مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان

[ad_1]

 

یافته های تحقیقاتی نشان می دهد؛

رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۲۰

 

رژیم غذایی

 

رژیم غذایی

 

زنان بالای ۵۰ سال که از رژیم غذایی پُر پروتئین پیروی می کنند با ریسک بالای نارسایی قلبی مواجه هستند، به خصوص اگر عمده پروتئین دریافتی آنها از گوشت باشد.

به گزارش ستاره ها؛ مطالعه محققان دانشگاه براون آمریکا نشان می دهد زنان یائسه ای که بیشترین مصرف میزان پروتئین را در رژیم غذایی شان داشتند در مقایسه با زنانی که پروتئین کمی مصرف می کردند با افزایش ۶۰ درصدی ریسک نارسایی قلبی مواجه بودند.

به گفته دکتر «محمد فیراث باربر» عضو تیم تحقیق، «به نظر می رسد عمدتاً این ریسک ناشی از پروتئین حیوانی است.»
به گفته وی، زنانی که اکثر پروتئین مصرفی شان را از منابع گیاهی و سبزیجات تامین می کنند در حدود ۲۰ درصد با کاهش ریسک نارسایی قلبی مواجه هستند.
باربر در ادامه می افزاید: «هرچقدر مصرف پروتئین رژیمی بیشتر باشد، ریسک بروز نارسایی قلبی افزایش می یابد، اما افزایش مصرف پروتیئن گیاهی عاملی محافظ در مقابل نارسایی قلبی است.»
بنشن ها، مغزیجات آجیلی و حبوبات از جمله منابع غیرگوشتی پروتئین هستند.
در این مطالعه، باربر و همکارانش رژیم غذایی روزانه حدود ۱۰۴ هزار زن ۵۰ تا ۷۹ سال را از سال ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ بررسی کردند. تیم تحقیق همچنین نمونه ادرار زنان را برای ارزیابی بیشتر میزان پروتئین مصرفی شان آنالیز کرد.
بیش از ۱۷۰۰ زن تا سال ۲۰۰۵ مبتلا به نارسایی قلبی شدند. محققان دریافتند احتمال بروز این شرایط در زنان با میزان مصرف پروتئین شان مرتبط بود.
محققان همچنین دریافتند افزایش ریسک نارسایی قلبی ناشی از رژیم غذایی پُرپروتئین حتی بعد از کنترل سن، نژاد و سایر فاکتورهای پرخطر نظیر فشارخون بالا، دیابت یا بیماری عروق قلبی کرونر وجود داشت.
به گفته محققان احتمال افزایش ریسک نارسایی قلبی بعد از مصرف رژیم غذایی حاوی پروتئین بالا احتمالا ناشی از اضافه وزن افراد است.
محققان همچنین پیش بینی می کنند یافته های مشابه در مورد مردان هم وجود داشته باشد.

 

 

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

رژیم غذایی مناسب مرکز اطلاعات فنی ایرانقیمت جهانی طلا اندکی افزایش یافت افزایش شاخص سهام بورس های آسیایی در آستانه نشست کاروفناوری کَلالهبه وبلاگ کاروفناوری کلاله خوش آمدید دوستان لطف نمایید در نظر سنجی کاروفناوری که در بیوشیمی لیپید هاتحقیق توسط دانشجوی محترم حضباوی اهمیت زیست پزشکی کلسترول در بافت ها و در پلاسما به مواد غذایی مغذی برای اسپرم و تخمکتقویت اسپرم با غذا در بسیاری از فرهنگ‌ها وقتی زوجی بچه‌دار نمی‌شوند حرف و حدیث راهنمای خواندن آزمایش و تفسیرنتایج آزمایش خونگلبول های قرمز و سفید خون آزمایش کامل خون، همان آزمایش معروفی است که تعداد سلول‌های بیماری های دستگاه گوارش بهارستان سلامت و …سوء‌هاضمه تعریف سوء هاضمه به احساس ناراحتی مبهم در شکم یا قفسه سینه گفته می شود که راهنمای تفسیر نتایج آزمایش خونمرجع تخصصی در زمینه بیماری ام اس بحث پیرامون بیماری و راه های درمان بیماری ام اساین قسمت از مرغ را هرگز نخوریداینقسمتازمرغرانخوریددر صورت مصرف این قسمت از مرغ عواقب خطرناکی در انتظار شماست مرغ یکی از پرمصرف ترین نوع تغذیه و سلامتی شبکه خبری صنایع غذایی ایرانقوانین غذا و دارو مصوبات غذا و دارو آیین نامه غذا و دارو بخش نامه های غذا و دارو رژیم غذایی مناسب مرکز اطلاعات فنی ایران قیمت جهانی طلا اندکی افزایش یافت افزایش شاخص سهام بورس های آسیایی در آستانه نشست بانک کاروفناوری کَلاله به وبلاگ کاروفناوری کلاله خوش آمدید دوستان لطف نمایید در نظر سنجی کاروفناوری که در قسمت مواد غذایی مغذی برای اسپرم و تخمک تقویت اسپرم با غذا در بسیاری از فرهنگ‌ها وقتی زوجی بچه‌دار نمی‌شوند حرف و حدیث‌هایی بیوشیمی » لیپید ها تحقیق توسط دانشجوی محترم حضباوی اهمیت زیست پزشکی کلسترول در بافت ها و در پلاسما به شکل راهنمای خواندن آزمایش و تفسیرنتایج آزمایش خون گلبول های قرمز و سفید خون آزمایش کامل خون، همان آزمایش معروفی است که تعداد سلول‌های اصلی بیماری های دستگاه گوارش بهارستان سلامت و تندرستی سرطان معده و علائم آن بیمار آقای ساله ای هستم که از حدود دو ماه قبل دچار درد معده، درد در راهنمای تفسیر نتایج آزمایش خون مرجع تخصصی در زمینه بیماری ام اس بحث پیرامون بیماری و راه های درمان بیماری ام اس این قسمت از مرغ را هرگز نخورید اینقسمتازمرغرانخورید در صورت مصرف این قسمت از مرغ عواقب خطرناکی در انتظار شماست مرغ یکی از پرمصرف ترین نوع گوشت تغذیه و سلامتی شبکه خبری صنایع غذایی ایران قوانین غذا و دارو مصوبات غذا و دارو آیین نامه غذا و دارو بخش نامه های غذا و دارو



لینک منبع :رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان

رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان ... www.mehrnews.com/.../رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ریسک-بیماری-قلبی-در-زنان‎Cached14 دسامبر 2016 ... زنان بالای ۵۰ سال که از رژیم غذایی پُر پروتئین پیروی می کنند با ریسک بالای نارسایی قلبی مواجه هستند، به خصوص اگر عمده پروتئین دریافتی ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان - خبرلند khabarland.com/.../رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ریسک-بیماری-قلبی-در-زنان‎Cached14 دسامبر 2016 ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان سلامت نیوز:زنان بالای ۵۰ سال که از رژیم غذایی پُر پروتئین پیروی می کنند با ریسک ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان - سلامانه www.salamaneh.com/.../رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ریسک-بیماری-قلبی-در 18 دسامبر 2016 ... سلامانه : زنان بالای ۵۰ سال که از رژیم غذایی پُر پروتئین پیروی می کنند با ریسک بالای نارسایی قلبی مواجه هستند، به خصوص اگر عمده پروتئین ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان www.24khabar.com/.../رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ریسک-بیماری-قلبی-در-زنان/ مطالعه محققان دانشگاه براون آمریکا نشان می دهد زنان یائسه ای که بیشترین مصرف میزان پروتئین را در رژیم غذایی شان داشتند در مقایسه با زنانی که پروتئین کمی ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان | زنان - قطره www.ghatreh.com/.../رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ریسک-بیماری-قلبی-زنان 14 دسامبر 2016 ... زنان بالای 50 سال که از رژیم غذایی پُر پروتیین پیروی می کنند با ریسک بالای نارسایی قلبی مواجه هستند، به خصوص اگر. رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان - رویکرد ۲۴ rooykard24.com/.../رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ریسک-بیماری-قلبی-در-زنان‎Cached18 دسامبر 2016 ... سلامانه : زنان بالای ۵۰ سال که از رژیم غذایی پُر پروتئین پیروی می کنند با ریسک بالای نارسایی قلبی مواجه هستند، به خصوص اگر عمده پروتئین ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان | اکو فود ecofood.ir/Post.aspx?ID=f2d6f00d-9785-469c-93ad-833412c437b8 19 دسامبر 2016 ... به گفته محققان احتمال افزایش ریسک نارسایی قلبی بعد از مصرف رژیم غذایی حاوی پروتئین بالا احتمالا ناشی از اضافه وزن افراد است. هرلحظه، رژیم غذایی گوشتی و افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان harlahze.com/.../رژیم-غذایی-گوشتی-و-افزایش-ریسک-بیماری-قلبی-در-زنان‎Cached18 دسامبر 2016 ... رژیم غذایی گوشتی و افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان ... محققان همچنین دریافتند افزایش ریسک نارسایی قلبی ناشی از رژیم غذایی پُرپروتئین حتی بعد از کنترل ... دسترسی به رانت‌ها عامل موفقیت وارد کننده‌ها است نه «ژن خوب» ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان iranmedcenter.ir/medical-fair/98/رژیم-غذایی-گوشتی-عامل-افزایش-ر.htm اخبار پزشکی,رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان - به گفته محققان احتمال افزایش ریسک نارسایی قلبی بعد از مصرف رژیم غذایی حاوی ... تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای بر کاهش نارسایی قلبی در سالمندان betanews.ir/news/428054 18 دسامبر 2016 ... مشکل نارسایی قلبی یک التهاب بسیار فعال و لاینحل در قلب است. ... رژیم غذایی گوشتی عامل افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان ستاره ها-هفته ...