مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل ترد و خوشمزه +طرز تهیه سس فلافل

فلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمی‌گردد طرز تهیه فلافل متفاوت است البته چند نوع فلافل وجود دارد که اصلی‌ترین آن نوعی است که با نخود تهیه می‌شود اما فلافل ماش، عدس، بادمجان، سیب‌زمینی نیز وجود دارد.

مواد لازم فلافل طرز تهیه فلافل بهترین سایت آشپزی آموزش انواع فلافل آموزش آشپزی
مواد لازم فلافل اصل لبنانی :
  • نخود      ۳۰۰ گرم
  •  پیاز      ۱ عدد
  •  جعفری      نصف استکان
  •  سیر     ۳ حبه
  • آرد نخودچی     ۲ قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه     ۱ قاشق چاای خوری
  • زیره سبز     ۱ قاشق چاای خوری
  • تخم گشنیز     ۱ قاشق چاای خوری
  • تخم مرغ     ۱ عدد (درصورت تمایل)
  • نمک     به میزان لازم
مواد لازم فلافل طرز تهیه فلافل بهترین سایت آشپزی آموزش انواع فلافل آموزش آشپزی

طرز تهیه فلافل اصل لبنانی :

برای تهیه فلافل نخود را باید خیس کنیم. خیس خوردن نخود کمی طول می کشد، ولی اگر به نخود درحال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردن نخود نصف می شود و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خودش جذب می کند. برای همه حبوبات می شود از این روش استفاده کرد. این راه حل برای مواقعی است که عجله داریم و از قبل فکرش را نکردیم. راحت ترین راه برای طرز تهیه فلافل این است که بعد از خیس خوردن نخود، آن را به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوط کن بریزیم.

مواد لازم فلافل طرز تهیه فلافل بهترین سایت آشپزی آموزش انواع فلافل آموزش آشپزی
راحت ترین راه برای طرز تهیه فلافل این است که همه مواد را با هم داخل میکسر بریزیم

ولی اگر میکسر در دسترستان نبود می توانید نخود را چرخ کنید و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد را له کنیم. بعد از اینکه میکس کردید، آرد را اضافه می کنیم. تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم. بعد هم به شکل توپ در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم .

نکات مهم برای طرز تهیه فلافل خوشمزه:

مواد لازم فلافل طرز تهیه فلافل بهترین سایت آشپزی آموزش انواع فلافل آموزش آشپزی
باید فلافل ها را در روغن زیاد سرخ کرد

۱٫ برای طرز تهیه فلافل نخود به خاطر آن که نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی می‌ توانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ می‌ شوند.

۲٫ ادویه هایی که در مواد لازم فلافل گفته شد، ادویه های اصلی برای طرز تهیه فلافل هستند و پیشنهاد این است که حتما از همه ادویه ها برای تهیه فلافل استفاده کنید.

۳٫ بهترین ادویه برای پخت فلافل زیره است البته فرقی نمی‌ کند که شما زیره سیاه اضافه می‌کنید یا سبز. افزودن زیره به فلافل به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد.  می‌ توانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب فلافل عطر بهتری پیدا خواهد کرد.

۴٫ هنگام تهیه فلافل دقت کنید که نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا می‌ رود. البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخود های چرخ شده کمی از دانه‌ های شکر درشت‌تر باشد.

۵٫ بعضی ها تخم مرغ را به فلافل اضافه نمی کنند و به تهیه فلافل تا همین مرحله بسنده می کنند ولی به نظر می رسد تخم مرغ حکم چسب را برای مواد دارد و باعث شکیل شدن فلافل می شود و به آن زیبایی می دهد. همچنین از خشک شدن فلافل جلوگیری می کند. درباره بیکینگ‌پودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن آن‌ ها شود.

۶٫ برای سرخ کردن فلافل، آن‌ ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار دهید تا فلافل‌ها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب فلافل خوشمزه و ترد خواهید داشت.

۷٫ برای سرخ کردن فلافل‌ها از قالب‌ های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود، متاسفانه فلافل را باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیباتر شود و هم یکدست پخته شود. ولی می توانید در انتها با دستمال روغنش را بگیرید.

۸٫ چاشنی مناسب غذای فلافل فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه. البته شما می‌ توانید فلافل را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید.

۹٫ بهتر است نان مناسب برای خوردن فلافل پیتا باشد که نوعی نان لبنانی است و کمی ضخیم‌تر از نان لواش است و دو لایه دارد.

۱۰٫ نوشیدنی پیشنهادی همراه فلافل نیز یک لیوان چای نعناع است. البته هندی‌ ها با  غذای فلافل نوشیدنی‌ ای به نام لاسی می‌نوشند؛ «لاسی» دوغ شیرینی است که مواد تشکیل‌ دهنده آن، میوه است.

مواد لازم سس فلافل:

 

پودر انبه ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سرکه ۴/۱ پیمانه
آب به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سس فلافل:

 

رب گوجه فرنگی – پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود



لینک منبع :طرز تهیه فلافل لبنانی اصل ترد و خوشمزه +طرز تهیه سس فلافل

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل ترد و خوشمزه +طرز تهیه سس فلافل – news news.adbx.ir/d/2017/.../طرز-تهیه-فلافل-لبنانی-اصل-ترد-و-خوشمزه/‎Cached25 مه 2017 ... فلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمی‌گردد طرز تهیه فلافل متفاوت است البته چند نوع فلافل وجود دارد که اصلی‌ترین آن نوعی است ... طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد - بیتوته www.beytoote.com/cookery/.../delicious1-homemade-falafel.html‎Cached Similarفلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمی‌گردد طرز تهیه فلافل متفاوت است البته چند نوع فلافل وجود دارد که اصلی‌ترین آن نوعی است که با نخود تهیه ... خبرگزاری آریا - طرز تهیه فلافل لبنانی اصل ترد و خوشمزه +طرز تهیه ... www.aryanews.com/.../طرز-تهیه-فلافل-لبنانی-اصل-ترد-و-خوشمزه-طرز-تهیه-سس-فلافل‎Cachedطرز تهیه فلافل لبنانی اصل ترد و خوشمزه +طرز تهیه سس فلافل. خبرگزاری آریا - فلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمی‌گردد طرز تهیه فلافل ... طرز تهیه فلافل و 9 ترفند خوشمزه‌تر شدن آن - آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/arabfood1/20131814346.html‎Cached Similarفلافل لبنانی,فلافل عراقیة,فلافل منال العالم,فلافل بندری,فلافل هفت چنار,فلافل, فلافل سوریة,فلافل ... طرز تهیه فلافل و 9 ترفند خوشمزه‌تر شدن آن ... نام این غذا نیز از فلفل گرفته شده است زیرا اصل لبنانی آن فلفل قرمز فراوانی دارد. ... اگر می‌خواهید فلافل‌ها را با سس میل کنید، بهتر است که سستان، سس گوجه‌فرنگی خانگی باشد که ... طرز تهیه فلافل لبنانی اصل ترد و خوشمزه +طرز تهیه سس فلافل linkbiar.com/.../طرز-تهیه-فلافل-لبنانی-اصل-ترد-و-خوشمزه-طرز-تهیه-سس-فلافل 6 دسامبر 2016 ... فلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمی‌گردد طرز تهیه فلافل متفاوت است البته چند نوع فلافل وجود دارد که اصلی‌ترین... دستور تهیه انواع فلافل جنوبی ، لبنانی و درست کردن سس فلافل www.iranve.com/.../دستور-تهیه-انواع-فلافل-جنوبی-لبنانی-سس.html‎Cached Similarآموزش دستور تهیه و درست کردن فلافل خوشمزه به روش های جنوبی لبنانی هندی ... لازم به ذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقدار کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد. ... آموزش درست کردن فلافل لبنانی و اصل عربی. طرز تهیه فلافل بندری + طرز تهیه فلافل خوزستانی ساده و خوشمزه - روزگار rouzegar.com/cookery/falafel-recipe‎Cachedطرز تهیه فلافل,فلافل,طرز تهیه سس فلافل,فلافل عربی .... الان فلافل همه جا درست میکنن ولی در اصل واسه لبنانیهاست اینجا شهرهای خوزستان هم زیاد درستش میکنن. طرز ... دستور طرز تهیه چند نوع فلافل و نکات مهم برای خوشمزه تر شدن فلافل namakstan.net/49731-falafel.html‎Cached18 جولای 2017 ... برای تهیه فلافل خوزستانی ابتدا ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده ... لازم به ذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقدار کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد. ... دستور پخت سس فلافل خوزستان ... فلافل , طرز تهیه فلافل , دستور پخت فلافل , فلافل اصل پفکی ... فلافل بچه های بندر گناوه falafelgenaveh.blogfa.com/‎Cached Similarفلافل بچه های بندر گناوه - به کیفیت ها و پاکی ها بیندیشید و نوش جان کنید - فلافل بچه ... فلافل بندری، فلافل عربی و فلافل خوزستانی به همراه طرز تهیه سس فلافل ... کردن فلافل مقدار کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد. ... 2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود. طرز تهیه فلافل - آموزش کامل ۹ روش تهیه انواع فلافل • نوآورد www.noavard.co/طرز-تهیه-فلافل-9-روش-تهیه-فلافل‎Cached24 ژوئن 2016 ... فلافل در اصل غذایی عربی است ولی در کشور ما معمولا به عنوان غذایی جنوبی ... ترکیبات و طرز تهیه فلافل می تواند بر اساس سلایق و ذائقه های ... در ساندویچ خود می توانید از کاهو یا شور یا ترشی و سس سفید یا گوجه استفاده کنید. ... طرز تهیه فلافل ساده خوشمزه (با نخود پخته) .... معمولا رویش ترد می‌شود و مغزش پوک.