پزشکان آمریکایی با استفاده از یک مدل حیوانی متوجه شدند دریافت آهن خوراکی که با مصرف حجم زیادی گوشت قرمز برابری میکند در روند فعالیت هورمون «لپتین» که تنظیمکننده اشتهاست، اختلال ایجاد میکند.
به گزارش ایسنا، آهن از جمله مواد معدنی است که بدن انسان قادر به دفع آن نیست بنابراین هر چه میزان بیشتری مصرف شود احتمال افت سطح لپتین، بیشتر و در نتیجه افزایش اشتها را به دنبال دارد.
«دان مک کلین»، متخصص ارشد این مطالعه گفت: در نمونههای حیوانی مشاهده شد میزان غذای مصرفی حیواناتی که سطح بالایی از آهن خوراکی را دریافت میکنند، بیشتر است. در انسان، میزان بالای آهن میتواند به عنوان فاکتور موثر در بروز بسیاری از بیماریها همچون دیابت، کبد چرب و آلزایمر نقش داشته باشد و به همین دلیل مصرف زیاد گوشت قرمز توصیه نمیشود زیرا آهن موجود در این ماده خوراکی بیشتر از آهن موجود در گیاهان جذب میشود.
در این بررسی تعدادی موش نر برای مدت دو ماه مورد مطالعه قرار گرفتند. برخی از این موشها رژیم غذایی حاوی میزان بالای آهن و برخی دیگر رژیم غذایی حاوی میزان معمول آهن دریافت کردند.
متخصصان مشاهده کردند آهن بدن موشهای گروه اول نسبت به گروه دوم افزایش 25 درصدی داشته است. علاوه بر این سطح لپتین خون در موشهای گروه اول در مقایسه با گروه دوم 42 درصد کمتر بوده است.
مک کلین همچنین افزود: بافت چربی به در دسترس بودن آهن به منظور تنظیم وضعیت لپتین که در میزان اشتها نقش دارد واکنش نشان میدهد. در حال حاضر مشخص نیست چه میزانی از آهن برای بدن مطلوب است اما امیدواریم با انجام آزمایشی کلینیکی بیشتر تعیین کنیم آیا کاهش سطح آهن روی میزان وزن و کاهش خطر دیابت نقش دارد.
لینک منبع :
یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف گوشت قرمزیک دلیل دیگر برای کاهش مصرف گوشت قرمز! - ایسنا
www.isna.ir/news/.../یک-دلیل-دیگر-برای-کاهش-مصرف-گوشت-قرمزCached26 آگوست 2015 ... پزشکان با تاییدِ تاثیر مصرف زیاد آهن خوراکی روی افزایش اشتها، نسبت به
ضرورت کاهش مصرف گوشت قرمز در رژیمغذایی تاکید کردند.
یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف گوشت قرمز! - رژیم غذایی - تغذیه ...
www.salamatnews.com/.../یک-دلیل-دیگر-برای-کاهش-مصرف-گوشت-قرمز!
26 آگوست 2015 ... پزشکان با تاییدِ تاثیر مصرف زیاد آهن خوراکی روی افزایش اشتها، نسبت به
ضرورت کاهش مصرف گوشت قرمز در رژیمغذایی تاکید کردند.
Images for یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف گوشت قرمز
یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف گوشت قرمز - سلامتی | دمادم
https://damadam.ir/.../یک-دلیل-دیگر-برای-کاهش-مصرف-گوشت-قرمز/4947668
پزشکان با تاییدِ تاثیر مصرف زیاد آهن خوراکی روی افزایش اشتها، نسبت به
ضرورت کاهش مصرف گوشت قرمز در رژیمغذایی تاکید کردند. پزشکان آمریکایی با ...
یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف گوشت قرمز! - همشهری آنلاین - شهرخبر
www.shahrekhabar.com/medical/144101952029327Cached31 آگوست 2015 ... همشهری آنلاین: پزشکان با تاییدِ تاثیر مصرف زیاد آهن خوراکی روی افزایش اشتها،
نسبت به ضرورت کاهش مصرف گوشت قرمز در رژیمغذایی تاکید ...
یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف گوشت قرمز | پزشکان با تاییدِ - قطره
www.ghatreh.com/news/.../دلیل-دیگر-برای-کاهش-مصرف-گوشت-قرمز
10 دسامبر 2016 ... پزشکان با تاییدِ تاثیر مصرف زیاد آهن خوراکی روی افزایش اشتها، نسبت به
ضرورت کاهش مصرف گوشت قرمز در رژیم غذایی Ø.
یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف گوشت قرمز - دانشنامه رشد
danesh.roshd.ir/mavara/mavara-view_forum_threads2.php?...Cached27 آگوست 2015 ... یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف گوشت قرمز پزشکان با تاییدِ تاثیر مصرف زیاد
آهن خوراکی روی افزایش اشتها، نسبت به ضرورت کاهش مصرف ...
یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف گوشت قرمز - نواندیش | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/6079593
27 آگوست 2015 ... یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف گوشت قرمز. پزشکان با تاییدِ تاثیر مصرف زیاد
آهن خوراکی روی افزایش اشتها، نسبت به ضرورت کاهش مصرف ...
یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف گوشت قرمز! - سلامت نیوز | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/6038929
26 آگوست 2015 ... یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف گوشت قرمز! سلامت نیوز :پزشکان با تاییدِ تاثیر
مصرف زیاد آهن خوراکی روی افزایش اشتها، نسبت به ضرورت کاهش ...
چه مقدار گوشت قرمز مصرف کنیم ؟ – سایت پزشکان بدون مرز
www.pezeshk.us/?p=15663Cached
Similarبه همین دلیل ، رنگ آن قرمز است ، ولی به هر حال چربی آن بالاست. ... مثلا گوشت قرمز
حاوی اسیدهای چرب اشباع فراوانی است که وجود آنها یک عامل شناخته شده ی بیماریهای ...
از سوی دیگر مصرف گوشت قرمز فراوان باعث ابتلا یا تشدید بیماری نقرس می شود.
.... علائم کمبود آهن شامل خستگی، سردرد، حساس شدن و کاهش توانایی برای انجام
کارهاست.
چهارشنبه 25 مرداد 1396 ساعت 00:40