابتدا دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید و یک سینی فر را با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی بپوشانید. کدوحلوایی درسته را در سینی فر قرار داده و به مدت یک ساعت و 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. پس از گذشت این زمان کدوحلوایی را از فر درآورده و کنار بگذارید تا خنک شود. آن را از وسط به دو نیم کرده و تخم های داخلش را درآورید و پوستش را با دستتان جدا کنید. گوشت کدو حلوایی را کنار بگذارید.


2.  روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز نگینی خردشده را در آن تفت دهید، سپس کدو حلوایی را اضافه کرده و با پشت قاشق چوبی شروع به له کردن آن بکنید. سیب خردشده، آب مرغ یا آب سبزیجات، نمک، فلفل سیاه پودرشده، دارچین، زنجفیل و جوز هندی را اضافه کنید.


3. پس از به جوش آمدن آب حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد به آرامی حدود 45 دقیقه بپزند. اجازه دهید سوپ خنک شود، سپس آن را در مخلوط کن به صورت پوره ای صاف و یکدست درآورید.

 

4. دوباره سوپ را روی حرارت قرار دهید و عسل را (در صورت تمایل) اضافه کنید و 15 الی 20 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم به پخت ادامه دهید. در صورت نیاز باز نمک و فلفل بزنید. در صورت تمایل می توانید سوپ را با خشکبار تزیین کنید.

نکاتی درباره تهیه سوپ ها


* برای  تهیه یک سوپ خوب باید سبزیجاتی چونپیاز، سیر، کرفس و هویج را که در اغلب دستورهای تهیه سوپ هستند در روغن یا کره تفت دهید تا عطر و بویشان بلند شده و نرم شوند.


* به زمان پخت مواد اولیه توجه کنید. برخی مواد سریع تر از بقیه می پزند و زمان پخت کمتری دارند.

سوپ نخود و کرفس

ستایش پاکدل

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:


  • نخود: یک پیمانه
  • گندم (پوست کنده): یک دوم پیمانه
  • آب: 8 پیمانه
  • ساقه کرفس (خردشده):  4 عدد
  • گوجه فرنگی (پوست کنده و نگینی خردشده): 420 گرم
  • برگ بو: 2 عدد
  • نمک: یک دوم ق چ
  • فلفل سیاه (پودرشده): یک هشتم ق چ
  • پاپریکا (پودر فلفل دلمه ای): یک ق چ
  • زیره (پودرشده): یک دوم ق چ
  • زردچوبه: یک دوم ق چ
  • پودر آویشن: یک دوم ق چ
  • فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
  • آب لیمو سنگی تازه: 2 ق س
  • برگ گشنیز تازه (خردشده): سه چهارم پیمانه

 

 سوپ های پاییزی و زمستانی(1) (اسلایدشو- Notif)


طرز تهیه:


1. نخود و گندم پوست کنده را از شب قبل در 4 پیمانه آب قرار دهید تا خیس بخورند. سپس آنها را از آب درآورده و در ظرف مناسبی با 4 پیمانه آب بپزید تا نرم شوند. 4 پیمانه آب باقیمانده، ساقه کرفس، گوجه فرنگی، برگ بو و چاشنی ها را اضافه کنید. اجازه دهید آب به جوش آید و سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بپزند و سوپ ها جا ییفتد. قبل از سرو آب لیموترش و برگ گشنیز خردشده را اضافه کنید.

نکاتی درباره تهیه سوپ ها


* هنگام خردکردن سبزیجات به اندازه آنها توجه کنید. برخی سوپ ها سبریجاتی درشت و برخی سبزیجاتی بسیار ریز دارند.


* به مقدار نمک و فلفل توجه کنید. میزان نمک بسته به مواد اولیه ای که اضافه می کنید متفاوت است. اغلب اوقات نمک و فلفل را در آخر و پس از چشیدن اضافه کنید.

 



سوپ گل کلم (ویژه گیاهخواران)


بیتا منوچهری

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:


  • گل کلم (خردشده): یک عدد
  • پیاز سفید (خردشده): نصف یک عدد
  • بادام هندی (خام): یک چهارم پیمانه
  • سیر (پوست کنده): 4 حبه
  • فلفل قرمز: یک چهارم ق چ
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
  • آووکادو: نصف یک عدد
  • آب مرغ: 4 پیمانه
  • روغن زیتون: 2 ق س

 سوپ های پاییزی و زمستانی(1) (اسلایدشو- Notif)


طرز تهیه:


1. گل کلم، پیاز، بادام هندی، سیر، آب مرغ و چاشنی ها را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. پس از جوشیدن حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بپزند. مواد را به همراه آووکادو در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره ای صاف و یکدست درآورید. در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید و دوباره کمی روی حرارت قرار دهید و سپس سرو کنید. برای تزیین روغن زیتون روی سوپ بریزید.

 



سوپ کلم بروکلی و تره فرنگی


ستایش پاکدل

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:


  • کلم بروکلی: 500 گرم
  • تره فرنگی (قسمت سفید رنگ): 2 عدد
  • سیر درشت (ریز خردشده): یک حبه
  • آب سبزیجات: یک لیتر
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه تازه (پودرشده): به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • نان برشته: برای سرو
  • خامه ترش یا ماست: برای تزیین
  • پیازچه (ریز خردشده): 4 ق س  (برای سرو)

 

 سوپ های پاییزی و زمستانی(1) (اسلایدشو- Notif)


طرز تهیه:


1. قسمت سفیدرنگتره فرنگی را خرد کنید. کلم بروکلی را نیز به ابعاد کوچک برش دهید. سیر ریز خردشده را در مقداری روغن زیتون روی حرارت تفت دهید. تره فرنگی را اضافه کرده  و تفت دهید تا نرم شود. آب سبریجات را اضافه کرده و پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید.


2. گلچه های کلم بروکلی را اضافه کرده و بپزید تانرم شد. پس از خنک شدن سوپ آن را در مخلوط کن به صورت پوره ای صاف و یکدست درآورید. دوباره سوپ را روی حرارت ملایم قرار داده برای مزه دار شدن نمک و فلفل بزنید. آن را در ظرف سرو ریخته و با خامه ترش یا ماست، نان برشته و پیازچه ریز خردشده تزیین کنید.

 



سوپ بادنجان و گوجه فرنگی


بیتا منوچهری

مواد لازم:


  • بادنجان قلمی (نگینی خردشده): 4 عدد
  • روغن زیتون فرابکر: 4 ق س
  • نمک: یک هشتم ق چ
  • گوجه فرنگی (پوست کنده و پوره شده): یک کیلو و 100 گرم
  • آب: 5 و یک سوم پیمانه
  • برگ ریحان تازه (خردشده): یک دوم پیمانه
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • شیر: 2 پیمانه

 سوپ های پاییزی و زمستانی(1) (اسلایدشو- Notif)


طرز تهیه:


1. دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی بپوشانید. بادنجان ها را در سینی فر چیده و روی آنها یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون بریزید و نمک بپاشید و به مدت 20 الی 22 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا نرم شوند. پس از خنک شدن پوست آنها را جدا کنید.


2. در این فاصله بقیه روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. 350 گرم گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده و یک سوم پیمانه آب را اضافه کرده روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه بپزید. سیر له شده را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید. برگ ریحان خردشده، بقیه گوجه فرنگی پوره شده، 5 پیمانه آب باقیمانده، بادنجان پخته و نمک را اضافه کنید.


3. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود 30 د قیقه روی حرارت ملایم بپزند. سوپ را پس از کمی خنک شدن، در مخلوط کن به صورت پوره دربیاورید و دوباره روی حرارت قرار داده و شیر را اضافه کنید و اجازه دهید 10دقیقه روی حرارت ملایم بپزد. سپس سرو کنید.

نکاتی درباره تهیه سوپ ها


در صورتی که شیر سرد مستقیم به سوپ در حال پخت اضافه شود می بندد. بنابراین شیر باید گرم باشد. بهتر است شیر به سوپ در حال جوشیدن اضافه نشود. زیرا واکنش خوبی نشان نخواهدداد. سوپ را از روی حرارت بردارید و سپس شیر گرم را اضافه کنید.

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

سوپ، انواع سوپ، آموزش پخت سوپ، آموزش درست کردن سوپ …سوپ،آموزش پخت سوپ،انواع سوپ،سوپ برای بیمار،انواع پیش غذا،پخت سوپ،سوپ سریع،سوپ با سوپ سبزیجات، طرز تهیه سوپ ایتالیایی سبزیجات …سوپ سبزیجاتطرز تهیه سوپ سبزیجاتسوپ سبزیجات و مرغطرز تهیه سوپ سبزیسوپ سبزیجات بدون نمونه های عالی از سوپ های خوشمزه سوپ جو و گوشت گاو با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سیر به همراه جو و دیگر سبزیجات مدل لباس زنانهمدل لباس جدیدانواع مدل های لباس زنانهکلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به تکناز می باشد استفاده از مطالب سایت تکناز میهن فال مرجع سرگرمی و فال و طالع بینیمیهن فال مرجع سرگرمی و فال و طالع بینی اخبارفال حافظفال انبیاءفال چوبفال عطسه سایت آموزش هنرهای دستی بانوانآموزش بافتنی و قلاب بافی آموزش آسان ساخت دستبند کریستالی زیبا عکس های زیبا و جدید از شیک ترین مدل های مانتو مجلسی تابستانی سری …مدل لباس بچه گانه های زمستانی برند فرانسوی در سال عکس مدل لباس بچه گانه های شیک غذای رژیمی و لاغری آشپزی غذاهای گوشتی غذاهای دریایی مرغ و انواع پرنده آش، سوپ و آبگوشت کبابی و تنوریعکس های جالب و دیدنی عکس های جالب و دیدنیعکس های جالبتصاویر عاشقانهتصاویر جالبعکسهای داغ روزعکس داغ اس ام اس برای همهروزانه با جدیدترین و برترین اس ام اس ها و مطالب و عکس های جالب و دیدنی سوپ، انواع سوپ، آموزش پخت سوپ، آموزش درست کردن سوپ آموزش سوپ،آموزش پخت سوپ،انواع سوپ،سوپ برای بیمار،انواع پیش غذا،پخت سوپ،سوپ سریع،سوپ با خامه سوپ سبزیجات، طرز تهیه سوپ ایتالیایی سبزیجات آکا سوپ سبزیجاتطرز تهیه سوپ سبزیجاتسوپ سبزیجات و مرغطرز تهیه سوپ سبزیسوپ سبزیجات بدون گوشت نمونه های عالی از سوپ های خوشمزه سوپ جو و گوشت گاو با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سیر به همراه جو و دیگر سبزیجات، سوپ مدل لباس زنانهمدل لباس جدیدانواع مدل های لباس زنانه کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به تکناز می باشد استفاده از مطالب سایت تکناز با ذکر میهن فال مرجع سرگرمی و فال و طالع بینی میهن فال مرجع سرگرمی و فال و طالع بینی اخبارفال حافظفال انبیاءفال چوبفال عطسهدکوراسیون سایت آموزش هنرهای دستی بانوان آموزش بافتنی و قلاب بافی آموزش آسان ساخت دستبند کریستالی زیبا عکس های زیبا و جدید از مصطفی شیک ترین مدل های مانتو مجلسی تابستانی سری جدیدتصاویر مدل لباس بچه گانه های زمستانی برند فرانسوی در سال عکس مدل لباس بچه گانه های شیک و راحت غذای رژیمی و لاغری آشپزی غذاهای گوشتی غذاهای دریایی مرغ و انواع پرنده آش، سوپ و آبگوشت کبابی و تنوری عکس های جالب و دیدنی عکس های جالب و دیدنیعکس های جالبتصاویر عاشقانهتصاویر جالبعکسهای داغ روزعکس داغتصاویر اس ام اس برای همه روزانه با جدیدترین و برترین اس ام اس ها و مطالب و عکس های جالب و دیدنی



لینک منبع :سوپ های پاییزی و زمستانی (1)

Images for سوپ های پاییزی و زمستانی (1) سوپ های پاییزی و زمستانی (1) - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/438835/سوپ-های-پاییزی-و-زمستانی-1‎Cached11 دسامبر 2016 ... سوپ های پاییزی و زمستانی (1). تهیه سوپ ها تقریبا به اندازه خوردنشان ساده و آسان است. در اینجا به نکاتی اشاره می کنیم که سوپ های تان را لذیذ می ... سوپ های پاییزی و زمستانی (2) - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/438854/سوپ-های-پاییزی-و-زمستانی-2‎Cached13 دسامبر 2016 ... سوپ های پاییزی و زمستانی(2)(اسلایدشو- Notif). طرز تهیه: 1. پیاز نگینی خردشده را در روغن زیتون حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سوپ های پاییزی و زمستانی (1) - - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/.../news201612118324543334.html‎Cached11 دسامبر 2016 ... در این مقاله از سایت آکاایران مطلبی در مورد سوپ های پاییزی و زمستانی (1) ارائه شده است ، همچنین برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع دسر از سایت ... سوپ های پاییزی و زمستانی - خبر اول khabareavval.ir/fa/news/9301/سوپ-های-پاییزی-و-زمستانی 11 دسامبر 2016 ... ... سیاه (پودرشده): به مقدار لازم آووکادو: نصف یک عدد آب مرغ: 4 پیمانه روغن زیتون: 2 ق س سوپ های پاییزی و زمستانی(1) (اسلایدشو- Notif) طرز تهیه: 1. سوپ های پاییزی و زمستانی (2) | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/29661909 13 دسامبر 2016 ... سوپ های پاییزی و زمستانی (1) ...> * به زمان پخت مواد اولیه توجه کنید. برخی مواد سریع تر از بقیه می پزند و زمان پخت کمتری دارند. سوپ نخود و کرفس ... سوپ های پاییزی و زمستانی (1) (5 عکس) - سرزه www.serze.com/پاییزی-زمستانی-عکس-2532326/ 15 دسامبر 2016 ... سوپ های پاییزی و زمستانی (1) تهیه سوپ ها تقریبا به اندازه خوردنشان ساده و راحت است. در اینجا به مواردی اشاره میداریم که سوپ های تان را خوشخوراک می ... سوپ های پاییزی زمستانی 1 - onvansho onvansho.ir/result/سوپ-های-پاییزی-زمستانی-1.html سوپ های و پاییزی 2 زمستانی زیباجو سوپ های 30 1 C tehran یکشنبه . ست لباس کودک Simonetta beytoote com ست لباس پسرانه ست پاییزی کودکانه شیک ترین ... چند سوپ مقوی مخصوص روزهای سرد پاییزی و زمستانی www.delgarm.com/.../34304-چند-سوپ-مقوی-مخصوص-روزهای-سرد-زمستانی‎Cached Similar6 نوامبر 2014 ... چند سوپ مقوی مخصوص روزهای سرد پاییزی و زمستانی. انواع سوپ ها. یک مجموعه جالب و فوق العاده از انواع و اقسام سوپ‌های مقوی که هر کدام‌شان می‌توانند ویتامین خاصی را به بدن شما برساند. ... برای درست کردن این سوپ 1 ساعت زمان نیاز دارید. سوپ های پاییزی و زمستانی (2) | پایگاه خبری - تحلیلی زن امروز zananesharghi.ir/item/23444/سوپ-های-پاییزی-و-زمستانی-2 13 دسامبر 2016 ... در اینجا به نکاتی اشاره می کنیم که سوپ های تان را لذیذ می کنند. ... 1. عدس پخته، هویج و سیب زمینی پوست کنده و خردشده را به همراه یک و نیم لیتر آب ...