مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چگونه غذای سالم بپزیم و سالم غذا بخوریم؟

[ad_1]
چگونه غذای سالم بپزیم و سالم غذا بخوریم؟

خبرگزاری آریا - غذای سالم
اگر به دنبال زندگی طولانی و سالم هستید باید از همین امروز در نحوه غذا پختن و البته غذا خوردنتان تجدید نظر کنید و به سمت غذاهای سالم تغییر جهت دهید.
این تغییرات ساده می‌توانند تاثیر بسیار زیادی روی قلب، سیستم ایمنی بدن و سایز دور کمر شما داشته باشند.
1. به جای سس مایونز از آووکادو استفاده کنیدچربی‌های موجود در آووکادو برای قلب مفیدند و به وعده‌های غذایی شما بافتی روغنی، طعمی خوشمزه و مقدار زیادی مواد مغذی اضافه می‌کنند. یک عدد آووکادو، یک چهارم نیاز روزانه شما به منیزیم، فولات و ویتامین a را تامین می‌کند و علاوه بر آن، مقدار زیادی ویتامین‌های گروه b و مواد معدنی دارد.
2. به سس ماکارونی‌تان، هویج رنده شده اضافه کنیدیک هویج در روز، به غذای شما رنگ زیبا و حالت تردی می‌دهد ، کاروتن موجود در هویج، خطر حمله قلبی (تا 45درصد) و سرطان ریه را کاهش می‌دهد.
3. در میان وعده‌ها بجای چوب شور از آجیل استفاده کنیدشاید چوب شور چربی و کالری کمتری داشته باشد، اما آجیل منبع بسیار بهتری از پروتئین، منیزیم، ویتامین e و ویتامین‌های گروه b است.تحقیقی از مجله پزشکی بریتانیا نشان می‌دهد که خوردن یک مشت آجیل به عنوان میان وعده چند بار در هفته، خطر بیماری قلبی را تا 35درصد کاهش می‌دهد.بعلاوه، آجیل حاوی چربی‌های تک غیر اشباع است که برای سلامت قلب مفیدند و ممکن است به شما کمک کنند که وزن کم کنید.
4. از ظروف چدنی استفاده کنیدبه گفته مجله انجمن رژیم غذایی امریکا،  20درصد از زنانی که در سنین باروری هستند، کمبود آهن دارند. آنها رسما (واقعا) کم خون نیستند اما همان نشانه‌ها را دارند:خستگی، حساسیت به سرما و عفونت‌ها و اشکال در تمرکز.برای اضافه کردن آهن به رژیم غذاییتان،  وسایل آشپزی گران قیمت‌تان را کنار بگذارید و از ظروف چدنی استفاده کنید.مواد معدنی از ظرف به داخل غذا می‌روند و مقدار اهن را بخصوص در غذاهای اسیدی مانند سس ماکارونی و سوپ گوجه فرنگی چندین برابر می‌کنند.
5. همراه غذا، چای یا قهوه مصرف نکنیداین نوشیدنی‌ها، حاوی ترکیباتی به نام ” تانن ” هستند که جذب آهن را تا 94درصد کاهش می‌دهند.در حال حاضر زنان برای رفع نیازهایشان، آهن بسیار کمی مصرف می‌کنند و چای و قهوه تنها مشکل را بیشتر می‌کنند.چای‌های گیاهی هم، همان کار را انجام می‌دهند.نعناع بیابانی تا 84درصد و گل بابونه و بقیه گیاهان تا 50درصد جلوی جذب آهن را می‌گیرند.بنابراین چای یا قهوه را قبل یا بعد از غذا بنوشید.
همچنین بخوانید: 5 چای لاغری6. به خمیر پنکک، وافل یا کیک مافین، جوانه گندم اضافه کنیدجوانه گندم، یک منبع عالی از مواد مغذی است.نصف فنجان جوانه گندم برشته شده، بیشتر از نصف نیاز روزانه شما به منیزیم و همچنین مقدار زیادی از ویتامین‌های دیگر را تامین می‌کند.از جمله 50 درصد از نیاز روزانه به فولات، 60درصد از ویتامین e مورد نیاز.جوانه گندم همچنین،  مقادیر مناسبی از مواد معدنی مانند آهن و روی را فراهم می‌کند.
7. به سوپ‌ها، خورشت‌ها و سس‌ها، سیر اضافه کنیدسیر با کاهش کلسترول خون و کلسترول بد (ldl) در برابر بیماری‌های قلبی از ما محافظت می‌کند و جلوی لخته شدن خون را می‌گیرد.سیر همچنین در برابر عفونتهای باکتریایی از ما محافظت می‌کند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.ترکیبات گوگردی موجود درسیر، ممکن است به مقابله با سرطان پوست، معده، سینه و روده بزرگ کمک کنند.
همچنین بخوانید: 8 خوراکی کاهش دهنده کلسترول8. بجای سیب زمینی معمولی از سیب زمینی شیرین استفاده کنیدسیب زمینی شیرین نسبت به سیب زمینی معمولی، مواد مغذی بیشتری دارد(مانند ویتامین a و زینک).همچنین بیشتر از 6برابر سیب زمینی معمولی کلسیم دارد.در حالیکه سیب زمینی معمولی بتاکاروتن ندارد،حتی یک سیب زمینی شیرین کوچک، دو برابر سهمیه روزانه شما از این آنتی اکسیدان قوی را فراهم می‌کند که خطر بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد.
9. به سالادها و سوپ‌ها، حبوبات اضافه کنیدافرادی که در هر هفته ، چند وعده حبوبات مصرف می‌کنند، خطر بیماری‌های قلبی‌شان را تا 22درصد کاهش می‌دهند.حبوبات علاوه بر فیبر، حاوی مواد شیمیایی گیاهی  از جمله “ساپونین‌ها” و “فیتوسترول‌ها ” می‌باشند که به کاهش کلسترول خون کمک می‌کنند.یک فنجان حبوبات که روی سالاد پاشیده شده یا به سوپ سبزیجات اضافه شده یا بعنوان یک وعده غذایی با کوینولا مخلوط شده یا به همراه آووکادو و سالسا در یک نان ذرت مکزیکی پیچیده شده باشد، تقریبا یک سوم نیاز روزانه یک خانم به آهن را تامین می‌کند.
10. گوجه فرنگی‌ها را بپزید“لیکوپن” که رنگدانه قرمر موجود درگیاهان است،  یک آنتی اکسیدان قوی است و گوجه فرنگی یک منبع غنی از آن است.لیکوپن اغلب در محصولات گوجه فرنگی پخته شده  بهتر از گوجه فرنگی تازه، جذب می‌شود.هر چه لیکوپن بیشتری مصرف کنید، خطر بیماری قلبی عروقی و سرطان را بیشتر کاهش می‌دهید.10میلی گرم (یا مقدار لیکوپن موجود در نصف فنجان سس گوجه فرنگی) حداقل 7بار در هفته،  برای شروع خوب است.گوجه فرنگی‌هایی که روی بوته رسیده‌اند نسبت به گوجه فرنگی‌هایی که موقع چیدن سبز بوده‌اند و بعدا رسیده‌اند، لیکوپن بیشتری دارند.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

چگونه غذای سالم بپزیم و سالم غذا بخوریم؟ چگونه غذای سالم بپزیم و سالم غذا بخوریم؟



لینک منبع :چگونه غذای سالم بپزیم و سالم غذا بخوریم؟

چگونه غذای سالم بپزیم و سالم غذا بخوریم؟ - فردا www.fardanews.com/.../چگونه-غذای-سالم-بپزیم-و-سالم-غذا-بخوریم‎Cached22 دسامبر 2016 ... یک هویج در روز، به غذای شما رنگ زیبا و حالت تردی می‌دهد، کاروتن موجود در هویج، خطر حمله قلبی (تا ۴۵درصد) و سرطان ریه را کاهش می‌دهد. چگونه غذاهای سالم بپزیم - درست کردن 10 ناهار و صبحانه - آپارات ► 9:09www.aparat.com/v/SPyq8/چگونه_غذاهای_سالم_بپزیم_-_درست_کردن_10_ناهار_و Oct 27, 2015 - 9 min Yasamin::. چگونه غذاهای سالم بپزیم - درست کردن 10 ناهار و صبحانه غذا , ناهار , صبحانه , , .::Yasamin::. چه غذایی بخوریم تا سالم بمانیم - دانشگاه علوم پزشکی مشهد www.mums.ac.ir/ch_kalat/fa/ghaza‎Cached Similarچه غذایی بخوریم تا سالم بمانیم ؟ ( راهنمای حفظ ارزش مواد غذایی ). شرط اصلی سالم زیستن ، داشتن تغذیه صحیح است . تغذیه صحیح یعنی رعایت 2 اصل تعادل و تنوع در ... سلامت در سفر: چطور در سفر غذای سالم بخوریم؟ - کجارو www.kojaro.com/2017/1/8/124335/safe-food-trip-health/‎Cached8 ژانویه 2017 ... سلامت در سفر: چطور در سفر غذای سالم بخوریم؟ خانه · گردشگری ... با این‌حال از آن ها بخواهید غذایتان را کاملا بپزند و موارد ایمنی را رعایت کنید. اگر به ... تغذیه سالم و ده فرمان غذایی - تبیان article.tebyan.net/57159/تغذیه-سالم-و-ده-فرمان-غذایی‎Cached8- خوشمزه و سالم غذا بپزیم. کوتاه بپزیم. با آب کم، چربی کم و حرارت کم بپزیم. 9- آهسته بخوریم و لذت ببریم. 10- به طورمرتب، خود را وزن کنیم و پُر تحرک باشیم. تغذیه در محل کار: چند پیشنهاد خوشمزه و سالم که دوست خواهید داشت | چطور chetor.com/2253-تغذیه-در-محل-کار-چند-پیشنهاد-خوشمزه-و-س/‎Cached Rating: 96% - 72 votes تغذیه در محل کار: چند پیشنهاد خوشمزه و سالم که دوست خواهید داشت ... اما آنچه گفتیم بهانه‌های خوبی برای داشتن عادات بدِ غذایی در محل کار نیست. ... سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا مواد بپزند. .... چه خوراکی‌های بخوریم و چه موقع بخوریم ... تغذیه سالم و ده فرمان غذایی - سلامتی salamati.ir/2017/03/05/تغذیه-سالم-و-ده-فرمان-غذایی/‎Cached5 مارس 2017 ... ۸- خوشمزه و سالم غذا بپزیم. کوتاه بپزیم. با آب کم، چربی کم و حرارت کم بپزیم. ۹- آهسته بخوریم و لذت ببریم. ۱۰- به طورمرتب، خود را وزن کنیم و پُر ... “صبحانه سالم” و مقوی چی بخوریم ؟ - نمناک namnak.com/صبحانه-سالم-مقوی.p19604‎Cached“صبحانه سالم” و مغذی که میگن یعنی چه مواد غذایی؟در تمام توصیه های سلامت بدن گزینه "اهمیت خوردن صبحانه" دیده می شود،حالا سوال این است که پیشنهاد عالی برای ... چرا باید غذای مصنوعی بخوریم؟ | دیجی‌کالا مگ https://www.digikala.com/mag/چرا-باید-غذای-مصنوعی-بخوریم؟/‎Cached29 سپتامبر 2016 ... آنها کشف کردند که غذاهای خام را با آتش چگونه فرآوری کنند و بپزند، یا ... غذای خوشمزه ، مغزی و سالم تغذیه می‌شوند و فرصت‌های بیشتری در زندگی دارند. چگونه غذا بخوریم تا چاق نشویم؟ - تناسب اندام - تغذیه - سلامت نیوز www.salamatnews.com/news/.../چگونه-غذا-بخوریم-تا-چاق-نشویم-‎Cached Similar2 ژوئن 2015 ... چگونه غذا بخوریم تا چاق نشویم؟ ... یک رژیم غذایی سالم، رژیمی است که متکی بر مواد غذایی نشاسته‌دار بوده و با مقادیری از سبزی و میوه تازه یا یخ‌زده ...