مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مضرات مصرف زیاد گوشت

[ad_1]

بهتر است نسبت به مصرف گوشت قرمز دقت بیشتری داشته باشید این ماده غذایی می تواند شما را در معرض انواع بیماری های قلبی و عروقی قرار دهد و کلسترول بدنتان را افزایش دهد بد نیست به توصیه های متخصصین تغذیه درباره این ماده غذایی توجه کنید و جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز انتخاب کنید .

به گزارش شفاف: بهتر است نسبت به مصرف گوشت قرمز دقت بیشتری داشته باشید این ماده غذایی می تواند شما را در معرض انواع بیماری های قلبی و عروقی قرار دهد و کلسترول بدنتان را افزایش دهد بد نیست به توصیه های متخصصین تغذیه درباره این ماده غذایی توجه کنید و جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز انتخاب کنید .

رژیم های غنی از چربی های اشباع، سطح کلسترول بد را در خون بالا می برند.

کلسترول بد، LDL (لیپوپروتئین با چگالی پایین) نامیده می شود. کلسترول و LDL بالا، خطر بیماری های عروق کرونری قلب را افزایش می دهد. تعدادی از غذاهای موجود در این گروه از لحاظ چربی های اشباع در سطوح بالایی قرار دارند که شامل قسمت های چرب گوشت گاو، بره و سوسیس معمولی، هات داگ، بیکن، گوشت امعا و احشا و تعدادی از فرآورده های گوشتی مثل کالباس وبرخی پرندگان مانند اردک و تخم مرغ می باشند.

برای حفظ مقدار کلسترول در سطح مناسب مقدار دریافت این غذاها را کاهش دهید. معمولا با دریافت بالای چربی ها کالری دریافتی نیز بالاتر از حد نیاز خواهد بود.

چرا مصرف ماهی، مغزدانه ها و دانه ها مهم است؟
با این که موارد متنوعی برای انتخاب در این گروه وجود دارد ولی مردم بیشتر گوشت و مرغ را ترجیح می دهند. مصرف متنوع از غذاهای این گروه مثل ماهی ها، مغزها و دانه ها می تواند دریافت اسیدهای چرب تک اشباع (MUFAها) و اسیدهای چرب چند غیراشباع (PUFAها) را افزایش دهد. بیشتر چربی ها در برنامه غذایی باید از MUFAها و PUFAها تأمین شود. بخشی از PUFA ها برای سلامتی ضروری اند (یعنی بدن نمی تواند آنها را از دیگر چربی ها بسازد).
بعضی ماهی ها (مثل سالمون، قزل آلا و شاه ماهی) نوعی PUFA را که اسیدهای چرب امگا ۳ نامیده می شوند را به مقدار فراوان دارند. معمولا اسیدهای چرب امگا۳ در ماهی ها به صورت EPA و DHA هستند. شواهدی وجود دارد که حاکی از آن است مصرف ماهی های غنی از EPA وDHA خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلب و عروق را کاهش دهد.(EPA ایکوزاپنتانوئیک اسید و DHA دکوزاهگزانوئیک اسید است)
برخی از مغزها و دانه ها (مانند بادام و گردو) منابع اسیدهای چرب ضروری هستند و برخی (مانند تخم آفتابگردان، بادام و فندق) منابع خوب ویتامین E هستند. این گروه برای رشد، خون سازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است.

نکات مهم در استفاده از گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها:

  • پیش از پخت گوشت قرمز چربیهایی را که به چشم می خورد، جدا کنید.
  • قبل از طبخ گوشت مرغ، پوست آن را جدا کنید، پوست مرغ چربی فراوانی دارد.
  • تا حد امکان از سرخ کردن گوشت خودداری کنید.
  • چربی و کلسترول مغز، زبان و کله پاچه بالا است. در مصرف این گونه مواد غذایی افراط نکنید.
  • اگر بخواهید گوشت یخ زده را آب پز کنید باید بلافاصله بعد از خارج کردن از فریزر آن را بپزید. اگر به هر دلیلی می خواهید گوشت از حالت یخ زده خارج شود، آن را ۲۴ ساعت قبل از طبخ از فریزر خارج کرده و در یخچال بگذارید.
  • استفاده از پودرسویا در تهیه کوکو، کتلت، شامی و … مفید است.
  • بهتر است بیشتر از گوشتهای سفید مانند مرغ و ماهی به جای گوشت قرمز استفاده کنید.
  • کلسترول زرده تخم مرغ زیاد است. بهتر است بزرگسالان در هفته بیشتر از سه عدد تخم مرغ چه تنها و چه در کوکو، املت و… نخورند.
  • مصرف حبوبات به علت دارا بودن فیبر و پروتیین بالا، توصیه می شود.
  • انواع مغزها (گردو، فندوق، بادام و پسته) میان وعدههای مناسب برای تامین پروتیین، انرژی و برخی از مواد مغذی مانند آهن هستند.

انتخاب های گیاه خواران از گروه گوشت و حبوبات:
گیاهخواران در صورتی که مواد غذایی متنوع و با مقادیر کافی از این گروه انتخاب کنند،می توانند پروتئین کافی از گروه گوشت و حبوبات به دست آورند.
منابع پروتئینی از گروه گوشت و حبوبات که مناسب گیاهخوران باشد شامل تخم مرغ (برای گیاهخوارانی که از تخم مرغ استفاده می کنند)، حبوبات، مغزدانه ها، کره حاصل از مغزدانه ها، انواع نخودها و محصولات سویا می باشد.

منبع: دکترسلام

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

مضرات مصرف زیاد آب آکا آکاایرانمقالات پزشکی و بهداشتیمضراتمصرفمرگاحتمالببینیدخطرناکبدنفردخطرناکواقعفرد مضرات مصرف زیاد نمک در حال حاضر، ارتباط بین مصرف زیاد نمک و افزایش فشار خون، بطور قطعی ثابت شده استفواید گوشت و مضرات گوشت آکاتغذیه سالم زندگی سالمگوشت قرمز ابتلا به سرطان روده ی بزرگخواص گوشت خواص دارویی گوشت مضرات و فواید مهم مصرف قهوهمصرف قهوه تان افزایش یافته جای نگرانی نیست کاپوچینو، قهوه … قهوه لحظات استراحت دلچسب مصرف زیاد سویا مضر استتحقیقات نشان داده است که مصرف بیش از اندازه سویا می تواند موجب از دست دادن حافظه و کامل ترین مرجع در مورد پسته و خواص و فواید پسته …مواد غذایی و تغذیهمصرف پسته در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی تاثیر بسزایی داردهمچنین برای آرامش و آجیل فواید ، مضرات ، انواع ، راهنمای خرید سایت آجیل و ترکیبات مختلف وقتی برای خرید آجیل عید به خشکبارفروشی می‌روید، معمولا چند سیب و خواص درمانی و مضرات آ نمصرف باقالا چه فوایدی برای سلامتی بدن ما دارد؟ گوشت شترمرغ یکی از سالم ترین مضرات استفاده از جوش شیرین سایت بهداشت …مضرات استفاده از جوش شیرین سایت بهداشت محیط ایران بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد فواید و مضرات لواشک و آلوچهدکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی می گوید این خوراکی های ترش و وسوسه مضرات مصرف زیاد آب آکا آکاایران مقالات پزشکی و بهداشتیمضراتمصرفمرگاحتمالببینیدخطرناکبدنفردخطرناکواقعفردواقعمدت مضرات مصرف زیاد نمک در حال حاضر، ارتباط بین مصرف زیاد نمک و افزایش فشار خون، بطور قطعی ثابت شده است فواید گوشت و مضرات گوشت آکا تغذیه سالم زندگی سالمگوشت قرمز ابتلا به سرطان روده ی بزرگخواص گوشت خواص دارویی گوشت مضرات و فواید مهم مصرف قهوه مصرف قهوه تان افزایش یافته جای نگرانی نیست کاپوچینو، قهوه … قهوه لحظات استراحت دلچسب و مصرف زیاد سویا مضر است تحقیقات نشان داده است که مصرف بیش از اندازه سویا می تواند موجب از دست دادن حافظه و آلزایمر کامل ترین مرجع در مورد پسته و خواص و فواید پسته در بارداری و مواد غذایی و تغذیه مصرف پسته در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی تاثیر بسزایی داردهمچنین برای آرامش و تنظیم آجیل فواید ، مضرات ، انواع ، راهنمای خرید سایت پزشکان آجیل و ترکیبات مختلف وقتی برای خرید آجیل عید به خشکبارفروشی می‌روید، معمولا چند گزینه سیب و خواص درمانی و مضرات آ ن سایر مطالب تغذیه و سلامت مصرف باقالا چه فوایدی برای سلامتی بدن ما دارد؟ گوشت شترمرغ یکی از مضرات استفاده از جوش شیرین سایت بهداشت محیط ایران مضرات استفاده از جوش شیرین سایت بهداشت محیط ایران بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد مضرات مصرف زیاد نمک



لینک منبع :مضرات مصرف زیاد گوشت

مضرات مصرف زیاد گوشت قرمز - پارسی طب fa.parsiteb.com/مضرات-مصرف-زیاد-گوشت-قرمز/‎Cached Similarمراقب سرطان روده باشید. یکی از معروف ترین خطرات مصرف زیاد گوشت قرمز، ابتلا به سرطان روده ی بزرگ است که این مسئله در پژوهش‌های متعدد، به اثبات رسیده است. نگاهی به عوارض و مضرات مصرف زیاد گوشت قرمز برای بدن | میهن پست mihanpost.com/مضرات-مصرف-زیاد-گوشت-قرمز/‎Cached3 ژوئن 2017 ... مضرات مصرف زیاد گوشت قرمز برای بدن کوضوعی است که همواره کارشناسان تغذیه به آن پرداخته اند و حتما شما نیز در خصوص مضرات مصرف زیاد گوشت ... مضرات مصرف گوشت زیاد - آکا www.akairan.com/health/taghziyeh-salem/10080.html‎Cached Similarسلامت بدن ضروری,فواید و مضرات گوشت قرمز,متوسط قد جمعیت بیشتر,پروتئین, که چقدر,گروه اصلی,چربی,همه. عواقب مصرف زیاد گوشت قرمز در مردان - سایت خبری تحلیلی تابناک ... www.tabnak.ir/fa/news/.../عواقب-مصرف-زیاد-گوشت-قرمز-در-مردان‎Cached27 نوامبر 2011 ... پزشکان هشدار دادند که مصرف زیاد گوشت قرمز باعث بروز سرطان پروستات در مردان می شود. 8 نکته در مورد نخوردن گوشت www.entekhab.ir/fa/news/264739/8-نکته-در-مورد-نخوردن-گوشت‎Cachedمصرف یا عدم مصرف گوشت کاملاً یک انتخاب شخصی است. ... بر اساس نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۰۴ مصرف گوشت زیاد با شیوع سرطان روده (سرطان روده بزرگ، راست روده ... عوارض ناشی از مصرف زیاد مواد پروتئین حیوانی - رادیو سوئد - رادیوی ... sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2493&artikel...‎Cached Similarمصرف زیاد گوشت، می تواند ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد. نتیجه ی تحقیقات جدید و گسترده ای که توسط دانشمندان سوئدی و آمریکا ئی صورت گرفته ، حاکی . مضرات مصرف زیاد گوشت قرمز - نیک صالحی www.niksalehi.com/.../مضرات-مصرف-زیاد-گوشت-قرمز.html‎Cachedتحقیقات جدید محققان آمریکایی که در مجله نیچر مدیسین (Nature Medicine) منتشر شده است نشان داد، ماده ای به نام کارنتین موجود در گوشت قرمز به قلب انسان آسیب ... مضرات زیاد خوردن گوشت گاو - مجله اینترنتی دلگرم www.delgarm.com/.../150663-مضرات-مصرف-زیاد-گوشت-قرمز-و-گوشت-گاو‎Cached5 دسامبر 2016 ... مضرات زیاد خوردن گوشت گاو:عوارض مصرف بیش از حد گوشت قرمز و گوشت گاو/با دلگرم همراه باشید تا با مضرات گوشت قرمز آشنا شوید. مضرات مصرف زیاد گوشت قرمز چیست ؟ | پاسخگویان www.pasokhgooyan.ir/node/6179‎Cachedمصرف زیاد گوشت قرمز از طول عمر می‌کاهد. این تازه‌ترین یافته موسسه ملی مبارزه با سرطان در آمریکا است.یافته‌های این تحقیق که در شماره 23 مارس آرشیوهای طب داخلی ... 8 نکته در مورد نخوردن گوشت - بیتوته www.beytoote.com/health/nutrition/tips-eating8-meat.html‎Cached... مضرات مصرف گوشت قرمز , سرطان روده , رژیم غذایی گیاهی , گوشت فرآوری شده ... بر اساس نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۰۴ مصرف گوشت زیاد با شیوع سرطان روده ...