مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخرید

[ad_1]

 

یک متخصص علوم و صنایع غذایی:

چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخرید

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۵۰

 

به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، چای شکسته، برگی، قلمی و انواعی که از برگچه‌های بالایی بوته چای تهیه شده باشد، بهترین انواع چای سیاه محسوب می‌شود و بر عکس، چای کله مورچه و باروتی، چای درجه ۳ اســت و کیفیت و ارزش تغذیه‌ای چندانی ندارد.

به گزارش ستاره ها؛ دکتر محمد حسین عزیزی  افزود: بهترین نوع چای آن اســت که پس از دم کشیدن، برگ های آن در قوری مشخص، باز و مسطح شود، عطر و طعم طبیعی چای را داشته باشد و رنگ آن قهوه ای و در غلظت کم باشد و مزه‌ای گس و طعمی اندکی تلخ داشته باشد. اغلب چای هایی که روی بسته‌بندی آن کلمات شکسته، برگی، قلمی و تهیه شده از برگچه های بالایی بوته چای نوشته شده باشد از ارزش و مرغوبیت بالایی برخوردارند و نشانه‌ای برای تشخیص چای خوبند.
چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخرید
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه به برگ های بالایی بوته چای، غنچه های برگی چای نیز گفته می شود اضافه کرد: این برگ ها نرمی و لطافت بیشتری دارند و ریزتر و پرزدارترند، اسانس و عطر بیشتر و طعم گس‌تری دارند و جزو چای‌های درجه ۱ محسوب می شوند. برگ های کمی درشت‌تر، چای درجه ۲ و چایی که از برگ های بزرگ و پیر و ضخیم پایینی بوته‌ها تهیه شده باشد چای درجه ۳ نامیده می شود که تلخ‌تر اســت. در میان انواع چای، بسته‌بندی‌های معروف به کیسه ای هم از خاکه های بی کیفیت چای تهیه می شوند که اغلب حاوی عطر و طعم شیمیایی‌اند.

به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، چای کله مورچه و باروتی که خیلی سریع رنگ می دهند و چه بسا به همین دلیل هم بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته اند، چای درجه ۳ هستند که از مخلوط کردن خرده ها و پودر کهنه چای با رنگ و اسانس تهیه می‌شوند. این نوع چای‌ها را فرم می‌دهند یا به شکل گلوله در می‌آورند و چون به این نوع چای رنگ سنتزی می زنند پس از مدتی رنگ آن تغییر کرده و کدر، تیره و مات می شود که همین نشانه‌ها و خصوصیات مشخص می‌کند چنان چایی حاوی مواد رنگی و بی کیفیت اســت.

وی همچنین درباره چای ارگانیک که این روزها در برخی مراکز عرضه می شود گفت: نمی توان به ارگانیک بودن این نوع محصولات اعتماد کرد اما برای خرید چای بهتر اســت سراغ برندهای معتبر و معروف رفت و هرگز چای فله ای خریداری نکرد چون این نوع چای‌های فله‌ای کارشناسی نشده‌اند و اغلب هم در شرایط غیر بهداشتی نگاهداری می‌شوند.

 

مرجع : سلامت آنلاین

 

 

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

الف بهترین چای کدام است؟ چای درجه ۱ ، ۲ و۳ را …یک متخصص علوم و صنایع غذایی با تشریح چای درجه یک، دو و سه نسبت به اینکه مردم چای کله میخواهید بدانید چشم مورچه چه شکلی است؟پربیننده ترین خبرها عزیزانتان را به راحتی هیحان زده کنید دختر و پسرهای اهل ذوق ببینند



لینک منبع :چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخرید

تصاویر برای چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید یک لیوان چای داغ سرطان پهلو/ چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی ... www.yjc.ir/.../یک-لیوان-چای-داغ-سرطان-پهلو-چای-معروف-به-کله-مورچه-و-باروتی-نخورید‏ - ذخیره شده چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید! محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه ... چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید - عصر ایران www.asriran.com/fa/.../چای-معروف-به-کله-مورچه-و-باروتی-نخورید‏ - ذخیره شده چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید. رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: چای کله مورچه ای و معطر به خاطر مواد افزودنی غیر طبیعی در طولانی مدت سبب بروز ... چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید - پارسینه www.parsine.com/fa/.../چای-معروف-به-کله-مورچه-و-باروتی-نخورید‏ - ذخیره شده رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: چای کله مورچه ای و معطر به خاطر مواد افزودنی غیر طبیعی در طولانی مدت سبب بروز سرطان در بدن افراد می شود. چای معروف به کله مورچه و باروتی نخورید - خبرگزاری دانشجو | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/36366317‏ 13 آوریل 2017 ... چای معروف به کله مورچه و باروتی نخورید. رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: چای کله مورچه ای و معطر به خاطر مواد افزودنی غیر طبیعی در طولانی مدت ... چای معروف به کله مورچه و باروتی نخورید | جستجوی خبر - 7world7.com https://7world7.com/.../چای-معروف-به-کله-مورچه-و-باروتی-نخورید/‏ - ذخیره شده 14 آوریل 2017 ... کدام چای را بنوشیم ما معمولا به مردم توصیه می کنیم که به دلیل اضافه شدن مواد معطر، از چای عطری استفاده نکنند. بهتر است چای معمولی بنوشند و برای ... چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید | چای کله مورچه - قطره www.ghatreh.com/news/.../چای-معروف-کله-مورچه-باروتی-نخورید‏ - ذخیره شده 14 آوریل 2017 ... چای کله مورچه ای و معطر به خاطر مواد افزودنی غیر طبیعی در طولانی مدت سبب بروز سرطان در بدن افراد می شود. - به گزاØ. چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید | پایگاه خبری و تحلیلی ... 55online.ir/.../چای+معروف+به+«کله+مورچه»+و+«باروتی»+نخورید‏ - ذخیره شده چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید. رئیس انجمن صنایع غذایی ایران: افرادی که از چایی های معطر و به اصطلاح کله مورچه ای استفاده می کنند در طولانی مدت دچار ... چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخرید و نخورید - سلامت آنلاین www.salamatonline.ir/.../چای-معروف-به-کله-مورچه-و-باروتی-نخرید-و-نخورید‏ - ذخیره شده 21 سپتامبر 2016 ... سلامت آنلاین- به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، چای شکسته، برگی، قلمی و انواعی که از برگچه‌های بالایی بوته چای تهیه شده باشد، بهترین ... چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید news.jokkhonh.ir/news/7203‏ - ذخیره شده چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزرای دانشجو؛ محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با باشگاه ...