یک متخصص علوم و صنایع غذایی:
چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخرید
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۵۰
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، چای شکسته، برگی، قلمی و انواعی که از برگچههای بالایی بوته چای تهیه شده باشد، بهترین انواع چای سیاه محسوب میشود و بر عکس، چای کله مورچه و باروتی، چای درجه ۳ اســت و کیفیت و ارزش تغذیهای چندانی ندارد.
به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، چای کله مورچه و باروتی که خیلی سریع رنگ می دهند و چه بسا به همین دلیل هم بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته اند، چای درجه ۳ هستند که از مخلوط کردن خرده ها و پودر کهنه چای با رنگ و اسانس تهیه میشوند. این نوع چایها را فرم میدهند یا به شکل گلوله در میآورند و چون به این نوع چای رنگ سنتزی می زنند پس از مدتی رنگ آن تغییر کرده و کدر، تیره و مات می شود که همین نشانهها و خصوصیات مشخص میکند چنان چایی حاوی مواد رنگی و بی کیفیت اســت.
وی همچنین درباره چای ارگانیک که این روزها در برخی مراکز عرضه می شود گفت: نمی توان به ارگانیک بودن این نوع محصولات اعتماد کرد اما برای خرید چای بهتر اســت سراغ برندهای معتبر و معروف رفت و هرگز چای فله ای خریداری نکرد چون این نوع چایهای فلهای کارشناسی نشدهاند و اغلب هم در شرایط غیر بهداشتی نگاهداری میشوند.
مرجع : سلامت آنلاین