مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با نشاسته

[ad_1]

فالوده یکی از دسرهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با استفاده از نشاسته، یخ و گلاب تهیه میشود. با طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی آشنا شوید.

فالوده یا پالوده یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. در واقع فالوده نوعی دسر یخی است که از قرارگرفتن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب، یخ و شکر تهیه می‌شود. پالوده شیراز، کرمان و یزد معروف‌ترین نوع فالوده هستند که نوع شیرازی آن را معمولا با یک  چاشنی مانند آب لیمو، عرق نسترن و یا شربت آلبالو میل می‌کنند اما پالوده کرمانی را با گلاب و نعناع مخلوط کرده و مصرف می‌کنند.

فالوده شیرازی از دو نوع دیگر شناخته‌شده‌تر و مشهورتر است و در بسیاری از بستنی فروشی‌های سرتاسر کشور و حتی بستنی فروشی‌های ایرانی خارج از کشور نیز همراه با بستنی سنتی و یا تنها فروخته می‌شود.

رشته‌های نازک فالوده در گذشته به روش سنتی و کمی سخت و وقت‌گیر تهیه می‌شد اما امروزه، با استفاده از ماشین‌های صنعتی، این رشته‌ها با سرعت و در مقدار بسیار زیاد تهیه می‌شوند. البته گاهی به دلیل راحتی کار برخی افراد برای تهیه فالوده شیرازی از رشته‌های نودل برنج یا نودل چینی استفاده می‌کنند که این روش با روش سنتی بسیار متفاوت بوده و این فالوده کیفیت و اصالت فالوده شیرازی اصیل را نخواهد داشت.

در اینجا قصد داریم طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به روش سنتی را به شما آموزش دهیم پس با ادامه مطلب همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی خانگی:

نشاسته250 گرم
آب2 لیوان
گلاب1/3 لیوان
آبلیموبه میزان دل‌خواه
طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی، فالوده سنتی، فواده خانگی، رشته فالوده، فالوده شیرازی با نشاسته

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی:

  1. طرز تهیه فالوده شیرازی به روش سنتی به این ترتیب است که ابتدا باید آب و نشاسته را مخلوط کنید.
  2. مخلوط را داخل قابلمه نچسب بریزید.
  3. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده بجوشد.
  4. حالا گلاب را اضافه کرده و آن را به هم بزنید تا غلیظ، کشدار و سفت بشود. این کار حداقل 20 دقیقه زمان نیاز دارد. 
  5. وقتی مایه به شکل توپ در وسط قابلمه قرار گرفت، یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن کم کنید تا خامی نشاسته گرفته شود.
  6. حالا در ظرف بزرگی، مقداری آب و یخ فراوان ریخته و ظرف را نزدیک چرخ‌گوشت قرار دهید.
  7. ریزترین پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید.
  8. ظرف یخ را طوری قرار دهید که رشته‌های فالوده به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بریزند.
  9. به صورت مداوم و به آرامی، رشته‌ها را با دست زیرورو کنید. بهتر است برای این کار، دستکش دست کنید تا دستتان یخ نکند.
  10. پس از پایان کار، مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو به آن اضافه کنید. 
  11. موقع سرو، کمی شربت آبلیمو روی فالوده بریزید و با یک حلقه لیمو ترش، آن را تزیین کنید.

فالوده شیرازی خانگی و سنتی شما آماده است. می‌توانید این فالوده را با شربت آلبالو نیز سرو کنید. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید و بتوانید در منرل، یک فالوده خوشمزه و اصیل تهیه کنید.

گردآوری: مجله اینترنتی ستاره


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

طرز تهیه فالوده، طرز تهیه فالوده شیرازی آکاطرز تهیه فالودهدستور تهیه فالودهطرز تهیه فالوده با رشته آمادهطرز تهیه فالوده فالوده طرز تهیه فالوده شیرازی سنتی ایران کوکفالوده شیرازی طرز تهیه شکر و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر طرز تهیه دنت خانگیزعفرانی طرز تهیه شیر سرد را در قابلمه بریزید نشاسته و شکر را اضافه کنید آن را هم بزنید تا طرز تهیه فالوده شیرازی اصل مواد لازم برای تهیه این فالوده برای نیم کیلو یا نفر است مواد لازم • گرم شکرطرز تهیه فرنی آکاایران طرز تهیه فرنیطرز تهیه فرنی با نشاستهتهیه فرنیطرز تهیه فرنی با شیر خشکدستور تهیه طرز تهیه زولبیا و بامیه به صورت کاملطرز تهیه زولبیا و بامیه شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان زولبیا وبامیه یکی از اشپزی ایرانیغذاهای محلیانواع …۴ـ نمک یک پنجم قاشق غذاخوری طرز تهیه تمام این مواد را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط خانه دار این سالاد برای کنار غذاهایی مثل کباب و ماهی و در کنار پوره ی سیب زمینی بسیار ایده آل است دی جی وردپرسبا مدیتیشن می توانید وزن خود را کاهش دهید توصیه برای کاهش اشتها تمام آنهایی آذر طب اسلامی وسنتی عقیلی خراسانیدکتر احمد صادقیان مدرس حوزه و دانشگاه چکیده یکی از مباحث مطرح در بحث علم و دین طرز تهیه فالوده، طرز تهیه فالوده شیرازی آکا طرز تهیه فالودهدستور تهیه فالودهطرز تهیه فالوده با رشته آمادهطرز تهیه فالوده شیرازی با فالوده طرز تهیه فالوده شیرازی سنتی ایران کوک فالوده شیرازی طرز تهیه شکر و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود طرز تهیه دنت خانگیزعفرانی طرز تهیه شیر سرد را در قابلمه بریزید نشاسته و شکر را اضافه کنید آن را هم بزنید تا نشاسته در طرز تهیه فالوده شیرازی اصل مواد لازم برای تهیه این فالوده برای نیم کیلو یا نفر است مواد لازم • گرم شکر طرز تهیه فرنی آکاایران طرز تهیه فرنیطرز تهیه فرنی با نشاستهتهیه فرنیطرز تهیه فرنی با شیر خشکدستور تهیه فرنی طرز تهیه زولبیا و بامیه به صورت کامل طرز تهیه زولبیا و بامیه شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان زولبیا وبامیه یکی از اشپزی ایرانیغذاهای محلیانواع کوکواشپلوخورشابگوشتکباب ۴ـ نمک یک پنجم قاشق غذاخوری طرز تهیه تمام این مواد را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید خانه دار توصیه‌ می‌ شود در روزهای‌ بسیار سرد که‌ شیشه‌ها یخ زده‌اند آنها را پاک‌ نکنید دی جی وردپرس با مدیتیشن می توانید وزن خود را کاهش دهید توصیه برای کاهش اشتها تمام آنهایی که آذر طب اسلامی وسنتی عقیلی خراسانی دکتر احمد صادقیان مدرس حوزه و دانشگاه چکیده یکی از مباحث مطرح در بحث علم و دین، استخدام



لینک منبع :طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با نشاسته

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با نشاسته | ستاره setare.com/fa/news/.../طرز-تهیه-فالوده-شیرازی-خانگی-با-نشاسته‎Cached13 نوامبر 2016 ... فالوده یکی از دسرهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با استفاده از نشاسته، یخ و گلاب تهیه میشود. با طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی آشنا ... طرز تهیه فالوده، طرز تهیه فالوده شیرازی - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/deser-sos/16713.html‎Cached Similarطرز تهیه فالوده,دستور تهیه فالوده,طرز تهیه فالوده با رشته آماده,طرز تهیه فالوده شیرازی با نودل برنج,فالوده کرمانی,طرز تهیه فالوده شیرازی با نشاسته. طرز تهیه فالوده خانگی - ایران ناز www.irannaz.com/news_detail_1266.html‎Cached Similarمواد لازم نشاسته 250 گرم آب 2 لیوان گلاب یک سوم لیوان طرز تهیه آب و نشاسته را ... آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد . چند روش برای تهیه چند نوع فالوده - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../چند-روش-برای-تهیه-چند-نوع-فالوده‎Cached Similar15 مه 2014 ... فالوده شیرازی، کرمانی، و نیز یزدی از جمله معروف‌ترین عناوین و اسامی این دسر شناخته شده نزد ما ایرانیان است. ... طرز تهیه: آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می‌ریزیم، و آن را روی ... طرز تهیه شربت فالوده: ۴۰۰ گرم شکر را با مقداری آب بگذارید بجوشد تا تقریبا به .... تصویر آموزش تهیۀ «فالوده شیرازی» خانگی ... طرز تهیه «فالوده رشته‌ای» در خانه - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../طرز-تهیه-فالوده-رشته‌ای-در-خانه‎Cached24 مه 2015 ... آموزش تهیه دسر خانگی. طرز تهیه «فالوده ... تصویر طرز تهیه «فالوده رشته‌ای» در خانه. طرز تهیه: . ابتدا آب را با نشاسته مخلوط کنید تا صاف شود. آن را روی حرارت ... شنبه 1 تیر 1392 11:11. تصویر آموزش تهیۀ «فالوده شیرازی» خانگی ... فالوده - طرز تهیه فالوده شیرازی سنتی | ایران کوک https://irancook.ir/06/13/falode-shirazi/1596/‎Cachedطرز تهیه : شکر و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود ... 15 دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند ، پس از نرم شدن رشته های نودل را ... تا پخته و نرم شوند ، در روش سنتی تهیه فالوده از نشاسته بجای رشته چینی استفاده ... با نودل,فالوده با نودل چینی,فالوده خانگی,فالوده سریع,فالوده سنتی,فالوده شیرازی ... طرز تهیه فالوده به 5 روش مختلف - هفت گنج 7ganj.ir/طرز-تهیه-فالوده-به-5-روش-مختلف/‎Cachedدر این پست از سایت هفت گنج، ۵ روش تهیه فالوده را برای شما عزیزان اماده کرده ایم … امیدواریم لذت ببرید… فالوده. روش اول (فالوده با نشاسته). مواد لازم: نشاسته ۲۵۰ گرم. آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه - پاتوق من mepatogh.ir/13899/faloodeh/‎Cached12 مه 2017 ... فالوده شیرازی , فالوده با نودل چینی , فالوده کرمانی , فالوده با رشته چینی , ... برای تهیه فالوده خانگی ابتدا در کاسه ای بزرگ آب و نشاسته را با هم ... آشنایی با روش تهیه فالوده خانگی - همشهری آنلاین www.hamshahrionline.ir/details/166862‎Cached18 آوریل 2012 ... مواد لازم: نشاسته: 250 گرم. آب: 2 لیوان. گلاب: یک سوم لیوان. طرز تهیه: آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می‌ریزیم، و آن را روی حرارت اجاق ... طرز تهیه فالوده شیرازی اصل - نازوب www.nazweb.ir/11389-recipe-of-shiraz-falvdh.html‎Cached Similarنشاسته و آب را با هم در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد. خمیر فالوده را کنار بگذارید تا ولرم شود. سپس آن را در قیف ...