مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

انواع چربی های اشباع شده کدامند؟

[ad_1]

wrong-saturated-fat

در حالی که همه تقصیرهای افزایش وزن را به چربی ها نسبت می دهند شما باید باهوش تر از آنچه که می شنوید عمل کنید چراکه همه چربی ها مضر نیستند!

به گزارش آلامتو و به نقل از مجله تناسب اندام؛ می خواهید وزن کم کنید و سلامتی تان را بهبود ببخشید؟ ممکن است چربی های سالم بیشتر مفید واقع شوند. در حالیکه چربی ها مخصوصا چربی اشباع، بخاطر افزایش خطر ابتلای شما به دیابت و بیماریهای قلبی مورد سرزنش قرار گرفته اند اما تحقیقات نشان می دهد که ممکن است کربوهیدراتها در واقع مقصر اصلی باشند.

یک مطالعه رژیمی کنترل شده که در مجله PLOS منتشر شد، این تئوری که چربی اشباع رژیمی، مضر بوده یا در بیماری قلبی نقش دارد را به چالش می کشد. همانطور که قبلا گفته شد، بین چربی اشباع در خون و بیماری قلبی، ارتباطی وجود دارد.

در طول این مطالعه، شرکت کنندگان در ۶ رژیم غذایی ۳ هفته ای که کربوهیدراتها را بتدریج افزایش می داد و در عین حال، چربی کل و چربی اشباع را بطور همزمان کاهش می داد، قرار داده شدند. کالریها و پروتئین، ثابت باقی ماندند. هنگامیکه سطوح کربوهیدرات افزایش یافت، سطح اسید پالمیتولئیک خون، که به افزایش خطر بیماری قلبی و دیابت معروف است نیز بطور پیوسته افزایش یافت.

هنگامیکه اسید پالمیتولئیک افزایش می یابد، نشانه آن است که یک نسبت فزاینده از کربوهیدراتها بجای آنکه بعنوان سوخت سوزانده شوند، در حال تبدیل شدن به چربی هستند. بعبارت دیگر، ممکن است مقدار کربوهیدراتهایی که مصرف می کنید، تعیین کند که شما چگونه چربی اشباع را پردازش می کنید یعنی آنها را بعنوان سوخت می سوزانید یا بعنوان چربی ذخیره می کنید.

شما باید چه مقدار چربی مصرف کنید؟

یک مطالعه که اخیراً در مجله Open Heart انجام شده، نشان می دهد که تحقیقات از دستورالعمل های اصلی مصرف چربی رژیمی که در سال ۱۹۷۷ و ۱۹۸۳ تهیه شدند، حمایت نمی کنند. این دستورالعمل ها توصیه می کردند که چربی را به حدود ۳۰ درصد از کل کالری روزانه مان کاهش دهیم و چربی اشباع از گوشت قرمز و محصولات لبنی مانند شیر، تخم مرغ و پنیر را به کمتر از ۱۰ درصد از کل کالریها تقلیل دهیم.

ناگهان مردم از چربی اجتناب کرده و آن را با قندها و کربوهیدراتهای تصفیه شده اغلب در شکل مواد غذایی بسته بندی شده بدون چربی و کم چربی جایگزین کردند. اما این دستورالعمل ها که برای سالم تر کردن آمریکایی ها در نظر گرفته شده بودند، مفید واقع نشدند. نرخ چاقی بزرگسالان از سال ۱۹۸۰، دو برابر شده است و پیش بینی می شود که تا سال ۲۰۳۰، ۵۰ درصد دیگر افزایش یابد. در همین حال، نرخ چاقی کودکان و تشخیص دیابت، ۳ برابر شده است.

وقت آن است که دیگر چربی را دشمن مان ندانیم. چربی در واقع، یک منبع اصلی از انرژی و مواد مغذی ضروری است. شما نمی توانید بدون آن زندگی کنید و حتی ممکن است به شما کمک کند که وزن کم کنید.

چربی مانند پروتئین، به سیر نگه داشتن شما برای مدت طولانی تر کمک می کند و از آنجا که طعم و مزه خوبی دارد، غذا را رضایت بخش تر می نماید. به عبارت دیگر، شما ممکن است کالریهای کمتری از چربی مصرف کنید اما نسبت به زمانیکه دو برابر این مقدار کالری را از کربوهیدراتهای تصفیه شده مصرف می کردید، احساس سیری و رضایت بیشتری کنید. حتی بهتر از آن، هنگامیکه چربی می خورید، آن چربی، ورود گلوکز به داخل جریان خون شما را کند می سازد و به متعادل کردن قند خونتان کمک می کند.

بنابراین بجای آن افت و خیز قند خون بعد از خوردن کربوهیدراتها، همراه با احساس گرسنگی کمی بعد از خوردن آنها، چربی به کنترل اشتها و هوس های شما کمک می کند. در زمانیکه بیش از نیمی از آمریکایی ها، دچار نوعی عدم تحمل کربوهیدرات هستند، ممکن است منطقی تر باشد که بجای یک رژیم غذایی محدود کننده چربی، رژیمی را انتخاب کنیم که کربوهیدراتها را کنترل می کند.

انواع چربی‌هایی که باید یا نباید مصرف کنید

چربی های تک غیراشباع (MUFAs) در روغن زیتون، روغن کانولا، گردو و اکثر آجیل های دیگر و همچنین آووکادو وجود دارند. MUFAs معمولا در دمای اتاق به شکل مایع هستند.

چربی های چند غیراشباع (PUFAs) همیشه مایع هستند، هم در دمای اتاق و هم در یخچال. آنها عمدتاً در روغنهای سبزیجات، دانه ها و برخی آجیل ها یافت می شوند. روغنهای آفتابگردان، گلرنگ، بذر کتان، سویا، ذرت، پنبه دانه، دانه انگور و کنجد؛ سرشار از PUFAs هستند، همچنین روغنهای موجود در ماهی های چرب مانند ساردین، شاه ماهی و سالمون.

اسیدهای چرب ضروری (EFAs) چربیهای رژیمی هستند که بدن شما نمی تواند تولید کند. اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ و امگا ۶، هر دو PUFAs بوده و برای سلامت و تندرستی شما ضروری هستند. امگا ۳ ها در چربی سخت پوستان و ماهی های آب های سرد یافت می شوند. امگا ۶ ها در درجه اول در دانه ها و غلات و همچنین در گوشت پرندگان وجود دارند. حتی در مواردی که شما یک رژیم غذایی بسیار کم چرب می خورید، به احتمال زیاد بیش از مقدار توصیه شده امگا ۶ دریافت می کنید.

مواد غذایی یا مکملهای غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ مانند ماهی های آب های سرد و روغن ماهی (سالمون، تن، ساردین، شاه ماهی و ماهی کولی، به همراه منابع غیر ماهی مانند بذر کتان، بادام درختی، گردو و روغن کانولا) بخورید. از روغنهای ذرت، سویا، پنبه دانه و بادام زمینی که سرشار از امگا۶ ها هستند، اجتناب کنید.

اسیدهای چرب اشباع شده (SFAs) در دمای اتاق، جامد هستند. کره، پیه و روغنهای پالم و نارگیل، نسبتا غنی از چربی های اشباع شده هستند. این نوع چربی برای مصرف در یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات، مناسب است زیرا زمانیکه کربوهیدراتها محدود می شوند، بدن شما برای تولید سوخت در درجه اول، چربی می سوزاند.

باید به هر قیمتی از چربی های ترانس، اجتناب شود. چربیهای ترانس، با افزایش خطر حمله قلبی، مرتبط دانسته شده اند و مشخص شده که سطح التهاب بدن را افزایش می دهند. آنها معمولا در غذاهایی یافت می شوند که شما در هر حال باید از مصرف آنها اجتناب کنید. از جمله غذاهای سرخ شده، محصولات نانوایی (نان و شیرینی)، کوکی، کراکر، آب نبات، هله هوله، خامه روی کیکها و شیرینی ها، روغنهای گیاهی ترد کننده شیرینی.

آیا تابحال یک رژیم غذایی کم چرب یا کم کربوهیدرات را دنبال کرده اید؟ کدام روش برای شما بهتر عمل کرد و چرا؟ آیا سعی می کنید از هرگونه چربی اجتناب کنید یا فقط از انواع خاصی از چربی ها دوری می کنید؟ نظراتتان را در زیر با ما در میان بگذارید.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

زیان های چربی خون بالا فشارخون چربی …زیانهایچربیخونبالامعمولاً بالا رفتن چربی‌های خون، بیماری خاصی را به‌طور سریع ایجاد نمی‌کند، مگر آنکه چای لاغری و تناسب اندام و چربی سوزیچای لاغری سین لس بر اعمال زیر اثر بالایی داشته و موجب کاهش توده چربی های اضافی و کاهش دیابت چیست ؟ دکتر علیرضا حقانی – متخصص …ردیف فعالیت توضیح کالری سوزانده شده طی ۳۰ دقیقه ۱ پیاده روی با سرعت ۷ کیلومتر در رژیم غذایی برای بیماران قندی و چربی خون بالا …رژیمغذاییبرایدانستنی های پزشکی در حد اطلاعات عمومی تجویز رژیم غذایی همیشه به معنای کاهش میزان بیماری دیابت و انواع آن عصرعلم…بیماری‌هادیابت یک سندرم می باشد و لفظ بیماری برای آن صحیح نمی باشد ولی با توجه به اینکه این همه چیز درباره ماست همشهری آنلاین امروزه به هر سوپرمارکتی که بروید با انواع فزاینده‌ای از ماست‌ها برای عسل یا شربت افرا مسئله این استشربت افرا یا عسل؟ در حالی که ظاهراً شربت افرا و عسل شبیه هم هستند اما از نظر تغذیه ای میوه ای خیلی مفید برای خانم های باردار صفحه عوامل خونریزی‌های بارداری کدامند؟ تأثیر بلای آلودگی بر خانم‌های باردار و روش برای دانستنی های درباره قلب وعروق کلینیک جامع آموزش …اگر پس‌ از جراحی‌، هر کدام‌ از علایم‌ دوباره‌ رخ‌ دهد بیماری‌ سرخرگ‌های‌ قلب‌عسل طبیعی کوهستان،مرغوبترین عسل خالص ایران …درمان همه بیماری ها با طب سنتی و طب قرآنی همراه عسل طبیعی نوشته شده توسط آقای عموشاهی زیان های چربی خون بالا فشارخون چربی خونکلسترولدرد سینه زیانهایچربی معمولاً بالا رفتن چربی‌های خون، بیماری خاصی را به‌طور سریع ایجاد نمی‌کند، مگر آنکه مقدار چای لاغری و تناسب اندام و چربی سوزی چای لاغری سین لس بر اعمال زیر اثر بالایی داشته و موجب کاهش توده چربی های اضافی و کاهش اضافه دیابت چیست ؟ « دکتر علیرضا حقانی – متخصص ارتوپدی – فوق تخصص میزان جذب مواد قندی میوه‌های قرمز، صورتی و بنفش رنگی همچون هنداونه و سیب، از دیگر میوه‌ها رژیم غذایی برای بیماران قندی و چربی خون بالا فشارخون چربی رژیمغذایی دانستنی های پزشکی در حد اطلاعات عمومی تجویز رژیم غذایی همیشه به معنای کاهش میزان غذای بیماری دیابت و انواع آن عصرعلم … بیماری‌ها در پاسخ به سلام میزان نتایج آزمایش قند خون بر اساس آزمایشگاه های مختلف متفاوته و رفرانسها همه چیز درباره ماست همشهری آنلاین امروزه به هر سوپرمارکتی که بروید با انواع فزاینده‌ای از ماست‌ها برای هر چیزی که تو لاغر شدن به دردمون میخوره اینجا هست روش عوامل خونریزی‌های بارداری کدامند؟ تأثیر بلای آلودگی بر خانم‌های باردار و روش برای کاهش آن میوه ای خیلی مفید برای خانم های باردار صفحه عوامل خونریزی‌های بارداری کدامند؟ تأثیر بلای آلودگی بر خانم‌های باردار و روش برای کاهش آن عسل یا شربت افرا مسئله این است در حالی که ظاهراً شربت افرا و عسل شبیه هم هستند اما از نظر تغذیه ای تفاوت‌های زیادی بین آن دانستنی های درباره قلب وعروق کلینیک جامع آموزش پزشکی اگر پس‌ از جراحی‌، هر کدام‌ از علایم‌ دوباره‌ رخ‌ دهد بیماری‌ سرخرگ‌های‌ قلب‌ چربی اشباع شده در ران روغن اشباع شده چربیهای اشباع شده اشباع شده چوب اشباع شده



لینک منبع :انواع چربی های اشباع شده کدامند؟

چربی اشباع - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/چربی_اشباع‏ - ذخیره شده - مشابه چربی اشباع به چربی‌ گفته می‌شود که شامل تری‌گلیسریدهایی است که تنها حاوی اسیدهای چرب اشباع هستند. اسیدهای چرب اشباع دارای پیوندهای مضاعف کربن بین اتم‌های ... چربی غیراشباع - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/چربی_غیراشباع‏ - ذخیره شده - مشابه چربی غیراشباع (به انگلیسی: Unsaturated fat ) به چربی یا اسید چربی گفته ... فرآورده های گوشتی هم دارای چربی اشباع شده هستند و هم دارای چربی غیراشباع هستند. چربی های اشباع شده کدامند؟ - رژیم سلامتی https://www.foodregime.com/.../1088-چربی-های-اشباع-شده-کدامند؟.html‏ - ذخیره شده همه چربی ها از مولکولها به نام اسیدهای چرب، که زنجیره ای از اتم های کربن هستند تشکیل شده است. انواع مختلف از اسیدهای چرب اشباع را می توان با طول زنجیره کربنی آن ... انواع چربی ها و منابع غذایی آنها - تبیان article.tebyan.net/53912/انواع-چربی-ها-و-منابع-غذایی-آنها‏ - ذخیره شده 20 نوامبر 2007 ... چربی اشباع که جامد است، در غذاهای حیوانی و غذاهای فن آوری شده و روغن بعضی از مواد ... در حدود 20 سال پیش، محققان یکی از انواع چربی های غیر اشباع را ... انواع چربی های اشباع شده کدامند؟ - آلامتو www.alamto.com/saturated-fat.html‏ - ذخیره شده 8 ژانویه 2017 ... انواع چربی های اشباع شده کدامند؟:در حالی که همه تقصیرهای افزایش وزن را به چربی ها نسبت می دهند شما باید باهوش تر از آنچه که می شنوید عمل کنید ... چربی اشباع و غیر اشباع چیست؟ - کلوب دانشجویان daneshju-club.com/چربی-اشباع-و-غیر-اشباع-چیست؟.html‏ - ذخیره شده - مشابه در حدود 20 سال پیش، محققان یکی از انواع چربی های غیر اشباع را یافتند و آن را " امگا ... چربی در غذاهای تهیه شده با روغن های هیدروژنه مانند کراکرها ، غذاهای سرخ شده ، انواع ... تفاوت چربی‌های اشباع و غیر اشباع - مواد غذایی - تغذیه - سلامت نیوز www.salamatnews.com/news/.../تفاوت-چربی‌های-اشباع-و-غیر-اشباع‏ - ذخیره شده - مشابه 25 ژانویه 2015 ... بدون شک یک علت عمده ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و فشار خون بالا تغذیه نامناسب است. تمایل به مصرف غذاهای چرب، شور، برشته، سرخ شده و ... مصرف چربی های اشباع شده علاوه بر ایجاد مشکلات قلبی – عروقی ، خطر ... www.pezeshk.us/?p=19119‏ - ذخیره شده - مشابه مصرف چربی های اشباع شده علاوه بر ایجاد مشکلات قلبی – عروقی ، خطر ... در حدود 20 سال پیش، محققان یکی از انواع چربی های غیر اشباع را یافتند و آن را ” امگا 3 ” نامیدند ... آشنایی با اسید چرب، اسید چرب اشباع، غیر اشباع و ترانس - همشهری hamshahrionline.ir/details/283130/Science/medical‏ - ذخیره شده - مشابه 5 ژانویه 2015 ... اسیدهای چرب به دو فرم اشباع شده و اشباع نشده یا غیر اشباع وجوددارند. ... اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در انواع روغن و چربی چه در مواد غذایی و چه در بدن ما دارای ... مقدار اسید چرب ترانس در روغن های مصرفی باید در حداقل مقدار باشد که سلامت ... روغن ها و چربی ها، خواص، نگهداری و مصرف - بیماری ها ی رایج و درمان های ... rayanehshop.blogsky.com/1391/05/23/post-11/‏ - ذخیره شده - مشابه اسیدهای چرب و انواع آن کدامند؟ ... اسید پالمتیک CH3(CH2)14COOH یک اسید چرب اشباع شده است چون اتصال بین تمام .... روغن غنی شده با ویتامین های A و D چیست؟